HondenPage baasje Alexandra & Mikey

Wat schreven de vrienden van Alexandra & Mikey op het forum

honden page profiel esther esther schreef in Begraven of cremeren?
" Begraven of cremeren? Iets waar je misschien liever nog niet over nadenkt, maar ooit komt het moment en dan moet je plots een keuze maken. Kies je dan voor begraven of cremeren? En waar dan? Ga je voor een individuele crematie of collectief? Iets meer als één jaar geleden stonden wij zelf voor deze keus. Geheel onverwachts overleed onze rottweiler 's nachts & dan moet je 's morgens beslissingen nemen. Wij wilden haar sowieso laten cremeren en hadden zo'n 20 jaar geleden een prima ervaring bij een dierencrematorium niet al te ver bij ons vandaan. Contact opgenomen & een afspraak gemaakt, aan de telefoon klonken ze niet erg begripvol & leek het of wij écht maar een nummertje waren. Na alle reviews gelezen te hebben, werd ons gevoel bevestigd & kwam ik uit bij een ander, nieuw dierencrematorium. Wat een lieve mensen! Aan de telefoon al zoveel meer begrip & ook toen we daar aan kwamen heel erg fijn bijgestaan. Oprecht geïnteresseerd & meelevend. We kregen rustig de kans om afscheid te nemen, de mogelijkheden & extra's (pootafdruk/haarplukje) werden uitgelegd. Al met al, als het ergens moet dan heel graag hier! Dierencrematorium Apeldoorn, gerund door écht 2 schatten van vrouwen.   Kern van het verhaal, hoe fijn is het als je dit voor jezelf duidelijk hebt en niet hals over kop beslissingen moet nemen? Hebben jullie hier zelf wel eens over nagedacht? Of wat zijn jullie ervaringen in het verleden geweest?   " Loetjekoe Wat bijzonder.. Ik heb mijn Bamse daar in september laten cremeren, en ik heb precies dezelfde ervaring.. Hoewel ik troosteloos was, niet meer kon stoppen met huilen en in een soort roes verkeerde, kan ik me die dagen nog glashelder herinneren...   Ontzettend lief waren ze, al vanaf het eerste telefoontje. Zij voelden mijn verdriet, en hebben er echt álles aan gedaan om dat enigzins te verzachten. Ik mocht komen wanneer ik wilde, meerdere keren, en zo kon in alle rust afscheid nemen. Ik ben de pijn rondom het verlies van mijn grote vriend nog lang niet kwijt, maar deze dames zijn voor mij goud waard..  
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Rustdag
Rustdag is vrij relatief denk ik. Dat is voor iedereen tenslotte weer anders. Hier gaan de meiden twee keer in de week hardlopen en ik train drie keer in de week met ze. De andere twee dagen zijn "rustdagen". Wat dus in houdt dat ik wel lekker 1 - 1,5 uur los + half uur - uur aangelijnd met ze wandel en ze een puzzel krijgen, maar er wordt niet gesport.Edit: en natuurlijk nog twee keer een plasrondje van 10 - 15 minuten. ;) Even vergeten.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Lickimat
Mijn meiden hebben inmiddels een aardige collectie Lickimatten. Je hebt de 20 cm (normaal formaat), maar ook de 28 cm (large) en dan is er ook nog de slomo variant met meerdere vakjes. Deze is meer "sloopproof", omdat ie gemaakt is van plastic ipv TPR. Wij hebben zelf Golden Retrievers en de 20 cm vind ik prima te doen met ze. Het is geen super lange activiteit, maar het houdt ze even een minuut of vijf bezig. Ik smeer er vooral hun kvv op, maar soms ook blikvoeding, banaan (bij de één, de ander lust dat niet), Smoofl in de zomer, soms gooi ik er ei op en daarna in de magnetron, etc. Je kunt flink varieren. Als je bang bent dat de Lickimat zelf te klein is kun je ook kijken naar de Wobble? Dit is een halve bol die heen en weer wobbelt (tenzij je hond zo'n slimmerd is die zijn poot er in legt) en daardoor kan er meer in. Deze vind ik ook erg handig voor de kvv, want dan past hun volledige maaltijd er in.   Mocht je vragen hebben stuur gerust een PB! :) Mijn meiden (en ik) zijn gek op puzzelen, dus wellicht kunnen we ideeën uitwisselen.
