HondenPage baasje Jacqueline en Benji

Wat schreven de vrienden van Jacqueline en Benji op het forum

honden page profiel JessicaJessica schreef in Vragen van groentjes. Alle advies welkom ;-)
Ik vind een hond alleen  in  een kennel  meestal zielig. Bijna alle honden ook de zelfstandige rassen houden er van om binnen bij de mens te zijn. Ik snap niet zo zeer waarom mensen een hond aanschaffen al de hond niet binnen mag. Ik zou dan voor 2 honden kiezen en volwassen honden. Een pup in een kennel en in de tuin lijkt mij niet zo handig. Als je weet hoe druk je bent met een pup. En een pup  kan je niet alleen los in een tuin laten. Die gaat alles slopen en opeten. Dus dan moet je of de hele dag in de tuin erbij zitten of de pup zit heeeel veel uren alleen in een kennel.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Onze Beagle wordt niet meer beter
Wat  een vreselijke diagnose. Ik heb er geen ervaring mee maar ik hoop dat je je hond nog lang bij je mag houden.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hond sloopt in de bench
Dat zeg ik ook niet. Ik heb het over de nacht.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje (Eindelijk! update + fotootjes en kort filmpje pag. 24)
Wat een leukerd  Plaats maar veel foto s van Teun.  Fijn dat je ruimte in je hart hebt voor zo snel een nieuwe hond. Hebben wij toen ook gedaan en ik heb er geen moment spijt van gehad. 
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hond sloopt in de bench
Een hond moet ook door de sloop periode heen. Een bench kan daar bij helpen maar steeds in een bench en het gedrag niet aanpakken werkt ook niet. Dan zal de hond zodra hij uit de bench mag gaan slopen. Probeer eens genoeg botten hertengewei of waterbuffelhoorn . En ga eens beneden slapen en laat de hond los. Zo kan je zien wa5 er gebeurd.  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Wanneer moeten wij onze pup aanschaffen?
De bulldog is 1 jaar ook die kan nog veranderen qua karakter. Ik zou nooit een stafford en bulldog samen willen hebben. De bulldog heeft is van origine  ook geen hond vriendelijke hond en een stafford helemaal niet. Ik vraag me echt af hoeveel kennis je hebt van molossers en Staffords. Ik zou het bij 1 hond houden.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Moet een hond 'naast' lopen?
Ik  loop op de manier van jou. Wandelen moet voor iedereen ontspannen zijn.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Snelle vraag, honger
Onze hond krijgt  2 keer per dag brokken. In de ochtend en avond. De brokken blijven de hele dsg staan en ze eet wanneer ze trek heeft. Waarom zou je de brokken weg halen?
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in super actieve hond
Als ik het zo lees denk ik dat je hond overprikkeld wordt. Berners zijn helemaal geen hyper actieve hondenrassen. Hyperactiviteit past dan ook niet in het rastypische straatje. Actief zijn, als 18 maand oude hond, natuurlijk wel. Hyperactiviteit niet.Geef de hond eens wat meer rust. Komt hij wel aan de 12-14 (of meer) uren slaap? Als de hond tijdens de dag altijd "aan" staat om naar buiten te kijken, dan ook nog eens hele actieve wandelingen maakt en daarbij speelt met andere honden zijn dat heel erg veel prikkels op een dag. Ik ben het eens met UkkePuck, hersenwerken, mentaal moe maken. Kleine gehoorzaamheidsoefeningen etc. Die zijn veel waardevoller dan alleen maar los racen.   (Ondanks wat hierboven wordt gezegd kunnen alle honden moe worden van een hersen/snuffel-spellen, ook actieve rassen. Als ze het slopen, niet meewerken of er juist druk van worden dan wordt de oefening niet goed opgebouwd. Ook altijd maar los lopen is absoluut niet nodig, aan een lange lijn lekker een snuffelwandeling is net zo uitdagend. )
honden page profiel JessicaJessica schreef in Pup 8 weken giarda
Alles heel goed ontsmetten en als de hond gepoept heeft zijn billen schoonmaken en de poep opruimen anders heb je kans op herbesmetting. Ik zou je oude hond goed in de gaten houden en misschien in overlegmet de dierenarts een kuurtje tegelijk met de pup. Of je als mens de giardia krijgt is echt afwachten.  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Voorstellen
Heel veel plezier. Kijk je  wel uit met hitte en een hond in de vrachtwagen laten? Of hebben die vrachtwagens airco?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Nova heeft lymfeklierkanker
Wat een vreselijk nieuws hebben jullie gekregen. Helaas moeten jullie zelf beslissen wat jullie gaan doen. Ik denk dat ik niet voor chemo zou kiezen. Ik denk namelijk dat het teveel stress en pijn geeft in verhouding met de tijd die je erna krijgt. Vergeet niet dat je nooit te vroeg afscheid kan nemen maar wel te laat. 
honden page profiel JessicaJessica schreef in plassen
Heeft ze de avond er voor goed uit geplast? Is de nacht te lang en moet je haar de avond er voor later uitlaten en in de ochtend vroeger?  Heeft ze veel gedronken voor de nacht? Vang eens ochtend urine op en breng dat naar de dierenarts dan kunnen ze kijken of het een blaasontsteking is. Is de hond al oud? Het kan ook incontinentie zijn.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Gescheurde kruisband of toch niet
Onze hond heeft 2 gescheurde kruisbanden gehad en liep de ene keer goed en dan andere keer mank. Ik kan je de orthopeed Daan Kranendonk aanraden van dierenkliniek Putten.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hond bijt kat dood.
Ik zou op safe spelen en de rekening naar je verzekering sturen. Als die vrouw aangifte doet kan je met je HR hond zo maar een probleem hebben.   Eigenlijk vind ik dat je helemaal niets moet betalen maar ik zou het toch doen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Puppy bijt in handen...voeten...broek...
