HondenPage baasje lindsay

Wat schreven de vrienden van lindsay op het forum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Nieuwe pup 10 weken
Heerlijk weer een pup in huis....of ?   Je pup is er nog geen twee volle dagen, niet onzeker worden nergens voor nodig, als eerste geniet van je nieuwe huisgenootje, en ga er me vaak naar buiten, smorgens, voor het eten en na het eten, dan na het slapen spelen enz...zelfs er een keer snachts voor uit, niet onzeker zijn en worden, ongelukjes zullen de komende weken er nog steeds zijn n komen, opkuisen zonder boe en ba zeggen...pup meenemen naar buiten en als die daar wat doet, belonen, doe maar gek dat het goed is dat het buiten gebeurd...geniet van je kleine opdondertje en een foto van je mooie pup heel graag.      Geloof me het komt zeker goed, niet in twee dagen .
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Maar heel hard werken je hele leven om van een lekker pensioen te kunnen genieten. Die je dan uiteindelijk mogelijk niet haalt  is ook cru.  D Eerst en vooral: sterkte en beterschap voor je vader!  Maar idd, mensen gaan er eigenlijk vrij makkelijk van uit dat ze oud zullen worden, en zetten hun dromen dan on hold tot later.  Terwijl ik zelf eerder denk: 'later' is een onzekere factor, niemand die weet of het er ooit van komt. Het enige waar je zeker van bent, dat is 'nu'.     
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Zo denk ik er ook over Bulleke Lotte, ik heb er mee geleerd dat niet verzekeren en er een grote operatie aankomt het geld er maar moet zijn....ogin was nog niet eens in huis en verzekerd....dacht dat doen we ...en de premie staat nu bij de vaste lasten maandelijks.   Gen zorgen als er wat gebeurd en gelijk de topdekking genomen, hoe jonger je een pup verzekerd hoe goedkoper de maandpremie, en ja ieder jaar dat de hond een jaartje ouder is gaat het wat omhoog, maar mijn zorgpremie gaat ook ieder jaar omhoog. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Alleen wonend en hond aanschaffen
Goed over nagedacht, een golden of labrador, zijn gezinshonden, pupcursus wil je doen , wandelen, eventueel en opvang voor de dagen dat je te lang weg bent, top....een minpuntje, tweede verdieping en geen lift, een gezonde hond kan gerust met beleid de trap nemen maar wat als je hond wat gaat mankeren, operatie of wat dan ook...je hebt een balkon, kan de hond daar zijn behoeftes doen als er iets aan de hand is...dat is een minpuntje, voor de rest top...denk daar goed over na hoe dan te handelen als je hond iets gaat mankeren....een golden of labrador bernersenner zijn zwaar in gewicht. Kralingseplas, kan niet mooier daar voor een hond, heb er ook gewoond, en iedere dag gewandeld daar....kijk goed naar het minpuntje.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Daarnaast moet je ook denken voor je toekomst. Je bent neem ik aan zelfstandig? Dan bouw je geen pensioen op. Dat zul je zelf bij elkaar moeten sparen. Daarnaast nog een spaarpotje voor de extra dingen in je leven. Misschien ooit wel een huis kopen? Als je geen eigen geld hebt, krijg je wellicht ook geen hypotheek. UkkePuck   Ieder leeft zoals ie zelf wil, toch? De ene leeft om een toekomst veilig te stellen, en de ander wil alles uit het leven halen op het moment dat het zich aandient.  Ik ben 500 jaar ouder dan Daan, en ik denk nog steeds in het 'nu' en niet in het 'later'. Nooit de dromen uitstellen tot morgen, als je ze vandaag kan waarmaken. Vleugels spreiden en vliegen! Jiepie! 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Klopt, opstal is voor de huisbaas....maar ik ben verzekerd voor brand als de inboedel er aan gaat.....en inbraak, en heb ook een wa verzekering...en nimmer ergens aanspraak op gemaakt.  Is even offtopic dat weet ik.....maar zou altijd een hond in de verzekering doen en hopen er op dat ik nimmer aanspraak hoef te doen, met de verzekering voor Ogin ben ik toch wel heel blij mee.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Ik heb geen hypotheek dus geen verplichtingen om een inboedel en brandverzekering te nemen...
