HondenPage baasje Alexandra & Mikey

Wat schreven de vrienden van Alexandra & Mikey op het forum

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Twijfels voor nieuwe pup
Ik zou wel eerlijk zijn naar de fokker toe. Het kan zijn dat het voor een paar fokkers een reden is om nee te zeggen, maar dit is een ervaring die jullie als gezin getekend heeft. Ik kan mij heel goed voorstellen dat het jullie vertrouwen geschaad heeft en dat jullie graag een fokker hebben die wat meer meekijkt dan "normaal" gezien nodig is. Dat is helemaal niet gek na zo'n nare ervaring! 2 kg voor een golden is veel en veel te licht, die van mij gaan allemaal tussen de 6 kg en soms zelfs 9 kg weg. Het kan goed het rage syndroom geweest zijn, dat is via de laptop lastig te zeggen. Een van mijn pupkopers had helaas zo'n hond. Inderdaad 99% van de tijd een fantastische hond, maar ineens kon ie happen. Ze is via de hondenschool bij mij uit gekomen en heeft een pup van ons. Die is zo goed bevallen dat ze uit het volgende nest van moeder een halfbroer hebben genomen. ;) Houd er wel rekening mee dat voernijd bij de goldens helaas een ding is. Ik waarschuw hier ook altijd voor bij mijn pups, ook als ik in het nest geen tekenen zie van voernijd. Het is en blijft een ras wat gek is op eten, dus ik laat ze als ze eten hebben of een snack of iets gewoon met rust. Dat is van hun, daar hoef ik niet aan te komen.   Als de fokker van The Dutch Coast kan ik ook de België vraag beantwoorden. ;) Het lastige is dat we met het exporteren naar het buitenland zoals dat heet gebonden zijn aan regels. Een puppy moet voordat deze de grens over mag een geldige rabiës vaccinatie hebben. Je mag rabiës pas op 12 weken vaccineren en voordat ie geldig is ben je weer 21 dagen verder. Effectief gezien mag een pup dus helaas pas met 15 weken de grens over. Ik raad mensen uit België aan om een vakantiehuis in Nederland te boeken, zodat ze de pup wat eerder op kunnen halen dan dat. Het is een belangrijke periode qua socialisatie.Normaal laten wij geen pups naar het buitenland gaan, maar ik ben wel bereid om vanwege de situatie een uitzondering te maken. Ik moet daar alleen bij zeggen dat wij volle wachtlijsten hebben. We verwachten over een half jaar een nest en dat is zoals het er nu naar uit ziet vol. Het volgende nest weten we nog niet. We fokken af en toe eens een nestje voor de hobby.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Ja dat had ik al gelezen, maar ik ga naar de Drunense duinen, had wel naar Texel gewild, maar volgend jaar misschien. " yooop Doe maar, gaan we lekker daten!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Vroeger gingen we naar Texel, maar huisjes zijn zo duur geworden en ik laat mijn papegaai niet graag te lang alleen, iemand zou haar kunne eten geven maar dat vind ik zielig.   Idioot duur gewoon, maar wij doe het nog steeds elk jaar. Dan zitten we net buiten de Koog, maar ook hier was het nu veel meer vuurwerk dan voorgaande jaren. Viel ons echt tegen. De dagen rond kerst en oud/nieuw zijn gewoon hoogseizoen prijzen, helaas   " to Ik denk dat de Koog ook wel het meest drukke ( onrustige ) dorpje is van Texel wat dat betreft.. Maar de Cocksdorp is ook een mierennest met al die toeristen. Wil je echt rustig zitten dan zou ik voor Oost kiezen. Ik vind het sowieso heel erg meevallen op Texel, het fijne is dat het vuurwerk hier zich meestal beperkt tot oudejaarsavond, tussen 0.00 en 2.00. De dagen ervoor, of nieuwjaarsdag hoor je praktisch niets meer.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Nee, in Apeldoorn mag geen vuurwerk afgestoken worden, al een paar jaar niet.    Maar je moet t altijd vragen bij t hotel. Het bos zit er direct achter, daar gaan ze geen vuurwerk afsteken lijkt me. " Kees In Apeldoorn, maar ook in Ugchelen en de rest van de omgeving wordt juist héél veel vuurwerk afgestoken. Al jaren. Beslist geen plek voor een doodsbange hond..