Ruilen werkt vaak goed. Als hij bijt geef hem een speeltje of botje waar hij in mag bijten. Je moet wel  geduld hebben. Het kan een paar weken duren voordat de pup het begrijpt.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Rottweiler (6j) accepteert nieuwe pup (7wk) niet?
Ik snap niet waarom je voor een tweede keer een hond erbij neemt als het de eerste keer al niet goed gaat? Kan je dat uitleggen mevrouw Cesar Milan? En waarom laat je de honden in de nacht alleen? Terwijl de ene hond zo doet tegen de ander. Ik ben bang dat het een keer mis gaat en de pup dood gebeten word. Ben je daar zelf niet bang voor?  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Keuzes, keuzes - Stafford pup
Ik heb hele goede antwoorden voorbij zien komen. Wat ik nog wil aanvullen is dat je ook thuis altijd moet opletten dat de hond nooit per ongeluk de voordeur uit kan gaan of via de poort. Dat kan lastig zijn als er vriendjes van je kinderen komen spelen. En ga er maar niet vanuit dat je de hond gezellig mee kan nemen naar familie als daar andere honden zijn. Bij sommige stafford zijn de signalen zo minimaal dat sommige mensen ze niet kunnen lezen en dan lijkt het agressieve gedrag uit het niets te komen.  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Tumor in bek flatcoated retriever
Wat vreselijk voor jullie. Ziet er vreemd uit zo bij de bek.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Mastceltumor 2 stuks ontdekt
Onze dierenarts maakte bij onze hond een foto van de longen om te kijken of er een uitzaaiing was. Wat ontzettend naar. Hopelijk valt het allemaal mee. Ik duim voor jullie.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Help pup van 4 maanden kan niet alleen blijven
Het kan ook verveling zijn van je hond. Als hij de hele nacht al in de bench zit en dan overdag 4 a 5 uur in de bench moet. Ik vind je hond wel erg jong en denk dat het ook opvoeden en wennen is. Ik ben vast een sukkel betreft opvoeden maar wij hebben de hond in de nacht meteen los op bed laten slapen en overdag  los in de woonkamer. En weggaan opbouwen. 5 minuten de kliko weg brengen en 10 boodschappen doen ect. Ze heeft denk ik een paar dingen kapot gemaakt en toen was dat over. Ze was veel onrustiger in de bench dan los in huis. .
honden page profiel JessicaJessica schreef in Wat voor honden hebben jullie?:)
Dyuna onze Old English Bulldog x Cane Corso
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ervaring dubbele bekkenkanteling (TPO) bij Golden van 10 maanden
Soms heb je gewoon pech. Onze hond heeft  2 keer een TPLO operatie gehad. Eerst de ene kruisband toen ze net 10 maanden was en toen de andere kruisband met 14 maanden.  Ze heeft daarbij  slechte heupen en had al atrose vorming. Ze heeft 2 keer een anabolenspuit gehad.Onze orthopeed is helemaal niet tegen traplopen en zei dat zolang ze het beheerst doen een goede oefening is. Wij fietsen 1 keer per dag met haar in draf tempo. Na een tijd weer controle gehad en je zag echt dat door training haar spieren het opvangen. Goede heupen zal ze nooit krijgen maar het is goed verbeterd.  Misschien mag je in de toekomst ook fietsen met haar? Ik raad je aan om dat met de orthopeed te bespreken.   Goed dat je suplementen geeft. Hopelijk helpt dat.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Serrano Ham bone - en nu een beetje spijt
Een kauwbot van de waterbuffel kunnen ze heel lang mee doen. Let wel op dat het bot dicht is aan de brede kant anders kan hij vast komen te zitten met zijn bek.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Puber 'intimideert' andere honden. En nu?
Wij hebben een Old English  Bulldog x Cane Corso en heeft het zelfde gedrag. Ze drukt ze tegen de grond met een hoop herrie. Ze is ergens dominant maar ook zit er een deel angst in. Ik voorkom dit gedrag door af te leiden en dan langs de hond te lopen of aan de riem. Het enige verschil is dat mijn hond weinig behoefte heeft aan spelen. Ze heeft een vaste groep waarmee ze los loopt en dat gaat goed.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Sterilisatie voor de eerste loopsheid
    Ik zou naar de eerste loopsheid doen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Maxi heeft vocht in de buik
Ik duim ook.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Maxi heeft vocht in de buik
Ik heb het nog nooit gezien maar moet hij dan geen vocht afdrijvers?
honden page profiel JessicaJessica schreef in De sfeer op het forum
Ik weet ook niet wie de mods zijn 
honden page profiel JessicaJessica schreef in Stafford en pittbull topic deel 4
Die laatste komt erg overeen 
 

Vrienden van Jacqueline en Benji

honden foto van Maudhonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van Linda honden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van kathleen honden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Romée & Tacsihonden foto van naganohonden foto van Claudiahonden foto van bibiane honden foto van flowy en graaf knaaggraag!honden foto van maartjehonden foto van Suusjehonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Corneliehonden foto van tania honden foto van Anouk Kranenburghonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Piper honden foto van Bohonden foto van Romy en Joephonden foto van Ilja en Dieselhonden foto van Magickfairy <3 Buffy & Spikehonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Cindyhonden foto van Lanhonden foto van Mayrahonden foto van Bianca Jacy en Sanhonden foto van Jessica

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^