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
" Als er nog andere rassen zijn die in deze situatie passen hoor ik het graag! " Daan Heb je zelf een duidelijk beeld van wat 'deze situatie' inhoudt? Waar hou je zelf van? Waar wil je eigenlijk naartoe, hoelang, hoe zie je zelf die combi met werken, enz.   Om maar 1 klein voorbeeldje te geven: Hou je ervan mensen te ontmoeten, veel contact te maken met de plaatselijke bevolking? Dus open en sociaal te reizen? Als dat belangrijk voor je is, kan dat meespelen in je raskeuze. Een hond die allemansvriend is en een hoge aaibaarheidsfactor heeft, opent namelijk deuren. Je wordt al snel aangesproken en bij mensen uitgenodigd, voor een hapje, een drankje, een bezoek... Met een hond die uiterlijk afschrikt en zich verdedigend opstelt, zullen mensen minder geneigd zijn je aan te spreken of bij hen thuis uit te nodigen.    Dus hoe beter je zelf weet wat je verwachtingen zijn, hoe makkelijker de raskeuze wordt. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond en thuiswerken
" Jij hebt twee honden toch? Dat scheelt ook wel denk ik.  Louise1972 Ja, ik heb er twee, maar die laten elkaar binnenshuis ook gewoon met rust, dus het is niet dat ze dan elkaar gaan vermaken. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond en thuiswerken
" Daar heb je gelijk in hoor, misschien zie ik het ook wel verkeerd. Maar dit is het idee dat ik heb, er is overdag ook gewoon heel weinig te beleven hier in huis voor hem.. " Danielle Er hoeft toch helemaal niet veel te beleven zijn binnenshuis? Een hond moet m.i. niet de hele tijd geëntertaind te worden, integendeel zelfs. Dat ie zijn plan trekt.  Ik werk ook van thuis uit, maar als ik aan het werk ben dan hebben ze me met rust te laten. Ze komen wel es een keertje kijken, prima, dan zeg ik 'hey hond!'. Maar ik ga hen niet elk uur entertainen.    Daar tegenover staat natuurlijk wel genoeg actie en plezier buitenshuis. Maar overdag bij ons is het rustig, geen gezeur tijdens het werk. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Vrienden van mij reizen ook in een busje en hebben een kelpie en een toller. Dat gaat heel goed , wat denken jullie daarvan?  Daan Ga vooral na wat je er zelf van denkt.  Niet alleen van de keuze van hond, maar ook van je manier van leven, van jezelf. Je kan een hond kiezen in functie van je (toekomstige) levensstijl (als je langdurig wil wonen, reizen en werken in een busje), maar je kan natuurlijk ook je levensstijl aanpassen aan de behoeften van de hond. Het is maar wat je zelf belangrijk vindt.  De ene reis is ook de andere niet, die invulling is persoonlijk. Het spreekt voor zich dat een campingreis door Frankrijk iets heel anders is dan een dirt road trip door de Marokkaanse Atlas, om nu maar iets te noemen. Dus kijk naar wat jouw passies, voorkeuren, interesses zijn. Ik kan dan bijvoorbeeld mijn malamutes de meest geschikte reishond vinden voor mezelf, maar voor jou zijn ze misschien een ware nachtmerrie, hahaha.    Stof tot nadenken dus. En veel dromen! Wat da's geweldig natuurlijk, toekomstdromen en -plannen smeden. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Gele, korstachtige wondjes vacht puppy
De kap raakt de grond, met een goede schaar kan je rondom er een paar cm vanaf knippen zodat de kap niet de grond raakt.    Buiten doe je de kap af en hou je de hond aan de lijn zodat tie een plezierige wandeling heeft.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
" Zou een Zwitserse witte herder in dit plaatje passen? Of zijn die te prikkelgevoelig? " Daan Die zijn erg gevoelig, ja. Persoonlijk zou ik die nooit kiezen voor een lange rondreis.   Ben je verknocht aan herders, of kunnen andere rassen ook? Ik denk dan bijvoorbeeld aan de Border Terrier of de Ierse Terrier. Betrouwbaar, standvastig, bedaard en onverschrokken. Ook een hond als de Dobermann zou wel kunnen, dat is ook een zelfzekere, rustige hond.   Als je onderweg online wil werken, houdt dat in praktijk in dat je vaak vasthangt aan de 'bewoonde wereld', want tenslotte heb je dan electriciteit en een snelle internetverbinding nodig. Een hond die goed rustig kan blijven en geduldig is, is dan een zegen. Je wil geen mieper of pieper in je oor hebben hijgen als je aan het werk bent. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Welke herder raden jullie aan?  Daan Als je een herder wil, zou ik kiezen voor een herderras dat niet te waaks, prikkelgevoelig, afhankelijk of onrustig is.   