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Baarmoederontsteking voorkomen
" Maar dan blijft ze loops en schijnzwanger en dat is voor een hond toch niet leuk? Mijn hond voelde zich echt niet fijn als ze schijnzwanger was, de periode van schijnzwanger zijn duurde met de jaren steeds langer. " ientje Het hangt van hond tot hond af of het zielig is of niet. Ik heb hier ook een hond die een enkele keer schijnzwanger is. Die heeft dan melkproductie, maar qua gedrag heeft ze nergens last van. Ik vind het niet sneu om haar loops te laten worden. Het is voor topicstarter misschien fijn om te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn, zodat zij kan uitzoeken welke het beste bij haar hond past.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Baarmoederontsteking voorkomen
Met een hond die zo regelmatig schijnzwanger is geweest zou ik de baarmoeder laten verwijderen en zoals Dagmar vertelt eventueel voorstellen om de eierstokken te behouden. Een hond die regelmatig schijnzwanger is heeft een verhoogd risico op een baarmoederontsteking.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Baarmoederontsteking voorkomen
Met een hond die zo regelmatig schijnzwanger is geweest zou ik de baarmoeder laten verwijderen en zoals Dagmar vertelt eventueel voorstellen om de eierstokken te behouden. Een hond die regelmatig schijnzwanger is heeft een verhoogd risico op een baarmoederontsteking.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Ecvo
Het klopt niet helemaal hoor dat PRA via het DNA goed genoeg is. Bij de goldens kunnen we op drie soorten PRA testen, maar de oogtest is nog steeds verplicht onder andere vanwege PRA. 1 zo'n test staat voor 1 allel en je weet niet hoeveel allelen er verantwoordelijk zijn voor de vererving van PRA. Zijn dat er 20? 200? Genoeg waar niet op getest wordt in ieder geval. In mijn ogen is de DNA test voor PRA dus nooit een vervanging voor de ECVO oogtest. Of je deze pup niet moet doen of niet hangt er echt vanaf hoeveel problemen er op ooggebied voorkomen in het ras, daar kan ik verder weinig uitspraken over doen.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Ervaringen late eerste loopsheid
Hier een nest wat nu bijna 14 maanden oud is met 7 teven. Drie daarvan zijn nu loops geweest, de rest nog niet. Meestal worden de honden uit die lijn ergens tussen de 12 en de 20 maanden voor het eerst loops, dus ze hebben nog alle tijd. :) Ik ken zelfs honden die zoals Tamara zegt pas met een maand of 26 (of zelfs later nog) voor het eerst loops worden.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in pure instinkt gekookt konijn 9 euro per 500 gram??
