HondenPage baasje judith

Wat schreven de vrienden van judith op het forum

honden page profiel AureliaAurelia schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Hahahaha. Dat zegt wel genoeg over dat bedrijf dus.   Ik heb hier veel te vaak over nagedacht en ik denk dat ik een labrador (werklijn) zou zijn met wat aussie - energiek, eet heel graag, vind de meeste mensen leuk, altijd enthousiast, veel gekef, werkt hard en slim maar wel door eigen hersens te gebruiken.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 10 meter lijn
  Gebruik altijd een 10m biothane lijn, met speuren gebruikte ik hem ook altijd, juist omdat deze lijn niet het halve bos meeneemt.  Makkelijk schoon te maken. Aan de lijn zit een stevige haak Ik heb deze lijn op maat laten maken door Knots&Leashes, te vinden op insta en facebook. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in vreemde kruising!
We begrijpen de zorg vanwege het fokken van bepaalde kruisingen, maar kunnen niet toelaten dat er zonder toestemming van de eigenaar bepaalde honden vanwege hun mankementen, op het forum besproken worden. Daarom zullen foto`s en links van die honden verwijderd worden.   Uiteraard is het wel toestestaan om een algemene discussie te voeren over het fokken van bepaalde kruisingen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hulp gevraagd: enquête afstudeerscriptie
Dit topic gaat op slot want er is geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van een enquette. Hiervoor kun je contact opnemen met het moderator team. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Broodfokker Eersel eindelijk definitieve stop door NVWA
We zijn hier allemaal tegen slechte fok, br00dfok, oepsnestjes, ongeteste ouderdieren, en andere onverantwoordelijke fok.  Iedereen kan zich op HP in de fokkershoek aanmelden, er staat ook duidelijk bij of het een fokker is die door HP gecontroleerd is of niet. En een heleboel tips waar op te letten bij het kopen van een hond: Voor fokkers en kopers De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.Richtlijnen voor fokkers op de HondenPagePotentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:BroodfoksignalenChecklist goede fokkerDe Aanschaf van een HondVerschil oepsnestjes en pretnestjes   Dit forum maken we met ons allen, staan er dingen op die niet gewenst zijn, geef dit dan even door aan het modteam zodat we er naar kunnen kijken.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Berp haar eerste nest
Die rood-witte is fantastisch Anke! Echt een mooi type hoor, precies goed. Ik zie op FB wel meer pups voorbij komen, zowel atletische SBT's als labradors en andere jachthondjes...   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Ondanks dat ik jullie niet in het echt heb ontmoet, heb ik toch het gevoel dat we Penny een beetje kenden. Zo'n bekend hondje op het forum en de stories op instagram. Je liefde voor haar sprak uit al je berichten, foto's en filmpjes. Ze heeft een  fantastische leeftijd bereikt, maar ondanks dat blijft het zwaar. Heel veel sterkte nogmaals..
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Oudjes klets topic
Oh wat plotseling dan toch :( Heel veel sterkte, ik krijg er tranen van in mijn ogen. Maar ik denk dat het moment goed was en dat het zo rustig ging was waarschijnlijk daar een teken van. Het was klaar voor haar. Maar zo moeilijk om haar dan te moeten missen <3
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in vreemde kruising!
Haha wat een geinig ding. Ze ziet er vrolijk uit. Er bestaan ook bulldoggen met lang haar, maar het is eigenlijk een 'foutje' geloof ik.      -- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 maart om 10:37 --
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Hond met heel veel energie
Linda, misschien kun je nog even aangeven hoeveel/hoe verspreid over de dag jullie met de hond wandelen/actief zijn? Wellicht valt daar iets in aan te passen/verschuiven. Sommige honden doen het beter op meerdere kortere wandelingen dan één lange, andere juist andersom. Of de lange wandeling het liefst 's ochtends voor het werk - of juist 's middags in de pauze. De een wordt doodop van een rondje door de woonwijk slenteren en alle input daar verwerken, de ander doet het beter in het bos. Etc etc.   En werken jullie beiden fulltime of ook parttime? Op eventuele parttime dagen kun je wellicht compenseren voor de dagen dat jullie allebei veel moeten werken. Als je op die dagen gaat trainen/sporten/extra lange wandeling doen, dan zijn de andere wellicht wat rustiger.   En in het weekend samen met de kinderen en de hond op pad! Zeker nu het mooier weer wordt zijn er ook heus mogelijkheden waarbij jij wat rustiger aan kunt doen. Ga bijvoorbeeld op een strandje bij een rivier/zwemplas zitten en laat de kinderen en hond lekker samen rausen terwijl jij een boek leest. Of op een andere plek waar de hond veilig los kan en de kinderen lekker kunnen spelen. Of ga samen met 1 of 2 kinderen iets trainen met de hond (als de kinderen oud genoeg zijn), bijvoorbeeld leer de kinderen hoe ze de hond trucjes kunnen leren. Als jij maar toezicht houdt.
