HondenPage baasje natje

Wat schreven de vrienden van natje op het forum

honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Cavom - lam/rijst - Update
Geen idee van dat alles ... mijn thibootje is van zijn allergie af, dus ja euh ... dan vind ik het goed. Op Hill's, Carocroc en proplan deed hij het heeeeel slecht op. En ook op de royal canin, dit voer kreeg ik erbij toen ik Thibo kreeg. Dus ja euh ... ik zie mijn hondje heel gelukkig zijn zonder jeuk, dus dan is vrouwtje ook heel gelukkig met haar gezonde hondje. Hill's zit op de €50,- euro en Cavom zo uit mijn hoofd €32,- euro waar ook meer in zit. Dus duurkoop is niet altijd goed. 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Cavom - lam/rijst - Update
Mooi om te lezen en wat fijn dat het bij jou hond nu ook goed gaat. 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in hondje zelf knippen?
" knip jezelf eens in de wimpers. niet kort, maar terwlijk er nog wimpers aanzitten. je zal merken dat het raar aanvoelt, maar totaal geen pijn doet. dit is alleen om het te vergelijken.   verder...de eerste keer knippen gaat vaak fout. je maakt fouten en daar leer je juist van zodat je de volgende keer het beter kan doen.   als het er echt niet uitziet.....stop ermee en breng je hond naar de trimmer. die weten vaak nog wel wat vacht te redden zodat de hond weer mooi in model zit.   maar hou ook rekening dat de winter voor de deur staat. dus in model brengen en knippen is erg leuk, maar knip de boel niet TE kort. je hond moet wat vacht overhouden voor de koude winterwind.   " Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.  Prima uitgelegd ! 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in waak-huishond
Haha ... een Shih-Tzu heeft beide kwaliteiten ! 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Layout update vandaag
Ik zeg: Goed bezig !!! 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Weer eens wat fotos van ons
Dat zijn weer hele mooie handtassen ... 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in kalmerende signalen
Ja soms grr ... ]0
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Foto's fotoshoot ~ Joekie
Wauw ... ik ben een leek wat betreft foto's ... Ik vind ze geweldig ... muur waardig !!!
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Lekker zonnetje
Nou hallo allemaal, lola en dips hier Vrouwtje is een kreng joh, we mogen niet meer los lopen.. Was dat nu voor onzin zie ik jullie denken haha. Nou wij zijn loops.. Onzin toch ik luister gewoon hoor en heb nergens last van :)  Nou zondag ochtend gingen we weer wandelen en mochten we op het veld van een lieve boer los, waren geen andere hondjes in de buurt dus vrouwmens vond het ok.  Dips was weer saai en bleef alleen maar zitten. Maar ik ik heb dat veld wel 100x over gerend. Zal jullie wat foto's laten zien.  /foto/foto/356228.jpg /foto/foto/356226.jpg /foto/foto/356224.jpg Zonnebaden /foto/foto/356222.jpg /foto/foto/356220.jpg /foto/foto/356218.jpg /foto/foto/356216.jpg /foto/foto/356212.jpg Spelen met het zusje van vrouwmens /foto/foto/356214.jpg /foto/foto/356210.jpg Van mij mag het altijd zo'n weer blijven:) Hihi ...  d(^_^)b Wat hebben jullie toch een raar vrouwtje ...
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Bemoeials van buren
Ohhh dat klinkt niet fijn meis maar onthoud goed, 't zegt meer over hun dan over jou!! Sommige mensen praten nu eenmaal heel graag over 'n ander zodat ze zelf maar niet in hun eigen spiegel hoeven te kijken. Jij weet waarom je doet wat je doet en niet aan jezelf gaan twijfelen hoor, is nergens voor nodig. Ik kan me helemaal voorstellen dat 't geen fijn gevoel is maar hou de eer maar mooi aan jezelf, gooi er maar gewoon 'n hele zonnige "goedemorgen" uit als je ze ziet en heerlijk aan de wandel met je lieve viervoeter ;-) niet stoppen met groeten hoor, hou je geen fijn gevoel aan over en ga je alleen maar meer van op je tenen lopen en dat kan niet de bedoeling zijn. Helemaal eens met Maartje ... Hoe meer de buren door hebben dat het jou stoort hoe meer zij zich gaan opdringen. Gewoon lekker jou ding blijven doen zoals Maartje hierboven beschrijft. Het gaat vanzelf minder worden als ze geen grip op je krijgen !
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Zo lief, die moet je zien !
Hier word je blij van ! :D
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Gelukkig nog geen winter
Mooi dat ze zo snel elkaar zo accepteren ... prachtig ..
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Gelukkig nog geen winter
Beauty's .... 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Nero en Angel
Spelende kinderen ... d(^_^)b
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Dips. **update pagina 4**
Good luck met je lieverd ! ;)