" Samenstelling: 40% konijnenvlees, 35% konijnorgaan (hart, longen en lever), 9% konijnenbouillon, 5% boekweit, 3% pastinaak, 3% broccoli, 3% peer, kruiden (paardenbloem, kamille), koolzaadolie, eierschaalpoeder als calciumbron   En een stuk goedkoper. 2 worsten van 400 gram voor 6 euro " gabber Ik zie hier niets staan over premix/mineralen waardoor de voeding compleet is. :(    Ik kwam deze nog tegen van Carnis. Deze is met premix, dus compleet. https://kingdomforcatsanddogs.com/winkel/gestoomde-vleesworsten-carnis-konijn/   Verder zag ik bij Dog Chef een gekookte maaltijd van varken. Hebben jullie die al eens geprobeerd? Ik kon helaas geen prijs zien, want dan moet je een account aanmaken.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Nieuwe hond blijkt zwanger
Ik kan mij heel erg goed voorstellen dat je niet continue wil updaten en dat is je goed recht. Ik wens je heel veel succes en mochten er vragen zijn dan mag je die altijd aan mij in PB stellen of via mijn FB pagina The Dutch Coast of via het contactformulier van de kennel. Voel je niet verplicht, maar op die manier hoef je niet online te posten mocht je ergens tegen aan lopen.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Pup gezocht
Wat leuk dat je op zoek bent naar een puppy! :) Zo'n bolletje pluis die uitgroeit tot een fantastisch maatje is geweldig om in huis te hebben. Zelf fok ik golden retrievers, dus wat betreft het ras zelf kan ik je zeker wat tips geven. Fokkers van kruisingen ermee ken ik niet, maar het is wel raadzaam om te kijken of de ouderdieren (in ieder geval de golden) getest is op HD, ED, ogen en op DNA testen, zoals PRA1, PRA2 en Ichthyosis. Dit zijn testen die sterk aangeraden zijn om te laten doen, voordat je fokt met een golden retriever. 
honden page profiel esther esther schreef in Nieuwe hond blijkt zwanger
Wat een verhaal... Misschien dat deze stichting  https://sterkvoordieren.com jouw kan helpen als je haar je schrijnende verhaal vertelt. Wilma is echt een geweldige vrouw en zal alles doen wat binnen haar macht ligt om mensen en vooral  dieren in moeilijke/ onmogelijke situaties te helpen. Mogelijk met geld, maar wellicht ook met hulp van derden en evt hulp bij plaatsing van de pups. Ik zou er een mail aan wagen en haar vragen om advies.   Sterkte met alles!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Nieuwe hond blijkt zwanger
Niet om haar weg te doen, maar neem eens contact op met het dierenasiel met het hele verhaal en vraag of zij ideeën hebben hoe je dit nest rond moet krijgen financieel gezien. Soms weten zij instanties die je kunt benaderen. Wat een *** situatie zeg. :( Je weet Hondenpage in ieder geval te vinden mocht je vragen hebben. Hier zitten verschillende fokkers die je voor ze kunnen beantwoorden. Verder is er een Facebookgroep Fokkers voor Fokkers. Je kunt kijken of je daar lid kunt worden om te kijken of er iemand is die je misschien wil helpen met de bevalling en het lenen van materiaal.   Uit nieuwsgierigheid, om wat voor ras gaat het? Weet de vorige eigenaar wie de vader is?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Fokken van honden met te korte snuit mag niet meer ( eindelijk )
Voorop gesteld dat ik voorstander ben dat er regels komen ten behoeve van de gezondheid van honden, ben ik bang dat het de broodfokkers zijn die staan te juichen. Er is een verbod op het fokken er van, maar volgens mij niet op de verkoop. Zij kunnen dus massaal hun Oostlandblok kortsnuit puppy's naar Nederland toe halen en voor grof geld verkopen, terwijl het steeds moeilijker en moeilijker gaat worden om aan een verantwoorde langere kortsnuit te komen via een goede fokker.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Golden Retriever / Border Collie
