HondenPage baasje DvD-tje

Wat schreven de vrienden van DvD-tje op het forum

honden page profiel FayFay schreef in broodfokkers
Wauw!! nu kom ik regelmatig bij speciaal basis onderwijs en speciaal onderwijs omdat kinderen moeite hebben met de Nederlandse taal, maar zelfs hier is begrijpend lezen HEEL moeilijk, misschien eens contact opnemen met Kentalis voor een paar van jullie en dan moet je even zeggen, ik lees alleen wat in mijn hersenen doordringen, ze zullen meteen scnappen wat dit is, dit is namelijk een afwijking in de hersenen genaamd TOS. Zelf ben ik momenteel bezig met een project, maar ik hou al jaaaarrreeeennnn marktplaats in de gaten, nou geloof mij, zodra een paar bepaalde mensen contact opnamen heb ik het afgekapt, vooral omdat ik al jaren zie, hoe ze vragen om honden en na 3 nesten worden de teven wegens tijdgebrek weggedaan en vragen ze weer om een hond. Dat bedoelde ik en dat van de auto's Elke dealer heeft wel een paar andere merken staan, inruil of iets dergelijks, wat dacht je dat die dan naar de sloop gingen? Nee die worden nagekeken en weer verkocht dus ja je kan bij een auto dealer andere merk auto's kopen, zo moeilijk is dat niet en ik snap best dat sommige vrouwen meer verstand hebben van hun stofzuiger, dan van een auto, maar dat het zo dramatisch was is wel wat om te huilen.
honden page profiel FayFay schreef in broodfokkers
" Toch altijd bizar dat mensen ondanks "huiswerk" bij zulke kwekers belanden? Als je een rashond wil kopen neem je er een met stamboom. Punt uit. Dan heb je geen kans om bij broodfokkers te belanden. Echt niet zo moeilijk hoor. Even naar de website van de rasvereniging gaan en dan wordt alles duidelijk.  Als je een Mercedes wil kopen dan ga je toch ook niet bij een Opel-garage aankloppen?        "Barbara Corthals  Waarom niet, ik kocht mijn Fiat Coupe bij een Alpha dealer en zelfs mijn Mini bij een VW dealer. Daarbij die stamboom is geen garantie om niet bij een broodfokker te kopen, hoeveel van die stamboom fokkers wel niet nesten hebben zonder stamboom, tja zitten ze al over het limiet heen maar dan fokken ze gewoon nog een nest. Daarbij wie was dat hier, die kocht een hond, was een ander ras maar kreeg een stamboom omdat de fokker het gewoon bij een nest had ingelegd, nu is dat was lastiger vanwege DNA test maar het werdt wel gedaan en hoeveel van die fokkers gebruikten niet even de nieuwe reu en gaven de kampioen op als dekreu. Dat gebeurde ook heel veel, dus het ophemelen van stamboomfokkers is ook een beetje overdreven. Tegenwoordig met de crisis fokt elke Henkie ineens nesten om maar wat bij te verdienen waarna na 3 nesten de teef weggaat wegens tijd gebrek, dat maakt het moeilijker om een goede fokker te vinden. Maar hou maar eens een aantal jaar marktplaats in de gaten en dan elke zoeken op het zelfde ras, je vist op den duur zo de foute mensen eruit.
honden page profiel FayFay schreef in Wat moet ik doen?
En waar gaat over een jaar je kleine buitenspelen? Besef goed, je kind ontwikkelt zich razendsnel, niet om negatief te doen, maar kinderen vinden het nog wel eens leuk om buiten met een schepje in de zandbak te spelen, of laat je dan je kleine voor het huis spelen en ga je er dan bij zitten? Dit is leuk op korte termijn, maar ik kijk toch liever op jaren, straks is je hond 10 en je kind 3 dan moet de kleine de hele middag maar binnen zitten want mama moet stofzuigen en opruimen en even achter het huis zit de hond. Waarschijnlijk ben ik weer de azijnpisser, maar ben een realist, ik heb een dochter en die liep met 2 toch echt al in de tuin te graven, welliswaar tussen mijn honden, maar die waren dol op het kind en niet zoals die van jouw.
honden page profiel FayFay schreef in Magere Mechelse herder
Waarom doe je niet eens meer voeren dan ze aangeven, ik heb ook zo'n hond die niet op gewicht wou komen, toen ben ik begonnen met bakje leeg bakje vol, nadeel is ze gaan enorm schijten maar ze kwam toen wel gewoon aan. Geef ik weer de hoeveelheid die ze moet hebben dan valt ze weer af. Bij dunne geef ik altijd kip karkassen, door de botjes/kalk kan de ontlasting wat compacter worden.
