HondenPage baasje chris

Wat schreven de vrienden van chris op het forum

honden page profiel AureliaAurelia schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Ik vind ze wel heel gaaf, maar ik heb mijn twijfels bij jachthonden in het algemeen (voor mezelf dus) en dan ook nog een die fysiek zo groot is, oef!
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Ja, onbekend maakt inderdaad wel onbemind. De meeste mensen gaan toch voor een 'veilige optie'.   Wat grappig eigenlijk. Dat ze als fokkers niet alleen bezig zijn met de nieuwe aanwas van hondjes, maar ook met de nieuwe aanwas van mensen.     " CatnDog Persoonlijk denk ik dat het ras nog wel meer gepromoot zou kunnen worden, maar nieuwkomers worden enthousiast binnengehengeld als ze zich aandienen     Ik doe ondertussen ook mijn best mensen te enthousiasmeren. Mijn zusje, waar Mike nu woont, liet weten over een aantal jaren ook een zoi te willen  Meer daarover straks, want de eerste ontmoeting met Mike is geweest! 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Leuk!   65 cm is al flink aan de maat. Hij ziet er prachtig uit.   Ik denk trouwens dat het wel een goede zaak is dat de Barzoi niet zo populair is. Zodra een ras populair wordt, krijg je snel 'foute fok'. " CatnDog Hmmja, maar het ras is aan het 'vergrijzen' als het ware. Veel oudere liefhebbers maar geen jongere. Terwijl nieuwe geïnteresseerden noodzakelijk zijn om het ras in stand te houden. Mensen die aan een zoi beginnen, blijven er meestal ook bij hangen (snap ik wel  ) maar er moeten dus wel nieuwe mensen bij eigenlijk... Het zal nooit super populair worden want ze zijn heel erg groot en dat is niet voor iedereen praktisch en haalbaar. Maar ik denk oprecht dat veel meer mensen dit een heel leuke hond zouden vinden, maar dat ze er gewoonweg niet bij stil staan want mensen hebben geen idee dat dit ras bestaat. 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Oh hij is prachtig Zo fijn om te lezen dat hij in karakter ook gewoon super geweldig is! Daar ga je zoveel leuke tijden mee hebben! " Tamara & the A-Team Dat is wel de bedoeling     We zijn ondertussen lid geworden van de Nederlandse Barsoi Club. Die organiseren vanalles door het jaar heen en komende zomer in augustus is een groot meerdaags evenement wat eraan komt.  Ik ben ook de procedure gestart om Dialga bij de Raad van Beheer te registreren. Hopelijk gaat dat allemaal vlot. 
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Oh hij is prachtig Zo fijn om te lezen dat hij in karakter ook gewoon super geweldig is! Daar ga je zoveel leuke tijden mee hebben!
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
" Ja, visolie ging niet. De probiotica heb ik wel thuis, maar dit helpt toch niet voor de gewichten? Welke glucosamine zou ik los kunnen geven waar verder niks anders in zit? Bedankt voor het meedenken! " Lola Probiotica kan wel werken om de maag/darmen wat minder gevoelig te laten reageren De PharmaDog Glucosamine bevat alleen glucosamine sulfaat.   https://www.medpets.nl/pharmadog-glucosamine/?sqr=glucosamine
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hardlopen met hond en/of canicross
Leuk, zo'n topic! Ik wil het ook weer gaan oppakken. Lang gedaan met Abby, maar zij is een tijdje uit de running geweest ivm haar nestjes. Nu wil ik een tweespan met haar en haar dochter gaan oppakken.   Ik heb zo'n vest voor mezelf waar zo'n waterzak in kan, weet even niet meer hoe dat heet. Gekocht bij Run With Pride als ik het goed heb onthouden.Voor de honden heb ik water in de auto en lopen we vaak langs water zodat ze daar even kunnen slurpen. Met warme temperaturen (boven de 16 graden) lopen mijn dames sowieso niet mee.Verder heb ik wel altijd een EHBO pakketje in mijn vestje zitten, en zo'n blokje energie bij me voor de hondjes. https://www.runwithpride.nl/IcePaw-Energiebooster Deze
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
En als je het los geeft? Visolie, probiotica (die van Puur bevat geen eiwitten, gluten en gelatine, maar wel wat maiszetmeel), glucosamine, blauwe bessen, bijv? Vooral pure glucosamine is goed voor haar gewrichten.
