HondenPage baasje Anne-Wil (baasje van Juno)

Wat schreven de vrienden van Anne-Wil (baasje van Juno) op het forum

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Fotootje tussendoor want de kleine man groeit als kool. Op de foto's was hij 8 weken en 3 dagen, en nu is hij 9 weken oud. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Onyx is inmiddels alweer ruim een week bij me, en is 8 weken en 3 dagen oud.    Het gaat echt ontzettend goed met hem. Het is een héél drukke pup, maar toch is hij heel leuk en makkelijk te handelen.    Ik ben meteen na die eerste 'ramp nacht' gewoon op mijn eigen kamer gaan liggen, en dat ging eigenlijk gewoon heel goed. Inmiddels heeft hij nu 2 x volledig een nacht doorgeslapen, maar als ik zie dat hij 's avonds nog wat drinkt, zet ik 's nachts de wekker. Hij doet dan ook een grote plas in de tuin.    Hij heeft tot nu toe nog 0 ongelukjes gehad, en geeft het goed aan wanneer hij moet. En ik zit er mijn mijn neus bovenop haha.    Hij heeft nog geen enkele maaltijd uit zijn bak gekregen, ik voer alles uit mijn hand (wel een beetje smerig met vers vlees, maar je moet er wat voor over hebben) en maak er dan wat korte trainings momentjes van.    Hij is heel slim en leergierig. Inmiddels heeft hij de motoriek van het zitten en af goed door, snapt hij de aandachts oefening goed (ik kan eten in mijn hand houden naast hem, mijn hand bewegen, hij blijft mij aankijken en wordt dan beloond) hij begint de deur manieren te snappen (hij blijft netjes zitten totdat ik de bench open doe, kijkt mij aan, en dan mag hij er uit) en we werken al wat aan de hand target, en het gebruiken van zijn neusje. Ook is hij rustig in de bench. Hij kan zichzelf goed alleen vermaken.    Hij is inmiddels al mee geweest naar het dorp, naar het bos, en loopt netjes naast me aan de lijn.    Het bijten is nog een ding. Het woord 'nee' begrijpt hij nu, maar bijten is gewoon heel leuk, ik heb regelmatig een grommende en en schuddende pup aan mijn schoen, slof of broekspijp, maar hij is hierin steeds makkelijk te corrigeren en af te leiden in iets anders te bijten.    Kahlúa is een lieverd naar hem, hij kan meer flikken dan ik zou toelaten, en ik bescherm haar hierin wel. Soms maakt hij het iets té bont, en dan krijgt hij van Kahlúa wel een terechte flinke snauw.    Met Willow gaat het boven verwachting goed. Wandelen buiten, en samen in de tuin spelen gaat prima. Willow geeft netjes haar grenzen aan. Onyx luistert hier niet áltijd naar, en dan ben ik er bij hem at te leiden met iets anders.    In huis zitten ze nog gescheiden. Als Onyx van mij een correctie (nee) krijgt, of als hij wat zit te jammeren, kan Willow zich hier enorm over op fokken (haren overeind, grommen, en het liefst vliegt ze dan door de bench heen op hem af) zolang zij hem niet in huis kan negeren, blijven ze gescheiden. Wat helemaal prima is, en wel zo rustig.    Sinds vandaag staan beide oren omhoog, en hij weegt 6.8 kg. (Willow was met 8 weken 5.6 kg)    Hier wat foto's van de man:     ondeugd straalt er van af.  Lekker spelen in het zand  Elke avond even knuffelen samen  2 rechtop staande oortjes! 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Pup 9 weken hartruis
" Hallo, Omdat iedereen zo aardig had gereageerd wou ik even laten weten dat het hartruisje weg was afgelopen controle. (12 weken) We gaan weer lekker zorgeloos genieten ????   Groetjes!  " Janneke Ik lees nu deze reactie pas! Fijn dat het verdwenen is! 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Pup 9 weken hartruis
