HondenPage baasje Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Wat schreven de vrienden van Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyo op het forum

honden page profiel DobryDobry schreef in vegan hondenvoer
" Dat ben ik met je eens. Ik heb hier ook geen verstand van. Maar als ik zie wat mijn hond allemaal aan vlees krijgt (vrijwel alles?), dan zou dat dus 100% vanuit een andere bron moeten gaan komen. Ik zou het zelf niet kunnen samenstellen, een ander misschien wel. Als ik vegetarisch wilde gaan voeren zou ik nog wel veel gebruik willen maken van vis en bijvoorbeeld eieren. Of vleesdagen afwisselen met vega dagen. Veganistisch lijkt me weer een brug te ver. Omdat er zoveel mis kan gaan.    " Iglo je moet je inderdaad even goed inlezen, niet omdat het zo lastig of moeilijk is, maar je moet wel even weten waar wat inzit en de punten van aandacht zoals bijv. B12 in de gaten houden. Ik zou het zelf fijn vinden als er een site als cronometer speciaal voor honden zou bestaan, zodat mensen zelf, wat ze ook voeren, dat kunnen ingeven en dan kijken of de hond van alles genoeg binnen krijgt.    
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Hoe vaak ontwormen?
Toen de honden nog jong waren, werden ze een 3-tal keer per jaar ontwormd. Nu ontwormen we in functie van onze reizen. Soms is het verplicht bij vertrek (invoerregels), maar na een lange reis krijgen ze sowieso een ontworming. 
honden page profiel DobryDobry schreef in vegan hondenvoer
" Wat mij vooral tegenstaat is dat er zoveel disclaimers zijn. Je moet je hond regelmatig lichamelijk laten onderzoeken, je kan blijkbaar snel fouten maken in je menu, sommige fabrikanten zeggen volledige voeding te verkopen maar dit blijkt niet 100% zo te zijn. Zelf samenstellen gaat niet echt, dus alles is astronautenvoer uit een lab. Dan denk ik zelf: waarom moet je dit willen. Maar ik heb er dan ook geen probleem mee dat mijn hond dieren eet. Ik zou alleen overstappen als er een medische noodzaak voor is.    " Iglo ja maar geldt dat niet voor elke manier van voeden dat je op moet letten of er wel alles inzit wat nodig is? Ook met zelf samenstellen van vleesmaaltijden voor je hond, moet je weten wat je doet.   Dat sommige fabrikanten niet alle nodige voedingsstoffen en zelfs nog een hoop rommel, en nog erger schadelijke dingen in hun voer stoppen is wat anders dan zeggen dat een bepaalde manier van eten wel of niet goed is.
honden page profiel DobryDobry schreef in vegan hondenvoer
" Ik denk zelf trouwens dat vooral de manier van vertering een probleem kan opleveren en niet zozeer de ingrediënten. De juiste ingrediënten zijn in een lab altijd wel bij elkaar te toveren. " Iglo ja als je een hond hebt die vanaf pup aan vooral vlees gegeten hebt, zou je idd wel langzaam aan veranderen, anders kunnen er problemen ontstaan.    
honden page profiel DobryDobry schreef in vegan hondenvoer
Ja ervaring hier.   Een hond kan prima op plantaardig voedsel leven. Bramble een hond de vegan at staat in het guiness book of record als indertijd oudste hond ter wereld. https://www.bordercolliefanclub.com/bramble-the-vegan-dog-lives-to-189-years/   nou zegt dat niet alles, maar verschillende studies tonen aan dat het zeker mogelijk is en voor sommige honden zelfs beter aangezien veel honden ook allergisch zijn voor kip en rund bijv. https://v-dog.com/blogs/v-dog-blog/3-studies-on-vegan-diets-for-dogs   Het moet dan wel in de juiste samenstelling gegeven worden natuurlijk. Het gaat om de voedingsmiddelen die een hondenlichaam nodig heeft om gezond te zijn. Esther Plantinga inderdaad heeft hier veel verstand van.  https://www.oneworld.nl/lezen/klimaat/groen-doen/een-vegan-kat-of-hond-kan-dat/
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in vegan hondenvoer
Bij je hond vegan voeren, moet je letten op tekorten aan eiwit, essentiële aminozuren, calcium, zink en vitamines D en B12.   Een hond heeft kauwbehoefte. Wat ga je geven om hieraan  te voldoen als je overstapt naar vegan voer?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hoe vaak ontwormen?
