HondenPage baasje ''Y.vonne''

Wat schreven de vrienden van ''Y.vonne'' op het forum

honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenvoer Orijen original adult 6kg
" Wat zou je er minimaal voor willen hebben. "Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira  35 euro?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenvoer Orijen original adult 6kg
Heeft iemand interesse om een zak Orijen original adult van 6 kg over te nemen, nog niet geopend, datum april 2023. Onze hondjes hebben na 10 jaar definitief besloten geen Orijen meer te eten ]0 Omgeving Utrecht Leidsche Rijn, heb er €49,95 voor betaald, mag voor minder weg.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Tatoeage van je hond!
" Ik heb er 3. En nog wel bijzondere ook, want twee ervan heeft Ben gezet. Een huilende wolf met een tribel, maar de mooiste zijn mijn 4 hondenpootjes, die bij mijn hart zitten en zo omhoog lopen. "Didy  Wat leuk! Mijn dochter en ik zitten er ook aan te denken een afdruk van de pootjes van Gio en Kyra te laten tatoeëren.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Jaarlijkse check senior
Wij hebben de seniorencheck dit jaar voor het eerst gedaan bij Gio en Kyra, ze zijn 9 jaar. Was heel uitgebreid, DA nam ook alle tijd, goede ervaring.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Ik wil dit even van me afschrijven.
Ach toch, arme Willow en arme jij. In onze praktijk werken drie dierenartsen. Twee zijn bijzonder goed met zowel de dieren als de baasjes. Eén DA kan, als ze in een slechte bui is, zeer kortaf en ongeduldig zijn. Ik heb het gemeld bij de praktijk toen ze boos werd en Gio hardhandig vastgreep toen hij zijn tandjes niet wilde laten zien (laat mij dat dan ook even doen :'( ) en ze ook nog een inenting die over de datum bleek had gegeven. Dit is goed opgepakt en deze DA is nu een stuk beter te hebben. Het is wel zo dat veel baasjes, als ze een afspraak maken vragen welke DA dan dienst heeft, omdat velen niet bij haar willen afspreken. Klagen dus, een DA kan echt niet op deze manier te werk gaan. Ik hoop dat Willow dit snel vergeet. Onze Gio wilde een tijd niet naar binnen bij de DA, maar inmiddels gaat het weer goed.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ach, die lieve Bams, voor mij dé HP-hond, zo oud geworden dankzij de allerbeste zorgen van jou. Veel sterkte voor jou en Ogin.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Bolonka svetlana
Wat leuk, ik kende dit ras helemaal niet, het is ook een bichon :-) Veel geluk voor jullie gewenst!
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Wat zit er allemaal in mijn pup?! Help
Blijkbaar heb je de moeder en vader niet gezien? Willem heeft wel iets weg van onze Gio, een maltezer/havanezer, maar 10 kg, dan zit er iets anders in. Zie wel wat schnauzer inderdaad. Er zijn dna-testen die best wel wat inzicht geven.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hond na 11 jaar overleden, schuldgevoelens
Je denkt te veel en het is piekeren geworden (je bent niet de enige!). Niemand is perfect, dat hoef jij ook niet te zijn. Ik lees hier regelmatig dat baasjes denken "waar ben ik aan begonnen". Mijn hondjes zijn inmiddels ook senior, en laatst heb ik voor het eerst opgezocht of er een dierencrematorium in de buurt is. Dat hebben ze me echt niet kwalijk genomen. Je hond heeft vele jaren jouw liefde gehad, hij neemt je echt niet kwalijk dat je symptonen van ouderdom hebt opgezocht, je probeerde juist een goed baasje te zijn hiermee. Je bent nu ook( begrijpelijk)erg emotioneel, gun het wat tijd.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
Wat leuk, die snuffelmatten :-D , ik begrijp dat je ze verkoopt?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Steriliseren
Hier allebei "geholpen", geen gedragsverandering.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Juiste voeding voor hond die gesteriliseerd is
Kyra heeft daar ook last van, overgeven 's nachts. Advies dierenarts: een korstje brood voor het slapen gaan, evt een bakje rechtsdraaiende yoghurt overdag. Hier zijn ze dol op Orijen en Purizon brokjes.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Ik snap sommige mensen niet.