Mijn pup had een hartruisje. Fokker liet het me weten, maar had er alle vertrouwen in dat het gewoon op een 'puppy hartruisje' ging.  Met 9 weken was deze nogsteeds te horen, met 12 weken ook, maar in veel mindere mate. Kort daarna was het volledig verdwenen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Hij is er hoor!   Ik wilde eigenlijk gisteren al verslag doen, maar hij liet me geen kans iets anders te doen dan met hem bezig zijn. Wat een ontzettende druktemaker is het.    De reis ging heel goed. We waren al om 08.15 in Groningen, en om 05.30 aangereden. Hij was relaxed, kauwde op zijn flostouw, en we zijn 1 keer gestopt voor een plas.    Bij thuiskomst is mijn vriend Kahlúa en Willow uit gaan laten en kon de pup zijn nieuwe huisje verkennen. Totaal onverschrokken was hij.    Daarna kennis gemaakt met Kahlua, hij in de bench, maar hij kon er al snel uit want het ging goed. Een kennismaking voor in de boekjes, zo perfect. Willow moet er niks van weten, wil niet in zijn buurt en is diep beledigd dat er een nieuwe huisgenoot aanwezig is.    De nacht was een ramp, hij heeft heel veel gejankt, en we hebben elk uur voorbij zien komen, hij heeft 3 x een plasje gedaan buiten.    Vroeg er uit om de dag te beginnen. Hij bijt graag en veel, en hem laten lossen is nog heel moeilijk, hij houdt zijn kaken stijf op elkaar en afleiden met snoep werkt dan niet goed.    Hij is al heel voer gemotiveerd en speelt graag. Hij heeft vandaag ruim anderhalf uur met ons in de tuin gespendeerd, wat ook een feest was voor hem. Bijten in de bezem en schep vindt hij ook leuk.    Daarna een wandeling met de 3 hondjes. Dat ging goed. Hij botste perongeluk een keer tegen Willow aan waarop ze gromde, en sinds dien bleef hij uit haar buurt. In huis blijven ze voorlopig lekker gescheiden.    Hij is enorm onverschrokken. Luide motoren, een rolluik dat naar beneden gaat, een papieren zak dat op hem viel, hij kijkt niet op of om. Verder heeft hij nog geen ongelukjes in huis gedaan, hij plast keurig buiten en geeft het ook al aan.    Ik ben benieuwd hoe het de komende dagen gaat.    Hier is Onyx. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Aanschaf pup klein ras / hobbyfokker
Ik snap ook niet zo goed waarom je dan voor deze kruising wil gaan. Je betaald (meestal) een belachelijk hoge prijs, voor een hondje waarvan je géén idee hebt hoe het karakter gaat zijn, laat staan de grootte. Ik ken 2 Pomsky's, waarvan beide zéér druk en een hoge werkdrift hebben. O ja, leuk toevoeging, 1 van die pomskies is bijna nét zo groot als mijn Hollandse herder. Veel groter uitgevallen dan dat deze baasjes gedacht hadden. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Ja, ze zijn de kennels al gewend, zowel binnen als buiten, maar dan natuurlijk veilig met mams en broers en zussen. Ik ga het heel langzaam introduceren, hij zal er bijvoorbeeld zijn eten in krijgen om het leuk te maken. Verder gewoon binnen bij mij in de woonkamer, ik heb een stevige puppy ren + bench, en om de beurt mogen hij en Willow dan afgewisseld worden (ze kunnen elkaar gewoon zien) al zal hij sowieso wat meer slapen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Huis en tuin zijn beide zo goed als puppy-proof. Gisteren heb ik het gras gemaaid, hoop werk, ruim anderhalf uur ben je er mee bezig, maar het is wel fijn om puppy te kunnen zien als hij buiten is haha.    Daarna zijn we de kennels op gaan bouwen in de schuur (die aan het huis vast zit, vanuit de keuken loop je zo naar binnen) ze zijn nog niet af, alles wordt nog netjes dicht gemaakt bij de deuren, en er komt isolatie + deels vloerbedekking (en 2 hele fijne manden)    Een grote 2 bij 3 kennel bij pup, en een iets kleinere voor Willow. Hier zal hij blijven wanneer ik werk en slaap (als hij groot genoeg is, nu kan hij nog tussen de spijlen door) en Willow gaat er in wanneer puppy in de woonkamer is afgewisseld met bench. In het begin zal ik een strak crate and rotate schema aanhouden. Willow is niet altijd vriendelijk, en is onvoorspelbaar. Ze hebben álle tijd om langzaam aan elkaar te wennen op een veilige manier.    Zondag zijn de pups getest op 'prey, fight, food drive, hun social skills, hoe snel ze herstellen, hoe geluids gevoelig ze zijn, en nog veel meer.  