HondenPage baasje rianne

Wat schreven de vrienden van rianne op het forum

honden page profiel Chloë met Luna & FiekeChloë met Luna & Fieke schreef in Longoedeem, cva??
Bedankt voor je reactie! Ik ben nog eens langsgegaan bij de DA, luna heeft zowel nierfalen, als hartfalen, en op de koop toe inderdaad nog iets mis in het hoofd. :( een beetje een vicieuze cirkel zegt de DA.. Gelukkig is haar eetlust wel oke, de DA heeft speciale voeding meegegeven voor een nierdieet. De mondcoördinatie is wat speciaal, maar het eten geraakt zonder deftig knabbelen goed binnen en het drinken ook. Het duurt jammer genoeg allemaal wat langer wat vermoeiend is! Toch verliest mijn schat de moed niet :) Na 2 dagen plaspillen zijn de geluiden die de DA hoort van de longen al veel verbeterd, dus er is toch al wat vocht weg! Het is gewoon allemaal snel gegaan zo die achteruitgang, op minder dan 2 weken heb ik plots een heel zorgbehoevende luna die heel veel pilletjes moet nemen, speciale voeding, ... :o Maar zolang ze blijft kwispelen, eet en drinkt, en geen pijn heeft bij plotse veranderingen is iedereen blij :-) bedankt om naar mijn verhaal te luisteren :)
honden page profiel Chloë met Luna & FiekeChloë met Luna & Fieke schreef in Longoedeem, cva??
Dag iedereen, Mijn lieve hond luna (+- 13jaar) dronk de voorbije week erg veel, dus ik dacht eens naar de DA te gaan. 2 dagen voor mijn bezoekje kreeg ze net erg moeite met drinken, wat me erg ongerust maakte! Daar haar hart vorig jaar nog erg goed was, is dit nu heel wat minder want ze houdt vocht op rond haar longen. Ze krijgt nu 2e dag pilletjes voor haar hart, en plaspillen. Ook hield ze haar hoofd schuin, mijn DA vermoede een CVA of door de oorontsteking (die nu 2 dagen later al veel beter is) in het oor (ja het slechte nieuws bleef maar komen :( ) Maar ik maak me nog steeds erg zorgen, ze hangt de hele dag te druilen in de waterkom, maar lijkt niet echt te drinken. Ook eten doet ze raar, alsof haar coördinatie niet meer goed zit om te knabbelen, terwijl haar pilletjes in gehakt doorslikken wel goed lukt. Ze is dus moe, maar het lijkt niet of ze pijn heeft, ze kwispelt nog steeds als ze me ziet... Ik ga straks bellen naar de DA, en ik vrees dat ze aan een infuus zal moeten als het drinken niet betert :( maar waar ik het meeste voor vrees ... ze kan niet aan een infuus blijven natuurlijk... heeft iemand hier ervaring mee? Het moeilijke drinken, zal dit overgaan zodra het vocht rond haar longen is verminderd?? Ik moet nog wachten tot 20uur voor ik de DA aan de lijn kan krijgen, daarom dat ik jullie even om ervaringen wou vragen.. groetjes, een bang baasje ...
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Mijn reutje tilt zijn pootje op....in huis! Helpt castreren?
Heb er het vertrouwen er in dat castreren helpt! Anders ga eens naar een gedragtherapeut, zij kunnen je ogen helpen te openen voor de dingen waar je zelf blind voor bent geworden!
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Ingeslapen & gecremeerd
Veel sterkte met dit grote verlies :'(
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Bailey krijgt een grote broer!! Update daar is hij dan! Foto's pagina 6!!
Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding! Wat een prachtig koppie <3 Ik zou zo geen naam weten wat hier op lijkt, vind je het niet mooi? Veel geluk met hem! d(^_^)b
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Ons lieve Bartje is er niet meer
Lieve allemaal, Iedereen ontzettend bedankt voor alle lieve reacties hier en (prive)berichtjes! Dit doet mij veel goed! Het gaat nu iets beter, het klinkt heel raar maar als we alles bij elkaar op tellen denken we dat dit zo heeft moeten gebeuren. Wij waren altijd zo bezig met "als hij zou overlijden", ik heb in mei op een ladiesday gestaan en daar stond iemand met sieraden voor as van je overleden dierbare, ik heb een visitekaartje meegenomen waarom?? Bart heeft iets gedaan wat hij nooit deed en theoretisch onmogelijk was! (Precies onder de band van een langzaam rijdende auto rennen). Wij hebben bezoek van een spirituele vriend van Danny ( mijn man) gehad en zonder dat wij ons verhaal deden bevestigde hij ons gevoel dat dit zo moest gebeuren, Bart was klaar met ons. Hij heeft Danny en mij bij elkaar gehouden toen het slecht ging tussen ons en nu gaat het weer goed tussen ons. Het is misschien raar maar dit gegeven geeft ons wel troost dat Bart verder moest. Ik kan er gewoon niks anders van maken, de hele situatie klopt gewoon. We kunnen elkaar, ons zelf of iemand anders zijn dood niet verwijten, de automobilist kwam niet uit onze straat dus hoeven we nooit meer te zien. Het maakt het gemis niet minder maar het geeft ons wel rust. Met Bibi gaat het redelijk, ze lijkt al snel weer de draad op te pakken gelukkig. We kijken het aan hoe het gaat en zij bepaald of er weer een tweede hondje bij komt. Maar voorlopig moet ik er nog niet aan denken.