Leuk, een golden! Ga je heel veel plezier aan hebben. :D   Of ze pittig zijn als pup is relatief. Ik heb de makkelijkste pups uit mijn fok aan onervaren mensen gegeven en die hadden daar meer moeite mee dan de pittigste pup bij ervaren mensen. Iedere pup, ongeacht het ras, komt met zijn eigen karakter en uitdagingen. Als ik naar mijn jongste kijk dan is haar open karakter voor mij soms een uitdaging. Ze ziet dingen en wil daar meteen gaan kijken, want mooi. Het leven is mooi, het leven is leuk. Nadenken doen we vooral niet. Mijn uitdaging bij haar ligt dus bij begrenzen, maar ondertussen wil ik die vrije en ontdekkende natuur behouden. Leuk voorbeeld was dat we samen aan het wandelen waren en ik was haar ineens kwijt (beeldvorming: ze is nu 9 maanden oud). Ik roepen, roepen. Niets te zien, maar ik hoorde wel een gebonk. Ik loop op het geluid af. In het bos stond een kruiwagen, er waren kinderen bezig met het maken van een boomhut. Ik roep nog eens, het gebonk komt uit de kruiwagen. Ik kijk in de kruiwagen, ligt daar dus die aap in de kruiwagen, keihard te kwispelen. En een lol dat ze had. Dat verhaal vertelde ik aan iemand die een nestgenoot heeft. Ze vond het idee verschrikkelijk, want ik was een paar minuten aan het zoeken geweest en al die tijd was ze uit het zicht geweest. Dat ik niet compleet in paniek was geraakt. Ik vond het alleen maar humor, want het gaf voor mij aan dat ze nieuwsgierig en onderzoekend is. Alleen maar leuk toch?   Mocht je ergens tegen aan lopen, dan mag je natuurlijk altijd hier op het forum een bericht posten. Er zitten hier veel mensen met ervaring die kunnen helpen met tips. :)
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Te laat socialiseren?
" Oprechte vraag hier. Bij een sloot is dat verstandig? Gezien ziekte van Weil? Ik zou dan toch zeker op een bankje gaan zitten met de pup op schoot, " ientje Ik vaccineer niet voor de ziekte van weil, maar bij plekken waar veel ratten komen kun je zeker de pup lekker op schoot/in je armen houden als dat prettiger voelt. Het gaat mij vooral om het zien van situaties/dingen. Dat kan prima veilig vanaf de arm, zeker met een kleine hond (bij mijn pups heb je al snel een hernia, hahaha).
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Te laat socialiseren?
" Deze pup heeft in het nest niet de eerste puppie enting gehad, met 5 of 6 weken? Als ik het goed begrijp. Dus ik begrijp wel de twijfels.  " ientje Volgens de officiële richtlijn is de eerste enting met 6 weken, maar heel veel fokkers (ook ik) stellen dat ietsje verder uit en zeker met een klein ras begrijp ik de keuze van de fokker ontzettend goed om dat te doen. Een vaccinatie is toch een belasting voor een klein lijf, daarom titer ik de pups ook (met 6,5 - 7 weken).   Socialiseren kan gewoon hoor! Lekker mee om winkelwagentjes te kijken bij de supermarkt bijvoorbeeld. Wat ook heel erg leuk is, is naar een sloot of vijvertje in de buurt te gaan en eendjes te kijken of als de kinderboerderij dat toe laat naar de kinderboerderij. Wij mogen niet op de kinderboerderij zelf met de honden, maar ze vinden het goed als wij met de pups langs het hek bij de geitjes gaan staan. Hartstikke leuk altijd. Er is echt van alles te doen met een jonge pup waarbij je niet naar gebieden hoeft waar heel erg veel honden komen, die zou ik namelijk wel even vermijden.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Welke hond zouden jullie voor mij kiezen?
Op zich is een ontheffing voor de trekwet vrij makkelijk te regelen zolang je hond in een goede lichamelijke conditie verkeert, maar een aantal rassen zijn standaard ontheven. Dat zijn: Alaskan malamute eskimohond Groenlandse hond samojeed Siberian husky   Misschien eens leuk om eens naar dat soort rassen te kijken? Die hebben ook zeker die zelfstandigheid en eigenwijsheid.   Bron: https://www.rvo.nl/onderwerpen/dieren-houden/ontheffing-trekhondenverbod#geen-ontheffing-nodig
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Nova 3 maandjes oud: update!