honden page profiel FayFay schreef in Bloedverlies uit penis
Gewoon naar de dierenarts gaan, daar heb je dierenartsen voor namelijk
honden page profiel FayFay schreef in Agressie
Staar je niet blind op het kwispelen, sommige rassen als deze kwispelen zeggen ze, kom maar eens hier als je durft dan vreet ik je compleet op. Mijn hond kan ook heel mooi kwispelen naar andere honden en dan zegt ze echt niet, laten we leuk spelen.
honden page profiel FayFay schreef in Pas op Stafford mee naar frankrijk !
En nu verwacht je dat we allemaal gaan zeggen ooohhh wat erg, ja sorry hoor dat is algemeen bekend, daarbij is de wet de wet, daar heeft iedereen zich aan te houden. Daarbij als je je hond naar een pension brengt is het heus geen bezoekuur, want waarom breng je ze dan naar het pension, die mensen hebben heus wel meer te doen dan de hele tijd bezoekuur houden voor hysterische baasjes.
honden page profiel FayFay schreef in Puppy jankt en piept als een idioot in de bench.
Oh oh oh, moet je nou eens kijken, de fanatiekelingen zijn weer bezig, laat me raden allemaal verhalen van de dus van een neef van de kennis van de krantenjongen zijn oom zijn zwager, echt wat een kul delen jullie hier soms, het is een hond, gewoon een hond die dien je te opvoeden niet te pamperen, kijk alleen al eens wat pamperen ons heeft gebracht, kinderen die chronisch aan de Ritalin zitten en hondenscholen schieten als paddestoelen uit de grond, ziekelijk gewoon, de een weet het nog beter dan de ander en is nog voller van zichzelf dan de ander. Gewoon triest en dan TS compleet afzeiken, nou als je alle postgeschiendenis kijkt krijg ik medelijden met jullie eigen honden die zitten de hele dag naar een baas te kijken die haar opvoedtechnieken op internet loopt te spuwen. Zoek gewoon een leven. TS zijn hond moet gewoon leren dat dit niet kan, daar is niets zieligs aan, en van een drup water is een hond nog nooit dood gedaan, oohhh wacht even nu komt er natuurlijk nog iemand die hoorde van de broer van de slager zijn oom zijn tante die weer iemand kon op een boortoren die toevallig weer de zoon van de krantenboer kon die zijn hond is doodgegaan aan een pufje water, echt en van even schrikken uit gefixeerd gedrag want dat is keihard janken is ook niemand dood gegaan, sterker nog je geeft een hysterisch iemand ook een tik in het gezicht zodat die hersens even weer op normaal gaan functioneren. Dat ik volgens sommigen van jullie 'chronisch gestoord' zou zijn, liever knettergek en buiten aan het wandelen dan de hele dag, echt sommige mensen zitten hier de hele dag, heb dat wel gezien toen ik met gebroken bekken lag, anderen advies te geven, hoe betrouwbaar is dat, iemand die als een echte zolderkamer autist de hele dag zijn eigen hond in huis heeft maar als een echte GT anderen advies gaat geven. TS ga gewoon naar een goede hondenschool en laat die fanatiekelingen hier gewoon links liggen, die zijn alleen maar bezig met boeken lezen, voeding bestuderen, gefixeerd naar hun eigen hond staren en weet ik veel wat, maar eens even naar buiten gaan zit er bij veel niet in want anders missen ze misschien een topic waar ze hun eigen opvoedtechnieken kunnen opdringen. En dit is het laatste wat ik erover zeg, ik ga weer naar buiten, is veel te mooi weer om binnen te zitten
honden page profiel FayFay schreef in Wat moet ik doen?
Die ging bij mij naar een goed tehuis, een hond is een roedeldier die ga je niet afgesloten voor de 'veiligheid' houden, zet hem dan bij iemand neer die ervoor kan zorgen en die zijn afstandelijke karakter kan waarderen. Wat als het wel mis gaat, wat zeg je dan tegen je kind of dat van een ander, sorry? of oh dat deed hij anders nooit? Of ach beetje make up en je ziet er niets meer van? Bedenk goed, deze hond is ouder, is net over zijn top heen en zwaar, geen kind die dat even aan de kant duwt.
honden page profiel FayFay schreef in Puppy jankt en piept als een idioot in de bench.