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
We krijgen trouwens ook veel complimenten over Dialga, met name over zijn staart die ontzettend lang is met grappige gekrulde haren. En over dat hij zo rustig is en stabiel reageert op allerlei indrukken.  En heb ook al meegemaakt dat mensen in een rijdende auto stopten om naar hem te kijken. 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Dialga is alweer 20 weken oud! Heb een mooie foto van de zijkant genomen toen hij een vogel zag vliegen. Hij ziet er prachtig uit, alhoewel ook wat ongemakkelijk en uit verhouding haha  Volop in de groei! Hij is nu al hoger dan Tjardo de stabij. Hij is nu circa 65 cm hoog.    We hebben een nieuwe halsband besteld, een martingale van 5 cm breed in een zacht maar stevig stofje. Die komt ergens volgende week binnen denk ik.    Het gaat nog steeds heel goed. Ik merk dat we elkaar steeds beter leren kennen en dat hij echt op ons gesteld is en dat voelt heel erg fijn  Hij is ondernemend en kan steeds meer. Zijn nieuwste trucje is 'stoel', waarbij hij zijn voorpoten ergens op neerzet en dan om zijn 'stoel' heen draait met zijn achterpoten. Een body awareness oefening om hem zijn achterpoten te laten gebruiken. Hij is zo slim, ik deed shaping om de oefening aan te leren en hij had het binnen 5 minuten door.     Hij is zo leuk. Ik kan er echt niet over uit. Ik snap niet dat dit ras niet populairder is  
honden page profiel AureliaAurelia schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
" Goede tips van Willemijn en Alaska. Ik heb zelf namelijk een omgekeerde ervaring. Ik sta op sites waar ik mezelf als oppas aanbied en heb een tijd regelmatig een hond opgevangen waarvan het vrouwtje zelf wel veel thuis was maar regelmatig rust wilde en dat betekende voor haar even geen hond. Ook een hond met veel energie die veel beweging nodig heeft. Ik zoek juist honden voor grote wandelingen en spelen met de bal. Dus deed ik dat regelmatig met haar hond. Je zou eens op zulke sites kunnen kijken en dan speciaal naar oppassers die lange wandelingen en veel beweging aanbieden. " Caroline Welke site gebruik je daarvoor? Wij zitten te kijken naar weer een hond in huis nemen en we willen graag weer een actief ras. Maar op de 2 dagen dat we allebei veel weg zijn, zitten we nu rond te kijken naar wat een oplossing zou kunnen zijn. Uitlaatservices zijn hier wel te regelen gelukkig maar wat jij beschrijft klinkt nog veel beter haha. En in ons geval is een uitlaatservice misschien te regelmatig; we hebben het niet elke week 2x nodig maar misschien de ene week niet en de andere week wel, dat ligt aan wisselende werktijden bij mij mn.
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in Crufts 2023
" https://www.youtube.com/watch?v=rQ-pQr3jWnM Best in Show.  Verrassende winnaar!  Leuke hond. " jantien De Lagotto heeft gewonnen, wat leuk! De eigenaar was ook heel erg blij  20 jaar hier naartoe gewerkt...!
honden page profiel AureliaAurelia schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Hij is zo snoezig <3
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Onze logé Joy gaat over een paar dagen weer naar huis, want mijn nichtje is geboren!   Dialga zal het rijk weer voor zich alleen hebben. Ik denk niet dat het hem heel veel uitmaakt, want Joy wil toch niet met hem spelen  Hij vindt het wel heel leuk om haar uit te dagen, maar daar gaat deze dame niet op in. Het is wel grappig om ze naast elkaar te zien. Joy is kort en dik en Dialga lang en dun   Dialga heeft in Kayan de Australische herder wel een grote speelvriend gevonden! Helaas nog geen foto's of filmpjes van. Maar die twee zijn prachtig om samen te zien. Kayan is 9 maanden oud en zal niet heel veel groter worden dan hij nu is. Hij loopt nu al onder Dialga door! We hebben Dia opgemeten en hij is al 63 cm hoog bij de schouders.  Vandaag hebben Dialga en Kayan elkaar afgemat zoals alleen pups dat kunnen doen. Daarna is Dia heerlijk gaan slapen. Lekker!    Het gaat heel goed nu. Hij is al bijna een maand bij ons, bizar hoe snel dat gaat! Dialga is super slim en pakt nieuwe ideeën heel snel op. Wat hij nu allemaal al kan:  Zit, af, staan. Plaats. Boep (hand aanraken met neus, dat is super grappig, handig, en hij vindt dit heel leuk). Kus. Hoog, laag (van de bank op en af!). Blijf.  We zijn bezig met zelfbeheersingsoefeningen, omdat hij ontzettend graag eten wil. Commando blijf gebruiken we daarvoor. We laten hem ook zitten en wachten voordat hij naar binnen mag na het uitlaten, en voordat hij naar binnen mag vanuit de hal, zodat we hem kunnen afvegen indien nodig.  