HondenPage baasje Rob

Wat schreven de vrienden van Rob op het forum

honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in In loving memory of....2021.
" Mijn aller allerliefste Charlietje  overleden op 13 mei 2021  vaarwel schatje altijd in mijn gedachten " Kath Hallo Kath, Ik heb je een PB gestuurd.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Jonge hond met ernstige artrose. Ervaringen met Drynaria en Rejoint
Dank je wel Willemijn,  Ik ga me er eens in verdiepen.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Jonge hond met ernstige artrose. Ervaringen met Drynaria en Rejoint
Tot onze grote schrik heeft onze 4 jarige Sheltie ernstige artrose in beide heupen. De dierenarts stelt een  behandeling voor die zal bestaan uit een combinatie van fysiotherapie en medicatie.  Nu hoorde ik van iemand dat een combinatie van Drynaria en Rejoint ondersteunend zou kunnen werken.  Heeft iemand hier ervaring mee?
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Hond al 8 maanden mank zonder diagnose
Misschien kan Dorit Aharon je helpen. www.kreupeldier.nl  Ik heb heel goede ervaringen met haar.  Je kunt haar in ieder geval even bellen en de situatie voorleggen.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Bultje op ooglid
Hoi Madeleine, Dit is een oud topic, uit 2017. Misschien krijg je hier sowieso antwoord op je vraag. Anders zelf even een nieuw topic aanmaken.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Drachtig hondje
Gefeliciteerd met de vier mooie puppy's. Wat een fijne afloop voor dit teefje, het had zo anders kunnen aflopen. Veel plezier de komende weken. Het zal druk maar ook zo ontzettend mooi zijn om de  puppy's op te zien groeien.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Drachtig hondje
Ik heb je topic in stilte gevolgd. Wat geweldig dat je dit hondje zo goed opgevangen hebt. Hoe gaat het nu met de bevalling? 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Fotowedstrijd - de koppies van HP
Beste Roos en Anouk,  Ik weet niet welke frustraties er bij jullie zijn. Maar om op deze manier een topic te 'ondermijnen'  vind ik, laat ik het maar vriendelijk zeggen, nogal kinderachtig.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Orthomanuele diergeneeskunde: wie heeft er ervaring mee?
" Hoi Marry, Dankje voor je berichtje. Over Dorit had ik ook al goede berichten gelezen. Zij is voor ons een eind rijden. Maar Jacha Heukels zit dichterbij voor ons en zijn werkt volgens de Aharon methode. Dus ik gok op soortgelijke aanpak (als het mogelijk is bij Teddy natuurlijk). " Annette - Layka & Teddy Ik weet dat er dierenartsen zijn die door Dorit zijn opgeleid. Altijd goed. Ik hoop dat ze Teddy kunnen helpen. Succes!
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Orthomanuele diergeneeskunde: wie heeft er ervaring mee?
