HondenPage baasje Anne-Wil (baasje van Juno)

Wat schreven de vrienden van Anne-Wil (baasje van Juno) op het forum

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
Ik was gisteren trots op Willow. Aan de fiets lopen vindt ze geweldig, maar zo wordt zó enthousiast dat ik vaak de eerste paar minuten met een gillende hond naast me fiets. En trekken als een malle. .   Gisteren gilde ze hooguit een paar seconden, trok behoorlijk maar was goed te corrigeren. Uiteindelijk bijna 7 km gefietst in 25 minuten tijd. En als het aan Willow lag, waren we véél sneller gegaan. Dit gaan we nu rustig opbouwen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Steeds overgeven...
" Ja, dat was inderdaad ook mijn afweging; afwachten tot de volgende dag. Met een pup vind ik het overigens weer een ander verhaal, die zijn veel kwetsbaarder en toen zat ik wel dezelfde dag nog bij de dierenarts. Maar dat is nu niet meer het geval. Ik houd hem verder goed in de gaten en laat hem niet alleen als hij ziek is, zo kan ik goed zien of het beter/slechter/gelijk gaat. Maar het gaat nu in elk geval hartstikke goed, alles gaat prima. Dat is het belangrijkste.  Verder moet iedereen inderdaad gewoon gaan en doen wat goed voelt!  " Danielle Uiteraard. Altijd doen wat het beste voelt. Willow had met 9 weken oud een hele eikel naar binnen geslikt. Toen zat ik ook een kwartier laten bij de dierenarts voor een braak injectie. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Steeds overgeven...
" Bij misselijk zijn en zoveel braken ben ik er toch vrij makkelijk in om wel te gaan. Zeker als ze ook geen water binnenhouden en sloom worden. Een injectie tegen de misselijkheid en ze voelen zich vaak na een half uur al een stuk beter. Diarree kijk ik ook altijd wel een paar dagen aan. Mits ze gewoon eten. Maar ook dan vind ik het geen enkel probleem om even medicatie te halen. Ze hebben een lange vacht dus iedereen is blij als dat zo snel mogelijk verholpen is.  " Klara Ik zeg dat niet iedereen naar de dierenarts rent. Dus ook een hele boel mensen wél. Als jij je er beter bij voelt op zo'n moment naar de dierenarts te gaan, ben ik de laatste die zal zeggen dat dat niet mag.    Nu is het bij mijn honden nog nooit gebeurd, maar ik zal bij alleen overgeven en misselijk zijn niet diezelfde dag nog bij de dierenarts zitten (zeker als de hond, in dit geval, wel nog graag mee gaat wandelen). 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het grote HP frustratie topic
Niet echt frustratie, meer verbazing. Hoe beledigd mensen zijn als ik met mijn honden een boog om hen heen maak.    Maar vanmiddag: ik liep met de honden, en een vrouw kwam met een oude labrador en een oude jack russel de hoek om. Ik stak over, met de enige reden, dat ik naar de overkant moest, want ik woon richting die kant.    Mevrouw: 'zo eng zijn die van mij toch niet? Ze doen niks hoor' Ik: 'maar daar staat mijn huis'...     
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Steeds overgeven...
