HondenPage baasje Noppes & Zoë <3

Wat schreven de vrienden van Noppes & Zoë <3 op het forum

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in wachtlijst onzeker
" Jazeker. De verplichte rabiësvaccinatie wordt gegeven op de leeftijd van 15 weken. Vanaf dan mag de pup de grens over. Je gaat 'm niet zelf ophalen dan? Wordt ie op transport gezet? " Alaska's Finest!   Pups die naar het buitenland gaan, moeten op de leeftijd van 12 weken de rabiës vaccinatie krijgen en mogen 21 dagen: dus op de leeftijd van 15 weken de grens over. 
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in We gaan je missen Pika
  Jullie hebben alles gedaan om Pika te helpen.   Als het lijden is zonder vooruitzicht op verbetering door behandeling- ook gezien de leeftijd -dan rest je niets anders dan de moeilijkste beslissing te nemen om Pika uit zijn lijden te verlossen,   Veel sterkte met jullie verdriet en het gemis van Pika. .  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Nieuw hier met oud besje
Mooi  oud Tervuerens besje. Hijgen kan ook op long- en/of hartproblemen wijzen Heeft je dierenarts deze gecontroleerd?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Naam kiezen met een C
Hoe heten de ouders? Cato, Carmen, Carlijn, Claire. 
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Stichting Dierenlot
  De ambulances van Dierenlot rijden niet in elke provincie. De ambulances worden niet bemand door vrijwilligers van Dierenlot, maar zijn in bruikleen gegeven aan dierenasiels.   Erkenningspaspoort CBF 2019 voor St. Dierenlot https://www.cbf.nl/organisatie/dierenlot   CitaatDit willen we oplossen: Voorkomen van onnodig lijden van gezelschap en natuurdieren (in Nederland) Actief in Nederland en Nederlandse Antillen. Einde citaat   De marketingkosten/fondsenwerving; voorlichting en bewustwording, lobby en belangenbehartiging blijf ik buiten proportie vinden, evenals de reclame op tv, ook al is het laatste tegen speciaal tarief.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Ervaren eigen herplaatsers hulp
  Op hondentraining leert men dat je honden aan de riem nooit met elkaar moet laten kennismaken.   Als ik bezoek krijg met een hond, dan laat ik eerst de honden buiten, waar deze even los kunnen, kennismaken.   Loop anticiperend met je hond. Zolang je hond aan de riem blijft trekken en grommen zodra hij een andere hond ziet, kan je dat beter vóór zijn en met een grote boog om de andere hond heen te lopen of om te keren en een andere route te kiezen. Is je hond af te leiden met een beloning in de vorm van een snackje of iets dergelijks?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hailey is jarig en krijgt een kado uit de hemel
Schitterend! Gefeliciteerd met Hailey's 5e verjaardag.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Stichting Dierenlot
  Elke keer wanneer de peperdure tv reclame weer veelvuldig uitgezonden wordt, erger ik me omdat deze stichting met n.b. CBF keurmerk een geldwolf is met zielige verhalen over dieren. Ik wil hiervoor waarschuwen en lees graag of jullie ervaring met deze stichting hebben en met welk resultaat.   Ik heb trouwens nog nooit een dierenambulance van St. Dierenlot gezien zoals in de reclame getoond wordt. Jullie wel? In mijn omgeving rijden alleen dierenambulances van de Dierenbescherming.   Zoals te lezen is in de reacties in de Mediakrant in 2019 inkomsten van ca. € 7,5 miljoen van particuliere donateurs. Dierenlot gaf hier € 3,7 miljoen uit aan commercials, bladen en telemarketing.   https://www.mediacourant.nl/2020/06/felle-kritiek-op-dierenlot-om-peperdure-tv-reclame/    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Eindelijk sneeuw!