En er is uitgekomen dat pupje neon groen het beste bij mij past! Goede vaste beet al, niet snel onder de indruk, mensgericht en erg makkelijk te motiveren. Vrijdag hoor ik hier alle details van.    Hier issie dan hoor! 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Gisteren weer afgereisd naar Groningen en foto's gemaakt van het nest! 5 weken, en al een enorme drift. Ik geniet nog even 2 weken van de rust 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Week 5, en voor het eerst lekker buiten op het gras. Ze waren al eens buiten geweest, maar op de stenen ivm de vele regen. Gisteren was het goed genoeg om buiten te verkennen   Morgen ga ik er weer heen om te knuffelen & foto's te maken en over 2 weken haal ik hem al op. De tijd gaat echt enorm snel! 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Smelt Smelt Smelt We zijn zondag wezen kijken. Om 10.00 u waren we daar, en zijn zo'n 2.5 uur gebleven. De pups mochten een nieuwe ruimte verkennen, buiten waren ze al eens geweest, maar omdat het weer niet mee zat, hadden ze een grote schuur tot hun beschikking met speelmateriaal. De teefjes namen duidelijk het voortouw, de reutjes waren nog wat afwachtender met nét wat mindere motoriek, maar dat schijnt altijd zo te zijn! Ze volgde al snel. Het rond tollende balans bord zagen ze voor het eerst, en schrik hadden ze allemaal totaal niet. Ze speelde met elkaar, en onze broekspijpen waren nu al niet meer veilig. 4.5e week, maar ze hebben ons even flink laten merken dat het al echte werk en bijt hondjes zijn. Een voorkeur heb ik niet. Als ik puur op uiterlijk af ga, dan vind ik het donkerste en kleinste reutje het mooist, maar kwa karakter zijn ze allemaal even stoer, open, nieuwsgierig en lief. De karaktertest gebeurd 27 februari, op een vreemde plek, door iemand die dit nest niet dagelijks ziet. En vanuit daar wordt er gekeken welke pup het beste bij wie past. Er blijven er 4 in Nederland, en 4 gaan er naar het buitenland. Dit vindt de fokker heel fijn, want ze heeft geregeld nesten waarvan alles naar het buitenland gaat en ivm de drukte voor het aankomende IGP Hollandse herder WK, is het prettig dat ze niet al te veel pups tot 10/15 weken hoeft aan te houden. Aankomende zaterdag gaan we weer, en neem ik mijn camera mee. Én doe ik laarzen aan haha.
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
" Veel plezier bij de pups! Ga je Groningen nog ontdekken, sinds je er toch bent? " Tamara - Abby, Anna & Jamie Familie komt uit Groningen en Friesland, zelf vroeger een tijdje in Friesland gewoond. Maar mijn vriend en ik zijn dat weekend in Ommen, dus redelijk 'in de buurt' 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Eindelijk gevonden...
Spannend! Ik volg mee 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
De pups zijn alweer ruim 3 weken oud. Ze hebben voor het eerst wat pap gegeten. Wij konden genieten van de filmpjes hiervan, 8 pups die helemaal onder zaten.    Ze doen het allemaal echt uitstekend. Ze lopen, piepen, stoeien al wat met elkaar en ontdekken langzaam steeds wat meer van de 'wereld'   Aankomende zondag gaan we kijken. Ontzettend veel zin in! In totaal zijn we ruim 6 uur onderweg maar dat is het meer dan waard.    Hier wat foto's van de 8ling.  En het wekelijkse youtube filmpje.  https://youtu.be/Sk_2ZmkEgg8?si=lKDbRwIaEjhLtRpK
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
" Hoeveel reuen en teven zijn het  " Koert En poppy 8 pups, 4 reuen en 4 teven. Dus een erg mooie verdeling. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
Loesje: de woonplek bevalt heel goed. Het is echt heerlijk. Enorm grote tuin, en 2 grote loodsen om binnen te trainen als het buiten te koud is. De woning heeft enkel glas, en het kan dus enorm koud worden. Maar met het houtkacheltje is het goed te doen. En met 2 honden tegen je aan is het al snel lekker warm natuurlijk.    1,2 of 3 maart zullen we de pup verwelkomen, ik hoop natuurlijk op 1 maart. Ik ben ook zeer benieuwd welke het uiteindelijk gaat worden.   