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
Rox straks loops en vaak hoor ik dat ze veranderen, zelf heb ik dat niet zo meegemaakt, ja de tijd dat ze loops waren en op gooserjacht gingen en iedereen aardig vonden, hahaha, rustiger ? Misschien omdat ze dan opeens volwassen worden ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
" Willemijn en Bulleke ik heb beeld haha... " Monique Je schaamd je rot, een olifant die overal door heen denderd.....   en het ergste is die blikken van anderen, van zooooooo kijk eens wat die hond daar doet, wie neemt er nou ook zo,n hond die niet te houden is....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in staartamputatie
" geen enkel probleem voor de update (: haha ja alles zit goed weg, maar toch vind ze een gaatje om toch iets te pakken te nemen. Met mij alles oke, toch wel even wennen dat er geen staart meer is. Ik mis dat staartje wel, maar komt wel goed, nog wat tijd geven. In het begin hat ik het enorm moeilijk toen ze een halve staart had, toen ik te horen kreeg deze er helemaal af moest was ik even van mijn melk. Nu nog steeds wel een beetje.. Ocharme dat beestje denk ik dan :(ik was zo fier op die mooie staart.. jammer maar beter zo he  " melissa Ik begrijp het, zou het ook vreselijk vinden, maar let maar op, het schudden van haar mooie kont ga je straks ook geweldig vinden hoor.....en ze heeft er zelf ook geen moeite meer mee...gelukkig kan ze zonder, het is wennen voor jou en haar...is ze ondeugend ? Dan gaat het goed met dr.
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Zijn er rassen die daar beter tegen kunnen? Of is dit per individu verschillend?  Daan Tuurlijk zijn er rassen die dit al als raseigenschap hebben. Maar je moet ook bekijken of dit bij jou past en matcht met jouw karakter. Het is een totaalpakket. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Dus uithoudingsvermogen is wel belangrijk lijkt me. Ik zat zelf te denken aan een herder. " Daan Als je zware tochten maakt, is uithoudingsvermogen belangrijk, ja.  Maar als je langdurig rondreist en elke dag op andere plaatsen komt, ergens anders slaapt, altijd opnieuw andere omgevingen en andere indrukken te verwerken krijgt en waar er weinig voorspelbaarheden zijn, dan is het vooral handig om een zelfzekere, standvastige hond te hebben, die stevig met de voeten op de grond staat, mentaal goed kan incasseren en dus niet snel onder de indruk is of uit zijn lood te slaan is.    Ik ken mensen die langdurig met hun hond wilden rondreizen en na 3 weken weer thuis stonden omdat de hond te gestresseerd werd van dit nomadische leven en niet meer verder wou. Dus ja, da's wel jammer dan. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hond om mee te reizen
Dat hangt er van af wat je onderweg gaat doen.  Dus die denkpiste is een beetje hetzelfde als thuis: wat heb je de hond dagdagelijks te bieden, wat verwacht je zelf van een hond, welke karaktertrekken passen bij jou en bij de leefsituatie.    Wij reizen veel en hebben honden gekozen die perfect bij onze manier van reizen passen (outdoor, natuur, trektochten,...). Maar voor een reeks van citytrips zouden dit dan weer helemaal geen goeie honden zijn.  Dus welk karakter hangt dus ook af van het soort reis.    
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in bang van klikker
Ben daar ook mee begonnen: snoepjes onder 3 kleine bloempotjes steken en onder matje. Het matje was ok, maar wat een schrik voor de bloempotjes.  danny Je kan gewoon je huiskamer gebruiken voor een zoekspelletje, dus de omgeving die haar vertrouwd is. En in die kamer een aantal snoepjes verstoppen, haar dan binnenroepen en laten zoeken. Dan hoef je geen vreemde voorwerpen te introduceren en hou je gewoon een speurtocht tussen haar eigen vertrouwde spulletjes. Ik neem aan dat ze toch niet dagdagelijks schrikt van de meubels, je gordijnen, de kussens op de bank, enz.? Begin dus in vertrouwde omgeving, hou het ontspannen (dus puur snuffelzoeken, geen trukjes) en bekijk es of ze daar plezier in heeft.   
