HondenPage baasje Baasje van Spaiky† en Odie

Wat schreven de vrienden van Baasje van Spaiky† en Odie op het forum

honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Sam gaat goed, hij is boven een beetje angstig in de hal, maar verder doet hij gewoon normaal, zijn voorpoot word ook beter, voor de zekerheid doen we het wel rustig aan. Hij kan duizelig worden opnieuw, of niet of over 1 jaar, dus ik heb het maar losgelaten. Wel kijk ik goed hoe hij is voordat hij naar beneden gaat. Hij is wel snoeziger geworden, t was al een kroelkont, maar nu kruipt hij wat vaker tegen me aan, te schattig!
honden page profiel yooopyooop schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
Ik snap hem niet? Mis ik iets? Waarom naar een psycholoog, ik maak mezelf ook wel eens gek als het over Sam gaat. Ik vind ook dat je zoiets via PB moet doen, ik vind het nogal wat.    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Afbeeldingen maken met AI
Astrid wat goed dat je het topic van Hannah hebt gevonden….en wat een leuke afbeelding van )e…
honden page profiel KeesKees schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
" Bedankt voor je reactie, ze is al vanaf november aan het kwakkelen dat ze iets heeft. Dus dat lijkt me ook niet heel fijn.zeker niet voor haarzelf.  Ze is nu inderdaad gezond en niets is te merken maar je weet het niet . Zeker om dingen uit te sluiten ,Ik maak me gewoon zorgen om haar. Omdat ze toch anders gedrag vertoont dan dat ik gewend ben van haar. Ze is ontzettend gevoelig  Thanks trouwens voor je opmerking Kees , ik zal eerst nog een keer nadenken als ik überhaupt hier iets wil plaatsen over mijn hon, mij zorgen maak of advies wil. Dan krijg ik het advies zelf eens naar een psycholoog te gaan. Ik dacht dit forum bedoelt was om gedachte uit te wisselen, adviezen te vragen maar ik heb me daarin blijkbaar vergist. Iedereen die wel met goed advies en meelevend was, dankje " Samantha Een advies om eens een psycholoog te raadplegen is een welgemeende goedbedoeld advies van mij.   Je topictitel is, help ik maak mezelf helemaal gek....
honden page profiel KeesKees schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
  er is nu niets met de hond aan de hand, maar ik begin zelf door te slaan " Samantha Waarom wil je de hond dan belasten met een checkup???   Misschien is een bezoekje aan een psycholoog te overwegen, ook gezien je topic over je 'vraag voor een buurvrouw'. Ik bedoel het echt niet lullig, maar ik maak me wel een beetje zorgen over jou. Misschien niet terecht, ik moet het hebben van wat je plaatst.
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
" Dankje voor de tip! Ga ik proberen, het lastige bij haar is dat ze haar onderkant bijna helemaal tegen de grond aandrukt , het komt vast goed hoop ik. het gaat dan in je hoofd zitten , dan ga je overdenken en maak je het steeds groter.  bedankt voor de uitleg over het bloed, hoop dat er ergens niets uitkomt haha. Dat alles gewoon gezond en goed is  " Samantha Bij kleine hondjes kan je nog makkelijker een kleine jussleef gebruiken dan een soepsleef, die zijn vaak al weer te groot.   Urine kan je daarna overgieten in een boterhamzakje, deze zijn steriep van binnen vertelde mijn dierenarts me eens. Zakje voor de zekerheid even in een schone litermaat of iets soortgelijks tegen eventueel lekkage en je dan niet alles onder de plas hebt zitten.
honden page profiel KeesKees schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
Heb je al iets anders gedaan dan aan je hond denken? Gezien de vraag in je topic?
honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
Herkenbaar, ik heb twee zieke honden één met hartproblemen en één met cm/sm ik ben dus ook best alert en vaak bezorgd. Maar ik vind niet dat ik mijzelf gek maak of dat ik overbezorgd ben, ik raak niet geobsedeerd en pluis ook niet (meer) het internet af.  
