Maylo en Fudge! Eindelijk thuis!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

Zo, ik heb in 1 ruk je hele topic even gelezen haha.

Wat een schatje. Hoe is de nacht gegaan?

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Mooi naam heeft het een betekenis haar naam  dat vraag ik me ook af hoe de eerst nacht was 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Zo zit eindelijk haha

Ze heeft mij een gebroken nacht bezorgd maar ach dat is geen probleem. 

 

Ze is tegen 22:30 gaan slapen en mevr. Was dus om half 2 vannacht ineens klaar wakker. Plasje gedaan in de tuin, maar 10 min daarna toch nog maar een keer de tuin in en toen een poepje en plasje. 

 

En toen was het feest....ze heeft in het donker eerst door de tuin gecrossed en toen was het feest binnen. Ze had honger, want ze had gisteren bijna niks willen eten. 

 

Tegen 3 uur begon Fudge toch wel moe te worden. Om half 5 hoorde ik der en weer even opgestaan voor een plasje. Maylo die had haar ook gehoord en was inmiddels naar beneden gekomen om me bij te staan. Ze dacht toen weer even lekker de boel op stelten te zetten maar ik had zoiets van 'dacht het niet we gaan slapen'. Hup de bench in, mijn hand erbij en na 2x even een miepje sliep ze weer. 

 

Half 7...en daar was ze weer. Ik was toen te laat want ze was zelf al de bench uit gegaan, achja. Opgeruimd en even met der gezeten. 

 

Maylo had echt zoiets van 'Fudge ga slapen'. Na een half uurtje is ze weer gaan slapen en om 09:00 uur schrok ik zelf wakker en mevr. Lag nog heerlijk te slapen. 

 

Eerste nacht wat gebroken maar dat is te verwachten. Ze is wel enorm baldadig en begint Maylo uit te dagen. Inmiddels is er ook een hap uit de plant haha. 

 

Maar ze is zo n dapper meisje, hersteld ze continue zo goed.

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Mevr. Is een kleine heks, vandaag had ze het hoogste woord. Ze durft Maylo uit te dagen voor spel maar Maylo is nog niet voor der gevallen. 

 

Allowel......

550804.jpg

 

Ze lag op de bank al te dutten, had der in de bench gelegd maar mevr. Stond na een half uurtje al weer voor de bank. Naja kom maar want dat mag ze dadelijk toch ook. 

 

En Maylo komt ineens erbij liggen. Had ik niet verwacht dat hij bij der zou gaan liggen. Nog niet althans....het is heel aandoenlijk

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

" Mevr. Is een kleine heks, vandaag had ze het hoogste woord. Ze durft Maylo uit te dagen voor spel maar Maylo is nog niet voor der gevallen. 
 
Allowel......

 
Ze lag op de bank al te dutten, had der in de bench gelegd maar mevr. Stond na een half uurtje al weer voor de bank. Naja kom maar want dat mag ze dadelijk toch ook. 
 
En Maylo komt ineens erbij liggen. Had ik niet verwacht dat hij bij der zou gaan liggen. Nog niet althans....het is heel aandoenlijk "

ahww hp-heart

Dat samen spelen zal ook wel zo komen zo te zien. 

Stiekem is het toch wel een heel dapper dametje als ik het zo hoor. Ze zal de steun van Maylo ook wel voelen, samen met haar grote broer kan ze de wereld aanhp-heart

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Achhh het gaat al geweldig dus ,

Mooi dat Maylo zich snel aanpast ,

Veel plezier hoor ,

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" ahww 
Dat samen spelen zal ook wel zo komen zo te zien. 
Stiekem is het toch wel een heel dapper dametje als ik het zo hoor. Ze zal de steun van Maylo ook wel voelen, samen met haar grote broer kan ze de wereld aan "

Ja ik verwacht het echt samen spelen dat dat nog wel even duurt. Al kwam hij vanochtend wel zijn lievelings speeltje brengen en mocht ze onder zijn toezien er mee spelen.

550807.jpg

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Lief samen zeg hp-heart

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Vannacht heeft madam eigenlijk doorgeslapen. Ze is 2x wakker even geweest. 1x even piepen, mijn hand erbij en ze sliep. De 2e keer heeft ze zichzelf vermaakt in de bench met der speeltje en sliep binnen 10 min weer. 

 

Ze heeft tot half 7 geslapen en is toen weer de boel onveilig gemaakt. Kwa plassen en poepen buiten, gaat het ook goed. Ik heb het idee dat ze vanochtend ook aangaf dat ze naar buiten moest voor te plassen, ze ging bij de achterdeur zitten. Tuin in en jahoor geplast. Kan toeval zijn of ze snapt het al ietsjes. 

 

Maar ze is heeeeeel dapper en loopt zo stoer mee aan het riempje.

pagina 11 van 11 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende forumvraag: orienterend
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^