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
Wil ik toch wel even vertellen...Bams en ogin samen op het terras, ik had Ogin vastgebonden aan een paal van een overkapping, er kwam een ouder echtpaar ook naar het terras met een hond, ze gingen vlakbij ons zitten dacht al, ojee....koffie wordt bij het echtpaar neergezet en die hond gaat te keer opeens tegen de mijne, oeps....Ogin was nog jong en al reeds vele kiloos....de riem knapte en ogin ging er vandoor naar die hond, tafeltje vloog de lucht in en de koppen koffie op de straat...kreeg er bijna een hartstilstand van...Bams bleef keurig liggen, Ogin deed die hond niets en die hond was muisstil, tja...excuses natuurlijk van mijn kant, maar die mijnheer was zo aardig, die zei onze schuld we zagen u zitten met twee honden en gingen te dicht bij u zitten, maar dan nog...ik heb even met de eigenaar van het restaurant gepraat en gezegd dat ik de kosten betaal, hihi...de eigenaar zei niets ervan, kan gebeuren, heel aardig....maar ik ben nog niet uitgepraat, hahaha....ogin is vanaf die tijd nimmer meer meegegaan, zitten we savonds daar in het restaurant, met Bams, komt die mijnheer eraan en bood ons wat aan, zo aardig, ik vroeg hoe het ging, de vrouw vertelde ik heb er pschygische klachten van over gehouden, heb er steeds van gedroomd....oeps...           En dat is dan een newfoundlander, ogin is nu volwassen, hahahaha.....maar heeft heel lang geduurd eer ik ogin weer eens mee nam naar een terras.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Rox !
" Denk dat inbrekers toch het huis hier voorbij zullen lopen Foto van veraf genomen. " Monique  Deze is nog leuker...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Ligt aan het ras en welke verzekering je hebt aangegeven , hier de topdekking, zonder modules, daar kan ik voor sparen, voor de rest is mijn hond goed verzekerd...ik heb thuis een brandverzekering en inboeldelverzekering, betaal ik al maandelijks 48 jaar voor, nog nimmer aanspraak op gemaakt, is het voor niets geweest of een geruststelling dat als er wat gebeurd dat ik er aansprake op kan maken ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Heupdysplasie en runderkraakbeen
Kiki, geweldig dat je je zoveel om je hond bekommerd, fietsen zou ik niet meer doen, lekker wandelen en af en toe eens wat in draf niet te vaak, laat je hond zijn eigen tempo pakken, aan de fiets is toch meestal een opgelegd tempo...zeker als je hond trilt door of de hd of de arthrose of wat dan ook...mooi alleen gaan wandelen, zie je dat je hond pijn heeft, vraag je aan je moeder voor een bezoekje aan de dierenarts en dan gaan voor een pijnstiller, heus dat zijn geen torenhoge kosten..
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Kvv combineren
Wel zit ik na te denken om de brokken te combineren met het verse vlees, bijvoorbeeld sochtends brokken en savonds vlees, of andersom. Is dat mogelijk? Is er iets waar ik rekening mee moet houden?  " Danielle Zeker is dat mogelijk. Behalve als je een hond hebt met gevoelige darmen die er bijvoorbeeld diarree of spijsverteringsproblemen van zou krijgen. Maar als alles goed verteert? Tuurlijk, gewoon doen.    Ik wissel zelf ook constant af: brokken, vers, gestoomd, gekookt,... En dan ook nog es afwisseling qua merk en smaken. Elke dag gaat er hier iets anders in die pot, en dat weten ze te appreciëren. Persoonlijk ben ik ook van mening dat dit een 'veiligere' manier van voeren is dan zich jarenlang beperken tot 1 brok of 1 kvv-soort, wat naar mijn gevoel veel te eenzijdig is. Een fabrikant mag dan wel beweren dat alle nodige voedingsstoffen in zijn kvv-worst of brok zitten verwerkt, ik sta daar zelf best een beetje wantrouwig tegenover. Dus wij houden het liever op veel afwisseling en variatie. En gelukkig kan dat ook, er is zo immens veel aanbod. 
