HondenPage baasje Erika & Jetta

Wat schreven de vrienden van Erika & Jetta op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 10 meter lijn
  Gebruik altijd een 10m biothane lijn, met speuren gebruikte ik hem ook altijd, juist omdat deze lijn niet het halve bos meeneemt.  Makkelijk schoon te maken. Aan de lijn zit een stevige haak Ik heb deze lijn op maat laten maken door Knots&Leashes, te vinden op insta en facebook. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 2de chihuahua nieuwe bench of mandje
2 honden is vaak een verandering waar je zelf ook even aan moet wennen.   1 drinkbak is voldoende, maar het voeren moet wel weer apart van elkaar. 2 voerbakjes, en minimaal 2 meter uit elkaar. Ze mogen ook niet even bij elkaar kijken of pikken tijdens het eten. Voor het slapen, zou ik de pup zeker niet meteen bij je 1 jarige hond laten. Ik zou ook bij de honden slapen, lekker op de bank oid. De pup moet er in de nacht namelijk wel 2-3 keer uit om te plassen.   Wat wij altijd doen met de pup, is een ren/afscheiding van de andere honden. Zo kan de pup rust pakken wanneer deze ook echt moe is, en kunnen de andere honden rustig wennen aan de pup in huis. Alle interactie tussen elkaar, gebeurt onder toezicht van ons. De pup mag niet omver gelopen worden, er mag niet op gesprongen worden, etc. Ik vraag echt veel van mijn volwassen honden hierin.   Samen in de bench vind ik een no-go. De bench is de veilige plek van jouw hond, door er een pup aan toe te voegen, verstoor je dat compleet. Daarnaast is jouw pup nog niet gewend aan de bench, en kan die dus ook stress opbouwen. Wanneer de pup naast je jongvolwassen hond zit te gillen, raakt jouw hond geïrriteerd en kan die dus ook gaan snauwen.   Ik zou beginnen met samen wandelen op neutraal terrein, en dan samen naar binnen. Pup in de ren, en jouw hond in de tuin oid. Kunnen ze even rust nemen, en dan weer in 1 ruimte (met afscheiding). Dagelijks samen wandelen of samen in de tuin, maar in huis moet het vaak rustiger aan.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
" Hahaha, weer een oplichter ontmaskerd.    Maar welke kruising hond zou je jezelf willen omschrijven?  Ik denk zelf een kruising bouvier / Maltezer leeuwtje / bloedhond   Welke jij?    " gabber Ik zou denk ik een Golden Retriever x Franse Bulldog x Saarloos zijn ofzo. Lekker in de knoop met mezelf, maar zeker een people pleaser wanneer ik contact móet hebben En liever lui dan moe!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Gelukkig zijn er ook twee laboratoria die wel goed uit de test kwamen Ik zou het voor de grap zelf ook wel willen doen, maar kost best wat geld om gewoon ''zomaar'' te doen.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Verlatingsangst
Maak je geen zorgen hoor. Mijn ervaring is dat het met elke hond anders is. De ene hond heeft er direct geen moeite mee om alleen thuis gelaten te worden, en de ander moet er een beetje in groeien. Bij mijn huidige hond heeft het tot bijna een jaar geduurd. Het duurt zolang het duurt. Het helpt als je het als baasje niet zo belangrijk maakt, die energie kunnen honden namelijk oppikken waardoor ze zich aangemoedigd kunnen voelen in hun angst. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Oké, ik twijfelde inderdaad heel even of ik mogelijk een gevoel gaf van kritiek, maar zo kwam het niet over. Gelukkig maar, zo was het ook niet bedoeld! Je bent het niet verplicht, maar ik (en ik geloof anderen met mij) zou het interessant vinden als je ons een beetje op de hoogte houdt van jullie zoektocht. Misschien is er ook winst te halen uit een andere rustplek of een andere vorm van rustplek in huis. Mogelijk kun je met voeding en supplementen ook meer ontspanning bereiken, al ligt daar mijn expertise (nog) niet. Ik wens je in ieder geval veel succes in jullie zoektocht! En beterschap voor Chester! Ik hoop dat praktijkspeuren voor jullie een ontspannen betekenis krijgt. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Ik heb overigens geen kritiek op het feit dat jullie Chester hebben laten castreren... Ik snap dat zulke beslissingen niet lichtzinnig genomen worden. Vanuit m'n eigen ervaring weet ik hoe moeilijk de zoektocht is om het patroon van chronische stress te doorbreken. Het is ook nieuwe dingen uitproberen en ontdekken wat het effect daarvan is. Hierbij heb je natuurlijk ook wat geduld en tijd voor nodig. Maar als ik jouw ervaring zo lees zou ik persoonlijk nog op zoek gaan naar meer concrete ontspanning. En omdat ontspanning creëeren per hond/individu afhankelijk is, kan ik niet teveel tips vanachter een scherm bieden. Het is een ontdekkingsreis die je samen met je hond aan gaat. Voor de een wat makkelijker dan voor de ander. Wat ik wel ervaar, is dat ik zie dat heel veel honden (en hun baasjes!) echte ontspanning vinden in praktijkspeuren. Daarnaast leer je bij de juiste instructeur (!) de spanningssignalen van je hond beter herkennen en leer je meer over de wijze waarop je dan leiding moet bieden. Iets waar je mogelijk wat aan hebt? 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in De jongvolwassen hond
Wat een mooie update Kim! Hoe bevalt je nieuwe baan? Het is logisch hoor, met een nieuwe baan om weer even te zoeken naar jullie ritme/balans. Leuk dat jullie zoveel plezier hebben in Agility en dat jullie band zo sterk aan het worden is. Hier gaat het ook goed. Gisteren ben ik met Monkey naar de dierenarts geweest voor jaarlijkse controle en vaccinaties. Dat was een leuk bezoekje. We kwamen aan en Monkey stak d'r snufferd uit de auto om te ruiken waar we waren, herkent de geur van de praktijk en ze had er al gelijk zin in! Maf beest, welke hond wilt nu graag naar de dierenarts? Nou ja zij dus.. Binnen zat ze iedereen te charmeren. Heerlijk vond ze al die aandacht, het werd een grote Monkey show. Op de behandeltafel was een beetje spannend, maar de dierenarts mocht alles bij d'r doen, en daarna was het weer tijd voor een grote knuffelpartij. We kwamen haast niet meer weg zeg, ze hadden ook nog wel een baantje in de aanbieding voor haar als praktijk hulphond. Toen heb ik haar maar meegenomen ;-). APK is weer goedgekeurd en we kunnen weer een jaar door. Verder wordt ze echt steeds meer volwassen nu. Met Adje gaat het ook goed. Hij heeft geen last meer van blokkades, er is veel meer berusting en zelfvertrouwen bij hem gekomen. Hij doet Monkey hier en daar graag na, op z'n eigen klungelige manier wel, maar dat zorgt dan weer voor veel hilarische momenten en we genieten dus ook enorm van hem. Het was van tevoren niet onze intentie 2 honden te hebben, het is zo gegroeid, maar we hebben het met ze getroffen .    Leuk dat je weer een update hebt gegeven! Ik ben ook nieuwsgierig naar hoe het met iedereen gaat. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
" Toch fijn dat je een kleine tijdsindicatie geeft Kees. Ook als we in de tussentijd met supplementen etc aan de slag gaan, dan is het het waard om tegen die tijd te kijken hoe het echt met hem gaat.Je hebt helemaal gelijk Susanne. Ik heb zelf een studie/cursus in hondengedrag achter de rug, de hulp voorheen al ingeschakeld van gedragsdeskundigen, en we zijn vóór de castratie best ver gekomen met zijn gedrag. Echter bleven we een beetje in cirkeltjes draaien.Maag/darm klachten hebben invloed op gedrag, en de stress vanuit zijn gedrag heeft invloed op maag/darm stelsel. Voortdurende jeuk heeft invloed op gedrag, maar stress door gedrag kan daardoor ook weer jeuk veroorzaken. Daarnaast is t vaak moeilijk te beoordelen wat oversprong gedrag is en wat echt jeuk is.Hij ervaart met name veel stress van hetgeen waar hij bang voor is: andere honden. Maar door de werking van de amygdala zijn daar sowieso ook mensen en flapperende duiven bij gekomen. Ook tellen de gezondheidsklachten op bij die stress. Hoe goed we ook ons best doen om alle triggers buiten te sluiten, hij zal toch minimaal twee keer per dag naar buiten moeten, en geluid van blaffende honden buiten is niet altijd buiten te houden. Waarbij ik merk dat hij in de ochtend best ok is en met dingen om kan gaan, maar vanaf de middag en al zeker in de avond zit zijn emmer meer dan vol. En dan wonen we al best landelijk. Ook slaapt hij (in ieder geval overdag) niet erg vast, waardoor echt herstel al moeilijker is.De keuze bij de DA lag op een gegeven moment ook tussen castratie en medicatie