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Oudjes klets topic
Ah wat naar Chantal als je hele cluppie je langzaam verlaat :(
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Oudjes klets topic
Wat de pijn zou kunnen veroorzaken is misschien juist doordat je niet meer veel kunt doen, dat haar spiermassa afneemt en daardoor de steun die haar spieren aan haar gewrichten gaven. Als die slijtage hebben, dan veroorzaakt afname van spiermassa en steun extra pijn.
honden page profiel AureliaAurelia schreef in 52 weeks of Onyx
Wat een mooierd! En mooie naam! En oefffff, klinkt alsof het voor jullie heel goed gaat maar ik vind hem best als een heftige pup klinken hihi.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
nog 2 dagen om te stemmen!
honden page profiel AureliaAurelia schreef in 52 weeks of Onyx
Oohhh wat een schatjes! Ik blijf ook enorm fan van de Hollandse herder maar mijn man is minder gecharmeerd dus weet niet of er hier ooit eentje komt tenzij het toevallig een herplaatser is die een huisje nodig heeft. Dus lekker van de zijlijn meegenieten voor mij :P
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Oudjes klets topic
Zo naar he, dat er altijd een onderdeel is dat faalt en dat sleurt de rest mee. Bij Kim was het die stomme zwakke achterhand sinds haar hysterectomie, dat veroorzaakte ook de blaasontstekingen. Maar haar koppie ging nog weer prima, en ook hart/longen/etc. Bij hond van mijn schoonouders was het dan weer een tumor in de hersenen terwijl ze verder echt nog helemaal gezond was. Er is natuurlijk altijd het eerst een dingetje versleten of kapot... zo naar :(
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Help Bella met haar pootje behouden
Geen toestemming van het modteam, daarom gaat deze op slot. Je kunt ons een bericht sturen om toestemming te vragen. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Nog een kleine twee weken! Vergeet niet om af en toe op nieuwe foto's te stemmen: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.phpOf upload nog een leuke foto 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hondenvoer
Er zijn een aantal antwoorden gekomen en er is een afspraak met de dierenarts. Dit is een oud topic dus deze gaat op slot. Bij verdere vragen kun je het beste een eigen topic aanmaken, zodat er gerichtere antwoorden kunnen worden gegeven. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
ON TOPIC Vriendelijk verzoek om on topic te blijven. Off topic gesprekken kunnen voortgezet worden via PB als het een een-op-een discussie is tussen twee leden. Ben je hier een onderwerp tegengekomen waarvan je denkt "dit is echt wel iets waar ik breder met andere forum leden over door wil praten" dan staat het je vrij om over dit onderwerp een apart nieuw topic aan te maken. In dit topic is het echter ongepast.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bandog fokkers (fokken van pitbull x mastiff)
Oud topic, daarom gaat deze op slot.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pups At School
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
pPrijsstijgingen door inflatie doe je niks aan, dat gebeurt nu eenmaal. Maar prijsstijgingen omdat twee hufterige investeerdersmaatschappijen alle klinieken opkopen, daardoor een monopolie hebben en daarmee de prijzen kunstmatig gigantisch hoog maken, dat is een zieke uitwas van doorgeslagen kapitalisme en daarvoor moeten we inderdaad een overheid hebben die ons hiertegen beschermt.   Getekend.
