HondenPage baasje .

Wat schreven de vrienden van . op het forum

honden page profiel esther esther schreef in ze zijn er!, broertje en zusje doodle
" Ohhh ik wil ook wel weer Fotoos zien, zo leuk, wat zullen ze samen ook een lol hebben.  " ientje Ik ook, ik wilde in je andere topic reageren, want ze zijn toch om op te vreten, zo leuk...   Gefeliciteerd met je prachtige tweetal, en ik wens jullie heel veel plezier samen!
honden page profiel KathKath schreef in Golden retriever kan niet meer zelfstandig rechtstaan
" Wel, dat zei de DA eigenlijk ook. Hij was bezig over minder korrels en geen tussendoortjes enzo... en hij zie, je moet nu niet verwachten dat ze daardoor een kilo gaat afgevallen zijn binnen 2 weken, het gat niet zo snel als bij mensen. En toen dacht ik, al dat leed voor 1 kilootje... Maar sinds haar baarmoeder eruit is, heeft ze nog meer honger. En ja, niet meer bewegen, dus dat is sowieso bijkomen.  " Sara Een hond die enkel nog plezier heeft in het eten... de tussendoortjes ook nog eens afpakken... Wat voor leuks blijft er dan nog over?  
honden page profiel KathKath schreef in Hondenjassen
Dankjewel Anouk.    Fie ik had hem bij Medpets besteld. Er waren enorm veel jassen besteld met het koude weer en alles uitverkocht. De verzenddatum bleef maar opschuiven. Het is voor deze winter misschien de moeite niet meer inderdaad. Jammer dat je hem niet ontvangen hebt.
honden page profiel KathKath schreef in Hondenjassen
" Wat een prachtige jas Ze kijkt iig super tevreden. Kan hier ook niet wachten tot het weer kouder wordt. " Anouk van Botty Haha ja mooie jas hé Anouk. Het is "hij". 
honden page profiel KathKath schreef in broer en zus Doodle al weer 9 weken(foto,s)
"   Dat zijn topics geopend door fokkers over hun nest. Als het fokbeleid niet is voorgelegd en goedgekeurd door het modteam en er zijn geen dringende vragen op gebied van de gezondheid van moederhond en pups, worden topics gesloten.   Dit topic gaat over pups, die al bij de nieuwe eigenaar wonen. " Loesje Inderdaad
honden page profiel KathKath schreef in broer en zus Doodle al weer 9 weken(foto,s)
" Goh ik zie toch regelmatig dat er topics worden gesloten omdat het gaat om slechte fokkers. " Danielle HP-leden bepalen toch niet waar iemand een pup koopt?  Paula moet daar ook geen verantwoording voor afleggen aan iemand.  Trouwens ... stamboomhonden. Niet altijd de gezondste hé. Het is niet omdat er een papier bij zit... Dat weten we ondertussen wel. Soms beter wat te mengen.Kleine genenpoelen. Niet goed hé.
honden page profiel KathKath schreef in broer en zus Doodle al weer 9 weken(foto,s)
HP heeft niets in de pap te brokken.   Niet te geloven wat je hier allemaal leest. Tragisch of hilarisch dat bemoeien? Ik weet niet.    Paula geniet ervan van je pupsels.   Hoe gaat dat met de vacht? Wordt het dan scheren, knippen, plukken? Of is dat afwachten? Veel succes in ieder geval.
honden page profiel KathKath schreef in Hondenjassen
Hier is de expedition parka ook aangekomen. Eindelijk! Die was te voet denk ik. Voor als het nog eens hard denkt te moeten vriezen. Ziet er lekker warm uit voor het oude besje.
honden page profiel KathKath schreef in Golden retriever kan niet meer zelfstandig rechtstaan
Ik heb vorig jaar in de zomer een paar keer voor gehad dat mijn senior hond niet recht geraakte. Enorm beangstigd vond ik dat. De dierenarts heeft in die periode het supplement Prevantil voorgeschreven met o.a. vit B12 en tot hiertoe is het niet meer voorgevallen. (Hout vasthouden.) Misschien het proberen waard.  Ik geef zelf ook nog Flex van Goldmedics elke dag en ontstekingsremmers een dag wel en een dag niet. Maar die Prevantil... mijn dierenarts heeft daar echt goede resultaten mee bij oude honden. Het is een kuur. Daarna weer even stoppen. Niet constant geven.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Thara , vandaag alweer 4 jaar bij mij
Wat een schatje. Ik hoop dat ze nog heel lang in goede gezondheid bij je is. 
honden page profiel KathKath schreef in Djaira 5 jaar
Proficiat Djaira. 
honden page profiel KathKath schreef in Slaap zacht Mickey
Veel sterkte met het verlies van Mickey.
honden page profiel KathKath schreef in Rip Laila
Veel sterkte met het verlies van Laila.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Slaap zacht Mickey
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Djaira 5 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Goofy
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel KathKath schreef in Goofy
Oh nee. Zo erg. Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Goofy.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Golden Retriever 5 jaar overleden aan chronische nierfalen
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Anti ontsnappingstuig
Het Happy Dog tuigje. Het bestaat uit 3 op maat te zetten delen. Het is mogelijk om voor de afzonderlijke delen ook aparte maten te bestellen, dus combinaties van bv. small en medium. Het is nog nooit gebeurd dat Romeo ontsnapt is en het zit erg comfortabel. Het is gemakkelijk aan en af te doen. Er zijn speciale meetpunten door het land. Geen ander tuigje voor hem. 
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Schouderblessure. Hoe weer opbouwen?
Lieke toch al een beetje verbetering bij Gijs.Ja dat is lastig hè als je een hond rustig moet houden.  Die begrijpt dat niet natuurlijk. Leuk verstoppertje.
honden page profiel KathKath schreef in Tandjes poetsen...
" Of het nu wel of niet irritant is dat Anouk allerlei topics opent daar gelaten, vind ik het wel bijzonder dat een aantal mensen willen bepalen dat dat niet "mag".Ik heb nergens in de regels van hp gezien dat dit niet mag, wel dat er met respect met elkaar omgegaan moet worden.Daar ontbreekt het nog wel eens aan.Je kan het dus ook omdraaien, je bent niet verplicht haar topics te lezen en al helemaal niet om te reageren   " pien
honden page profiel KathKath schreef in Prednison
Wat is dat plots snel gegaan. Veel sterkte met het verlies van je hondje.
honden page profiel KathKath schreef in Hondenjassen
" JAAaaa we hebben er 1 die past van Hurtta - Expedition Parka, niet zo achterlijk duur ook. Knappe kerel is het nu " Anouk van Botty Die heb ik net ook besteld. Ik had de Torrent coat van Hurtta al lang maar die is dun, voor regen en wind. Het mag nu wel iets meer zijn, met de leeftijd die stijgt en de temperatuur die daalt.
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Schouderblessure. Hoe weer opbouwen?
Lieke je had het zelf goed ingeschat. Hopelijk doet de metacam zijn werk en is Gijs na een paar weken rustigaan doen weer in orde. 
honden page profiel KathKath schreef in Ciclosporine implantaat
" T.a.v. Kath : ja ik heb ook al gehoord dat je met de druppels in een concentratie van 2% tamelijk voorzichtig moet zijn. De Dr oogarts van de universiteit van Utrecht gaf nochtans aan dat er op het vlak van irritatie niet echt veel verschil is qua risico maar dat je met dat product slechts 1 keer om de 2 dagen aan de slag mag. Was dat misschien het probleem dat je druppels even vaak als  optimune zalf hebt aangebracht ?     " Dauwe Dat is vreemd. Ik moest van de oogarts in 1 oog zelfs 3x per dag doen met de druppels. In ieder geval, nee die gebruik ik niet meer. Ik vond de druppels er ook veel moeilijker in te krijgen dan de zalf. Vaak er naast en dan viel het op zijn snuit. Kon het daar ook nog wat pikken. Nee daar heb ik het wel mee gehad. Nochtans vele weken gedaan hoor. Nog verminderd ook maar het was geen doen. Echt rotdruppels voor mijn hond toch. Jammer dat de Optimmune zo moeilijk lukt bij je hond.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Terugroepen hond met trilband
Een trilband vind ik geen goede oplossing. De meeste bedrijven en dierenwinkels die deze trilbanden verkopen, hebben meestal geen expertise in huis om goed advies te geven, al verkopen ze ze helaas wel. Klakkeloos. Misschien is een goede gedragsdeskundige beter aan te raden. Het beste is eentje die aan huis komt en de thuissituatie goed kan beoordelen. Al is het nu wel problematisch om aan huis te komen. 
honden page profiel KathKath schreef in Ciclosporine implantaat
Ik heb ciclosporine oogdruppels gebruikt voor mijn hond. Ik kon die kopen bij de (dieren)oogarts zelf in België. Maar die pikten enorm in zijn ogen. Ik ben daar dus mee gestopt. Ze waren ook veel sterker dan de zalf. De tranen stroomden als gek. Zijn hele snuit stond onder water.    Mijn hond is ook 14 jaar trouwens. Ik ben terug overgeschakeld op kunsttranen en 10 min later optimmune zalf (die jij dus ook gebruikt) zoals ik eerst deed. Dat is voor hem veel comfortabeler.   Wat bedoel je met dat hij de zalf niet graag heeft? Pikt het in de ogen?   Implanten van een staafje heb ik nog niet gehoord. Ga ik ook niet laten doen op zijn leeftijd.  
honden page profiel KathKath schreef in Dag lieve Djangie, mijn lieve hondenventje
Veel sterkte met het verlies van Djangie. Wat zullen jullie hem missen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve Djangie, mijn lieve hondenventje
Heel veel sterkte.
honden page profiel KathKath schreef in Duke blaaskanker
Super!
 

