HondenPage baasje SeppeMushuBolt

Wat schreven de vrienden van SeppeMushuBolt op het forum

honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Ook hier de duimen op voor Mootje.  Wat een ellendige situatie. De hitte en dan lang wachten voor je aan boord kunt. De minuten worden uren voor je gevoel. Je wilt zo snel mogelijk naar je eigen veilige plek. Hopelijk is er nog veel mogelijk met goede medicatie en werken de plaspillen snel. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Ik hoop zo dat het allemaal weer in orde komt.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in En ineens heb je een Opoe
Opoe heeft het geweldig goed getroffen bij jullie. Wat een leuk verhaal bij die mooie foto's. Oepoe heeft volgens  mij besloten dat ze nog heel lang bij jullie blijft.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Schuldgevoel over laatste weken/maanden van mijn hondje
Heel veel sterkte met het verlies van Myra.    
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Dag Peppertje
Wat een ontzettend verdrietig verhaal.  Je hebt een juiste keuze gemaakt door haar niet langer te laten lijden, maar wat zal dit zeer doen. Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ach Willemijn, ook ik schrik hier van. 'Onze' Bams van HP is er niet meer.  Wat een enorm verdriet en gemis moet dit voor je zijn.  Ik leef met je mee en wens je heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Waarschijnlijk moet het echte besef van de leegte die zij achter laat, nog komen. Ook voor Ogin zal dit moeilijk zijn. Haar maatje, haar vriendin die er ineens niet meer is.  Nogmaals heel veel sterkte   Rust zacht mooie lieve grote beer. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Verdrietig... hond moet misschien weg :-(
" Eigenlijk meer een vraag dan een opmerking.  Beseft je vader wat het met je doet om zo over de hond te praten die jou halve leven bij je is? Weg,hoeft niet weg enz. [email protected] en Jazz Ik heb dit topic gevolgd maar er niet eerder op gereageerd. Maar ik denk dat dit een heel belangrijk punt is wat [email protected] en Jazz hier aankaart. Maakt jouw vader zich meer zorgen om de nieuwe buren waar hij niet eens kennis mee heeft gemaakt en waarvan hij niet weet hoe zij op jullie hondje zullen reageren dan om jouw welzijn, jouw band met jullie hond en het enorme verdriet wat het voor jou betekent als de hond niet eens een kans krijgt? 
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Instagram account hond
@flynn_thesheltie
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Kees' 5tal houdt Kerstreces
" Ik schreef af lijden. Het moet afleiden zijn maar aflijden past beter dus ik laat t staan. " Kees Mooi zoals de geest soms werkt. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Lieve Lobke
Ik lees dit topic nu pas. Wat een verdrietig bericht Kees. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Lobke een beetje 'onze Lobke' was omdat ik denk dat iedereen hier op HP haar kende (evenals Lodewijk natuurlijk). Wat een geluk heeft ze gehad dat ze, na het overlijden van Hein, het laatste deel van haar leven bij jou heeft mogen doorbrengen. Wat heb je goed en liefdevol voor haar gezorgd. Wat zal je haar missen. Heel veel sterkte.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Romy 2 jaar!
Een dagje te laat, maar bij deze alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Romy. Wat een geluk heb je gehad dat je zo'n zorgzaam baasje hebt gekregen.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Lobke (slobberkopke) heeft morgen een leuk dagje!
Gefeliciteerd lieve Lobke. Vraag maar aan Kees of je zelf het visje mag uitzoeken.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Rust zacht Ravik (De diagnose is gesteld en ik moet het even van mij af schrijven)
Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in stiekem ben ik wel klaar met de alternatieve geneeswijze
" De tendens in NL....doodsangst voor het alternatieve. En mensen gaan dan uit angst, wat resulteert in woede, wat resulteert in agressie, vrij lelijk er tegenin..ook een ontwikkeling die ons mensen niet siert. Een reguliere da die verder kijkt dan de opleiding die hij/zij heeft genoten, kan ik alleen maar prijzen. Een forum is dan ook niet meer dan het uitwisselen van meningen en ervaringen, maar iets minder KEIhard mag ook wel.Ik wil best geloven dat er mensen zijn die de alternatieve kant met een passie haten, maar om dat hier op die manier te delen, terwijl er genoeg mensen goede ervaringen hebben, kan best irritant over komen. " soraya Helemaal mee eens!
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Mijn lieve Nena is niet meer