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Oudjes klets topic
" Sorry voor het late reageren, wat fijn dat het bezoekje aan de DA laatste keer meeviel! Dat van die pootjes herken ik heel erg van Dobber, dus is denk ik echt een ouderdomsklacht. Dobber had het vooral als ze lang had gelegen, soms liep ze dan echt met een van haar achterpoten op de knokkels. Ik zette 'm dan recht en dan was het weer goed.    Ben blij voor je dat je een goed gesprek hebt gehad met je moeder! Het is inderdaad niet eerlijk om een jonge hond te vergelijken met een oude en daaruit de conclusie van inslapen te trekken. Ouderdomskwalen horen erbij, maar het doel is ingrijpen als leven, lijden wordt. Daar heb ik zelf de meeste spanning en stress van gehad: wanneer moet ik ingrijpen. Wanneer ben je nog op tijd en wanneer te laat. Wat je zegt, je gaat grenzen verleggen en achteraf denk ik bij mezelf: waarom had ik nog hoop om een chronische alvleesklier te kunnen genezen bij een hond van ruim 15? Maar op dat moment zelf sta je er zo niet in ...   Die zorg waar jij het over hebt, breekt je op een gegeven moment echt op. Ik herken het wat je schrijft, leef met je mee! Dobber sliep al jarenlang bij mij boven, omdat ze vroeger nog de trap zelf op- en afliep. De laatste jaren tilde ik haar naar boven, zodat ze zichzelf niet zou overvragen. Maar op een gegeven moment vond ik het ook heel fijn dat ik haar in de gaten kon houden. Ik zou het nu ook echt geen fijn idee vinden om zo'n ouwetje beneden te laten. Het gebeurde met enige regelmaat dat Dobber eruit moest of dat ik braaksel kon opruimen midden in de nacht of wakker werd omdat ze onrustig was en rondliep of hijgde. Pas nu we ruim 6 maanden verder zijn, heb ik me echt gerealiseerd hoe verschrikkelijk veel spanning ik in die tijd heb gehad.    Heel veel sterkte i.i.g. met alles! Ze is er nog en zo te lezen gaat het naar omstandigheden goed. Ik duim dat ze nog een tijdje zo mag doorhobbelen en dat als de tijd daar is, dat het ook 'goed' is . " Dobber † Dat van die zorg is herkenbaar! Kim had door die blaasontstekingen steeds dat ze er heel veel uit moest. Dus ik liet haar middenin de nacht uit, mijn man 's ochtends vroeg, en ze sliep ook boven bij ons inderdaad dus dat was veel tillen. Terwijl ik op een gegeven moment hoogzwanger was. En binnen ook continu opletten dat ze niet uitgleed op de gladde vloer (ze vertikte het dan ook om op de kleden te blijven haha), buiten kijken of ze niet omviel bij het poepen, etc etc etc. Dat waren ook echt wel momenten waarbij wij dachten, hoe is het met haar kwaliteit van leven? Maar ze genoot nog heel lang echt van haar eten, van haar wandelingetjes, van kroelen met ons. Wij hebben de knoop pas doorgehakt toen de antibiotica niet meer aansloeg en we wisten dat ze veel pijn zou gaan krijgen. (Als ze een blaasontsteking had voor we een kuur antibiotica hadden, was ze er echt heel ziek van en had ze duidelijk helemaal geen plezier van leven, dan gaf ze het zelf op). En nog vond ik het heel moeilijk want we hebben dus de keus gemaakt een spuitje te geven vóór ze zo ziek ging worden. (Een week later was ze denk ik weer heel ziek geweest, want de ontsteking ging dus niet meer weg omdat de antibiotica niet meer aansloeg). Wat denk ik ook een goede keus was, rationeel. Maar ik vond het verschrikkelijk om een hond die op dat moment zelf écht nog plezier van leven had en zich goed genoeg voelde, toch een spuitje te geven. Ik heb het daar nog steeds moeilijk mee. Zij was er op dat moment echt niet klaar voor. Maar we wilden ook echt niet afwachten dat ze eerst weer zo ziek ging worden dat ze er zelf wél klaar voor was.   3 maanden na haar dood kregen we onze dochter en ik vond de zorg voor een pasgeboren baby dus oneindig veel gemakkelijker dan de zorg voor een stokoude hond.
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Oudjes klets topic
Dat lijkt me ook heel lastig! Hier kregen wij ook regelmatig die feedback maar gelukkig niet van nabije familie oid. Maar inderdaad, je ziet zelf je hond in de meeste contexten en dat maakt wel uit! Aan de andere kant is er ook echt wel een mogelijkheid dat je het te zonnig ziet omdat je geen afscheid kunt nemen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in schilfers
prima opgelost, dan kan dit topic in het archief
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Naam in de titel is verwijderd door modteam
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Puppy 11 weken weekend weg
dit topic is opgeschoond, reakties van geband lid verwijderd
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Oudjes klets topic
Wat fijn dat het vooralsnog meeviel. Maar goed in de gaten houden en als altijd veeeeel knuffelen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Beste iedereen, Het is alweer even geleden, maar het is weer tijd voor een fotowedstrijd!Dit is een leuke manier om je mooiste, grappigste, liefste foto's van je hond(en) te delen. Het thema van deze keer is 'winter'. Lekker voor de hand liggend  Kom maar op met jullie winterse plaatjes!Deze wedstrijd duurt een maand en loopt eind februari af. De winnaar mag het thema voor de volgende wedstrijd kiezen! Meedoen kan via deze link: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.php Dit topic blijft open voor als je vragen hebt of iets anders kwijt wil.  Wedstrijdregels-Bij de fotowedstrijd staat duidelijk het onderwerp omschreven waaraan de foto moet voldoen. Lees dat voor het plaatsen van je foto goed door. Foto's die niet aan het onderwerp voldoen worden verwijderd.-Het thema voor de wedstrijd wordt bepaald door de winnaar van de vorige wedstrijd.-Je kunt maximaal 3 foto's plaatsen.-De foto die je plaatst moet door jezelf gemaakt zijn.-De honden op de foto moeten je eigen honden zijn of bekende honden waarvan je toestemming hebt om de foto te plaatsen.-De foto mag fototechnisch bewerkt zijn maar mag niet gefotoshopt zijn tenzij in het onderwerp anders wordt aangegeven.-Foto's die niet aan de regels voldoen worden zonder uitleg verwijderd.     Juryregels-Iedereen die toegang heeft tot de koffiehoek op de HondenPage heeft juryrechten.-Per profiel is slechts 1 stem per foto uit te brengen.- Op jezelf stemmen is niet toegestaan, tactisch andere foto's omlaag stemmen ook niet. Wij modereren hier op. -Het is niet toegestaan om op het forum stemmen te werven.Veel plezier! 