" was allang lans een dierenarts gegaan.... " RJ Niet iedereen rent om elke scheet naar de dierenarts 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Hoeveel bot nodig
" In de meeste kvv zit bot  Maar niet in alle merken/,diersoorten  Dus dat is wel een punt van aandacht lijkt mij  " Thara Absoluut. Maar in de kvv dat mr Kabel wil geven, zit wel degelijk bot. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Hoeveel bot nodig
" Je zult toch echt kvv met Vleesbot moeten voeren  Vleesbot bevat calcium maar ook vetzuren vitaminen en mineralen  Voer je geen Vleesbot dan loopt je hond serieuze tekorten op  Als je voorlopig door wilt gaan met eend en paard dan zul je een kvv moeten zoeken waar Vleesbot Spiervlees en orgaanvlees zit  " Thara Het is kvv, geen barf. In kvv zit al bot.    Mr Kaleb, de hele penslappen zijn ook gewoon te koop bij Dogmeat, als je daar toch gaat bestellen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Hoeveel bot nodig
" Ik wil geen bot erbij geven. Ik wil paard en eend ook blijven geven. Ik heb begrepen dat kalkoen goed wordt verdragen door allergische honden. Mocht dat niet zo zijn dan hoor ik dat ook graag. Hij kan ook tegen konijn maar dat vind hij niet zo geweldig haha. Als het klopt dat lamspens graan bevat wil ik dat ook liever niet geven ik had wel 1 gevonden die bio was. Hij kan het op dit moment het eten goed verdragen met de pre-probiotica geen obstipatie meer. Dus dan kan hij wel de komende dagen mee voort. Zijn er nog meer diersoorten die goed worden verdragen?  " Mr.Kaleb Als je hele penslappen koopt, bevat dit niets anders dan pens. Je kunt precies zien dat het is leeg en schoon gemaakt. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Dameshonden en hun cyclus
Geen toeval inderdaad. Mijn fokker heeft 3 teven, en alle 3 zijn ze tegelijk loops. Er zat bij de laatste teef zelfs 10 maanden tussen om tegelijk met de andere 2 loops te zijn. Heel vreemd. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Goofy
Oh wat vreselijk. Heel veel sterkte! 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Hoeveel bot nodig
Na Lotgering gaat Dogmeat een verademing voor je zijn. Ooit was lotgering ook mooi vlees (maar nog niet te vergelijken met dogmeat) omdat ik steeds meer slechte ervaringen met Lotgering begon te krijgen ben ik ook over gestapt op Dogmeat. Prachtig vlees.    Ik geef zelf voornamelijk barf, maar 1 a 2 keer per week krijgen ze kvv. Ik geef de enkelvoudige variant van dogmeat. Hier zit al bot in. Voer je extra bot bij, kloppen de verhoudingen niet meer en kan je hond last krijgen van te harde ontlasting. Af en toe een kippen of eendennek of voet bijgezet is geen probleem. Als je wil dat je hond wat te kauwen krijgt. Zou je ook 1 a 2 keer per week een stuk eenden karkas of paardenribben kunnen geven, en dan extra orgaan bijvoeren.    Je zegt dat je pas net kvv voert. Slim is om 1 keer per week pens, en 1 keer per week vis bij te voeren. Ik zelf deed dit toen ik alleen kvv voerde als gehele maaltijd. Dus een paar haringen, een heel zalflijf of zalmkop, en een lap schapen, runder of geiten pens. Goed voor te tanden ook. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Steeds overgeven...
Ik ben er redelijk makkelijk in wat dat betreft. Honden kunnen zich ook wel eens ziek voelen. Net als mensen. Als hij verder alert is, en nog graag mee wandelt zou ik even afwachten. Down zijn is logisch, want braken is vervelend. Maar als hij verder 'oke' kun je het best even aankijken. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
Ik ben enorm trots op mijn dames.    Vanmorgen ruim 10 km gewandeld. Het was druk, maar hebben élke hond die we zijn tegengekomen genegeerd.    Op de terugweg lag er een oude hond op de stoep te slapen terwijl zijn baasjes in de tuin bezig waren. Ik moest er langs, kon niet snel oversteken. De hond bleef liggen, Kahlúa snuffelen even en liep toen weer netjes door. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Een entlebucher sennenhond kopen
Elk ras kan als eerste hond. Je moet alleen goed weten wat je in huis haalt. Doe dus voldoende onderzoek. Ook kwa fokkers. Ik ken er 2, beide gaan erg leuk met mijn honden, ze zijn lief naar mens en dier en redelijk makkelijke honden in de omgang. Deze komen echter wel bij goede fokkers vandaan die veel aan de socialisatie deden en fokken met stamboom op karakter.     
