Over natje

honden foto van natje hey ik ben natasja.   ik werk in de familie hulp sector en mijn hobby's zijn natuurlijk met honden bezig zijn, paardenrijden, boeken lezen en natuurlijk voor mijn twee schatten van kids zorgen. en ik ben een teckel liever hebber en ben eigenaar van onze allerliefste fonne en woont samen met mijn partner en twee lieve kids van 4 en 6 jaar.

Mijn allereerste hondje was joppe die we op bijna 2jarige leeftijd hebben geadopteert uit het asiel.  toen ik negen jaar geleden ging samen wonen met mijn partner kreeg ik joppe niet mee.  mijn moeder was teveel gehecht aan joppe. joppe is een zalig hondje dat iets terughoudend is naar vreemden maar super trouw en heeft nooit iets gemankeert tot nu.  hij heeft op twaalf jaar de ziekte van cushing gekregen.  waar hij nu voor wordt behandelt.
Na iets meer als een jaar later heb ik lady geadopteerd uit het asiel.  rood korthaar teckel.  ze was toen ongeveer acht jaar.  ik heb haar iets meer als vijf jaar gehad.  na twee keer een hernia te hebben gehad heb ik haar met heel veel spijt moeten laten inslapen nadat ze teckel verlamming heeft gekregen.  zij heeft ervoor gezorgd dat ik verliefd werd op teckels.
lady had een heel speciaal karakter.  koppig, eigenwijs en heel beschermend tegenover mij.  (niemand mocht in mijn buurt komen. deed je dat wel viel ze aan en had je echt wel vast). ze had ook enorme voedernijd. naar mijn kids heeft ze nooit iets gedaan. ze was er super lief voor.  zij mochten zelfs aan haar eten komen. alleen beschermde ze de kids enorm hard.

en sinds een jaar en een half is fonne in ons leven gekomen. terug een teckeltje.  hij heeft absoluut geen teckel karakter.  niet koppig, heel onderdanig. en jagen? wat is dat?  komt hij een konijn tegen dan heeft hij zoveel schrik dat hij ervan gaat lopen. het enigste waar hij achter jaagt is spinnen en vliegen :-).  een echte pannenkoek in een teckelfiguurtje.  hij is super met de kids en doet alles voor hun.

voor de rest hebben wij nog 7 kippen ( 3 legkippen en 4 serama's) 1 hoogbejaarde shetlander en mijn grote merrie op rust en onze half wilde kat bij de paarden die uit het asiel komt.  deze laatste had normaal een spuitje gekregen omdat ze niet plaatsbaar was bij mensen.  en zij heeft nu een goed leventje bij mijn paarden :-)

zo een kort verhaaltje over mijn dieren
een hele beestenboel dus

Krabbels aan natje

honden page profiel Kimeta Kimeta schreef om 21 september om 16:02
Hey Natasja, hoe gaat het Fonny? Gaat alles goed? Groet kim
honden page profiel TheaThea schreef om 12 april om 14:42
Ooow Natascha, ik schaam me dood, ik lees nu pas jouw reacties en krabbel :(( Heb je inmiddels al een tijgertje bijgenomen? Dat andere Fonne teckeltje van je is ook een schatje. Mocht je de fokker nog willen benaderen. Sorry Teckelkennel vd Vossebelt googelen
honden page profiel Bianca  Bianca schreef om 01 november om 23:36
Ja en nu helemaal met 3 stuks ...
honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. schreef om 01 november om 23:32
Je hebt al een krabbel :) dus je zou het nu moeten kunnen zien als je door je profiel scrolt. Leuke foto's heb je zeg :D
honden page profiel Bianca  Bianca schreef om 01 november om 19:47
Wat heeft Fonne mooie voor pootjes, zo lekker grof lomp ...

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

natje heeft 590 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van natje zeer positief gewaardeerd bij 6 waarderingen.

Berichten en online status
natje was voor het laatst online 7 jaar, 3 maanden, 1 dagen, 8 uur, 10 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^