 

Vrienden van judith

honden foto van IreneHWChonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Silvyhonden foto van Amber & Lootahhonden foto van dogfriendhonden foto van ingehonden foto van Odin honden foto van chantal Skye en Floki *Bailey *Devil en *Gizmohonden foto van spikehonden foto van Mathildehonden foto van   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Chelsey & Miohonden foto van Vivianehonden foto van Laura & Robbiehonden foto van PupYhonden foto van Saar & Siepkehonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van sietskehonden foto van Dominique en Guccihonden foto van tinekehonden foto van Robbert, Maaike, Joey & Finnhonden foto van Puck & Fenrir honden foto van kayhonden foto van Linda en Bodhihonden foto van choco en shanahonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Elke <3 Bohonden foto van goofie honden foto van Ronica & Festerhonden foto van julia en spikehonden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van Eefje • Yunahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Basjehonden foto van silke & woody honden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van Greta en Diazhonden foto van Maria & Ferrohonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Zootjehonden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Angela & Shinehonden foto van Louise & Body honden foto van yvonnehonden foto van Suusjehonden foto van Roos' & Max'honden foto van Willemijnhonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van MaSpi///honden foto van -honden foto van Sabien & Joey honden foto van liesexxhonden foto van  karin en yuki en namihonden foto van Roosjehonden foto van Corina honden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van kay  honden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Shantihonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Angelahonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Lisette, Chico & jerseyhonden foto van Lunahonden foto van *~-Sammy-Ft -Jady- Ft -Bailey-~*honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Carla & Machohonden foto van Boogyhonden foto van esther honden foto van T&dogshonden foto van Femke & Fennahonden foto van Madelon&Baloehonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Emhonden foto van lisa & samhonden foto van r&shonden foto van Renskehonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Isa en Ibohonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Just The Max   honden foto van -honden foto van [Ggy]honden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydeehonden foto van animal loverhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Solenn&Fellowhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Maatjehonden foto van Me&Bayhonden foto van Mayrahonden foto van Caroline & Texashonden foto van Sandra Bloemhonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Desireehonden foto van Jesper&Samhonden foto van Ines&Lunahonden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Floor en Abelhonden foto van lisazandershonden foto van Judith en Babbe.honden foto van ~honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Laura & Bo!honden foto van den,naat&pup roxhonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Judehonden foto van jaelhonden foto van Toby <3honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Roos en Maxhonden foto van Dy-Annhonden foto van De 3 B's honden foto van yttakhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Pieter en Angelitahonden foto van jokehonden foto van rmhonden foto van love kyanhonden foto van Estherhonden foto van geenhonden foto van Kimhonden foto van Hondenliefhebber honden foto van J&Jhonden foto van Maxhonden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*honden foto van Dogshonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † honden foto van I love dogs ! honden foto van Team Black & Whitehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van lennarthonden foto van Aureliahonden foto van mooshonden foto van Pathonden foto van Diane, Casper & Tom†honden foto van Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu honden foto van fienhonden foto van Tobyhonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van Nymeriahonden foto van Iris hoogestegerhonden foto van Chantal en Cayohonden foto van Baasje van Spaiky† en Odiehonden foto van silkehonden foto van Renéehonden foto van Zhonden foto van Marjolijn en Jessiehonden foto van Isabel - Luna en Simba (bellaroy)honden foto van jokehonden foto van Marcohonden foto van Melissa en Jeffrey & Hummerhonden foto van Noëlla en ~Ioki~honden foto van Lolahonden foto van geenhonden foto van F&Fhonden foto van D*I*D*Ihonden foto van jaimiehonden foto van Anne Woeltjeshonden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bono

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^