  Wat een genot in de sneeuw. Ik denk vooral voor je honden. Mooie foto's. 1e foto moest ik vergroten. Ik dacht eerst dat het een gat in de sneeuw in de vorm van een hart was.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in puppyhandelaar in Diessen moet dicht vanwege niet naleven coronamaatregelen
Die louche puppyhandel in Diessen had veel eerder definitief gesloten moeten worden. Verkoop zieke puppy's en zelfs puppy's die overlijden. Dierenleed waardoor kopers ook de dupe worden: veel zorgen, verdriet en hoge dierenartsnota's.   https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3203737/meer-puppys-van-handelaar-in-diessen-ziek-of-overleden-de-kinderen-waren-ontroostbaar   Deze brute lieden weten helaas wel andere afzetkanalen voor puppy's te vinden;  achterdeur, pups bij privé adressen plaatsen,  vanuit andere schuren verkopen etc.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Nu in Opgelicht. Adoptie honden
" Ik vraag me af hoe zulke mensen met zichzelf kunnen leven en nog goed kunnen slapen, wetende dat je de boel zo oplicht (en wellicht ook honden niet goed behandeld?). " Brownie   Nog erger zij dreigen met een advocaat als een adoptant te kennen geeft niet eens te zijn met hun handelwijze. Zulke mensen hebben geen geweten. Man van Sanna v.D. is advocaat en Rescue Dogs Europe is gevestigd op hetzelfde adres als het advocatenkantoor.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hoesten en niezen
" Je zou inderdaad verwachten dat ze er doodmoe van wordt, maar ze komt niet vermoeider over dan voor ze begon met hoesten. Tijdens het wandelen rent ze uit plezier nog steeds hele stukken en 2 uur lopen is geen probleem (ze gedraagt zich echt als een 5 jarige hond). De dierenarts zei dat hoesten door hartproblemen vaak door vocht komt en dat het vocht dan op de foto te zien zou zijn en dat was niet het geval. Ook zou het hart wat groter moeten zijn en dat was ook niet het geval. Met andere woorden, hiermee sloot ze uit dat het om een hartprobleem gaat. " Rudy   Je dierenarts houdt je veel te lang aan het lijntje en had je allang moeten doorsturen naar een specialist.   Honden zijn bikkels; laten ongemak en pijn alleen zien als het ernstig is. Ze gaan door tot ze er bij neervallen. Je hondje lijdt! Kan er geen verlichting gevonden worden, dan vind ik dit geen hondwaardig leven. Ik hoop dat de prednison aanslaat en het hoesten en niezen stopt. Sterkte.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Nu in Opgelicht. Adoptie honden
" Ik ga de uitzending nog bekijken.  Volgens mij heeft een bekende van mij daar jaren geleden een hond van gehad, als ik het me goed herinner. " jantien https://www.hondenpage.com/hondenforum/182284/rescue-dogs-europe.php  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Nu in Opgelicht. Adoptie honden
Citaat     Een hond adopteren? Bij Rescue Dogs Europe kan dat flink in de papieren lopen Fragment   Vandaag 21:55 Vanwege het coronavirus neemt de vraag naar honden enorm toe: iedereen wil thuis plots een viervoeter. Dan merken niet alleen fokkers, maar ook stichtingen die honden herplaatsen. Maar zijn de intenties van stichtingen wel altijd even zuiver? Opgelicht?! stuitte op een reeks klachten over Rescue Dogs Europe onder leiding van voorzitter Sanna van Duin. En die begonnen al ver voordat iemand ooit van het coronavirus had gehoord.    Einde citaat   https://opgelicht.avrotros.nl/uitzending/gemist/item/een-hond-adopteren-bij-rescue-dogs-europe-kan-dat-flink-in-de-papieren-lopen/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in lilly is doodgebeten WAARSCHUWING !
  Wat een drama. Dat beeld raak je moeilijk kwijt. Arme Lilly en jij en iedereen die van haar hield.   Loopt die vechthond los? Een hond die andere honden ernstig verwondt met zelfs de dood tot gevolg, hoort onmiddellijk in beslag te worden genomen. Deze hond is een gevaar voor de samenleving.   Ik wens je veel sterkte met het verlies en gemis van Lilly.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Zusjes
Zoooooooo lief!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Welkom lieve ...
" 15 weken. Mijn nieuwe meisje komt uit Tsjechië dus ik moeten wachten totdat ze het land binnen mag. Maar dat is het waard. " L&R   Oh ja, je moet inderdaad langer wachten; zeker de moeite waard. Ga je haar zelf halen? Als ze bij je thuis komt, is de winter achter de rug. Ook prettiger als je vaak naar buiten moet in verband met het zindelijk maken.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Pusachtige substantie pup
Pus is een teken van ontsteking. Juveniele vaginitis zou vanzelf over moeten gaan. Het Puur product is homeopathisch en na eerste gebruik verslechtert de aandoening. Daarna moet  al snel verbetering optreden. Blijft de afscheiding van pus, dan zal antibiotica ingezet moeten worden en wellicht verder onderzoek.   Als je het niet vertrouwt, zou ik zeker voor een 2nd opinion gaan.   Beterschap.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Welkom lieve ...