Wauw, ik heb laatst een programma gekeken over ziekelijke fanatiekelingen maar er zitten hier wel wat potentieel patientjes, DJ vraagt wat hij moet doen, niet om fanatiek jullie opvoedtechnieken door de strot te krijgen gedouwd en compleet afgebrand te worden. Daarbij misschien moet DJ even zijn bankrekening geven, kunnen jullie geld storten voor de rekeningen, kan hij namelijk even rustig de tijd nemen voor de hond, iedereen moet werken, anders komt er weinig geld binnen, tja zo is dat nu eenmaal, kun je wel janken hoe 'gevaarlijk' een bench is, ik denk dat internet een stuk gevaarlijker is voor sommige mensen, pak de riem van je eigen hond en ga wandelen als je denkt dat je zo fanatiek je mening moet doordrammen en anders ga je dat maar doen in Den Haag tegen de hoge zorgkosten en dergelijke, ga je daar maar zo fanatiek jengelen, hebben we er ook nog wat aan, met deze menthaliteit jaag je andere mensen alleen maar weg die gewoon iets vragen. Als je hond jankt, pak eens de plantenspuit, even een puf de bench in, een bosje sleutels op de bench te gooien, de hond zal dan al snel leren dat janken een negatief gevolg heeft. Het is oefenen duurt soms even, op den duur gaat het lampje wel branden.
honden page profiel FayFay schreef in animal expres ervaringen
Er wordt gevraagd om ervaringen, dus nee geen ervaring mee.
honden page profiel FayFay schreef in advies gevraagd ivm herplaatsen
Gewoon herplaatsen, vragen om legitimatie, vragen wat ze de hond te bieden hebben, google het telefoon nummer, google op broodfok met de plaats waar ze vandaan komen en op naam. Met kanker doorsta je hele zware behandelingen waar je nog lang last van kan hebben, men onderschat dat enorm zo langs de zijlijn en denken ook dat het geld zo aan de bomen groeit, helaas is minder waar. Hoe hard het ook klinkt gewoon herplaatsen, soms moet je voor jezelf kiezen.
honden page profiel FayFay schreef in Vlooien discussie thuis...
" Ja ik ken het spul. Leuk dat het zegt alles aan te pakken. Maar ei en pop stadium valt niet aan te pakken behalve met stoomreiniger. Deze moeten dan binnen 9 weken uitkomen (want zo lang is het spul nog werkzaam) zodat ofwel de larve ofwel de volwassen vlo geïnfecteerd wordt. Ja en dan werkt het dus wel, tegen het 2e en 4e stadium maar niet tegen het 1e en 3e stadium. En onaardig? Nee, het is gewoon een gezegde klok-klepel. En dat zeg ik omdat ik jou vaker ungefundeerde uitspraken zie doen die niet (helemaal) kloppen. Het is lief dat je iedereen wil helpen maar als je iets niet (helemaal) zeker weet, doe dan geen uitspraken. Zo ontstaat verwarring. En natuurlijk moet je de omgeving behandelen, maar het goedje wat jij net aanraadde, azijn/spiritus/water, werkt niet voor alle stadia en heeft ook geen nawerking. Pak dan goed spul zoals de sectolin of ander bewezen omgevingsspray die wel lang werkzaam is. Groene (en alleen de groene) Dreft is prima geschikt om je hond mee te wassen als hij vlooien heeft. Gebruik er dan het liefst wel een goede conditioner achteraan, zodat de haarschubben weer sluiten (maar dat geldt eigenlijk voor elke shampoo). Zorg dat het niet in de ogen komt want dat prikt. Stuk goedkoper en doeltreffender dan al die dure vlooienshampoo's waar vaak ook toegevoegde chemicaliën in zitten. "  Klopt, zo heb ik ook wel eens de hond ontdaan van vlooien en ook wel eens katten en kittens die dan zogenaamd waren behandeld. Helaas heb je dan nog mensen die gillen dat het ongezond is en slecht voor de huid, heel vervelend, heb daar laatst ook al onenigheid over gehad op smoelenboek, was ook zo'n griet die begon te preken dat het slecht was en blablabla, nou geloof mij als de huid binnen 2 dagen niet meer normaal is dan is de hond waarschijnlijk al reeds overleden. Kan echt geen kwaad anders zouden ze de vogels na een olie ramp ook niet mee wassen en die moeten er zelf nog met de snavel doorheen om het weer vet te maken.
honden page profiel FayFay schreef in Vlooien discussie thuis...
