HondenPage baasje Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto week 2 honden foto
Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno* heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: 52 weeks of Sky, 52 weeks of Jinx

Verhalen van Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno* in het Dogboek

hondenschool drama
Het was zondagnamiddag 12 augustus toen de wereld in mijn ogen even stil stond. Niño was samen met

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving Onze koning en koningen hebben graag dat Sky hun dient :D Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving Geen Beschrijving De Tour de France is afgelopen zondag ten einde gekomen. Dit jaar werd hij gewonnen door de Engelse Christopher Froome, die voor een Engels team rijdt die ook nog eens dezelfde naam draagt als mijn Border Collie! :D Queeny was men eerst hondje. Ze is maar amper 9 jaar geworden toen ik ze moest afgeven.

Clubs

Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno* is lid van de volgende club(s):
Chihuahua
Cavalier Club
Agility & dogdance.
Spellenclub
De Border Collie
Training van Honden
Hondenboekenclub
Furry Paws
dé club voor alle Fokkers!

 

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno* is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno* een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

Wij zijn een gezin met 4 honden. Met onze Prachtige Border gaan we een nestje fokken. Alle testen zijn inbegrepen + stamboom. De pups groeien op in ons huis. Ze beleven dus alle dagdaagelijkse dingen. Ook socialisatie is zeer belangrijk. Verschillende materialen en geluiden zijn in de eerste levensweek zeer belangrijk!

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Borders From The Sky' of bekijk alle Border Collie fokkers

Poll !

Wie is je favorietje?? :D

Chica (chihuahua)
Niño (Black and Tan chihuahua)
Sky (BC)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^