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
De puppies zijn nu ruim 2.5e week oud en doen het allemaal hartstikke goed. De oogjes gaan open, ze lopen en verkennen. Moeder Viper doet het fantastisch en is enorm zorgzaam.    De fokker stuurt ons dagelijks video's en foto's met updates wat ontzettend leuk is om te zien.     De pups dragen nog geen bandjes. De fokker heeft hier ooit een nare ervaring mee gehad dus dat durft ze nog niet aan. En zij vindt dat de pup kopers op deze manier naar álle hondjes kijken, in plaats van alleen gefocust te zijn op bepaalde kleurtjes. Hier zit wat in natuurlijk, want naar elke pup wordt goed gekeken.    11 februari gaan we kijken. Dan zijn ze precies 4 weken. Het is een hele rit, van Noord Brabant naar Groningen van in totaal ruim 6 uur. Maar dit is het meer dan waard.    Hier wat foto's.  Voor diegene die het leuk vinden is hier een link naar de youtube video die de fokker heeft geplaatst.    https://youtu.be/2AsWCq8bvNs?si=DtuXOTccKt0tAuNr
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in 52 weeks of Onyx
De laatste tijd ben ik niet zo heel actief meer op dit forum, maar nu heb ik wat leuks te delen!   Begin maart verwelkom ik weer een Hollandser herder bij de familie. Een werklijn (FCI) reu uit de combinatie Hyena's courageous Iroko X Holland viper v. Le Dobry. Reu is actief in de KNPV sport en teef in de IGP sport.   Erg spannend, en ben zeer benieuwd hoe een reu bevalt, maar nog een teef zou vragen om problemen zijn.    De pup zal, net zoals Willow, zeer actief gaan zijn in de IGP sport, en ik heb leuke toekomstplannen.    Het plan voor een derde hond was er absoluut niet in eerste instantie, maar soms moeten dingen gewoon zo zijn. Afgelopen zomer ben ik met Willow een week naar een IGP seminar geweest waar ik de teef aan het werk heb gezien, en de fokkers van deze kennel (die het organiseerde) veel heb gesproken. Toen de combinatie bekend werd heb ik casual geïnformeerd, en van het een kwam het ander.    Dus mochten jullie het leuk vinden om deze (nu nog kleine) man te zien groeien, volg gerust.    Ze zijn geboren op 11.01.24   
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Ja dat had ik al gelezen, maar ik ga naar de Drunense duinen, had wel naar Texel gewild, maar volgend jaar misschien. " yooop Doe maar, gaan we lekker daten!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Vroeger gingen we naar Texel, maar huisjes zijn zo duur geworden en ik laat mijn papegaai niet graag te lang alleen, iemand zou haar kunne eten geven maar dat vind ik zielig.   Idioot duur gewoon, maar wij doe het nog steeds elk jaar. Dan zitten we net buiten de Koog, maar ook hier was het nu veel meer vuurwerk dan voorgaande jaren. Viel ons echt tegen. De dagen rond kerst en oud/nieuw zijn gewoon hoogseizoen prijzen, helaas   " to Ik denk dat de Koog ook wel het meest drukke ( onrustige ) dorpje is van Texel wat dat betreft.. Maar de Cocksdorp is ook een mierennest met al die toeristen. Wil je echt rustig zitten dan zou ik voor Oost kiezen. Ik vind het sowieso heel erg meevallen op Texel, het fijne is dat het vuurwerk hier zich meestal beperkt tot oudejaarsavond, tussen 0.00 en 2.00. De dagen ervoor, of nieuwjaarsdag hoor je praktisch niets meer.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Nee, in Apeldoorn mag geen vuurwerk afgestoken worden, al een paar jaar niet.    Maar je moet t altijd vragen bij t hotel. Het bos zit er direct achter, daar gaan ze geen vuurwerk afsteken lijkt me. " Kees In Apeldoorn, maar ook in Ugchelen en de rest van de omgeving wordt juist héél veel vuurwerk afgestoken. Al jaren. Beslist geen plek voor een doodsbange hond..