honden page profiel esther esther schreef in ze zijn er!, broertje en zusje doodle
" Ohhh ik wil ook wel weer Fotoos zien, zo leuk, wat zullen ze samen ook een lol hebben.  " ientje Ik ook, ik wilde in je andere topic reageren, want ze zijn toch om op te vreten, zo leuk...   Gefeliciteerd met je prachtige tweetal, en ik wens jullie heel veel plezier samen!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Wel of geen 2e dracht echo
Vervelend dat ze leeg is gebleven en zeker goed in de gaten houden op symptomen van een baarmoederontsteking! Heeft de dierenarts nog iets geadviseerd? Dat jouw teefje nu leeg is gebleven hoeft niets te zeggen, het kan pech zijn. Bij een tweede dekking kan het heel goed zijn dat jullie wel pups krijgen zoals in het bovenstaande verhaal van Dagmar.   Heel veel succes met het verwerken hiervan, het horen dat een teef leeg is, is nooit leuk nieuws en heeft tijd nodig om een plekje te vinden. Het afzeggen van alle mensen die vol verwachting zaten te wachten op een pup vond ik zo verschrikkelijk om te doen.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Jachtlijn
Ik maak voor mijn Goldens zelf de jachtlijnen van gevuld PPM (hondenlijn van paracord.nl). Zit een biothane stop op en een steg ring. Hij trekt hier niet de haren uit de vachten gelukkig, daar heb ik zelf ook altijd zo'n hekel aan.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Kluifmateriaal puppy
Yakkaas, koffieboomwortel en de olijfwortel werken hier goed voor het kluiven. Verder inderdaad hoefjes, maar daarbij gooi ik het laatste stukje voor de zekerheid wel altijd weg. Kophuidplaten zijn ze hier ook altijd gek op. Ik bestelde ze eerst via Via-Natura, maar ben overgestapt naar BarfFlevo, omdat die platen groter zijn. Ik heb vier honden, dus ik neem dan altijd een zak van 5 kg af.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Herfst fotoshoot met Team Podenco!
Weer meesterwerkjes van Hannah! Prachtige sessie van je heerlijke Poddies. <3 Bizar hoe hard de tijd is gegaan, zeker bij Mik ga je het zien met haar grijze koppie. Doet mij ineens een beetje aan Winnie denken.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Corona fitness
Heerlijk om te zien dit! Mooie focus ook van de honden. Hier is het duimen dat het trainen door mag blijven gaan. Al kan ik jachttraining prima zelf blijven doen, ik vind het groepsverband altijd gezellig en de honden leren ook door naar elkaar te kijken.
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Heel veel sterkte " RVS Dankjewel RVS..
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Aankopen voor de hond
Telt een mega zak snacks?  We hadden een uitbraak van spekkevers in onze voorraad en dan voel ik mij niet goed erbij om die partij te verkopen, dus de boel in de vriezer gegooid en nu zijn ze voor de hondjes. Kilo of drie voor mijn hondjes en kilo of twee voor de hondjes van mijn ouders. Snacks zijn altijd zo pijnlijk snel op... Verder met dierendag een super leuk pakket gekocht met knuffels en snacks. Daar zijn ze nog steeds blij mee aan het spelen. De Zippypaws knuffels zijn hier echt favoriet, dus we krijgen een aardige collectie nu.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Hondenkussen
Wij hebben een kennel met Golden Retrievers, geweldig ras! Snap je keuze helemaal. ;) Wij hebben voor onze meiden kussens die op maat zijn gemaakt. Ik heb zelf een TV meubel met afwijkende maten en ik houd niet van een kussen dat extreem omhoog staat of dat er een randje zit. Mijn moeder heeft thuis steigerhoutenmand met een kussen er in die ook op maat gemaakt is. Stof kan uitgekozen worden naar eigen wens en alles is netjes op maat gemaakt. Het leuke is ook dat het met de hand gemaakt is, dus uniek. :) Voordeel is ook dat de vulling vastgestikt wordt, dus na het wassen heb je niet zo'n bol, maar het blijft een gevuld kussen.   https://knuffelkleedenzo.nl/product-categorie/knuffelkleden/
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Heel veel sterkte Esther  Wat een mooie hond was Bamse en wat een prachtig filmpje  " White Shadow Dankjewel White Shadow..   Ik wil niet opscheppen, maar hij was ook prachtig.. Van binnen en van buiten.. Lomp en onbenullig soms, maar oh zo'n zacht en lief karakter... Een hart van goud...  