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Pup uit België/corona
in het begin van de lock down waren daar nog geen regels omtrent. Sint Hubertus heeft onderhandeld hierover en dit viel dan onder “essentiele verplaatsing”. Dus ik zou daar geen problemen mee verwachten. Desnoods brengt fokker de pup tot aan de grens.  edit: over de grens gaan kan nog wel anders zijn maar er kan altijd gebruik gemaakt worden van een “transporteur”. Er waren wel beloften dat de grenzen niet zouden toe gaan tussen België en Nederland. Wij (Belgen) mogen voor minder dan 48 uur naar Nederland zonder problemen. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Onhandelbare pup
Je hebt de pup nog maar een goeie week. Waar komt ie vandaag, hoe gedroeg de pup (en de eventueel andere aanwezige honden) zich bij de fokker? Ook extreem veel geblaf daar?   Bekijk dit blaffen in een groter geheel. Ga eens na wanneer ze dit vooral doet, en hoe haar verdere lichaamstaal is. Dan ga je het verschil zien tussen: - blaffen uit verveling (dus om aandacht te vragen, de behoefte aan actie en qualitytime) - blaffen uit opwinding (spel, drukte om zich heen) - blaffen uit onrust (vreemde geluiden, vreemde indrukken in omgeving, zich niet lekker in haar vel voelen) - blaffen uit frustratie of protest (dingen tegen haar zin moeten doen, gedwongen worden, dingen lopen niet zoals ze wil) - blaffen uit stress (door spanningen, door te veel druk te leggen op de pup, te hoge eisen te stellen, te veel nadruk op regeltjes, e.d.) - enz.   Dus al naargelang waarom je hond blaft, kan je een oplossing zoeken, omdat je dan vertekt vanuit het eigenlijke probleem. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in blaffen in de bench
maar we willen voorkomen, dat hij nu op deze leeftijd 's nachts ongewenst gedrag gaat vertonen  San Ik denk dat een uur blaffen 's nachts ook niet echt gewenst is?   Laat die deur van de bench open en laat de hond zelf es kiezen waar ie slaapt. Kruipt ie uit zichzelf in de bench, prima, niks mis mee. Maar misschien kiest ie, nu ie wat groter geworden is, liever een andere plek.  Dus stel je een keer ontvankelijk op en zie wat de hond zelf wenst, wie weet is het probleem heel snel en makkelijk opgelost. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in bang van klikker
 alhoewel ik dat spijtig vindt voor onze viervoeter omdat het alleen over apporteren gaat.  danny Is dit het enige wat ze leuk vindt? Misschien houdt ze ook van zoekspelletjes? Verstoppertje of tikkertje spelen? Snuffelzoektocht in het bos? Holletjes uitgraven? Over boomstammen lopen?  Kortom, leuke bezigheden die je samen kan doen, maar dan zonder specifieke attributen of speelgoed.
 

Vrienden van lindsay

honden foto van Xtinehonden foto van Tisha Gioiahonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van Rooshonden foto van Geahonden foto van sigridhonden foto van Kikihonden foto van Joke en honden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van Joy & Lunahonden foto van corrie koopmanhonden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Gracehonden foto van tinekehonden foto van Sannehonden foto van Zoemhonden foto van Demi - Rosiehonden foto van maartjehonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Caroline & Atlashonden foto van Marjolein en Fayhonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van Linda en Nousya honden foto van Mirjamhonden foto van B met D&A†honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van gerrie en droopyhonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Sylvia Groothonden foto van Marianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Lian & Indyhonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van C.honden foto van Carine en haar meisjeshonden foto van Gwennhonden foto van Alaska's Finest!honden foto van Jessie en Eli honden foto van Marleen & Bo & Snufke+honden foto van -honden foto van Nathalie, Clooney * & Harleyhonden foto van michellehonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van mary S&A&Z honden foto van ~honden foto van inge&ozzyhonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van Roos & Piphonden foto van Suzanhonden foto van Siberiennehonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)honden foto van mirandahonden foto van Nalahonden foto van Sheltieduo_honden foto van Sandra, Basje en Tibohonden foto van Chantal,Bink,Fleur,Fee en Liekehonden foto van diva & bobbyhonden foto van Melaniehonden foto van Sandra & Loekiehonden foto van **~~ els ~~**honden foto van Melissahonden foto van Lottehonden foto van demi en samhonden foto van Chantalhonden foto van Dorienhonden foto van Shauni *Chica&Niño&Sky&Jinx*honden foto van Lisa, Tiko en Odishonden foto van Ria Macho Jamiehonden foto van Charitahonden foto van Binky & baasje honden foto van Manon&Pip honden foto van Annika & Binkyhonden foto van Luan en Lennehonden foto van Kimberleyhonden foto van jolanda honden foto van Kimberley & Divahonden foto van Anya & Guus(je)honden foto van Dreamteamhonden foto van Bellahonden foto van Laveyne Kurt

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^