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Ons lieve Bartje is er niet meer
Bijna 3 jaar geleden met de onverwachte komst van ons lieve Bart kwam ik hier terecht. Hier heb ik zoveel geleerd over wat goed en niet goed was voor hem. Misschien kennen sommigen van jullie hem nog, ik ben al enige tijd niet meer actief hier. Toch wil ik mijn intense verdriet met jullie delen. Door emoties overmand en gebroken voel ik me klein nietig en mijn hart doet pijn. Heel veel pijn. Ons allerliefste ventje is er niet meer. Heel mijn lichaam schreeuwt maar niemand hoort het en het word nooit meer beter. Mijn leven kende een gat een diep gapend gat zonder dat ik dat wist. Zonder het ooit te hebben opgemerkt. Toen kwam Bart, mijn kleinste maar grootste vriend in mijn leven. Met je grote hart en onvoorwaardelijk vriendschap vulde jij de leegte. Jij deed dit onbaatzuchtig en met een van nature aangeboren gemak. Het koste jou niets geen moeite. Jij bracht vreugde vriendschap verbondenheid maar vooral heel heel veel liefde. Jij maakte iets in mij los wat zich niet omschrijven. Ik zou alles geven om jou weer bij me te hebben. Maar helaas dat zal niet gaan. Wij gaan niet over leven en dood. Wie wel en wie niet en wanneer. De leegte is er weer opnieuw. Maar nu zo pijnlijk voelbaar. Je kleine nog zo korte leven weggerukt door domme pech. Volgende week maandag zou je 3 worden. Het mag nu niet zo zijn Bart, je zal altijd een leegte achter laten. Maar wat ben ik blij jou te hebben gekend. Want ben ik dankbaar dat jij je te korte leven bij ons hebt geleefd. Ik had nog grote plannen met mijn kleine mannetje. Afgelopen dinsdag hebben we definitief afscheid genomen van je kleine mooie lichaampje en nu gaan we een mooi monument bouwen, want als er iets is dat jij verdient, is het om nooit te worden vergeten. Dag kleine man met je enorm grote gouden hart. Je zal in mijn hart nooit sterven. En ik weet dat het geen definitief afscheid is want ooit zullen we elkaar weer treffen. Tot die tijd gaat het je goed. En voor nu zeg ik geen vaarwel maar tot ooit lieve schat. Ik ga je zoooo vreselijk missen. Rust zacht lieve Bart. XXX :'( https://www.hondenpage.com/foto/foto/325790.jpg
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Verliefd
Verrukkelijk <3 Monster (gave naam) ziet er ontzettend mooi uit en kan het me zó voorstellen!! Ik ben ook nog steeds zwaar verliefd op mijn Bart en Bibi d(^_^)b Veel geluk gewenst!
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Chihuahua pup
Mooi! Ik hou wel van die kleur d(^_^)b Zo vanaf een foto kan je natuurlijk niet zien of ze gezond is maar ze ziet er wel goed uit! Haar gewicht is ook aan de goede kant al kan je nu nog niet veel zeggen welke kant het op gaat. Hoe groot zijn haar ouders? Wanneer mag je haar ophalen? Met 11 weken? Heel veel geluk gewenst!
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Ze wil niet lopen.
Ben bang voor je dat het niet over zal gaan ]0 Onze oudste van 2,7 jr is nog steeds zo terwijl onze jongste van 8 mnd overal mee naar toe darteld
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in HOERA !!! Binky 2 jaar
Van harte gefeliciteerd met je mooie miniman! d(^_^)b
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Snoopy's gouden mandje!
Gefeliciteerd met jullie "gezinsuitbreiding" Wat fijn dat Snoopy zo'n mooi plekje heeft gekregen bij jullie en wat super dat het al zo snel goed gaat!d(^_^)b Ik wens jullie veel geluk samen en geniet veel van je kleine man! Vrolijke groetjes en 2 pootjes van B&B
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Bentley 03-07-2007 / 03-02-2014
Veel sterkte met dit grote verlies! :'(
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Mijn grote liefdes *Nieuwe foto's!
Zeker zwijmel zwijmel prachtig hoor! d(^_^)b
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Gaan we haar verliezen... lieve Noah. .. UPDATEN we zijn haar kwijt.
Veel sterkte met deze moeilijke beslissing volg je hart dan doe je goed! Geniet nog vooral van deze waarschijnlijk laatste dagen samen!
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Vraag kvv
Het lijkt mij dat je goed bezig bent! Bij mij krijgen ze alleen Bio Darf. Dat wil ik nog wel eens afwisselen qua smaak maar deze gaan alleen in 5kg dozen en dat gaat niet zo snel met 2 hondjes onder de 1,5 kg ;-) Bij mij krijgen ze altijd zalmolie er overheen.
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Op vakantie naar Ierland/Wales/Schotland, quarantaine?