Wat een schatjes. <3 Veel plezier met alle voorpret!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Golden Retriever / Border Collie
Leuk dat je naar een golden aan het kijken bent! :) Het is inderdaad een ander soort ras dan een border collie. Een aantal vrienden van mij hebben een border collie en een pupkoper van mij heeft een border collie en een golden retriever vanuit mijn fok. Erg grappige combinatie. De golden jolig en blij, de border collie serieus en gefocust. Ze zijn erg gehecht aan elkaar. Je bent altijd welkom om eens een bericht te sturen en langs te komen om kennis te maken met mijn meiden. Ik heb niet perse kleine golden retrievers, gewoon binnen de rasstandaard. Als formaat een ding is, dan zou een teefje misschien een optie zijn? Die blijven vaak wat kleiner dan reuen.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Groeipijn jonge hond
" We wonen in zuid Holland dus helaas niet in de buurt maar er zullen hier in de buurt ook wel opties zijn " noah Hydrotherapie kan een fijne optie zijn met groeipijn en ik weet dat er een aantal dierenartsen zijn die dat aanbieden in Zuid-Holland. Wellicht heeft jouw eigen dierenarts een idee? 
honden page profiel esther esther schreef in Dag Diesel, dag lieve vriend.
" Dankjewel Esther.   Het verdriet en gemis zijn vreselijk, ik kan het nog niet geloven dat Diesel er niet meer is   Verder wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties na het overlijden van mijn Diesel. " Diesel   Ik weet precies wat je bedoeld.. Het heeft bij mij ook heel lang geduurd hoor, en nog steeds, 2.5 jaar later heb ik momenten dat er tranen over mijn wangen rollen..en het gemis zó sterk aanwezig is... Ik mag helemaal niet klagen, Lasse is er nog, ik heb er een superlieve hond bij, maar toch mis ik mijn Bamse nog.. Hij had het geweldig gevonden hier op Texel .. xxxx
honden page profiel esther esther schreef in Dag Diesel, dag lieve vriend.
" Alaska's Finest, het help zeker wel, en dat maakt het ook makkelijker er iets over te schrijven. Je omgeving denkt vaak, ja, tis goed toch, hij rust, en jij weer verder. " Diesel Och neee.. Mooie lieve Diesel is er niet meer... HP's knappe bink.. Marga toch.., wat een afschuwelijk bericht...ik krijg het er koud van..wat erg.. De pijn die je voelt zal niet te beschrijven zijn, geen enkel woord dekt de lading.... Neem vooral de tijd om te rouwen en verdrietig te zijn...dat is niet met een paar weken "klaar". Diesel was een stukje van jouwzelf...en erom huilen mag altijd..wat een omgeving daar ook van vindt.. Ik wil je heel veel liefs, sterkte en kracht toewensen met het verwerken van je grote verlies.. Dikke knuffel xxxx    
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Zindelijk maken
Mijn puppy is nu 12 weken oud en ik heb een alarm staan op iedere 60 minuten. Als ze wakker is dan neem ik haar mee naar buiten om te gaan plassen. Houd er rekening mee dat het buiten ontzettend koud is. Ik zou mijn kont nu niet in dat bevroren gras willen plaatsen, maar liever voor het warme vloerkleed gaan. Dat maakt de zindelijkheidstraining even iets lastiger. Het komt echt wel goed, het heeft even tijd nodig. Nestzindelijk houdt bij mijn pups in dat ze gewend zijn om naar een bak te gaan of buiten op het gras te plassen (mits de deur open staat). Ze hebben dus al wel een besef van "het mag niet overal", maar het is aan de eigenaar om dat besef om te buigen naar "het mag buiten". Het is dus niet dat een pup dan al meteen zindelijk is en niets in huis doet, maar dat het zindelijk maken sneller gaat, doordat ze al een bewustwording daar in hebben.   De aanhouder wint. ;) Ik heb een hond gehad die pas met acht maanden zindelijk werd en haar dochter heeft nooit wat binnen gedaan. Sommige honden hebben wat langer nodig dan anderen.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Dalmatierpups 19 dagen
Tien doet het zo ongelofelijk knap met haar kinders. <3 