@Ina, ik herken dit, heb ook 2 hondjes en ze zijn, aangelijnd, al vier keer door een loslopende hond aangevallen. Je raakt in paniek, want je hebt twee honden vast en moet dan op één of andere manier de aanvallende hond weg zien te krijgen. Uiteraard "deden al deze honden niks", en nadat het leed geschied was, "hadden ze dat nog nooit gedaan ]0 ." Nadat het één keer flink mis ging en een spoedbezoek aan de dierenarts nodig was, scan ik constant de omgeving als we uitgaan. Niet leuk. Nog erger, van spontane, speelgrage honden zijn Gio en Kyra, op honden na die ze kennen, helemaal niet meer gecharmeerd van andere honden, erg jammer.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in dentastix
Bij ons is een dentastix binnen een paar seconden op ;-) , dus ik geloof er niet in dat het goed voor de hondentandjes is. Ik las laatst dit: Dentastix slecht voor het gebit! Er wordt volop reclame voor gemaakt. De Dentastix van Pedigree (en vergelijkbare merken) die de vorming van tandsteen tot 80% zou verminderen. Wist je dat een dentastix vol zit met suiker? Ongeveer net zoveel als een Mars reep. Er zit zelfs meer suiker in dan vlees. Volgens de dierenarts in dit artikel krijgen steeds meer honden diabetes door producten als dentastix http://www.rtvnoord.nl/…/Steeds-vaker-diabetes-bij-Bello-en… Februari is de maand van de gebitscontrole en er zijn dierenwinkels maar ook dierenartsen die in samenwerking met Pedigree de Dentastix weggeven. Mijn advies is gooi deze onzin in de vuilnisbak en koop een bot, runderoor, kluif, kippennek etc. Dit is natuurlijker, gezonder, bevat geen suiker en je hond doet er ook veel langer over, waardoor het langer over zijn tanden schuurt en tandplak verwijderd.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Niet fit
Gio had de afgelopen warme periode ook af en toe diarree, ik denk inderdaad dat hij last van de warmte heeft, dus dat zou bij Bumper ook het geval kunnen zijn. Goed in de gaten houden en het moet snel beter gaan. Overleg met DA is altijd verstandig.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Een vraagje
https://www.hondenpage.com/hondenforum/223745/wat-kost-jullie-hond-per-maand?.php Heb je hier iets aan?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Wat kost jullie hond per maand?
Een tijd terug heb ik het eens een heel jaar bijgehouden wat we aan onze 2 kleine mormels kwijt waren, dit kwam op iets meer dan 300 euro per maand, heel wat meer dan ik ingeschat had O-) Vier keer per jaar trimmen, regelmatig naar dierenarts en duur voer/snacks zijn hier de hoofdschuldigen.En ze zijn wel een beetje erg verwend.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Plast in de vroege morgen op het vloerkleed.
En bovendien, mijn ervaring is dat als er één keer op een kleed geplast is, het een "plaskleed" blijft, hoe goed je het ook schoon denkt te maken ]0
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Seizoenentopic.....leuke verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes wat ze zoal doen in het seizoen ZOMER....binnen en buiten !
" Wekom. Laat je ook ons meelezen met jouw vriendjes wat die zoal beleven ? "Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin  ik lees altijd mee ;-) . moet uitvogelen hoe ik hier foto's kan plaatsen ]0
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Seizoenentopic.....leuke verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes wat ze zoal doen in het seizoen ZOMER....binnen en buiten !
Haha, Willemijn, fantastische foto ;-)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in husky x stafford/pit pup gezocht
lol, dit is de eerste keer dat ik lmao ben tegengekomen op dit forum. Je hebt iig een hoop reacties waar je misschien iets mee kunt doen ;-)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Moet ik een andere trimster zoeken??
Gio vindt het ook heel vervelend om naar de trimster te gaan, Kyra vindt het wel ok. Ik blijf er zeker niet bij, dan worden ze veel onrustiger. Als ik weg ben, kalmeert Gio snel. Mijn trimster meldt bij het ophalen altijd netjes hoe het gegaan is. Bij het nageltjes knippen wil Gio nog wel eens bloeden, dat wordt altijd keurig gezegd.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hulp nodig!!!!!!