Mijn hondje  van 8 jaar heb ik nog nooit ontwormd. Is slechts ontwormd in het nest bij de fokker.   Aangezien ontworming niet preventief kan en ik bij voorkeur geen pillen geef als dit niet nodig is, stuur ik regelmatig ontlasting van Casper naar Het Woud voor onderzoek of laat dit door mijn  dierenarts onderzoeken. Resultaat: in 8 jaar geen wormen gevonden. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Hond uitlaten en een avondklok
" Nou ik weet niet hoe het met Ogin zit, maar mijn dames krijgen om 22:30 nog een flinke wandeling voordat we naar bed gaan of het nou winter, zomer of avondklok is. Waarom zou ik geen flinke wandeling mogen maken met de dames om 22:30?  " Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 Dat mag toch ook? 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Wild
Je hebt al tips gekregen, maar hou er rekening mee dat er in bepaalde gebieden door jagers op honden geschoten mag worden als de hond in ongeoorloofd gebied losloopt. Informeer dus in jouw deelstaat goed naar de lokale regels. Duitsers zijn over het algemeen meer van aangelijnd uitlaten, is mi ervaring. 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Onrustig 's avonds
denk teveel impulsen overdag en dus moeilijk tot rust komen Kluiven ontspant en helpt bij verwerken. Ik zou werken aan voorspelbaar en rustig schema overdag. een hond heeft pas echt blaascontrole rond 6 mnd dus plasjes kunnen daarvoor soms voorkomen  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in vegan hondenvoer
" Ik geef wel eens vegetarisch  van Hermanns menu.. gewoon, soms, omdat het kan, en hij het ook lekker vind. " yooop dat kan ook prima..maar 100% vegan altijd  is in mijn ogen niet oke voor een hond. Ik ben zeker geen tegenstander van vega of vegan dagen want dat kan prima Als een hond zgn geen dierlijk eiwit verdraagt heb je de boot gemist in de geneeskunde. vega en vegan is ook groot verschil. een hond heeft zelfs niet de de darm eigen enzymen om alles te verwerken en de darmen zijn te kort      
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in vegan hondenvoer
tjonge..mijn ervaring niet eens 1 doggie waard voor de moeite? Geeft wel weer aan hoe subjectief hp is... Ben je zelf vegan?
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Gedrag oudere hond
" Zou je bij het stukje over Cholodin ook nog even de bron willen vermelden? Dank je " Yara Cholodin is een voedingssupplement met choline, aminozuren, vitamines en mineralen voor de oudere hond. Het zijn kauwtabletten speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende hond met gedrags- en lichamelijke problemen door het ouder worden. In de praktijk wordt Cholodin ook voorgeschreven bij leverproblemen, huidklachten, vachtproblemen en bij elke aandoening waarbij een verminderd functioneren van het centrale of perifere zenuwstelsel vermoed wordt. De verpakking bevat 50 tabletten.   beide beschrijvingen komen van webwinkels maar  choline vit b en zinc staan bekend als goed bij stress en ouderdom. Stress vreet aan b vitamines en choline is onderdeel daarvan  en zinc is voor de opname. heb da hierover gesproken en die zei ook mooi middel voor oudere hond  Kreeg de tip van een gt  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in vegan hondenvoer
vegetarisch is iets anders dan vegan ientje. Heb wel een vriendin die haar hond regelmatig een vegan maaltijd geeft en dat kan prima.(maaltijd uit de slowcooker) Persoonlijk zeg ik wordt als mens vegan..en laat je hond iig af en toe iets dierlijks eten . ons darmstelsel is beter geschikt en zelfs wij hebben extra b12 nodig bv De darmen van je hond zijn stuk korter dus permanent vegan geen goed idee. Dan kan je beter een koe of konijn nemen die daar op zijn ingericht.          
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Lief gezin zoekt hond!
" Hier ben ik het mee eens,  zeker in deze tijd van Corona .  Er worden veel honden aangeschaft,  maar soms ook weer heel gemakkelijk weggedaan  Zeker als dit jullie eerste hond wordt , kijk heel goed uit  Broodfokkers doen bv goede zaken , en juist mensen die op impulsieve wijze een hond aanschaffen kopen de hond daar  Een goede Fokker die een hondje terug krijgt zal er alles aan doen om het juiste gezin te zoeken  Je kunt altijd terecht met vragen   en een Fokker zal je altijd willen helpen , mocht dat nodig zijn  Succes met jullie zoektocht  " Thara een goede fokker screent echt wel degelijk en die mensen hebben waarschijnlijk ook op wachtlijst gestaan. dus de kans is vrij klein om via die weg aan een rashond te komen...proberen kan natuurlijk. Hier in het asiel zitten  nog wel leuke niet piepjonge niet rashondjes die de boot zijn misgelopen ..bv een jack hussel van 10. Zo'n hondje zou best goed passen bij gezin als van ts en hond kan nog prima jaren mee. Juist de wat oudere hondjes blijven zitten ondanks geen giga probleem honden.    