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Puppy en de deur
Ik had ook een pup die dat deed. Ik liet haar gewoon elke keer mee lopen naar de gang (het toilet is daar) na een tijdje wist ze dat er niks boeiends gebeurde dus koos ze er voor lekker in de woonkamer te blijven. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Lotgering ervaringen
" Ik voerde voor ik Lotgering gaf dogmeat, vondt dat echt heel erg papperig, en toch echt wel een stukje duurder dan Lotgering.  " Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira De enkelvoudige kvv vind ik niet papperig. Althans, in 6 jaar tijd nog nooit meegemaakt gelukkig. Altijd stevig mooi vlees wat je niet ruikt. Maar de andere varianten heb ik nog nooit gegeven. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Anti ontsnappingstuig
Je zou anders ook kunnen kijken naar de tuigen van Wikkies. Zij maken anti ontsnappings tuigen op maat in hele leuke kleuren en voor een goede prijs.    Mijn Wikkies tuigen (niet escape proef)   
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Lotgering ervaringen
Ik heb 2 jaar lang Lotgering gegeven aan mijn honden. Was er heel tevreden over. Tot ik steeds vaker vieze stinkende rollen geleverd kreeg.    Toen bestelde ik bin Dogmeat. Vergeleken dat vlees, is Lotgering echt ontzettend goor en ziet het er slecht uit. En kwa prijs verschilt het niet / nauwelijks. Ik zou dan dus eerder daar naar kijken. Maar nogmaals, mijn honden deden het er altijd prima op. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Anti ontsnappingstuig
Ik heb zelf het Ruffwear webmaster tuig (gaat mijn voorkeur naar uit). Verder was ik ook heel tevreden over de Hurrta Pro run die ik geprobeerd heb.   Je kunt ook nog kijken naar het Eqdog Pro harness (al heeft deze niet mijn voorkeur)   Ruffwear Flagline is ook escape proof, maar deze heeft erg veel stof, en ik heb al verschillende keren gehoord dat dit echt remt in de bewegingsvrijheid van de hond 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Omega 3 supplement
Je moet geen supplement bijvoeren als je hond aan een eliminatie dieet zit. Nu weet je niet of de dunne ontlasting door de olie, of door paard komt.. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Puppy 8 weken teen gebroken
Mijn hond heeft 3 maanden geleden ook de teen van haar achterpoot gebroken. Het kootje tussen de voet en teen. Zij ging in een spalk, hierdoor kon ze gewoon lopen. Na anderhalve week had ze de spalk eraf gebeten en mijn dierenarts zei: geef haar zoveel mogelijk rust, en als ze op haar poot staat, zal het wel kunnen. Heel ander advies dan jouw dierenarts dus. Waarom zit ze niet in een spalkje?   
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Dilemma, hulp gevraagd!
Waarom probeer je het niet eerst met andere middelen, wellicht medicatie ipv 'meteen' een chip?   De broers van Willow hebben er nu ook last van. 3 van de 6 zijn erg tevreden over Puur Hypersex. 1 gebruikt er CSJ Down boy wat effect lijkt te hebben, 1 gebruikt er (nog) niks en 1 gaat volgende week voor een chemische castratie nadat er een aantal middelen niet hebben geholpen. Ik zou dus eerst dat een aantal weken (minimaal 6) proberen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Detectie
Ik gebruikte stenen (aardewerk) bloempotten. Daar zit onderin al een gat, én het is zwaar.     
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Tandjes poetsen...
" Mijn reactie was niet persoonlijk op jou Pascale maar op het gene wat je schreef.Maar in dit geval...dat jij iets irritant vindt maakt niet dat Anouk moet stoppen.Ik irriteer me ook wel eens aan bepaalde leden, dat geeft mij toch ook geen zeggenschap in wat zij doen of schrijven?Irriteer je je aan Anouk, negeer haar posts dan gewoon    " pien Je quotte mij, vandaar dat ik er vanuit ging dat de reactie op mij bedoeld was  en ik ben niet de enige die er zo denkt. Dat gaven de plusjes op een ander topic wel aan. Zoals ik zei, negeren is onmogelijk als 9 vd 10 posts van Anouk zijn. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Tandjes poetsen...
