HondenPage baasje Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros

Wat schreven de vrienden van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros op het forum

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Nova heeft lymfeklierkanker
Wat erg ! Heel erg veel sterkte !!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tekening.
Van harte. Wat een prachtig kado.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bench
Dat zou ik ook doen, het deurtje openzetten. Romeo is 11 jaar en slaapt en rust nog steeds in zijn bench. Deze is wel groter dan normaal voor het ras gebruikt wordt, maar het deurtje staat gewoon open. Als het onweert gaat hij zelf in de bench liggen. Verder mag hij door het hele huis lopen, alleen voor de trap naar boven staat een hekje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Trots!
Schattig.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk KVV voor mijn honden
Op "Voerwijzer"  staan de merken kvv, verkooppunten, ingredienten en richtprijzen. Ik zou zelf niet combineren met brok, maar alleen kvv geven. Wel voeg ik er geregeld groentes bij, af en toe wat zilvervliesrijst, een eitje. Ik combineer verschillende merken : Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Carnis, Carnibest, Duck. Zoveel mogelijk verschillende vleessoorten, vis, pens. Het advies in deze is : minstens 4, liefst meer kvv-soorten, in 3 weken tijd.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Van klein pupje tot stoere vent. Jarvis 3 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Romeo wordt getiterd, maar dat wil niet zeggen, dat ik tegen enten ben. Ik ben tegen klakkeloos op datum enten. Dat is heel iets anders. Mensen kunnen ook getiterd worden, dus waarom honden niet ? Als je bv. wilt weten of je tetanus-injectie nog voldoende bescherming biedt, kun je jezelf laten titeren. Ik hoor zelden van mensen die dit laten doen, te meer omdat dit niet wordt geadviseerd en meestal gewoon een nieuwe tetanus-injectie gegeven wordt, terwijl deze minimaal 10 jaar of nog vaak langer bescherming biedt. 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Diva
Gister waren wij op de opendag van de Hondenschool nu doen wij mee aan een foto wedstrijd en willen graag de gratis cursus winnen. Willen jullie Diva haar foto like via deze link          -- reactie gewijzigd door het moderator team op 30 juni om 11:30 --
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Fietskar
De fietskar is tot dinsdag 20:00 gereserveerd
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Fietskar
Honden fietskar 25,- Moet voor donderdag op gehaald worden in Voorschoten.  
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Gratis matras
Gratis matras op te halen 90x2m Moet voor donderdag op gehaalt worden in Voorschoten
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dirty doggy club!
Wat een leuke foto's en dan die onschuldige snoetjes ! Hilarisch ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Ik heb zelf gemerkt, dat de dierenarts die Romeo de allereerste keer titerde, niet precies wist, hoe e.e.a. ging. Je mag toch verwachten, dat een dierenarts, die titert, de juiste informatie geeft, want ze zetten de titerbepalingen gewoon in het paspoort. Tannetje Koning, toch wel een prominente dierenarts op titergebied, geeft de juiste informatie, maar die is niet standaard : zoveel jaar, die wordt op dat moment, voor die hond, bepaald. Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag, waarom kinderen niet levenslang ge-ent worden en honden dus wel. In de media verschijnen verhalen, dat baasjes die honden laten titeren, eigenlijk onverantwoord bezig zijn. Titeren is enten op maat. Je hebt je hond ge-ent en je titert hem of haar, en test, hoe het er met de antistoffen voorstaat. Zomaar een cocktail enten op datum is in mijn ogen klakkeloos.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Monique : Niet mee eens : Als de dierenarts vindt dat er eerder getiterd moet worden, zetten ze de datum in het paspoort  en wordt er eerder getiterd en je kunt als baasje zo vaak laten titeren, als je wilt. Maar ik vind nog steeds dat het vreemd is, om honden zo vaak te enten en kinderen niet. Wat is daar het verschil in ? Als je zelf een tetanus-injectie hebt gehad en je weet niet meer wanneer of weet niet of je nog voldoende antistoffen in je bloed hebt, kun je je zelf laten titeren. Vind ik persoonlijk ook gezonder, dan klakkeloos een tetanus-injectie te geven, zonder naar de antistoffen te kijken. Ik vind nog steeds dat honden veel te veel chemie in hun leven krijgen. Daarom titer ik ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