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Oplichting retriever pup
De golden retriever is een heel populair ras waar veel vraag naar is. Bij goede fokkers variëren de wachtlijsten over het algemeen vanaf de zes maanden tot de 1,5 jaar. Het is dus vooral belangrijk om geduld te hebben. Een goed gefokte pup vinden die ook vrij snel beschikbaar is, gebeurd een enkele keer, maar is eerder uitzondering dan regel. Binnen Nederland zijn er twee rasverenigingen die de belangen van de golden retriever behartigen, de Golden Retriever Club Nederland en de Golden Retriever Vereniging. De beste plek om in België een pup te zoeken is via www.grcb.be. Natuurlijk is het belangrijk om hierbij alsnog je onderbuikgevoel te volgen, maar over het algemeen zijn het betrouwbare fokkers. Mocht je in een ander land op zoek gaan naar een golden retriever pup, houd dan rekening met de 15 weken regel. Het is via de Europese wetgeving verplicht om een puppy rabiës te vaccineren voordat deze geëxporteerd mag worden. Deze vaccinatie mag gegeven worden vanaf 12 weken en daarna moet er 21 dagen gewacht worden totdat deze goed werkt.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Echo 1 pup
" Ik denk dat ik toch op me gevoel af ga en een rointgefoto maak met dag 55. En als het er maar echt 1 is word het een kijzersnee. " bjorn Het is met fokken altijd belangrijk om je gevoel te volgen! :) Als het je vertrouwen geeft zeker een foto laten maken. Een eenling kan ook heel goed natuurlijk geboren worden. Er loopt nu een topic over een eenling die zonder keizersnede geboren is: https://www.hondenpage.com/hondenforum/230461/liz-laatste-nest--%3E-geboren.php  Kijk zeker naar de vragen die Dagmar gesteld heeft, dat zijn goede punten.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Echo 1 pup
Het hangt voor mij af van de dierenarts die de echo gedaan heeft of ik deze ook als betrouwbaar zou zien. In Breda zit bijvoorbeeld een dierenarts die erg goed is in het doen van echo's, maar ook in Eersel. Je weet dat je teefje zeer waarschijnlijk een klein nest verwacht, dus ik zou haar goed in de gaten houden en op tijd aan de bel trekken bij de dierenarts. Heb je een andere fokker die in de buurt woont en bij twijfel langs kan komen?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Kees'vriendjes, ons huis gaat op kop!!
Ik heb een trimtafel en het is een verademing voor mijn rug. Geen elektrische, maar ze kunnen hier de voorpoten op de tafel zetten en dan geef ik ze een kontje er op. Ik kan het alleen maar aanraden!   De sprei zou ik denk ik nog even laten liggen. Dat Paddy daar zo gaat snuffelen en liggen klinkt voor mij alsof het hem wel wat steun geeft, dat die geur er nog is. Wij hadden na het overlijden van de kat de halsband in de woonkamer gelegd en de honden gingen er regelmatig even langs. Na een tijdje deden ze dat niet meer en toen hebben we hem weggehaald.
 

Vrienden van Alexandra & Mikey

honden foto van Wil Kettmannhonden foto van Natascha en bonohonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van esther honden foto van -honden foto van sinsy en Dexhonden foto van ~honden foto van Anny en Lancehonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van Jamie & Lelahonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Siberiennehonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van moniekhonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Princess_lettucehonden foto van ninodebesthonden foto van love kyanhonden foto van Daantjehonden foto van tamarahonden foto van Ingehonden foto van jolandahonden foto van anja baasje van rambo  simba †honden foto van mooshonden foto van Dick Versteegenhonden foto van Willemke en Odiehonden foto van mooshonden foto van Denise; Nova & Vanchahonden foto van De Draakjeshonden foto van F&F

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^