honden page profiel KeesKees schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
Ga mediteren, das de beste manier om wat minder naar je hoofd te luisteren.   Mindfulness kan ook, er zijn genoeg geleide meditaties op YouTube.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
maar wat er hier ook wordt gezegd je staat continue aan, zelfs vannacht als ik wakker werd een paar keer kijken als het wel goed bleef gaan, ze valt van het ene in het andere en ik maak me gewoon zoveel zorgen om haar. Samantha Het is zeer vermoeiend om altijd 'aan' te staan, en het zorgt voor veel stress. Maar bekijk het ook van zijn waardevolle kant. Het toont dat je een sensitieve, medelevende en zorgende mens bent. En dat zijn mooie eigenschappen.  Het is moeilijk, maar probeer voor jezelf dat kantelpunt te vinden waar deze eigenschappen niet langer positief aanvoelen of iets bijdragen, maar je echt de das omdoen. Bijvoorbeeld: alles opzoeken op internet. Dat is zoiets typisch waarvan je hoofd in overdrive gaat. Ook op andere momenten dat je gedachten overgaan in ongezond gedram: probeer de spanning via je lichaam te laten wegvloeien: ademhalingsoefeningen, sport of dansen,...  Het is voor iedereen anders, maar misschien helpt het ook om je bewust te focussen op alle goeie momenten. Als de hond rustig slaapt, bijvoorbeeld. Dat je jezelf de tijd geeft om daar bewust naar te kijken tot je merkt dat het je lichaam echt kalmeert. 
honden page profiel yooopyooop schreef in Ik maak mezelf helemaal gek , help!
Oooh jaa, zo herkenbaar, ik zit ook als een havik op Sam te letten op het moment, nu ineens vind ik dat hij meer jeuk heeft, of hij zielig kijkt, of niet op de bank gaat liggen, maakt niet uit, als het lijkt af te wijken zit ik er bovenop. Maar, je moet (en ik ook ) het loslaten, bij alarm ga je naar de dierenarts, je let zo goed op, dus ga er vanuit dat je op tijd bent en je er alles aan doet. Honden nemen je onrust ook over, dus ik zoek afleiding, zodat ik niet heel de tijd zit te loeren of er niks mis is. Als het echt erg is, kan je maar 1 ding doen en dat is naar de dierenarts, verder kan je eigenlijk niet veel doen, en goed naar je gevoel letten over wanneer gaan we naar de dierenarts, bij twijfel, gewoon gaan.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Mank linker achterpoot
Is de knieschijf in orde (patella luxatie)? Ik denk dat de dierenarts dit al wel gecontroleerd heeft hoor, maar toch. Ik zou ook een bezoek aan een dierenfysio erg aanraden.   Edit: oeps, te snel gereageerd zonder de andere reacties goed te lezen. Lees nu dat knieprobleem al geopperd is.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Goed en stevige puppy speelgoed
De speeltjes van Sodapup vind ik een aanrader: https://www.thedoglounge.nl/search/sodapup/  
honden page profiel yooopyooop schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
hahah leuk, spreekknoppen, die heb ik ook, nu 4, ik moet eigenlijk gaan uitbreiden. Sam weet heel goed welke knop wat bedoeld, hij gebruikt het ook. Ook snapt hij dat de plassenknop ook tuin kan betekenen, dus ik moet een tuin knop. Als hij moet plassen en op die knop drukt, dan rent hij naar de deur, als hij naar de tuin wilt, dan kijkt hij naar de keukendeur, en echt, hij blijft je aankijken, snap je me niet dan? Heel grappig en zo zie je hoe slim ze zijn.     Nu ben ik bang dat jij wat anders bedoeld dan ik bedoel hahahah
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Mank linker achterpoot
Zou zeker naar een othopeed gaan, het kan zijn kruisband zijn, een orthopeed voelt en kan het direct bevestigen, zelf heb ik goede ervaringen bij dr.mey , orthopeed van de faculteit diergeneeskunde utrecht…je hebt een verwijzing nodig van je dierenarts. Aangezien je dierenarts het niet meer weet krijg je zeker de doorverwijzing. 