In feite is het zo, dat titeren goedkoper is dan enten, omdat je vaak pas na 4,5 jaar hoeft langs te komen om te titeren. Ik vind dat als de dierenarts op datum ent, dat dat veel onnauwkeuriger is, zo niet te zeggen klakkeloos. Je weet toch niet, of er wel iets nodig is, als je dat niet test. Waarom worden kinderen niet tot hun dood ge-ent, en honden wel ? Vroeger aten de honden met de pot mee, werden nooit ge-ent en de honden in mijn familie, hebben allemaal een zeer respectabele leeftijd bereikt. De dierenartsen die wel titeren, net zoals die van Romeo en bv. Tannetje Koning, zetten de titerbepaling gewoon in het paspoort, met handtekeningen, data en stickers. Als ze niet overtuigd waren van de juistheid, zouden ze hier toch niet aan meewerken ? Ik schat dat een dierenarts niet graag zal zeggen : kom over 4,5 jaar maar eens terug. Scheelt toch in omzet ?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Ik ben absoluut voor titeren. Waarom zou je op datum enten, terwijl er niet eens gekeken wordt, hoe het met de antistoffen gesteld is ? Dierenartsen zijn gewoon gewend om standaard op datum te enten, of het nodig is of niet. Het is absurd te denken dat precies op de gestelde datum in het paspoort, alle antistoffen verdwenen zijn. Bij Wel.koop in mijn woonplaats zit eenmaal in de maand een dierenarts, die gewoon in het paspoort kijkt en meteen ent. Nodig of niet, ik vind dat klakkeloos. De prijs geeft in deze de doorslag : euro 25,00 ! Ik begrijp de gedachtengang van dierenartsen niet in deze, kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent. Mensen kunnen ook getiterd worden, trouwens, maar dat maakt niemand bekend, dus gaan ze op de oude voet verder. De ziektes die nu verspreid worden, komen vaak uit het buitenland. Ik heb geregeld gezien, hier in mijn woonplaats, dat Polen vanuit de achterbak van hun auto pups verkochten. Als een hond getiterd is, is gewoon bekend, hoe het met de antistoffen gesteld is en is dan ook beschermd, maar het verschil zien de meeste mensen niet. Enten vind men dan toch beter, te meer omdat dierenartsen dat nu juist adviseren, terwijl entingen het lichaam ook zeer zeker belasten. Vooral als dat levenslang gebeurt !!! Romeo was de eerste die getiterd werd in de dierenkliniek, omdat ik het perse wilde. Het zou gewoon standaard aangeboden moeten worden door de dierenartsen. Het is zelfs zo, dat mocht bv. hondenziekte ge-ent moeten worden, ze niet eens een separate enting in huis hebben, alleen de cocktails. Een tetanus-injectie is voor de mens meer dan 10 jaar werkzaam, meestal veel langer, waarom worden honden dan zo vaak ge-ent ?
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Snacks, waar bestellen jullie?
" Nog een vraagje als dat mag     Wàt bestellen jullie dan? Ik wil eens wat anders in huis voor Pepper dan het gewoonlijke, konijnenoren en kophuid platen. " Tiffani & Pepper Kophuid plaat, kophuid hert, runder oren, runder snuit, bullepees, pensstaafjes (rund en lam), geiten maag platen, kophuid geit, geiten oren, lams oren, ganzen nek, kalkoen nek, kippen poten, haring sticks, kabeljauwhuid, scholletjes. 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Snacks, waar bestellen jullie?
https://dogbite.nl Ik bestel hier denk ik nu al 4 a 5 jaar altijd goede ervaringen mee.  
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Volgtopic: Norbu, de Tibetaanse mastiff | Foto update
Veel plezier en succes morgen !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in kan een bench te groot zijn voor een volwassen hond?
Romeo is 11 jaar en slaapt nog steeds in zijn bench. Het is zijn veilige terugtrekplekje en het deurtje staat gewoon open. Deze bench is een stuk groter dan voor een Jack Russell Terrier gebruikelijk is. Er ligt een kussen in, een deken en wat om te knabbelen. Het gebeurt geregeld, dat als ik thuiskom, Romeo in de bench ligt en er uitkomt als ik binnen kom.   
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Supplement bij gewrichtsklachten?
Hallo HP'ers, Het is inmiddels een flinke tijd geleden dat ik hier iets gepost heb, maar ik wil graag naar jullie ervaringen vragen. Yuna, onze Newfoundlander, is inmiddels 10 jaar oud en we gaan steeds meer zien dat ouderdom met gebreken komt... zo heeft ze de laatste periode veel moeite met opstaan, waardoor we het vermoeden hebben dat er sprake is van (enige mate van) artrose. We gaan binnenkort met haar naar de dierenarts en gaan daar ook om advies vragen, maar ik wil op voorhand zelf al wat onderzoek gedaan hebben. Ik ben aan het kijken of ik Yuna misschien kan ondersteunen door een supplement toe te voegen aan haar voeding. Echter is er zoveel op de markt waarvan beweerd wordt dat het kan helpen bij gewrichts/artrose-klachten, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Met Primeval Gelatinaat zijn we enigszins bekend, maar mijn oog is ook gevallen op Excellent Dog Mobility Plus. Hebben jullie ervaringen met deze producten? Of zouden jullie misschien nog een ander supplement aanbevelen? Alvast bedankt!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag vriend
Heel veel sterkte ! Hij is voor altijd in je hart. 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hurtta training rope leash / politielijn - Inmiddels in bezit
Vind het niet heel zacht maar het snijd ook niet
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Nova, de eerste testen
Leuk en spannend ! ik volg mee
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jarige Bob
Van harte met je prachtige hondenventje !     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in 20-5-2005 8-6-2019
Heel veel sterkte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in HOERA dolcinea 1 jaar!
