HondenPage baasje Chantal

Over Chantal

honden foto van Chantal Hallo!! Mijn naam is Chantal.

Net als jullie en de andere mensen hier, ben ik gek op honden! Sinds ik kon praten heb ik mijn ouders gesmeekt om een hond, sinds ik kon schrijven staat een hond al op mijn verlanglijstje. Helaas was het voor een lange tijd niet mogelijk zelf een hond te hebben. Mijn oplossing was: Alle honden in de buurt uitlaten! Zoveel mogelijk over honden en hondenrassen leren. 

Toen ik oud genoeg was ben ik als vrijwilliger gaan werken in het dierenasiel. Uit dit dierenasiel kwam wonder boven wonder mijn eerste hond: Fellow (een engelse cockerspaniel). Later kwam Pippa (kruising sheltie) bij ons wonen.

 De hondengekte is hier niet gestopt. Ik heb met de honden verschillende cursussen en trainingen gevolg en hiermee veel ervaring opgedaan. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding kynologisch instructeur. Ook geef ik les op een hondenschool in Almere. Ik geeft Breitensport, Jonge Hond, GH1 en soms een workshop doggydance :-) 

Daarnaast zijn mijn huisdieren de dupe van mijn fotografie hobby :-)!

Krabbels aan Chantal

honden page profiel Alison&ShadoAlison&Shado schreef om 10 juni om 13:51
Hey,ik zie je bericht nu pas!Ik ga volgend jaar de richting biomedische wetenschappen volgen. Heeft dus niks te maken met dieren, alhoewel, je weet nooit waar je later terecht komt. Ik heb serieus overwogen om een dierenartsen opleiding te gaan volgen, maar daar ben ik te gevoelig voor denk ik, al dat leed van die beestjes.
honden page profiel Alison&ShadoAlison&Shado schreef om 14 april om 14:33
Hallo! Dankjewel voor het leuk compliment :) Jij hebt ook erorm leuke hondjes en ik moet eerlijk toegeven dat ik helemaal smelt als ik Pippa zie! Wat een schatje. Ik kan me helemaal vinden in het feit dat je zegt dat je niet zo'n studentenleven hebt zoals anderen, ik ben zelf ook 19 jaar en mijn grootste passie is ook mijn hond haha! Groetjes en een pootje van Shado!
honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta schreef om 26 augustus om 16:25
haha ik moet eerlijk toegeven dat ik voor Tosca, border collies maar saai vond, zeker in het zwart-wit. Nu vind ik ze geweldig, omdat ik hun karakter heb leren kennen, misschien neem ik er later zelf nog een!! En jaa oudduitse herder zijn idd zo mooi, Rita, die wat lager bij mij een krabbel heeft gezet, heeft een supermooie ODH, Bayco <3. Haha idd veel gezonder ja, zeker als ik start met agility, goed voor de conditie:D Er zijn pas proeven in december/januari, is 1 of 2x per jaar en je moet hoog genoeg zitten in gehoorzaamheid voor je mag meedoen, wij zitten hoog genoeg dus nu is het afwachten:D Ohja doggydance, misschien dat ik dat ook ooit eens probeer als agility ons niet ligt! We hebben nog tijd genoeg! x

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Chantal heeft 157 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Chantal zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
Chantal was voor het laatst online 6 jaar, 6 maanden, 4 weken, 1 dagen, 16 uur, 29 minuten, 32 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^