Gefeliciteeerd: na heel veel geduld kan je je eindelijk nu verheugen op de thuiskomst van een pup over ca. 8 weken. Prachtige vader!  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Herplaatser drachtig?
Doe een melding bij de dierenpolitie 144.   Sterkte.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Foute fok in Nederland.
" Dell dons, dat is ook animale planeet geweest, jaren terug, en is eerder in Nederland ook opgestart, was ook op de tv in nederland. is dat een goed experiment geweest ? Het lijkt mij super als gevangene een hond in je cel te hebben  " ientje   Dat was in 2017 in samenwerking met de UvA https://www.folia.nl/actueel/115072/gedetineerden-trainen-asielhonden-en-de-uva-onderzoekt-het-effect#:~:text=Het%20idee%3A%20de%20moeilijk%20plaatsbare,te%20krijgen%20in%20zijn%20trainer.   Dutch Cell Dogs https://dutchcelldogs.nl/   De honden gaan niet mee de cel in. Er wordt samen getraind.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Foute fok in Nederland.
" Volgens mij staan er ook honden van goede stichtingen op marktplaats, bedoel je dat?   Ik kijk nooit, maar de mensen in mijn buurt, hebben geen idee wat broodfok nu echt is hoor. Woorden zoals ja goede fokker hoor, de schuur was heel netjes.. en als je dan door vraagt, moeder was even weg, ja er waren heel veel rassen, en als ik dan zeg, dat ruikt naar broodfok, dan staan ze je echt aan te gapen. " yooop   Dat ruikt niet alleen naar broodfok; dat is broodfok!   Nog erger; dat is broodfok uit de Oostbloklanden., waar geen cent wordt gespendeerd aan gezondheid en welzijn.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Vectra
Mijn dwergpoedel reageerde ook niet goed op Vectra 3D, maar niet zo heftig als jouw hond.   Als je het niet vertrouwt om tot morgen te wachten, dan kan je altijd telefonisch overleggen met een dienstdoende dierenarts.   Neem je hond vannacht mee naar je slaapkamer of blijf hij hem slapen op de bank.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Meerdere puppy probleempjes
" Ik heb een half jaar gewacht. Mijn pup is van een thuisnestje. Alle wachtlijsten voor kleine poedels waren gesloten bij fokkers. Ja ik had assertiever moeten zijn. Nog niet m'n sterkste kant haha. Ik zei tegen de dierenarts dat ik gehoord had dat ontwormen niet nodig was tenzij je de wormen zag in de ontlasting. Dierenarts zei dat dat zeker niet waar was. Geen idee wat nu klopt. " Robin   Wie weet dit beter dan een Veterinair Parasitologisch Laboratorium?   Citaat   Bij de reguliere wormbestrijding bij honden staat 3-maandelijkse behandeling centraal. Aangezien veel honden eigenaren niet graag hun dier voor niets willen behandelen, bestaat er nu ook de mogelijkheid om alleen te behandelen als uw huisdier echt wormen heeft. Want wist u dat minder dan 10% van de honden een worminfectie heeft in Nederland? Met het onderzoek van de ontlasting kan VPL het Woud een wormbesmetting aantonen.    Einde citaat   Bron: https://wormbestrijding.nl/wormbestrijding-bij-honden/   Ik stuur ca. 2 x per jaar ontlasting van Casper naar bovengenoemd lab. Casper heeft nog nooit wormen gehad. Omdat ik al jarenlang zijn ontlasting laat onderzoeken, scheelt dit een hoop chemische ontwormingpillen.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Meerdere puppy probleempjes
" Ik baal eigenlijk ook echt van mezelf. Ik wilde die kennelhoest druppels niet eens. Nergens voor nodig in de coronaperiode leek mij. T ging alleen zo snel bij de dierenarts. Hij kreeg de enting en toen had ze de druppels opeens vast en zei ze 'even druppels voor kennelhoest, heel belangrijk." En hup het was gebeurd. Ik kon niks zeggen, ben ook een beetje verlegen soms. Toen dacht ik.. het zal wel als zij zegt dat t belangrijk is, maar had thuis meteen spijt dat ik niks ervan gezegd had. Niks meer aan te doen nu. Ik wilde de Weil enting ook niet. Maar die zat blijkbaar in de enting er al bij. Toch verkeerd research gedaan. Als hij 1 is ga ik het allemaal beter regelen en laten titeren. Hij heet trouwens Finn ik zal foto's posten later. " Robin   Heb je lang bij fokkers op een wachtlijst gestaan?   