" Of het nu wel of niet irritant is dat Anouk allerlei topics opent daar gelaten, vind ik het wel bijzonder dat een aantal mensen willen bepalen dat dat niet "mag".Ik heb nergens in de regels van hp gezien dat dit niet mag, wel dat er met respect met elkaar omgegaan moet worden.Daar ontbreekt het nog wel eens aan.Je kan het dus ook omdraaien, je bent niet verplicht haar topics te lezen en al helemaal niet om te reageren   " pien Dat het niet mag hoor je mij niet zeggen. Dit verzin je dan ook. Ik geef aan dat ik het irritant vind. Het verliest motivatie om verder te lezen op HP, en ook wordt er op Anouk's topics niets / nauwelijks gereageerd.    De topics niet openen is geen ontkomen aan, het zijn er zo veel, en elke keer is het er weer 1 van Anouk. Of ze moet er even een melding bij zetten in de titel: 'van Anouk' dan gaat het skippen wat makkelijker. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Tandjes poetsen...
" Dat zeg ik toch vandaag en niet gisteren? Dont worry ik kijk wel de hele dag braaf naar dezelfde topics " Anouk van Botty Jammer dat je op een nogal kinderachtige manier terug reageert. Niemand verplicht je naar dezelfde topics te kijken. Dat heb alleen jij in de hand. Ook zegt niemand dat je geen topics meer mag openen, dat doe je immers zo graag. Vraag is alleen om het bij 1 volg topic te houden. En don't worry, er zal vást wel iemand volgen 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Braken
je zegt dat het niet te maken heeft met een lege maag, maar aangezien er geen brokjes bij zitten, is zijn maag dus wel degelijk leeg. ik zou proberen om hem iets later te eten te geven, of desnoods midden in de nacht (als je er uit moet om hem te laten plassen als dat nog het geval is?) Een gedroogd konijnenoor, stukje banaan oid te geven. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Tandjes poetsen...
" Nee dank daar heb ik echt helemaal geen behoefte aan. Weer z'n dagboek erbij. Ik kijk verlopig wel naar dezelfde berichtgeving. " Anouk van Botty Ik begrijp dat je het allemaal goed bedoeld die topics. Maar heel eerlijk, even een vinger over de tanden van je hond halen is iets dat iedereen doet om zijn / haar hond aan het poetsen te laten wennen. Het is niet informatief, het is ook niet bepaald interessant (ik spreek voor mezelf)    Er stonden gisteravond 9 recente topics omhoog, waarvan er 4 van jou waren. Ik verlies dan ook totaal mijn motivatie om door te lezen nadat ik 4 'onnozele' topics heb bekeken. Jammer voor nieuwe topic openers die wel echt op informatie zitten te wachten.    Je geeft aan dat je geen behoefte hebt aan het openen van 1 topic en daar al je verhalen in kan zetten. Waarom open je dan wel bijna elke dag een nieuw topic? Is nog eens meer werk ook! Het is prettiger voor iedereen lijkt mij als je het bij 1 topic houdt. Op deze manier blijft het voor iedereen leuk. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Tandjes poetsen...

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Vraagje hoe oud zijn jullie wanneer heb je eerste doggo gehad?
" Frenzies zijn ook kapot leuk en lief maar idd om die reden zijn we ook niet gaan kijken naar een vol mops (Die op de bank wilde graag garantie maar dat hebben we nu ff voorgoed opgelost ). Toch ontmoet ik ook veel mensen met problemen op onherleidbare bastaards of stamboom rashonden. Je kan testen tot je ons weegt maar het is geen garantie voor leeftijd en of karakter. Wel voor je barkies (€) " Anouk van Botty Toch kun je met testen héél wat dingen uitsluiten. Enige garantie geeft het dus wel degelijk. 
 

Vrienden van Anne-Wil (baasje van Juno)

honden foto van Amber & Lootahhonden foto van Mojo Jojohonden foto van meert nancyhonden foto van Boogyhonden foto van esther honden foto van Gwennhonden foto van animal loverhonden foto van sinsy en Dexhonden foto van wolfwomanhonden foto van Lottehonden foto van Siberiennehonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van J&Jhonden foto van Carmen & Levihonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Rellende Pubershonden foto van Tobyhonden foto van Roosjehonden foto van Willekehonden foto van amber&kodahonden foto van Lisette de Wittehonden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^