voor gedrag. Echter is hij binnen in huis een hele rustige hond, accepteert vreemden, en ook bij de dierenarts laat hij zich alles gevallen en gaat gewoon liggen. Hij is alleen heel erg druk in zijn hoofd. Waardoor de dierenarts niet het vermoeden had erg veel te kunnen betekenen met medicatie. Ook masturbeerde Chester, en dan op een dusdanige manier waarop de DA het vermoeden had dat de hormonen een voortdurende mate van stress in zijn lijf creëerden. Waarschijnlijk hebben we dus alsnog de verkeerde gok gewaagd, maar het is wat het is. " Chesterenfam Kennis is fijn om te hebben, maar met deze hond blijk je daar weinig aan te hebben. Hij vereist een andere kijk. Masturbatie kan trouwens voortkomen vanuit hormonen, maar als je het zelf ook wel eens doet dan weet je dat het ook een vorm van ontlading (stress loslaten) kan zijn. Dierenartsen baseren hun kennis op de westerse geneeskunde. Dat werkt uitstekend bij acute klachten. Je hebt alleen minder aan dit soort kennis wanneer de klachten chronisch zijn, en al helemaal als ze voortkomen uit chronische stress. Hebben jullie een activiteit gevonden waardoor Chester kan ontspannen? En krijgt hij fysieke en mentale uitdaging? 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
" Leuk, ze hebben zelfs al getongd  ...   ! " jantien Hahaha, ja ze hebben er geen gras over laten groeien Als het aan hem gelegen had, waren er al puppies op komst!
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Chronische stress kan zeker net als bij mensen trouwens leiden tot chronische gezondheidsklachten. Als dat zo is, dan zou ik de hond gaan observeren, waar krijgt hij nou stress van? En waarvan ontspant hij? Elke hond (en elk mens) is anders. Waar de ene hond zich lekker kan uitleven en ontspannen bij een bepaalde sport kan dat voor de andere alleen maar hogere opwinding geven, waardoor het stresslevel juist omhoog schiet. Daarnaast kunnen honden mensen uitstekend spiegelen, mechelaars gaan daarin zelfs nog een stapje verder, dus reflecteer ook bij jezelf: hoe gaat het met jou als de hond uitvalt/overprikkeld raakt? Ben je zelf gespannen? Zulke dingen kan niemand van achter een scherm beoordelen, maar is wel iets om in je achterhoofd te houden als je begint met observeren. Ga op zoek naar de antwoorden bij je hond is mijn advies. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
Ze hebben elkaar gisteren ontmoet. Anna vond het wat onwennig, zo'n reu die super interesse had in haar. Ze gaf dan ook duidelijk grenzen aan, maar uiteindelijk hebben ze ook leuk gespeeld. De eigenaren van de reu vonden haar ook lief en mooi, dus dat zit in ieder geval goed! https://www.facebook.com/reel/1442804383259332Een klein filmpje voor de liefhebber.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Berp haar eerste nest
Die rood-witte is fantastisch Anke! Echt een mooi type hoor, precies goed. Ik zie op FB wel meer pups voorbij komen, zowel atletische SBT's als labradors en andere jachthondjes...   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Ondanks dat ik jullie niet in het echt heb ontmoet, heb ik toch het gevoel dat we Penny een beetje kenden. Zo'n bekend hondje op het forum en de stories op instagram. Je liefde voor haar sprak uit al je berichten, foto's en filmpjes. Ze heeft een  fantastische leeftijd bereikt, maar ondanks dat blijft het zwaar. Heel veel sterkte nogmaals..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in vreemde kruising!
Haha wat een geinig ding. Ze ziet er vrolijk uit. Er bestaan ook bulldoggen met lang haar, maar het is eigenlijk een 'foutje' geloof ik.      -- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 maart om 10:37 --
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in “Spijt ras”
Heel eerlijk van je! Er zijn altijd wel honden die mooier zijn dan de jouwe, maar de jouwe is wel van jou Ik herken het wel hoor, mijn Schotse Herder is ook niet helemaal wat ik had verwacht te kopen. In karakter zeker wel, maar in uiterlijk (en gezondheid) niet. Objectief gezien is hij niet wat ik wilde.Maar hij is wel een geweldig dier en ik vind hem super mooi omdat ik van hem hou   Lekker genieten van je hondje! Heb je een foto van hem?