Van harte !   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tanden reinigen dierenarts
Ultrasoon is heel erg veilig. Ik heb liever een ultrasoon reiniging, dan een reiniging onder narcose. Want dat die narcose gevaarlijk kan zijn, vooral voor oudere honden, dat is bekend. Heel wat gevaarlijker dan een ultrasoon reiniging. Ik zou dat artikel wel eens willen lezen, Kees. Er wordt gewoon met een soort van tandenborstel, die kleine trillingen afgeeft, en voor Romeo schijnbaar niet onprettig is, gewerkt. Na een paar keer laat de tandsteen los. In feite lijkt het op een tandpoetsbeurt. Niets meer. Er is geregeld een dierenarts aanwezig, maar in feite is dat totaal niet nodig.  Ik zou het zelf kunnen doen, als ik zo'n apparaat had. Er is geen opleiding voor, maar dat maakt in deze niet uit, omdat ik zie, hoe vakkundig de man te werk gaat. Het is niet zo, dat in een behandeling alle tanden en kiezen behandeld worden. Daarom moet je ook vaker terugkomen. Een oudere Jack Russell van 14 jaar en nog wat maanden, van een baasje dat ik ken, had in de morgen een gebitsreiniging gehad onder narcose bij de dierenarts en in de middag lag het ventje dood op de schoot van de baas. Je leest ergens, dat het gevaarlijk is, Kees, dus houd je je bij de dierenarts. Deze dierenarts bracht het ventje onder narcose, de tanden waren schoon, maar het hondje was dood. Hij had beter een ultrasoon reiniging kunnen adviseren. Ik weet nu hoe e.e.a. werkt en ik ben blij dat ik deze man ontdekt heb. Het is trouwens een stuk goedkoper dan een gebitsreiniging onder narcose, ook niet onbelangrijk.  
honden page profiel esther esther schreef in Zijn weer de club van 5
" Ja klopt ...m heel lang geen foto's kunnen kijken .... Net even paar filmpjes van begin topic gekeken en ja .... Het was kort maar heeft het fijn gehad in de roedel  " Jeanine :) Als je dat maar nooit vergeet Nien.., En als ik een hondje was wilde ik bij jou wonen.., wat hebben die toch een heerlijk leven! Zeeën van ruimte, en altijd tijd om lekker te rennen en te spelen.   Je hebt een prachtige bende!   
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Oppas Malti en Noah
Hier heb ik stage gelopen en gaan ze heel goed en leuk met de honden om misschien is dat iets ? http://ovidefarm.nl https://www.facebook.com/Hondenpension-vd-Ovidefarm-472182672896198/?epa=SEARCH_BOX  
 

Vrienden van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros

honden foto van Kim en Casperhonden foto van Janneke van Bommelhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van chrishonden foto van Linda honden foto van Lydia en Yago honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Missyhonden foto van Labje30honden foto van Anna honden foto van Fiona en Rossihonden foto van Henny/Sperohonden foto van Merian & Samhonden foto van kathleen en otishonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Irene Emma. honden foto van monique honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van Greta en Diazhonden foto van Zootjehonden foto van Nadja & Binkhonden foto van *Sylvana**Devil*honden foto van Diablo & Mayahonden foto van Hanneke & Miekehonden foto van Roxyhonden foto van D&Ghonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Monicahonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van Blitzhonden foto van Davehonden foto van Mariskahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Magickfairy <3 Buffy & Spikehonden foto van Junehonden foto van Justmehonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van Sugamilk, Milou en Steffie*honden foto van imke steevenshonden foto van .honden foto van Nadinehonden foto van esther honden foto van Laura & Bohonden foto van Tineke & Casperhonden foto van Floortje Faunhonden foto van Sav&Messihonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van esterhonden foto van Amy ~ Nero & Omar honden foto van Claudiahonden foto van Lisa & Boebiehonden foto van Aishahonden foto van Sandra Bloemhonden foto van Frederico & Labrador Venohonden foto van Milowhonden foto van Francishonden foto van Nicole Louwerethonden foto van Moniquehonden foto van Elke en haar bende!honden foto van Jengohonden foto van Sandrahonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Brenda, Kibo & Charlotte honden foto van Lien & Kalanihonden foto van Helma & Venzhonden foto van Landseer ecthonden foto van jaelhonden foto van Lisette en Roxhonden foto van Splaszhonden foto van Marijnhonden foto van Chantal en Cayo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^