HondenPage baasje Francis

Over Francis

honden foto van Francis Mijn honden zijn mijn lust en mijn leven. Ja, ik ben getrouwd en heb een prachtige dochter. Maar het hebben van dieren is niet te vergelijken. Daisy was mijn eerste eigen hond. Na 1 week zindelijk en makkelijk in alles. Leergierig en alle gehoorzaamheidstrainingen met gemak gehaald. Op haar 7e heeft ze nog een speur/zoekcursus gedaan. Ze vond het geweldig om te mogen werken. Altijd zat ze naast me, liep achter me aan. In 2005 is Bridget erbij gekomen, ze komt uit dezelfde moeder als Daisy. Opvoeden heeft Daisy gedaan, ook zij was snel zindelijk. Leren aan de riem lopen hoefden we niet, ze liep altijd mee naast Daisy. Zij is ook superlief, makkelijk, maar wel pittiger. Zij is net 7 jaar geworden, maar nog superfit. Daisy begon op die leeftijd al een oudje te worden. Ik hoop in de toekomst, als ik het verlies van Daisy een plekje heb gegeven, dat er weer een labradorpup bij mag komen.

Krabbels aan Francis

honden page profiel FrancisFrancis schreef om 15 april om 09:00
Daisy begon op haar 8e al een beetje te sukkelen met lopen, maar maandag 23 januari was ze ineens verlamd en is ze overleden op 25 januari. Daisy was 2,5 jaar toen Bridget erbij kwam. Bridget is enorm veranderd sinds zij alleen is, het echte speelse is weg. Nu weken later mis ik Daisy eigenlijk nog veel meer. Zij was een bijzondere hond met een bijzonder karakter. Ik heb een lieve kwpn merrie van Mantovani, ik ben er L2 dressuur en L springen mee. Momenteel heeft ze rust want ze krijgt een veulen in juli dit jaar. Zij is 9 jaar.
honden page profiel Elke en haar bende!Elke en haar bende! schreef om 07 april om 01:34
Hallo Francis, wat voor een paard heb je en wat doe je ermee? heb je ze al lang? je hebt toch veel liefde van je diertjes zo te zien. is het opeens gekomen dat Daisy niet meer kon lopen of staan? of is beetje gaan aanslepen van maanden/jaren? en hoe gaat Bridget ermee om? of ze heeft Daisy niet gekend? ja ik ken dat gevoel enorm, je blijft je dierbare toch missen, maar ik heb uit mijn ervaring geleerd, dat je andere hond(en) je er bovenop helpen, en ze trekken zich er precies niets van aan, en daar moet je jou aan optrekken, voor je het weet zijn ze ook oud en moet je ook van hen afscheid nemen..
honden page profiel Elke en haar bende!Elke en haar bende! schreef om 22 maart om 18:47
Hallo Francis, je hebt echt mooie labjes. en welke heb je nu nog Bridget of Daisy? groetjes Elke
honden page profiel FrancisFrancis schreef om 16 maart om 15:43
Wat gebeuren er weer nare dingen met dieren. Puppy's uit de auto gegooid, katten dood aangetroffen in een bos. Wat onfatsoenlijk! Ik maak me er echt kwaad over dat mensen zo met dieren omgaan.
honden page profiel FrancisFrancis schreef om 01 maart om 09:14
Het is alweer 5 weken geleden dat Daisy is overleden, maar wat kun je een hond missen zeg! Ze was ook een enorme klever, volgzaam met alles. Bridget is enorm veranderd, ze was altijd een beetje onderdanig. Ze is nu veel vrijer, mede ook door de extra aandacht die ze krijgt. Ik ben al een beetje aan het snuffelen op internet of er eind 2012, begin 2013 labradorpups worden geboren met een goede stamboom. Ik heb wel voorkeur voor bepaalde lijnen, dat betekent veel geduld hebben.
honden page profiel Safi KengeeSafi Kengeegoedgekeurde fokker schreef om 21 februari om 18:14
Even zo reageren anders ga ik wel heel off topic :) gaaf zeg! Paarden fokken is heel wat, zoveel spanning maar als je het goed doet krijg je zoooooo iets moois ervoor terug!!!!
honden page profiel FrancisFrancis schreef om 01 februari om 16:14
Heb vandaag heel lang gewandeld, maar wat is het koud buiten. Bridget had nergens last van. Ze is 7 jaar, maar oh zo fit.
honden page profiel FrancisFrancis schreef om 30 januari om 15:08
Bridget is ook erg mooi, hoor! Mijn rots in de branding op dit moment.
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 29 januari om 20:26
Hoi Francis, ik zie een paar nieuwe foto's mooi hoor! Vooral die close up van Bridget!! Beauty!!
honden page profiel Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak! schreef om 29 januari om 16:33
Het was een pracht beest, Daisy R.I.P. Groet, Brokkel & Rob
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 29 januari om 10:47
Bedankt dat Laycka vriendinnetje mag zijn van Bridget! Maar wat erg dat Daisy zo plots verlamd raakte en nog zo jong.... Het heeft ook inderdaad veel tijd nodig om dit een plek te kunnen geven en dat geld ook voor Bridget. Zo hebben wij in januari 1 jaar gelden onze maltezer helaas moeten laten inslapen, nadat hij meerdere Tia's had gehad, het ging niet meer, ik was ook ontroostbaar... Ik wens jou en Bridget heel veel sterkte toe! Geef Bridget maar een dikke knuffel en een poot van Laycka!!
honden page profiel FrancisFrancis schreef om 29 januari om 10:23
Ja alleen Bridget is er nog. Daisy heb ik afgelopen woensdag moeten laten gaan. Ze was slechts 9,5 jaar. Ze raakte acuut verlamd aan de achterpoten. Ze was al vroeg oud, wilde niet mee wandelen. Ze had heel veel pijn, dat had ze niet verdiend. Het zal heel erg lang duren voordat ik het een plekje kan geven, want ze was meer dan een hond voor mij. Bridget heeft het ook erg moeilijk, want ze liep, sliep altijd bij haar. Zij is nooit zonder Daisy geweest. Het waren halfzusjes. Alles heeft ze van Daisy geleerd, opvoeden echt alles. Het verdriet en gemis is hier erg groot. We doen zoveel mogelijk leuke dingen met Bridget, maar je merkt aan haar dat zij haar zus mist.
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 29 januari om 10:14
Hoi Francis, mooie labjes!! Heb je nu alleen Bridget nog of heb ik dat mis.. Groetjes Aly en een poot van Laycka

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Francis heeft 123 ontvangen.

Berichten en online status
Francis was voor het laatst online 11 jaar, 2 maanden, 5 dagen, 8 uur, 36 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^