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
Bedankt allemaal De profielfoto heb ik zelf gemaakt, heel trots op! Al is Jamie al weer een heel stuk groter (en wijzer) dan op die foto, haha!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
  Gisteren op de hondenshow in Groningen is mijn mooie man 2e geworden bij de Jeugdklasse! We stonden tussen ervaren mensen, dus ik verwachtte er niet zoveel van eigenlijk. Maar een tweede plek, daar zijn we super trots op!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Veel plezier (en sterkte toch wel hahaha) met Onyx!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Puber blaft ineens 's nachts
Negeren vind ik nooit een goede oplossing: een hond blaft niet zomaar. Uit jullie verhaal lees ik ook veel spanning en veel onzekerheid, waardoor hij door het blaffen eigenlijk aan lijkt te willen geven dat hij zich niet veilig voelt. Misschien vindt hij het in het donker te spannend?Onze reu had dit ook toen hij de puberteit in ging. Wat bij hem hielp, was (heel simpel) een nachtlampje aan laten. Nu verschilt het natuurlijk per hond wat er aan de hand kan zijn en is het via het internet altijd moeilijk beoordelen.. Maar wilde de tip toch even delen.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Eindelijk gevonden...
Anna is eindelijk loops-af, dus we gaan maar eens een bezoekje plannen!Zo kan ze hem al ontmoeten en leren kennen voordat er een dekking plaatsvindt. De ene fokker vindt dit totaal niet nodig, de andere vindt dit juist fijn. Ikzelf kijk per teefje, en Anna is wel een meisje die graag eerst op date gaat voordat ze een commitment aangaat   Natuurlijk komen er foto's en filmpjes wanneer ze elkaar ontmoet hebben!
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Rouw komt heel vaak met een schuldgevoel en een ''wat als'' gevoel. Juist omdat we voor onze dieren vaak de beslissing moeten maken.   Ikzelf heb vorig jaar mijn beste maatje ook in moeten laten slapen. Hij had een gescheurde milt en na onderzoek zaten zijn longen ook vol met tumoren. De dierenarts gaf aan dat hij nooit beter zou gaan worden, ook niet na een operatie. En toch herken ik de gevoelens van schuld, want ik heb hem ''geen kans gegeven''. Ik hou me vast aan het feit dat hij maar kort pijn heeft gehad en hij iedereen die hij lief had om hem heen had toen hij ging.Ook denk ik dat je nooit te vroeg kunt zijn bij zoiets, maar wel te laat.     Veel sterkte met het verlies van jullie meisje.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Oh wat een heerlijke foto's!   Ze zijn super knap
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Hond met heel veel energie
Je kunt het ook zo bekijken: deze hond wilt jullie iets vertellen. Jullie zijn zelf druk en jullie kunnen zelf weinig rust momenten pakken overdag, dus ik spiegel jullie energie naar jullie toe in m'n gedrag. Laat een hond nou net heel goed kunnen helpen om die balans in jullie dagelijkse leven terug te kunnen vinden, maar dan moet je wel open staan om aanpassingen te maken. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Hond met heel veel energie
p.s. Neuswerk is een leuke uitdaging voor de hond, kan hij veel energie in kwijt en dat is een activiteit die niet zo lang hoeft te duren. Prima uitvoerbaar in eigen huis en omgeving. En neuswerk kan op verschillende manieren. Zoekwerk, speuren, detectie... Je kunt van alles verzinnen, ik zou eens googelen wat bij jullie past. Plus nog een extra voordeel: van snuffelen maakt de hond hormonen aan die rustgevend werken. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Hond met heel veel energie
Sommige honden vinden het heel moeilijk om zelf rust te pakken, die hebben wat extra begeleiding nodig om dat zichzelf aan te leren. Zelfde als met kinderen eigenlijk. De één valt voldaan in slaap na een uitje, en de ander blijft nog even doorstuiteren thuis, ook al is die nog zo moe. Als je vertelt dat je hond na een dag opvang, waarbij die volop buiten speelt met vriendjes, nog altijd staat te stuiteren in de avond, dan kan dat een signaal zijn van een hond die z'n rust gewoon niet kan vinden. Ik zou daarin eens wat gaan experimenteren, ontdekken wat voor je hond werkt. Onze herplaatser is een energiek ras (border collie), kende helemaal geen rust toen hij bij ons kwam. Het maakte niet uit hoeveel uitdaging of beweging we hem gaven, hij bleef maar komen. Z'n ogen zagen soms helemaal rood van vermoeidheid, hij kon zichzelf en z'n omgeving