Nee hoor niks aan de hand als je naar GB of Ierland wil! d(^_^)b Je moet alleen een gezondheidsverklaring bij je da halen en je hond moet een paar dagen van te voren ontwormt worden (pilletje). Je hond moet natuurlijk de Rabies enting hebben gehad maar je hoeft daarvoor geen titerbepaling meer te doen na een half jaar. Wij zijn vorig jaar geweest met de oudste en het verliep allemaal prima d(^_^)b
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Chihuahua veel jeuk
Ik wil niet gelijk RC afkraken maar grote kans dat dit het probleem is! Kijk eens op voerwijzer.com lees je veel info over voeding en dus brok versus kvv. Probeer eens kvv (biologisch Darf is een vb) je hebt natuurlijk ook veel andere merken. 80% van de huisproblemen is opgelost met voeding veranderen van brok naar kvv/Barf Google maar eens op Tannetje Koning. Echt de moeite waard om te proberen ipv dure zalfjes van de dierenarts
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Onze Babbe
Dapper besluit! Heel veel sterkte de komende periode!!
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Broodfok
Geliked en gedeeld
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Dierenarts leugens?
Jemig €205??? ]0 Mijn vorige da zei wel te willen titeren mAr dan moest ik 9 andere hondeneigenaren vinden omdat het pakket per 10 stuks werd verkocht ]0 Kvv was grote onzin bestond alleen maar uit water! Voor mij 2 belangrijke redenen om naar een andere da te gaan! Heb nu een geweldige da die kvv zelfs verkoopt (helaas niet mijn merk)! En erg pro titeren is! De afgelopen 2 jaar mijn katten en honden laten titeren. Helaas bij onze Bart bleek vorig en dit jaar de hondenziekten te weinig aanwezig dus alleen daarvoor geënt. Rabies ontkom ik helaas niet aan vanwege vele reizen naar het buitenland en de honden gaan overal mee naar toe. Kennelhoest en weil bestaat uit zoveel verschillende bacteriën daar ent ik niet tegen want het geeft geen garantie en het zijn "zware" entingen vol kwik! Betreft de katten die we nu ook al 2 jaar titeren het pension heeft na onze uitleg en informatie van ook onze da nu geaccepteerd dat ze niet geënt zijn d(^_^)b Betreft het blokken ik geloof dat een bericht kan verdwijnen als meerderen ren negatieve waardering geven (maar weet het niet zeker)
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in chi eet niet goed
Oh wat erg :'( sterkte met dit verlies
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in gewicht chihuahua
ze leefde van de liefde denk ik :-D in love op Bartje
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in Wat geven jullie je Chihuahua te eten?
Onze Bart en Bibi krijgen door de week Darf kvv voor de actieve hond dus vet en eiwitrijk. En in het weekend Orijenbrokken
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in gewicht chihuahua
Ons Bartje is bijna 2,5 jaar en weegt 1,3 kilo Ons Bibi is 6 mnd en weegt nu 1,1 kilo. Ondanks dat ook haar ouders rond de 2 kilo waren en ze niet eens de kleinste uit het nest was heeft ze lange tijd stil gestaan met de groei.]0 We hopen dat er nog een groeispurtje in zit.
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in chi eet niet goed
Zorg je er wel voor dat je niet tegelijk de brokjes en het kvv geeft? Daar moet minimaal 8 uur tussen zitten vanwege de vertering. Fijn dat ze goed gegeten heeft! Verstandig dat je 4-5 keer eten geeft!
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in chi eet niet goed
Hoi, Oef schrik hier een beetje van. Ons Bartje was al verschrikkelijk klein en woog met 9 weken 545 gram! Heeft je pup wel normale ontlasting? En neem aan dat ze geen stamboom heeft maar wel haar inentingen gehad? Sorry begrijp dat je hier komt voor voeding advies en niet op commentaar betreft de grootte van je pup. Ons Bart krijgt van pup af aan kvv Darf en orijenbrokken in het weekend. Ik nam hem apart met eten ging ergens rustig met hem zitten. Het bleek dat de fokker dit ook altijd had gedaan omdat hij anders niet aan zijn voeding kwam hij werd "ondergesneeuwd" door zijn broertjes. Misschien helpt dit ook bij jou pup? Hou er rekening mee dat je de eerste tijd veel tijd en zorg in haar moet stoppen meer dan een "gewone" pup! Hoe vaak geef je haar te eten? Misschien heeft ze meer porties dan 4x nodig? Sterkte er mee!
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in wandeling voor chihuahuas
Hahaha jah :-D
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in wandeling voor chihuahuas
Haha kom gezellig naar Zeeland met z'n allen! :-D
honden page profiel Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†Esmé, Bibi, Scooter en Bartje† schreef in wandeling voor chihuahuas
Tja bij goed genoeg weer rij ik dat stuk wel d(^_^)b
 

Vrienden van rianne

honden foto van meert nancyhonden foto van Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†honden foto van Chloë met Luna & Fieke

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^