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in een tweede hond er bij.
Er zijn een aantal algemene aanbevelingen die nuttig kunnen zijn, zoals:   - de honden eerst al eens op neutraal terrein laten kennismaken, bijvoorbeeld samen op een ontspannende wandeling en dan pas naar binnen gaan in huis. - speelgoedjes, kauwbotten, eetbakken, e.d. wegzetten zodat hierover geen ruzie kan ontstaan  - de honden gelijkwaardig behandelen, dus de ene geen privileges geven boven de andere, zodat er geen jaloezie of strijd ontstaat - de leefregels die er momenteel al zijn ook hanteren voor de nieuweling, zodat er een duidelijk kader is en er geen verwarring is   Maar verder is het natuurlijk heel erg afhankelijk van de honden zelf, hoe de dingen zullen lopen. Dus enige soepelheid en onbevangenheid is altijd op z'n plaats.    Alvast veel plezier gewenst, met de nieuwe viervoeter erbij. 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Lief gezin zoekt hond!
Ben bang dat je hier geen herplaatsers gaat vinden. Het is tegen beleid van hondenpage in algemeen om honden hier te herplaatsen.(op uitzondering met toestemming na) Goed dat jullie niet over 1 nacht ijs gaan..2 jaar zoeken is lang. Zeker met corona crisis is het aanbod van honden erg uitgedund. Ik heb zelf altijd oudere herplaatsers/adoptie honden.(kunnen meestal best nog aantal jaren mee) Maar dan zal je leeftijd en raskeuze moeten laten vallen. Dan blijven er nog hele leuke hondjes over die een gouden mandje verdienen ..ook zonder giga trauma's. Dus je zal breder moeten kijken naar geschikte honden of je in moeten schrijven bij een fokker.  
honden page profiel DobryDobry schreef in 2e hond erbij (Rescue of herplaatser)
Hoe is het gegaan Tessa?
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Riep je
Ik kreeg dit als reactie toen ik een reactie gaf over eendenpoep nek bij oppashond
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Riep je
Tja een modder maskertje is ook om te ontspannen toch?
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Riep je
Hahahahaaaaaa! De kleine draak! De beruchte 'wat moet je'-blik!    Die kennen ze hier ook vanaf de eerste dag. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Compulsief stokken eten (graag alternatieve tips)
" Hahaha hierbij is het probleem officieel opgelost. Allemaal dankzij modder in een potje, en de nimmer teleurstellende genialiteit van Alaska’s Finest. Slotje!  " Iglo Whahahahahaaaa! Was alles in het leven maar zo simpel als modder in een potje!    Succes!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Relatieproblemen door verschillende ideeën over opvoeden
Contact eens Arvid van Putten, die is heel kundig en is bekend met sterkere rassen  Hij werkt met respect en vertrouwen, niet met harde correcties of andere dominantie-onzin. 
honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest! schreef in Compulsief stokken eten (graag alternatieve tips)
Jongens, jullie hebben mij modder in een potje aangesmeerd  heb net de sanofor aan de alleseter gegeven en zelfs zij keek me aan “wat is dit nou weer”.  Iglo Lust ze het niet? Smeer het op een stok!  Ofwel likt ze het er dan graag af, ofwel wil ze nooit nog stokken eten 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Het weer en de hond
hangt heel erg per hond af. Mootje maak regen of wind niet uit(mij ook niet..kan je je op kleden en lekker rustig buiten) mijn favoriet is storm en zonnetje zoals op texel aantal jaar geleden rond de jaarwisseling. Toen vlogen de schuimvlokken rond waar mijn honden op jaagden en door bekogeld werden Sneeuw vind Mootje geweldig (ik alleen als het net gevallen is en de volgende dag weer weg is in plaats van grijze kledder/drek of gladheid(vind mijn artrose enkel niet meer leuk) Waldo echter bleef gewoon in bedliggen bij slecht weer...nattigheid sneeuw..(ookal ontplofte hij bijna..echt wandelen wilde hij niet) Heet weer houden wij niet van..Ik kan er niet tegen,mootje niet ,en waldo oververhitte ook snel. voordeel mootje en ik houden wel van water..waldo die een verdrinking overleeft had niet. Jeff vond elk weer prima.      