helemaal gekmaken (wat ook de reden van herplaatsing is geweest uiteindelijk). Wij hebben deze hond een eigen plek gegeven, en na elke goede activiteit buiten van hem verlangd dat hij binnen gewoon even z'n rust ging pakken. Consequent terug begeleid naar z'n plek als hij weer kwam, wel met rust en geduld - heel belangrijk als je iemand te bed stopt - en toch duidelijk. Per toeval nog ontdekt dat deze hond liever in een donkere bench vertoeft dan in een comfortabel mandje. In z'n eigen donkere plekje was hij minder gevoelig voor prikkels van ons gezin, en kon hij beter toegeven aan z'n slaap. Hier is een bench niet afgesloten overigens, deurtje hebben we eruit gesloopt, er hangt een doek voor het gat. Niemand heeft hem gestoord als hij daar lag, belangrijke regel. Dit hebben we een tijdje volgehouden, gewoontes doorbreken kost even tijd namelijk, maar inmiddels heeft onze hond de rust volledig omarmt. Hij heeft zelfs geen bench meer nodig om lekker te tukken (al staat ie er nog wel, want hij ligt er toch graag), maar het is zo'n enorme luiwammes geworden. Waar we hem in het begin nog moe moesten maken om hem te laten toegeven aan z'n slaap, is dat nu niet meer nodig. Waar hij vroeger overal de boel op stelten zette (inclusief de honden opvang, daar ging hij wekelijks heen bij z'n vorige eigenaren), is hij nu de meest relaxte hond die we ooit gehad hebben. Dus wat ik wil zeggen vanuit mijn ervaring is dat het prima mogelijk is om dit gedrag om te buigen, maar het heeft wel begeleiding nodig, vanuit het hele gezin. Beweging en uitdaging (zijn 2 verschillende dingen) is zeker heel belangrijk, maar rust is minstens zo belangrijk. Misschien zelfs belangrijker, aldus onze hond. Kijk goed naar de balans en begeleid je hond waar nodig. Als een ouder. Jullie hebben 3 kinderen dus voldoende ervaring om dit in goede banen te leiden :-). 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Gefeliciteerd! De keurmeester klinkt een beetje vooringenomen. Als je er eentje supermooi vindt en niet eens kijkt naar de andere honden, geef je die (en wellicht jezelf) ook geen kans om eens daarbuiten te kijken. " CatnDog Ja, gebeurt best vaak hoor. Keurmeesters zijn ook mensen en hebben ook snel voorkeur. Maargoed, het is wel vervelend om het te zien gebeuren als deelnemer aan zo'n show.   Gelukkig weet ik wel dat hij mooi is
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Heeft een collie ook de beruchte vachtwissel zo rond de 10 tot 12 maanden en daarna dat het beter gaat?  Dan is het heel veel klitten uithalen.  " ientje Ja, ze hebben hun vachtwissel vaak wel wat eerder, zo rond de 6-8 maanden. Maar het moet hierna wel beter gaan inderdaad.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Gefeliciteerd met beste puppy van het ras!  Wat een vacht heeft hij! Zulke verhalen weerhouden mij er toch altijd een beetje van om te gaan showen. Drukke ruimtes en gestresste hondjes.  " Sheltiebaasje Het is echt niet altijd zo hoor! Meestal gaat het er heel relaxed aan toe en is er genoeg ruimte om afstand te nemen.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Veel plezier bij de pups! Ga je Groningen nog ontdekken, sinds je er toch bent?
 

Vrienden van Erika & Jetta

honden foto van Jeannette honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Puck & Fenrir honden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akitahonden foto van Loes & Kaya honden foto van Susannehonden foto van Jana & Romi honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van pienhonden foto van Just The Max   honden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van animal loverhonden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deekshonden foto van ~*Sammy Ft Jady Ft Bailey Ft Dusty*~honden foto van Mayrahonden foto van michaela en barthonden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Marianhonden foto van Ruby en Shephonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Melissa & Yukihonden foto van Tanja en Icehonden foto van Lianne en Buddyhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van De jongens!honden foto van Chantalhonden foto van J&Jhonden foto van Laurencehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Maxine, Mira en Tuurhonden foto van Quincy, Bailey & Novahonden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van silkehonden foto van carolinehonden foto van F&Fhonden foto van dierenvriend 2.0

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^