Bij een dierenarts moet je assertief zijn. Heb je ook ontwormingstabletten meegekregen? Eventueel pas 1 week na de vaccinaties geven. Tegelijk met de vaccinaties geven is te belastend voor je pup. In het algemeen: ontworming werkt niet preventief: dus pas geven als er daadwerkelijk wormen gevonden zijn. Eerst ontlasting laten onderzoeken door je dierenarts of bij wormbestrijding.nl   Heel goed dat je straks je hondje laat titeren. Waarom chemie spuiten als het niet nodig is. Meten is weten. Mijn dwergpoedel heeft alleen de puppy-vaccinaties gehad. Bij titeren blijkt steeds dat hij nog voldoende antistoffen heeft tegen parvo, hondenziekte en hepatitis. Kennelhoest en Weil kan.je helaas niet titeren. Mijn Casper is nu 8 jaar!   Ik ben na 1 jaar gestopt met tegen Weil te laten enten. De L4 is niet bij iedere hond zonder bijwerkingen en soms zelfs heftige. Als je niet in een waterrijkgebied woont of bij sloten en vijvers heb je minder kans op ratten. Als je dan toch de Weil enting laat zetten, doe het dan in het voorjaar. Deze enting werkt nl. ca. 6 maanden. In het voorjaar en zomer heb je meer kans op ratten.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Meerdere puppy probleempjes
  Leuk een dwergpoedel. Ben benieuwd naar foto's.   Hoe oud was de pup toen je hem ophaalde? Hoe heet hij?   Een kennelhoest neusenting zit niet in de standaard pupenting van 9 weken en is extra belasting voor de kleine pup. Waarom was dat nodig? Meestal alleen nodig als je gaat trainen op een hondenschool of als de hond in pension gaat.    Wat het niezen betreft: daar zou ik zeker maandag de dierenarts over bellen. Dat is niet normaal.   Er is een hoop geduld en liefde nodig om de pup zindelijk te maken en op te voeden. Mijn dwergpoedel was pas zindelijk toen hij 5 maanden werd. Daar voor had ik een hondje dat op de leeftijd van 2 1/2 maand zindelijk was. Er staat geen standaard periode voor.   Veel plezier en geluk met je pup.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Jagger
Nou ja.   Dat is geen hondvriendelijke therapie, maar dwangtherapie. Je gaat je hond toch zeker niet de hele dag aan een korte lijn vastzetten?   Ik zou als de wiedeweerga een andere gedragstherapeut inschakelen. Als je de regio hier noemt waar je woont, dan kan een forumlid misschien iemand aanbevelen.   https://nvgh.nl/    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Fietsen met de hond
Hoe oud Is Goofy?   Je hond mag naast de fiets lopend  niet harder dan draf.   Hier vind je een opbouw schema.   https://www.doggo.nl/artikelen/recreatie/fietsen-met-je-hond/     Ik fiets 2 x per dag met mijn hondje, waarbij hij ook hele stukken los loopt, waar dat mag. Gelukkig hebben we hier veel en hele uitgestrekte losloopgebieden.   Mijn hond krijgt geen kans om voor mijn voorwiel te lopen; ik geef hem als hij naast de fiets moet lopen, net genoeg lijn zodat deze niet strak staat.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Mijn Shiba is klein
" Eerst en vooral dagmar heb ik haar gekregen komt mijn andere uit een nest en ik ga dit beestje niet aan haar lot over laten ook al zou het van een ‘brood fokker’ zijn bedankt voor uw mening  " Mula   Wat is het nu? In je openingspost  schrijf je gekocht  en hierboven schrijf je gekregen. Van welke kennel komt deze hond?   In ieder geval heeft degene die de hond aan je verkocht heeft of gegeven, forse leugens verkocht betreffende de leeftijd. Het maakt nogal wat uit 15 weken of 6 maanden. Heeft de verkoper of gever je gemeld dat zij ziek is? Wat heeft de dierenarts gezegd welke ziekte zij heeft? Wat zijn de verschijnselen?   Heb je de kennel gemeld dat dit hondje ziek is? Hoe reageerden zij? Als deze kennel eerlijk is, vergoeden zij minimaal de medische kosten: zij hebben immers een ziek hondje aan je verkocht/gegeven.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Pup diarree en braken na gekookt ei
Vannacht goed geslapen? Fijn te lezen dat het weer helemaal goed gaat.
 

Vrienden van Noppes & Zoë <3

honden foto van Loesjehonden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^