Oh, wat een vreselijk verhaal. Zo'n jonge, gezonde hond op zo'n manier uit je leven weg. En ook dat ze alleen is gestorven. Wat een nachtmerrie. Zoals Marijke al schrijft, geeft het je misschien rust als je een autopsie laat doen. Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies en intense verdriet.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Noah, de Sheltie pup
Wat een schatje.  Heel veel geluk met deze mooie jongen. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Mijn meisie
Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies en intense verdriet. Velen van ons weten wat je nu doormaakt.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Mijn meisie
Veel sterkte Diana, voor nu en de komende tijd. Dit soort beslissingen zijn zo ontzettend moeilijk. Maar je hebt de juiste keuze gemaakt. Geniet van dit laatste weekend met je meisje samen.    
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Heel veel verdriet
" Ook ik kan je zware verdriet begrijpen, 3 weken geleden zijn mijn beide chihuahua's aangereden door een auto met fatale gevolgen... 1 seconde alles weg... Leegte, stilte, ondragelijk... Ik lijd.... Weet niet waar kruipen... Was dagelijks bij ze... Slapen, eten, winkelen, toertjes, reisjes.... Altijd bij elkaar...12 jaar lang....  ik,rouw om 2 .... Dubbele pijn is het ...    Dus ween , huil, wees boos en doe alles om u beter te voelen, rouw... Onder de mat vegen en  u struis voelen, gaat zich wreken! Heel veel sterkte..... Veel moed.... Veeeeeel tijd..... Xxx knuf van een verdrietige hondjesmama! " karin Wat een nachtmerrie moet dat  voor je zijn. Afschuwelijk gewoon. Karin, open hier een eigen topic over. Je kunt het hier van je afschrijven en veel steun ontvangen.  Heel veel sterkte en een dikke knuffel.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Dag lieve diva
Heel veel sterkte. Wat zal het gemis en het verdriet groot zijn.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Heel veel verdriet
Lieve  Stefanie, Mijn hond Catootje is ook onverwachts overleden terwijl ik niet thuis was. Ik heb dat vreselijk moeilijk gevonden. Geen afscheid kúnnen nemen. Plotseling weg uit mijn leven. Mijn maatje. Het heeft lang geduurd voordat ik het verwerkt had. Het heeft echt tijd nodig. Blijf hier schrijven op HP. Veel mensen hier hebben het verlies van een geliefd huisdier meegemaakt en weten hoe pijnlijk en verdrietig  het is. Veel sterkte.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Dag Vigo!
Ach Monique,  wat een vreselijk verdrietig bericht. Ik wens jou, zeeman en alle anderen die zoveel van Vivo hebben gehouden, heel veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Spoed
Wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte vanavond en de komende tijd.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Nova heeft lymfeklierkanker
Ik lees je verhaal  nu pas. Wat een intens verdrietige situatie.  Ik wil je heel veel sterkte wensen voor nu en de komende tijd. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Spoed
Ook ik ga vandaag weer duimen voor een geheel en voorspoedig herstel. Wat een stoere dame is Diva. Geef  haar maar veel knuffels. Het gelukshormoon zal bijdragen aan haar herstel.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Spoed
" Met toestemming van Laura plaats ik een update   Er is een tumor verwijderd. Diva slaapt nog. Of ze t haalt is nog niet zeker. " Kees Oh, dat is schrikken. Vreselijk. Ik zal nog harder duimen dat Diva er doorheen komt. Nogmaals heel veel sterkte Laura.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Spoed
Hier wordt ook geduimd. Die onzekerheid en dat moeten afwachten zijn zo moeilijk. Hoop dat het allemaal met een sisser af zal lopen.
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
" Ja zonde dat dit topic, dat geopend is met de beste bedoelingen om de dieren te redden, een plek wordt waar mensen hun gelijk gaan proberen te halen met een discussie waar zij het toch nooit over eens zullen worden.    Twijfel uiten is niks mis mee, kritisch zijn ook niet, maar de modderstroom begint inmiddels langzaam te schuiven... " Hilde & Twinko Helemaal mee eens. Ik geloof in de goede intenties van de mensen die het asiel op dit moment runnen en daarom heb ik opnieuw gedoneerd.  
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
Ik ga ook weer doneren. Ze hebben het hard nodig. 
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
" smak!!! " yooop Geweldig yooop
honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
" Vrees dat alles is stilgevallen...... " Anny en Lance Waarom denk je dat Anny?
 

Vrienden van SeppeMushuBolt

honden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^