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" vreselijk he die stilte, van luna maar 7 maanden mogen genieten,maar het was zo intens,ze was altijd bij me en dan zo in 1 keer weg,,luna zou ons laatste hondje worden,maar mijn man had ook wel in de gaten dat die vlieger niet opging,na bijna 3 weken kwam jolie in ons leven,zij woont nu bijna 4 maanden bij ons,gelukkig zijn de 2 niet met elkaar te vergelijken,zowel uiterlijk als innerlijk niet (van een stichting,die kleine hondjes opvangt en er een nieuw huisje voor zoekt)     wil je ook weer een hond??????? " Liesbeth/Skinny Ja..de stilte is idd vreselijk, ook al lopen Lasse en Beer er nog.. Het is anders.., en kan mijn draai nog niet echt vinden.   Ik ben blij voor jullie dat Jolie nu in jullie leven is..  Arme Luna..soms is het leven zo oneerlijk...   Hier gaat zéker nog een hond komen, en misschien ook wel twee.. Ik ben er alleen nog niet aan toe nu..., dat komt wel..
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" lees het nu pas,heel veel sterkte, weet hoe het voelt,na skinny een paar jaar geen hond gehad,verleden jaar november kwam er een chi meisje in ons leven,net een jaar oud,29 juni zouden we haar laten steriliseren,helaas is ze niet uit de narcose gekomen,inmiddels is er weer een nieuw chi meisje in ons leven   " Liesbeth/Skinny Ach..wat vreselijk Liesbeth.. Ja het gemis is zó groot.., ik kan er maar niet aan wennen.. Jij ook heel veel sterkte..
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Dankjewel Kees 
honden page profiel esther esther schreef in Kosten chemische castratie
" Lekker, dank je    Mochten er nog mer mensen weten wat het hen gekost heeft; ik hoor het graag! Ik weet dat dierenartsen veel geld kwijt zijn aan bijscholing, apparatuur etc maar vind 150 euro voor een halfjaar castratie wel heel veel en de moeite waard om even rond te shoppen. " Louise1972 Mijn mannen kregen ze ( de halfjaarlijkse ) een jaar of 8 geleden al voor 90 euro per hond, ik hoefde daarbovenop dan maar 1 consult betalen.. Ik denk dat die 150 van jou dus niet eens zo veel is..( nou veel is het natuurlijk wel, maar niet buitensporig duur, omdat het nou eenmaal een prijzig product is..) We zijn alweer zoveel jaren verder nu, dus de prijzen zijn ook gestegen... Positief dingetje: ze hielpen wel als een tierelier...
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Dankjewel Wienske & Jeanine    Ja Jeanine..mooi is dat he.. en dat uitschudden, heerlijk..
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Ah..sorry Koert, het is niet de bedoeling om je verdrietig te maken....   Dankjewel 
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Prachtig " Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace Dankjewel lieve Noor.. 
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Dit filmpje vind ik echt fantastisch.. het is vertraagd opgenomen, dus helaas pastte het daarom niet in Bamse's filmpje.. Maar ik vind hem te mooi om niet te delen...
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Niets arme ik, ik bleek niet het enige gekkie te zijn die verliefd op haar hond was Ik moet nog lachen als ik eraan denk dat jij Bamse zijn voetzooltjes zo lekker vond ruiken, ik zag het helemaal voor me Gelukkig blijven al die herinneringen, al zal dat ook soms pijnlijk zijn. " pien Haha ja..exact die herinneringen zijn zó mooi.. en ik beleef het in mijn hoofd allemaal weer opnieuw..