Ik heb zijn nagels voor het eerst geknipt en dat ging super goed. Ik ben gewend aan Mike die het absoluut niet fantastisch vindt, dus die krijgt na elke nagel een brokje. Zo deed ik het dus ook bij Dialga en die vond dat excellent.   Geen enkel probleem daar. Ik mag de hele dag wel nagels knippen als dat betekent dat hij telkens brokjes krijgt.   Ook zijn we begonnen met af en toe even alleen laten en dat gaat ook heel erg goed. Hij kan nu zo'n 3 uurtjes alleen zijn zonder problemen. Hij houdt van slapen en is heel relaxt, een goede combinatie.  Terwijl ik dit typ, ligt hij te dromen en hoor ik een langgerekte grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrom  Dit zit in zijn dromen achter de eenden aan denk ik.  We zijn heel erg blij met ons grappige kleine grote mannetje  
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in Crufts 2023
Ik ga het zeker zien. Ik vind agility altijd leuk om te zien en ik ben geïnteresseerd in de keuringen en BOBs. 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Leuk! Maar Mike was niet mee? Hebben die twee nog niet kennis gemaakt met elkaar? " Blondie Nee, Mike is 13 jaar oud en niet zo mobiel, dus in en uit de auto gaat moeilijk. Hij woont bij mijn zusje, we hebben samen eigendom. Mike was onze familiehond, van onze vader en ons. Na het overlijden van onze vader namen wij de zorg gezamenlijk op ons en woonde Mike dan weer een paar maanden bij mij en dan weer een paar maanden bij haar. Dat was eerst nog best lastig, want ons huis moest verkocht worden en wij woonden toen beide in een appartement, zij in Friesland en ik in Gelderland. Mike werd dus een appartementenhond, maar mijn zusje kreeg een paar jaar geleden een huis met tuin. Sindsdien woont Mike permanent bij haar, want dat is veel fijner voor hem. Wij wonen nu sinds een jaar op een prachtige locatie, maar Mike is nu zo oud dat we niet met hem willen slepen. Ik ben nu vaste oppas  En Mike is nu zelf het maatje van mijn kleine neefje, hij vindt kindjes helemaal het einde.  
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Los op het strand? Knap hoor! Dank voor de update. " jantien Kleine stukjes! Het is nog niet heel vertrouwd  hij loopt wel goed mee, maar is snel afgeleid en komt pas terug als hij klaar is met wat hij heeft bedacht. Hoe lang het ook duurt, we zorgen ervoor dat we altijd blij zijn als hij weer komt en belonen hem. Maar hij is jong en ondernemend en is snel ver weg, dus hij zit hoofdzakelijk aan de lijn, tenzij het een volledig omheind gebied betreft (zoals op de dijk). 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Waar Zaten jullie op Texel " Koert En poppy Wij zaten bovenin, in Prins Hendrik. Daar zijn honden welkom 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Dialga is een week met ons op vakantie geweest naar Texel! Allemaal nieuwe indrukken waar hij heel goed mee om is gegaan.  Zoals voor het eerst naar het strand... Met zijn nieuwe tuigje... Poseren als fotomodel... En goed de aandacht erbij houden...!    Ook lekker lopen op de dijk, dat is veel leuker dan op het strand.    Of in de duinen, dat is ook heel interessant!    En voor het eerst naar een restaurant. Al die geluiden en mensen en andere honden, maar Dialga is niet onder de indruk.    En in het vakantiehuis liggen al zijn knuffels, een paar kussens en zijn eigen warme kleed, dus daar kan hij goed tot rust komen. Ook Tjardo de stabij en Joy de cocker zijn mee, maar Dialga's puppyren is zijn eigen koninkrijk.    Dit was een kleine indruk van Dialga's eerste vakantie. 
honden page profiel KathKath schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Dank je Kath , Ik was er zelf niet bij ivm de pups hier ,maar het was super geslaagd . 18 Oost Europese herders met hun eigenaren en nog een aantal mensen die kwamen kennis maken met het ras , Iedereen had een gezellige middag en ik een  lekkere rustige middag omdat vriend en een paar herders weg waren  Heleen Oh fijn zeg!Mooie foto's in actie. En jij rustig thuis met de kleutertjes en al. 
honden page profiel KathKath schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
" Helemaal mee eens  " Heleen dankjewel 
honden page profiel KathKath schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
" Ze heeft er een beetje genoeg van ,Is er niet meer steeds bij ,wel als er pupbezoek komt dan speelt ze de goede moeder , Is ze ook wel hoor  ,maar zeven stuks die aan haar hangen wordt haar soms wat teveel , " Heleen Lol "dan speelt ze de goede moeder". Ja dat zal wel met 7 stuks dat ze soms zo iets heeft van hè hè effe op mijn gemak is ook wel tof.