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Ik heb nu contacten dat is blijkbaar de sneltoest in mijn scherm staan. Daar staan nu manlief en de dierenarts in.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Het kan natuurlijk dat hij het van mij oppikt, maar ik heb eens goed gekeken, het lijkt er op dat hij denkt dat iemand hem van boven een klap op zijn kop heeft gegeven of zo, dat hij dat denkt, hij heeft het niet in de badkamer, en in de slaapkamer, maar het halletje boven, en daar is het gebeurd.     Het hekje zweeft als het ware, alleen onder kan hij vast en aan de kant van de trappaal, aan de andere kant zit niks.     Hij is wel zelf al een paar keer blijven liggen, en dat heb ik zwaar beloond.     Jaaa dat wil ik, nummer gewoon op het scherm zetten dat je een soort sneltoetst hebt. Geen idee hoe, maar dat ga ik wel uitvinden.
honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. schreef in Afscheid
Ik laat mijn dieren cremeren en neem dan hun lievelings speeltje mee. Mijn honden waren niet van de dekentjes dus hier heb ik ook niet aan gedacht. Mijn huidige honden zijn wel gek op dekentjes die zal ik hun speeltje en eigen dekentje meegeven.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Prostatitus bij reu van 15 jaar
Silvia, kan je hond alsnog niet gecastreerd worden ?   Verdrietig dat je hondje zoveel pijn er van ondervind. 
honden page profiel KeesKees schreef in Prostatitus bij reu van 15 jaar
Ach wat naar, ik heb er geen ervaring mee, laat de reuen altijd castreren.   Waarom is er over gegaan tot een korte chemische castratie? Hoe langer hoe beter zou ik denken.   Sterkte hoor.
honden page profiel KeesKees schreef in Afscheid
" Ik wist niet dat dat kon, hoe regel je dat? " Marijke2 https://proefdiervrij.nl/informatie-voor-huisdiereigenaren
honden page profiel KeesKees schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Ruiken wel.   Maar natuurlijk is het heel goed mogelijk dat hij de associatie legt.   Paddy's eerste echte epileptische aanval ontstond toen er vuurwerk gegooid werd tegen ons slaapkamerraam.   Nog steeds is hij extra alert op dat raam, ook nadat we verhuisd zijn.   Misschien kun je het verzachten door goede ervaringen boven. Snoepjes strooien of een bot.   Bij Paddy is het wel verbeterd met Bach bloesem op maat.
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Nee, geen vogelnest of muizen, dat kan je ook niet horen door de isolatie, vroeger toen we nog aan het klussen waren zaten er musjes, maar met het nieuwe dak niks meer, helaas. In mijn studiootje heeft hij het niet, en in de slaapkamer ook niet, dus hij denkt, hier is het gebeurd, hij geassocieerd het denk ik. Verder, hij eet goed, is vrolijk, sliep wel meer (vandaag niet), maar dat vind ik logisch ik ben er ook doodmoe van. Aaach, bij een kuchje zit ik er nu al bovenop terwijl dat doet hij wel eens pfff vermoeiend..  
honden page profiel KeesKees schreef in De eerste nachten met een pup
Ik heb pups de eerste weken altijd naast me in de bench in de slaapkamer. Mijn hand erin als ze piepen, meestal slapen ze na de eerste nacht door.   Ik ben alleen, dus ik zorg dat ik de eerste weken niet weg hoef. Veel boodschappen doen vooraf en daarna online.   Ik heb dan ook een bench in de woonkamer, die laat ik eerst open staan. Zet daar t eten in, wat lekkers etc, maar ze hoeven daar niet verplicht in.   Pas na  12 weken begin ik met bench training. Ik vind 3 uur alleen best veel, ik zou dan oppas zoeken. Maar de werkenden hebben meestal andere ideeën. 
honden page profiel KeesKees schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Of je hebt een vogelnest/muizennest oid?