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Waarom heb jij gekozen voor het ras dat je nu hebt?
Ik wou wat meer pit na mijn vorige hond en ik wou graag nog een slag kleiner. Toen kwam Pasha op mijn pad, deze hondjes vind ik leuk en pittig, niet alle kleine hondjes vond ik leuk. Later kwam Thibo erbij toen hij 8 maand was. Hij is nog kleiner en bevalt me nog meer qua schoot zitten en tillen etc.  Mijn hart gaat uit naar grote honden, maar die zijn mij te kostbaar en lastig mee te nemen op de fiets aangezien ik geen auto heb ! O-)
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in scheren van een malrezer / shi tzu
Wat lang laten met een scheerkop gaat bijna niet is mijn ervaring. Dan glijd het er niet mooi door. Zelf gebruik ik stand 4 zo uit mijn hoofd en de poten met rare hoeken en rare kuiltjes doe ik met stand 3 en soms stand 2. Dus ik gok dan zo uit mijn hoofd dat ik dan op anderhalve cm zit zoiets. In jou situatie zou ik misschien wel eerst stand 5 á 6 gebruiken op de rug en dan kan je altijd nog voor korter gaan.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Dalmador?
Ik volg even, ben ook wel benieuwd !
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in De drie musketiers op het strand van Scheveningen
Hahaha bi mooi is die bips he haha Ja sommige hebben heerlijk kadetjes ! :D
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in De drie musketiers op het strand van Scheveningen
Ja Dips ... je hebt wel een mooie Bips ! O-) Vooral die ene zwarte vlek ... op je linker bil, zo mooi ... https://lh4.googleusercontent.com/-0ObBlnGcxtk/UtBlRjLBd0I/AAAAAAAAIdY/R5dnyGVE1Wo/w884-h562-no/DSC05632.JPG
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in De drie musketiers op het strand van Scheveningen
bi gewoon met de trein gaan :) Gaat niet ... dan moet ik lopende heen ... dat is een eindje en al met al trek ik dat niet ... Het klinkt als een cliché, maar ik ben ziek "B12" dus dat houd ik nooit vol. En dan al die toeters en bellen er nog bij op die stations ... pfff ...
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in De drie musketiers op het strand van Scheveningen
Djeeez ... wat mega prachtig ... en die extra foto's ... wou dat ik er bij was. O-) Helaas woon ik te ver weg en zit ik moeilijk met het vervoer. :'(
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Dips. **update pagina 4**
/foto/foto/350544.jpg
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in biofood schapenvet bonbon
Mijn diesel krijgt ook iedere dag 2 schapenvet bonbons. Ze is er gek op vooral de knoflook.. Die van mij eerst 1 per dag, maar ik merk dat mijn Pasha bijna niet kauwt. Lossen die vet bonbons wel goed op in het lichaam is nu mijn vraag. Vandaar ik over wil stappen ... heb er een beetje een naar gevoel bij. Nu krijgen ze om de dag ivb met het hap slik weg gebeuren.  Is twee op een dag niet te veel ? 
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in biofood schapenvet bonbon
/foto/foto/340943.jpg /foto/foto/340941.jpg Deze heb ik. Weet de prijs niet juist meer. Ga je dan én zalmolie eén schapenvetbonbons geven ? Dat is van het goede teveel denk ik. Ik gaf het in ieder geval noiit tesamen.  Alle dagen olie is gezond. Alle dagen schapenvet mag niet. Koop jij dit online ?  Ik zoek me rot waar ik dit kan kopen.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Dips. **update pagina 4**
/foto/foto/350456.jpg Nou je Dips is niet meer te dik hoor, die ribbel tegen de leuning van de bank ziet er mooi uit. Gewoon haal vel die dubbel ligt, moois om te zien ... En wat fijn dat je nu al denkt dat ze gelukkig is. :D
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in Dierenarts leugens?
Ik heb nu geen tijd om alles te lezen, maar wil wel volgen. Later ga ik alles even lezen, want dit is wel even een ding voor me.
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in zoveel, zo mooi!
nee geen amerikaantjes hoor, laat het de fransen maar niet horenO-) Even Apeldoorn bellen !  ;) Hihi ...
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in zoveel, zo mooi!
Filmpje is gaaf!  @bianca; zijn geen beagles maar american foxhounds, vandaar je ze misschien zo mooi vind;) Nou het viel me wel op dat ik ze zo mooi vond en dat voor een Beagle dacht ik ...   Vond het wel raar van mezelf, maar vond het wel zo eerlijk om het te schrijven.  Nu blijken het geen Beagles te zijn ... tja ... geen wonder dus.  Euh .. niet mooi bedoel ik mee dat het niet mijn smaak is, verder bedoel ik niets !  O-)
honden page profiel Bianca  Bianca schreef in zoveel, zo mooi!
Het zijn geen beagles toch? Zijn ze iets te groot voor? Ow haha ... ik vond ze al zo hoog op de poten en zo mooi slank ... O-) Wat zijn het dan ... wie weet dat  ?
 

Vrienden van natje

honden foto van Bianca

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^