Vrienden van .

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Karina@Jerryhonden foto van Ishahonden foto van dogfriendhonden foto van Mariannehonden foto van ria bouwerhonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van tinekehonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Kobus & Cashonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Kathhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van corina meijerhonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van Estherhonden foto van :: Carin | Caine & Chazz ::honden foto van Heidi en Maxhonden foto van Karin & Levihonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Yvonne - Brisca & Tarekhonden foto van Imkehonden foto van meert nancyhonden foto van irisjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van Chellyhonden foto van esther honden foto van Jessica & bulletje Gwenhonden foto van Ingehonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Mayrahonden foto van patricia & sennahonden foto van Niina&miahonden foto van Danihonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Elke en haar bende!honden foto van Marianhonden foto van Claudia & Laykahonden foto van Laura & Bo!honden foto van Jelena en Zi.honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****honden foto van Landseer ecthonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Lottehonden foto van Dy-Annhonden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van jessica,Tobi en Cindyhonden foto van geenhonden foto van J&Jhonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van CaneCorsoChantyhonden foto van londrexhonden foto van Jessiehonden foto van nollie lentzehonden foto van Tanja en  Mikehonden foto van Anitahonden foto van Pieter en Angelitahonden foto van romy  love dogshonden foto van franhonden foto van moos

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^