Hallo Annette, Ik heb hele goede ervaringen met Dorit Aharon, een zeer deskundig orthomanuele dierenarts. www.kreupeldier.nl    
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in BBQbacterie
" Geen Ervaring mee. Maar heb je naast alles wat vanuit de dierenarts is voorgeschreven ook advies gekregen de voeding aan te passen.   Extra lichte voeding. Vaker op de dag verdeeld kleinere maaltijd. Geen extra's. Maar zorgen dat de darmen ook ruimte krijgen tot rust te komen.    Eventueel de ontlasting eens laten onderzoeken nog op die bacterie maar ook om te kijken of er nog iets anders kan zijn.  Hoe is die bbq bacterie vastgesteld? Bij twikfel en als t te lang duurt kun je een second opinion overwegen bij een andere dierenarts. Gewoon om zeker te zijn. Dierenarten bekijken zaken soms verschillend. En behandelen soms ook verschillend.    Maar t lijkt mij dat als de huidige behandeling die is ingezet en niet werkte. Er wellicht verder in die bacterie gedoken moet worden en daaruit misschien blijkt dat een andere antibiotica effectiever is. Het is soms echt zoeken. En natuurlijk heb je t liefst dat t lijf zelf hersteld zonder antibiotica gedoe maar soms moeten ze toch hulp om er doorheen te raken en lukt het niet gelijk de eerste keer.    " Dutch Auti - Komt soms ff kort rondsnuffelen. Dank je wel Dutch Auti,  Ik zal deze informatie met de baasjes bespreken. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in BBQbacterie
" De enige behandeling van deze hardnekkige bacterie is  antibiotica . https://www.mlds.nl/ziekten/campylobacter-jejuni-infectie-met/   Door de 2 antibiotica kuren zijn ook de goede bacteriën in de darmen om zeep geholpen. Er wordt probiotica geadviseerd en dat wordt al gegeven  lees ik.   KIjk uit voor uitdroging. Beterschap voor de hond. " Loesje Dank je wel Loesje. Ik zal de informatie en de beterschapswensen doorgeven.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in BBQbacterie
" Net zo iets als de samonelle bacterie ? Geen vlees eten wat in parken of aan de weg ligt, bedorven omdat mensen dat achter gelaten hebben ? Of vergis ik me hierin ? gebarbequet ? Mensen die restjes achterlaten .?   " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Dank voor je reactie Willemijn, De baasjes weten niet waar hun hond het heeft opgelopen. Ze barbecuen zelf nooit, de hond loop nooit los in parken, krijgt geen  vers vlees o.i.d. Ze hebben meer honden en die hebben  nergens last. De vraag is of er hier mensen zijn die zoiets aan de hand hebben gehad en tips hebben over het aanpakken van dit probleem omdat het lijkt alsof de antibiotica niet werkt.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in BBQbacterie
De hond van vrienden van ons heeft, zoals de dierenarts zegt, last van een een BBQbacterie. Hij heeft eerst diarree-remmers (Finidiar Forte) gehad en daarna twee keer een  antibioticakuur. Hij heeft daarnaast Sanofor en Probiotica gekregen. Maar dit heeft niet geholpen. Heeft iemand ervaring met deze bacterie en hoe die te bestrijden is?
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Verstandhouding.....
Wat ontzettend mooi en liefdevol beschreven Coby. En zo herkenbaar. Kijken en woordeloos weten wat de ander bedoelt. Ik zit hier breed te glimlachen.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Sterilisatie ... hond dood.
Gelukkig heb ik zoiets nooit meegemaakt Wat een nachtmerrie moet dit voor je zijn.  Het feit dat de bloeding ontstaan is na de sterilisatie, wijst er toch wel op dat er tijdens die operatie iets niet goed is gegaan. Waarom kan er geen sectie meer gedaan worden? Ik wil je in ieder geval heel veel sterkte wensen bij de verwerking van dit grote verlies en hoop dat je toch nog een antwoord krijgt op de vraag wat er precies gebeurd is.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Rust zacht lieve Mootje
Wat een vreselijk verdrietig bericht Roos. Ik ben lang niet op HP geweest en het eerste wat ik zie is jouw bericht. Ik wil jou, Bart, Suzanne en het vorige baasje heel veel sterkte wensen om dit verlies te verwerken Wat zal het leeg zijn.  XX      
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Ook hier de duimen op voor Mootje.  Wat een ellendige situatie. De hitte en dan lang wachten voor je aan boord kunt. De minuten worden uren voor je gevoel. Je wilt zo snel mogelijk naar je eigen veilige plek. Hopelijk is er nog veel mogelijk met goede medicatie en werken de plaspillen snel. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Ik hoop zo dat het allemaal weer in orde komt.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in En ineens heb je een Opoe
Opoe heeft het geweldig goed getroffen bij jullie. Wat een leuk verhaal bij die mooie foto's. Oepoe heeft volgens  mij besloten dat ze nog heel lang bij jullie blijft.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Schuldgevoel over laatste weken/maanden van mijn hondje
Heel veel sterkte met het verlies van Myra.    