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga in Nederland!
" Is er nog leuk nieuws te vertellen, foto's te delen? " jantien Zeker, ik zal deze week een update plaatsen 
honden page profiel KathKath schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
Proficiat Heleen!Duidelijke website ook.Hoe is de wandeling geweest zondag?
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Is dat de tweede vereniging van de saarloos? Onze voorzitster heeft er toen contact mee gehad . " Heleen Ja, weet niet per se of het de 1e of de 2e is (voordat daar misverstanden over komen hahaha). Maar er bestaan in Nederland inderdaad 2 verenigingen die niet zo goed met elkaar door een deur kunnen.
honden page profiel KathKath schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
" Wow Kath wat een pracht profiel foto " ientje Dankjewel Ientje! 
honden page profiel KathKath schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
Mooie foto zo met z'n allen. 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Het is Dakote ,vorig jaar is hij voorgesteld in het clubblad , De vereniging is NVSWH ,dacht mijn vriend , Maar verkeerde info hoor ,Dakota is wel voorgesteld maar heeft nog geen saarloos gedekt ,die mensen wilde hem wel maar zijn toch voor een reu in Belgie gegaan , Dakota heeft vorig jaar wel een Oos Europees gedekt en een week of drie geleden ook . " Heleen Oh vandaar! Ik heb geen idee waar de NVSWH mee bezig is, ik ken alleen het programma van de AVLS.
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Het is Dakote ,vorig jaar is hij voorgesteld in het clubblad , De vereniging is NVSWH ,dacht mijn vriend , Maar verkeerde info hoor ,Dakota is wel voorgesteld maar heeft nog geen saarloos gedekt ,die mensen wilde hem wel maar zijn toch voor een reu in Belgie gegaan , Dakota heeft vorig jaar wel een Oos Europees gedekt en een week of drie geleden ook . " Heleen Aah, dat kan kloppen. De NVSWH is heel erg lang tegen outcross geweest en deelt ook niet echt hun projecten online.
honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Team schreef in Oost Europese Herder Vereniging is er !
" Bij de Saarloos? Welke reu was dat als ik vragen mag, en bij welke vereniging?  " Witte Draak Daar ben ik ook benieuwd naar, aangezien ik de Saarloos outcross-projecten op de voet volg.
 

Vrienden van chris

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van sorayahonden foto van marianne4uhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Marleen , Blacky & Justyhonden foto van Mireillevdwhonden foto van Biankahonden foto van isabelle honden foto van Amber & Lootahhonden foto van Ishahonden foto van Chonden foto van Rowanhonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van zonnetjehonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van angeliquehonden foto van Buzzy Bee!honden foto van Daphny & Dusthonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Tinahonden foto van Rox & Farahhonden foto van Marlieshonden foto van Witte Draakhonden foto van huskywomanhonden foto van Wolverinehonden foto van sarahonden foto van andrahonden foto van Kobus & Cashonden foto van Kathhonden foto van Irene Emma. honden foto van Eefje • Yunahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van annemieke&nakhonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Suze en de 3honden foto van Nikita & Dames honden foto van Samhonden foto van yvonnehonden foto van Chaverahonden foto van Roos' & Max'honden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Binkhonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Euforiahonden foto van Wijnahonden foto van Laurenhonden foto van rachelhonden foto van Doberkikihonden foto van kaathonden foto van Tanja, Jindi en Joysa † honden foto van meert nancyhonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Shantihonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van .honden foto van Yentlhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van tessahonden foto van Sjoerdhonden foto van esther honden foto van dustyhonden foto van Lo&Sohonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Emhonden foto van Yvette & Lectorhonden foto van Mirandahonden foto van celinehonden foto van isabellahonden foto van jos huijbregtshonden foto van Renskehonden foto van Floortje Faunhonden foto van Gwennhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Pumba@Pebbleshonden foto van Jessie en Eli honden foto van chanel retrieverhonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydeehonden foto van Renate honden foto van Tamara honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Naomi en Disneyhonden foto van Weylynhonden foto van -honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Maatjehonden foto van Me&Bayhonden foto van Rhonahonden foto van Shadowhonden foto van Ines&Lunahonden foto van Renate en team huskyfeverhonden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Bipkehonden foto van ~honden foto van Marianhonden foto van Dorienhonden foto van Sandrahonden foto van Bezonohonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Jacinthahonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van Shellysparklhonden foto van Dy-Annhonden foto van carla & joycehonden foto van Hilde honden foto van Snowie & Bella honden foto van tamarahonden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)honden foto van Kimhonden foto van Dogshonden foto van Aureliahonden foto van Werkhondhonden foto van Patriciahonden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van Laura met Gaia en Jimmy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^