honden page profiel esther esther schreef in Mijn man mag mijn hond niet
" Dank je wel allemaal voor jullie reacties.    Ik draag alleen de zorg voor de hond, dus ik laat hem uit, geef hem eten, enzovoorts. Ik laat de hond niet met hem alleen, dus als ik weg moet een hele dag dan breng ik olly naar mijn moeder omdat ik dan een fijner gevoel heb en mijn man is hier ook blij mee.    Ik zal olly nooit weg doen, dan ga ik nog eerder bij mijn man weg. Olly is niet druk hij heeft zijn gekke 5 minuten en wil vaak spelen. De kinderen vinden olly wel heel leuk, maar merk soms dat de oudste de uitspraken van mijn man overneemt.  " Kim Het klinkt misschien heel cru, maar dat is wat ik zou doen..   Olly is afhankelijk van jullie en heeft dit niet verdiend. Je doet al zoveel om je man te ' ontlasten '  wat Olly betreft, hoever moet je daarmee gaan?  Heeft hij geen hobby's? Voetbal kijken bv... Ik neem aan dat jij dan ook niet continue zit te drammen..?   Het verschil is alleen: Olly is een levend wezen, en nogmaals, die verdient het niet dat jouw man zo tegen en over hem doet.. Jij verdient dat ook niet!   Honden zijn bijzonder gevoelig voor sfeer, en als je kunt zou ik hem dat besparen..
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Dankjulliewel..    Lasse is ontzettend rustig en gedwee... Als je hem af en toe niet roept om te wandelen of eten zou je hem haast vergeten.. Hij is ook nog nooit zo ' alleen ' geweest..voor hem is het ook heel wat..
honden page profiel esther esther schreef in Marley gewond geraakt tijdens wandelen
Ach Lotte, wat een schrik... Een hele dikke knuffel voor jullie beiden...ik hoop dat Marley snel opknapt! 
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Ach Esther ik lees dit nu pas. Nu begrijp ik jou reactie in de koffiehoek. sorry ik wist dit echt niet.   Wat een gemis, zo plots en nog zo jong. Wel fijn dat je hem een afscheid kon geven met dingen die voor een lab belangrijk zijn, knuffels, aandacht en eten.   Maar zo in triest. Het filmpje is echt mooi en ontroerend.    Veel sterkte meid " Pierke Dat geeft toch helemaal niks.., je kunt niet alles weten... En daarbij...ik mis zoveel...   Dank voor je lieve woorden,  Amélie jij ook heel erg bedankt..
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Ach wat een groot gemis....Veel sterkte!! " pien Dankjewel Pien   Ik bedacht me net dat jij wel zo'n beetje de eerste was die, of je nou wilde of niet,  al die èllenlange verhalen over hem te horen kreeg toen ie nog jong was.. ...arme jij   
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Dankjewel Dobry en Bulleke..lief  Ja..die filmpjes móet ik gewoon maken.. Het roept bij mij direct het fijne gevoel weer op wat ik had tijdens die bewuste wandelingen/momenten.. Al die liefde die ik kreeg.. Het helpt een beetje tegen de pijn en het gemis nu...  
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
Yara, Diesel, Karin, Lotte en Marie- Rose..ook jullie heel erg bedankt..
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Esther, wat een verdriet zeg. Jou lieve Bamse moeten laten gaan. Wat een mooi filmpje van hem. Je ziet dat hij zo een hele lieve hond is. Ik kan me voorstellen dat je hem verschrikkelijk mist. Dikke troostknuffel voor jou. " Kath Het was ook een schat Kath.. Zo zacht gevoelig, en trouw... het was een voorbeeld en een echte " grote broer" voor Lasse, Fanny en Kenzo..
 

Vrienden van Alexandra & Mikey

honden foto van Wil Kettmannhonden foto van Natascha en bonohonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van esther honden foto van -honden foto van sinsy en Dexhonden foto van ~honden foto van Anny en Lancehonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van Jamie & Lelahonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Siberiennehonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van moniekhonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Princess_lettucehonden foto van ninodebesthonden foto van love kyanhonden foto van Daantjehonden foto van tamarahonden foto van Ingehonden foto van jolandahonden foto van anja baasje van rambo  simba †honden foto van mooshonden foto van Dick Versteegenhonden foto van Willemke en Odiehonden foto van mooshonden foto van Denise; Nova & Vanchahonden foto van De Draakjeshonden foto van F&F

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^