honden page profiel yooopyooop schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Oke, ik zie wat geks aan Sam, maar alleen boven. Hij is verder helemaal goed, alleen als we boven zijn dan zie ik hem vaak omhoog kijken, dit doet hij beneden niet, nu kan het zijn dat ik veel te erg op Sam let en achter alles wat zoek. Als het een neurologische afwijking zou zijn, dan zou hij het beneden ook hebben lijkt mij. Ik denk zelf dat hij denkt dat doordat zijn duizelig aanval boven ik begonnen en dat hij denkt dat iets boven hem dat heeft aangedaan, je weet niet wat hij denkt heh. Of het is me nooit eerder opgevallen maar omdat ik nu als een havik op hem let dat ik elk klein dingetje zie (dat is ook zo) Als hij het beneden ook zou hebben dan was ik al weer bij de dierenarts, dus vreemd. Het was me gisteren al opgevallen.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Hallo allemaal
Wat fijn voor je, weer een nieuw huisgenootje in huis….juni al, geweldig hoor. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef in Afscheid
" Misschien mag ik dit helemaal niet plaatsen, dan mogen jullie dit verwijderen. Mijn zus en ik zijn begonnen met wikkelwaardig. Dat gaat (100% afbreekbaar en binnen Europa geproduceerd) om wade’s en volledige kledingpaketten inclusief incontinentiemateriaal. Nu hebben we al verschillende malen gehoord om een lekker zachte dikke wade (kleed) te maken en aan te bieden voor het begraven of cremeren van honden en poezen. We willen weten of hier echt behoefte aan is, we hier een start mee moeten maken of vooral niet. Omdat we strenge eisen aan het ecologische en de biologische aspecten stellen, is er minder keus in kleur en materialen. We kijken naar verfstoffen, afstanden en of het ook eerlijk gemaakt wordt met het liefst zo lokaal mogelijk. De vraag is dus: Zouden jullie hier gebruik van maken? " Habbelbabbel Wel als ik mijn hond zou begraven, maar ik cremeer ze, vind het een mooi alternatief , zeker voor begraven. 
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Afscheid
Een mooi idee, maar ik zou er zelf geen gebruik van maken.
honden page profiel KeesKees schreef in Afscheid
Ik vind het wel een mooi idee maar zou er geen gebruik van maken.
 

Vrienden van Baasje van Spaiky† en Odie

honden foto van judithhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Dobryhonden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van Maarthonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Diesel & Bumper honden foto van S&F.honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van annemieke&nakhonden foto van Brigittehonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Iris, Lynn & Sam   honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Loesjehonden foto van Alaska's Finest!honden foto van gabberhonden foto van yooophonden foto van Anny en Lancehonden foto van Amélie†honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaideyhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Sheltieduo_honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*honden foto van Team Black & Whitehonden foto van Binky & baasje honden foto van lyannehonden foto van Bullekehonden foto van Manon, Silver Sky&Malaikahonden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.honden foto van Liza, (Chiva) Lexi & Elza honden foto van Gieshonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  honden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzyhonden foto van ellenhonden foto van Esther en Ivorhonden foto van Lavinahonden foto van stippelteamhonden foto van Antje en de beestenbende honden foto van White Shadowhonden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyxhonden foto van ALMhonden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3honden foto van sylviahonden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charliehonden foto van UkkePuck honden foto van Hakuna Matatahonden foto van kimberleyhonden foto van Lucia, Lizzy & Zivahonden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)honden foto van Len@ en Jazzhonden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evihonden foto van Stabij Gijshonden foto van Keeshonden foto van Hettie & Charliihonden foto van Melissa en Pennyhonden foto van Indy haar bazin.honden foto van W & B honden foto van Gillianhonden foto van Doortje & Tibbehonden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika honden foto van katelijnehonden foto van Laura & Tarahonden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetelhonden foto van Jackie en Kiba:)honden foto van Rosanjahonden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Macehonden foto van laura   Diva&Novahonden foto van Judahhonden foto van Pierkehonden foto van Zilver_Papiertjehonden foto van  Gero  † & Larahonden foto van Lolahonden foto van Jinhonden foto van  Dutch Auti honden foto van nadine honden foto van Syntarahonden foto van bengohonden foto van Nullhonden foto van Elinehonden foto van Cziras en baasjehonden foto van May honden foto van Osumihonden foto van Nicole & Kaylahonden foto van Malin & Kimmihonden foto van annhonden foto van Brendahonden foto van pim honden foto van Chantal, Sailor & Binkyhonden foto van Shiva honden foto van Baasje van Sennhonden foto van nadine honden foto van Baileyhonden foto van Desireehonden foto van koerthonden foto van Jolandahonden foto van Vrouwtje van aika en blacky mijn 2 schatjeshonden foto van Maaike en Joep, Lizzy, Bam en Harryhonden foto van Jamaicahonden foto van Lise en Fee honden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Molly. R.i.p.lily.Queenie.honden foto van Nadine Lilly Queenie R.i. p

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^