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Waakhond en gezinsmaatje
Moet het een puppy zijn? Mocht je voor een Mechelse herder willen gaan dan heeft mijn trainer nog 2 jonge zelf gefokte Mechelse herders over, van nu net een jaartje oud. Vriendelijk en open karakter, leven buiten in kennels en zijn dit ook dag en nacht gewend icm rond lopen op het erf. Er is een begin gemaakt wat gehoorzaamheid betreft, maar dat was het dan ook. Mocht dit een ras zijn dat bij je past kun je me een PM sturen.    Mocht dit niet je ras zijn, zou ik sowieso gaan voor een hond dat van zichzelf al vrij zelfstandig is. De herders die ik ken liggen het liefst 's avonds tegen je aan op de bank en zijn het liefst zo veel mogelijk bij de baas in de buurt. Ik zou dan voor een ras gaan dat minder de baas nodig heeft en zich ook wel prima in z'n eentje kan vermaken. Rassen zoals Cane Corso, Rhodesian ridgeback, Dobermann etc zou ik ook van wegblijven ivm gebrek aan een ondervacht. Al eens naar de Rottweiler gekeken? Wellicht is dat iets. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Max naam voor teefje?
Haha, mijn vriend heet Max, ik vind het wel een leuke naam, maar zeker geen originele naam. De kans is groot dat er 3 andere honden bij je komen als je de naam Max over een hondenveld roept. Ik vind het ook wel echt jongens naam, maar dat is iets persoonlijke. Je zou er Mexx of Mexi van kunnen maken. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in UkkePuck
Ach lieve Puck. Heel veel sterkte gewenst. 
honden page profiel esther esther schreef in Nieuwe hond blijkt zwanger
Wat een verhaal... Misschien dat deze stichting  https://sterkvoordieren.com jouw kan helpen als je haar je schrijnende verhaal vertelt. Wilma is echt een geweldige vrouw en zal alles doen wat binnen haar macht ligt om mensen en vooral  dieren in moeilijke/ onmogelijke situaties te helpen. Mogelijk met geld, maar wellicht ook met hulp van derden en evt hulp bij plaatsing van de pups. Ik zou er een mail aan wagen en haar vragen om advies.   Sterkte met alles!
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Dobber †
Heel veel sterkte met het verlies van lieve Dobber 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Een nieuwe hond.
Gefeliciteerd met Foske!  Ben zeer benieuwd van welke fokker ze komt! Hier ook 2 Hollandse herders 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Agossie
Ja, geregeld. Of levende muisjes. Vooral dat laatste kan ik vrij weinig aan doen. Ben met ze aan het wandelen, en uit het niets maken ze een hoge sprong naar de zijkant, en hebben van geregeld een muisje te pakken. Spitsmuisjes vinden ze vies, die laten ze liggen.    Toen mijn oudste hond nog heel jong was, zo'n maand of 8, had zij een vogeltje te pakken. Het was een heel tafereel. Mijn kat kwam een cadeautje brengen, een levend vogeltje. Ik greep de kat, haalde het vogeltje uit zijn mond, zette het vogeltje op de vloer en zette héél vlug de kat in de gang. Op het moment dat ik de kat de gang in gooi, heeft Kahlúa het vogeltje te pakken en wordt zo doorgeslikt. Daar ging mijn reddings actie.    Het hoeft niet eens jacht instinct te zijn trouwens. 1 van mijn honden heeft een groot jacht instinct, de ander minder, maar beide zullen een vogeltje / muisje eten als ze de kans hebben. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Botten en goede snacks voor een grotere hond met allergieën.
Ja ook dat! Misschien heb ik ze daarom wel niet, ik schrijf me altijd voor alles weer uit haha. Maar de boxen zijn echt geweldig. Mega veel variatie.   Wat voorbeelden van wat van de boxen die ik besteld heb.    De Small box voor ons kleintje.  De Doorbijtersbox De visbox   
 

Vrienden van Anne-Wil (baasje van Juno)

honden foto van Amber & Lootahhonden foto van Mojo Jojohonden foto van meert nancyhonden foto van Boogyhonden foto van esther honden foto van Gwennhonden foto van animal loverhonden foto van sinsy en Dexhonden foto van wolfwomanhonden foto van Lottehonden foto van Siberiennehonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van J&Jhonden foto van Carmen & Levihonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Rellende Pubershonden foto van Tobyhonden foto van Roosjehonden foto van Willekehonden foto van amber&kodahonden foto van Lisette de Wittehonden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^