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
"   Dubbel. Was al gedaan om13.13 uur. " Loesje Maakt het uit ? Ze blijken eerder bericht van ts  iig niet ontvangen te hebben en pakken het op
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Relatieproblemen door verschillende ideeën over opvoeden
Als je met google zoekt op: ervaring Arnoud Busscher, vind je weinig commentaar, wel enkele video's. Monique Bladder, een bekende honden GT, vindt zijn facebook bijdragen leuk: dat zegt wel wat. Op zijn FB account ook filmpjes.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
" Ik heb even een modmelding gemaakt ivm je vraag en gevraagd of 1 van hun even kan reageren. Zal vast in de bedrijvigheid vergeten zijn. " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje   Dubbel. Was al gedaan om13.13 uur.
honden page profiel DobryDobry schreef in Relatieproblemen door verschillende ideeën over opvoeden
De indruk die ik van jou krijg is juist een heel goede. Iemand die aktie onderneemt als er problemen zijn.   Goed dat je navraagt en onderzoek doet naar een goede gt. Ik ken Arnaud Busscher niet en vind ook zijn visie over omgaan met honden niet. En waar hij opgeleid is zie ik ook zo snel niet.      
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Verwijderen dubbele fokkeradvertentie
Ik heb even een modmelding gemaakt ivm je vraag en gevraagd of 1 van hun even kan reageren. Zal vast in de bedrijvigheid vergeten zijn.
 

Vrienden van Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Kim en Casperhonden foto van Goldendelerioushonden foto van de2mechelaarshonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van marian de waardhonden foto van Dobryhonden foto van s@nt@honden foto van Mireillevdwhonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van dogfriendhonden foto van *** Wienske & Djangie ***honden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Triggered by the herdhonden foto van zonnetjehonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Senna en Astahonden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.honden foto van gorby2009honden foto van Me and my Shadowhonden foto van sandrahonden foto van Merlin,Safira,Nikita en Ceylanhonden foto van an chi en chohonden foto van naganohonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Puck & Fenrir honden foto van kayhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Kathhonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Nicke, Martin, Shiva & nalahonden foto van annemieke&nakhonden foto van linnekehonden foto van cynniehonden foto van Natascha en bonohonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Suusjehonden foto van B met D&A†honden foto van D&Ghonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Wijnahonden foto van SONJA honden foto van Puck en Incahonden foto van Doberkikihonden foto van meert nancyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Chickahonden foto van petra en jackhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Wendyhonden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/honden foto van esther honden foto van Lupihonden foto van Loesjehonden foto van HollandsMecheltje.honden foto van Ziva en Bullyhonden foto van Gingerhonden foto van Beau honden foto van Safi Kengeehonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Alaska's Finest!honden foto van Just The Max   honden foto van Tamara honden foto van -honden foto van Christel&Doedy :-)honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Loetjehonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Ryannehonden foto van Erika & Jettahonden foto van Marindahonden foto van Hakethonden foto van Marianhonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van Tamara,Kallista & Marcel, Hercule †, Yordi †honden foto van Melissa & Yukihonden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura honden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van jaelhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Lunahonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)honden foto van lunaloverhonden foto van sietskehonden foto van De bendehonden foto van Sheltieduo_honden foto van Gerdahonden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)honden foto van ingeborghonden foto van J&Jhonden foto van gojahonden foto van Wit wondertjehonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootjehonden foto van Lady & de (ex-)Vagebond honden foto van moniquehonden foto van team border lollyhonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van heidihonden foto van Lucahonden foto van Timhonden foto van Dick Versteegenhonden foto van Eurasier jongenhonden foto van Jeanine :)honden foto van Karin, Lucky* en Dukehonden foto van Roosjehonden foto van Silvia, Blackie & Saffirahonden foto van Heavenly en de honden Marvey en Ginnyhonden foto van Suzan honden foto van Rana & Kojihonden foto van <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjeshonden foto van Gieshonden foto van Cindy honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  honden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van Hannahonden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzyhonden foto van kitohonden foto van Wakkere huskyhonden foto van Femke & Stormhonden foto van Sannehonden foto van silkehonden foto van Liedeke, Pepper †, Helmer & Pomhonden foto van Sylviahonden foto van Nathaliehonden foto van Marjolijn en Jessiehonden foto van Yvonnehonden foto van Noëlla en ~Ioki~honden foto van Malou

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^