Onze Kyra is ook erg bang voor vuurwerk, onweer en andere harde geluiden. Sinds vorige maand zijn nieuwe buren het huis aan het verbouwen en dit is echt een ramp, vooral met boren. We hebben nu Zylkène van de dierenarts gehad. Ik heb niet het idee dat het veel helpt, maar bij sommige honden schijnt het wel veel verschil te maken. Wij steunen Kyra overigens wel, desnoods gaan de hondjes mee naar bed bij bijvoorbeeld onweer, dan wordt ze wel rustiger. Soms kiest ze ervoor om in de tuin onder de struiken te gaan liggen, of in een kleine omgeving, onder de trap of een tafeltje, zelfs in de kast op onze schoenen. Dat mag ze zelf weten. We gaan dan regelmatig kijken. Ze heeft helaas soms de neiging om ook bij hele kleine geluidjes al zielig te gaan doen, dan negeren we dit gedrag. Ze wil ook niets eten als ze bang is, en helaas blijft ze nog lange tijd na het lawaai bang. Ik volg ik dit topic graag voor tips.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Probiotica ervaringen
" Biogarde? Heb je het dan over die biologische rechtsgedraaide yoghurt met die levende goede bacteriën (vandaar rechtsgedraaid)? "Peter & Yuna  Klopt! Het mocht van de dierenarts ook yakult zijn, maar daar twijfelde ik over, bovendien lust Kyra het echt niet ;-) "Biogarde verschilt niet veel van gewone yoghurt. Het verschil zit hem in de bacteriën die worden gebruikt. Biogarde ontstaat door aan melk de lactobacillus acidophillus en de lactobacillus bifidum toe te voegen. Deze bacteriën zorgen voor een wat mildere smaak. Gewone yoghurt heeft voor de helft linksdraaiende melkzuren en voor de helft rechtsdraaiende. Ze lijken op elkaar, alleen de stand die de atomen ten opzichte van elkaar innemen in het molecuul verschilt enigszins. Rechtsdraaiende melkzuur blijkt een gunstigere invloed te hebben op de darmflora. Biogarde heeft voornamelijk rechtsdraaiende melkzuren. Daarom reageren mensen met darmproblemen beter op biogarde."
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Probiotica ervaringen
Mijn hondjes, met name Kyra, hebben ook gevoelige darmen. Sinds ik ze een paar lepeltjes biogarde geef op aanraden van de dierenarts gaat het stukken beter.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in vegan day?
Ik las toevallig net dit stukje: "Hondachtigen zijn van nature uit eigenlijk eerder omnivoren dan carnivoren. Hun spijsverteringsstelsel kan perfect plantaardige voedingsstoffen verteren. Wolven eten ook vaak fruit of noten. Daarnaast eten wolven ook altijd eerst de maag van hun prooi op, deze bevat veel plantaardige resten. Honden hebben nood aan een maaltijd die voor 30% uit groenten of fruit bestaat. Let er wel op dat fruit of groenten steeds worden gekookt en fijngehakt. Rauwe groenten zijn zeer slecht verteerbaar voor een hond. Welke groenten of welk fruit gebruik je het best? Gebruik geen granen. Geen enkele soort is geschikt als voeding voor zowel katten als honden. Probeer zeker te variëren omdat elke groente of elk fruit zijn eigen speciale voordelen heeft. Gebruik regelmatig groene groenten. Deze bevatten chlorofyl en hebben een zuiverende werking voor het lichaam. Enkele ideeën: wortels, spinazie, zoete aardappels, waterkers, broccoli, erwten, asperges, bonen, selder, boerenkool, rapen, bananen, appels, peren… Let er wel op dat groenten die onder de grond worden gekweekt minder gebruikt worden dan groenten boven de grond. Rauwe ajuin, look, tomaten, pepers, komkommer en aardappels worden beter vermeden. Ze bevatten stoffen die je hond meer kwaad dan goed doen. Ook noten kunnen een goede aanvulling zijn omdat ze veel gezonde omega-3 vetzuren bevatten. Maal de noten eerst en geef geen al te grote dosissen. Eén à twee noten per dag volstaan ruim voor een grote hond." Misschien nog yoghurt en/of een eitje erbij als het niet veganistisch hoeft te zijn?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Komkommer
Hier lusten ze absoluut geen komkommer,en Gio eet verder echt alles ;-)
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Renske vers vlees? Ervaringen gevraagd.
Hier vinden ze Renske heerlijk, maar de ontlasting was vreselijk, dus er mee opgehouden.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Ervaringen Orijen Adult
Gio en Kyra vinden het allebei heerlijk en doen het er al jaren goed op. Ze hadden eerst Renske, maar hadden toen veel diarree. Ik vind het wel kleine brokjes, dus veelvraat Gio heeft ze in no time op. Ik maak er voor hem vaak een zoekspelletje van. Ze eten de brokjes ook als beloningssnoepje, hebben ze liever dan de dure zonder granen yummeez ]0
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Nieuwe hond en niet eten
Toen een hond die tijdelijk bij ons was niet wilde eten, werkte het goed als ik het eten met de hand aanbood.
 

Vrienden van ''Y.vonne''

honden foto van Gio en Kyra

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^