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Dag Peppertje
Wat een ontzettend verdrietig verhaal.  Je hebt een juiste keuze gemaakt door haar niet langer te laten lijden, maar wat zal dit zeer doen. Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ach Willemijn, ook ik schrik hier van. 'Onze' Bams van HP is er niet meer.  Wat een enorm verdriet en gemis moet dit voor je zijn.  Ik leef met je mee en wens je heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Waarschijnlijk moet het echte besef van de leegte die zij achter laat, nog komen. Ook voor Ogin zal dit moeilijk zijn. Haar maatje, haar vriendin die er ineens niet meer is.  Nogmaals heel veel sterkte   Rust zacht mooie lieve grote beer. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Verdrietig... hond moet misschien weg :-(
" Eigenlijk meer een vraag dan een opmerking.  Beseft je vader wat het met je doet om zo over de hond te praten die jou halve leven bij je is? Weg,hoeft niet weg enz. Len@ en Jazz Ik heb dit topic gevolgd maar er niet eerder op gereageerd. Maar ik denk dat dit een heel belangrijk punt is wat Len@ en Jazz hier aankaart. Maakt jouw vader zich meer zorgen om de nieuwe buren waar hij niet eens kennis mee heeft gemaakt en waarvan hij niet weet hoe zij op jullie hondje zullen reageren dan om jouw welzijn, jouw band met jullie hond en het enorme verdriet wat het voor jou betekent als de hond niet eens een kans krijgt? 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Kees' 5tal houdt Kerstreces
" Ik schreef af lijden. Het moet afleiden zijn maar aflijden past beter dus ik laat t staan. " Kees Mooi zoals de geest soms werkt. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Lieve Lobke
Ik lees dit topic nu pas. Wat een verdrietig bericht Kees. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Lobke een beetje 'onze Lobke' was omdat ik denk dat iedereen hier op HP haar kende (evenals Lodewijk natuurlijk). Wat een geluk heeft ze gehad dat ze, na het overlijden van Hein, het laatste deel van haar leven bij jou heeft mogen doorbrengen. Wat heb je goed en liefdevol voor haar gezorgd. Wat zal je haar missen. Heel veel sterkte.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Romy 2 jaar!
Een dagje te laat, maar bij deze alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Romy. Wat een geluk heb je gehad dat je zo'n zorgzaam baasje hebt gekregen.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Lobke (slobberkopke) heeft morgen een leuk dagje!
Gefeliciteerd lieve Lobke. Vraag maar aan Kees of je zelf het visje mag uitzoeken.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Rust zacht Ravik (De diagnose is gesteld en ik moet het even van mij af schrijven)
Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in stiekem ben ik wel klaar met de alternatieve geneeswijze
" De tendens in NL....doodsangst voor het alternatieve. En mensen gaan dan uit angst, wat resulteert in woede, wat resulteert in agressie, vrij lelijk er tegenin..ook een ontwikkeling die ons mensen niet siert. Een reguliere da die verder kijkt dan de opleiding die hij/zij heeft genoten, kan ik alleen maar prijzen. Een forum is dan ook niet meer dan het uitwisselen van meningen en ervaringen, maar iets minder KEIhard mag ook wel.Ik wil best geloven dat er mensen zijn die de alternatieve kant met een passie haten, maar om dat hier op die manier te delen, terwijl er genoeg mensen goede ervaringen hebben, kan best irritant over komen. " soraya Helemaal mee eens!
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Mijn lieve Nena is niet meer
Oh, wat een vreselijk verhaal. Zo'n jonge, gezonde hond op zo'n manier uit je leven weg. En ook dat ze alleen is gestorven. Wat een nachtmerrie. Zoals Marijke al schrijft, geeft het je misschien rust als je een autopsie laat doen. Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies en intense verdriet.
 

Vrienden van Rob

honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^