Tuurlijk zegt die dierenwinkel dat je die spullen moet kopen, zijn loon moet ook betaald worden, zijn vaak spuitbussen van 12 tot 30 euro. Ga je naar de action koop je anti muggen spray a 3,99 per bus zit exact hetzelfde in, staat er in kleine lettertjes op dat het ook helpt tegen vlooien. Ik heb een stoom apperaat, daar doe ik mijn vloeren mee, er is geen ei, larf of vlo die 100 graden plus overleefd, immers stoom is heter dan kokend water, druppel tea tree erin en hoppatee. De honden hebben ook een Bravecto pil gehad en heb geen vlo weer gezien, werkt super.
honden page profiel FayFay schreef in Reu gebruikt als dekreu zonder mijn medeweten
" Ik zou een rechtsgeldig contract opstellen dat dit gebeurd is zonder jou goedkeuren en dat je niet verantwoordelijk gesteld kan worden voor eventuele gevolgen even langs het juridisch loket bijvoorbeeld "Stabij Gijs  Prachtig idee, maar dan moet de tegenpartij ook tekenen he
honden page profiel FayFay schreef in Reu gebruikt als dekreu zonder mijn medeweten
Hahaha lig hier helemaal blauw van het lachen, wie neemt zijn hond nou mee naar een adres waar een loopse teef is en vervolgens ga je zelf nog even alleen op pad. Helaas dit is Nederland, zolang er niets op papier staat heeft papa geen recht van spreken, sterker nog, ze kunnen jou nog aansprakelijk stellen voor de 'schade'
honden page profiel FayFay schreef in Ik kan mijn reactieve hond niet uitlaten
Iedereen raad weer dingen voor de hond aan, prachtig allemaal, maar zou je zelf niet eens aan krachttraining doen, het is maar een hondje van 30 kilo, ik weeg zelf 57 kilo loop met een hond van 45 kilo en een van 30 kilo en vlieg niet van mijn sokken en dan loop ik met een slechte heup. Gewoon krachttraining gaan doen, conditie en kracht opbouwen, daar krijg je zelf ook meer zelfvertrouwen van.
honden page profiel FayFay schreef in Vervelend gedrag
Gewoon aan de riem houden, zodra je ziet dat hij wil fixeren, corrigeren, dus voor hij door het dolle in de riem hangt. Voer zou ik niet gebruiken, hebben ze namelijk nog een reden om uit te vallen, de hond loopt langs hun wandelende voerbak. Ik loop al 12 jaar standaard met honden aan de riem omdat ze graag zich als kemphanen gedragen. Sommige honden hebben dat gewoon in zich, de kunst is voor ze flippen ze uit de fixatie te halen, dus hun concentratie te doorbreken op de andere hond. Werkt perfect, want zodra de honden elkaar zien beginnen ze al een gesprek, ik ben gewoon de stoorzender in dat gesprek.
honden page profiel FayFay schreef in hond dood na vacinatie
"  Ratten zit niet in alleen in gore sloten. Heb al eens in de woonwijk,op van die regenachtige dagen s'avonds als het gaat schemeren een rat gezien,ze zitten ook in die rioolputten en lopen overal waar het groen is,alleen zien wij het bijna nooit...ook in de plasjes water.   Ik laat altijd mijn honden voor weil enten,in de kreek langs het riet zitten er ook ratten. Ze zwemmen daar niet maar ik ga mijn honden niet het risico laten lopen dat ze toch een weil besmetting oplopen. "Monique  Met name mijn laatste zin doet het erg goed.
honden page profiel FayFay schreef in hond dood na vacinatie
Tja ik zou alleen voor Weil enten alleen als je hond gore sloten vol ratten en ander ongedierte bezoekt, zo niet waarom voor Weil enten? Mijn hond heeft gruwelijke hekel aan water, nou die duikt echt niet even in zo'n smoezelig boerenslootje dus hier krijgen ze verder geen entingen meer, eerste jaar en klaar. Je moet maar zo denken als je bij water staat, zou ik mijn kind erin laten zwemmen, zo ja, dan kan het, zo nee, dan hond aan de riem en doorlopen.
honden page profiel FayFay schreef in Bijten / happen uit het niets
Het eerste wat ik kan bedenken is, wat heb je allemaal gedaan tijdens de socialisatie periode? Het tweede wat ik kan bedenken, voed de visite op, geen aanraking, geen praatje tegen de hond en geen oogcontact, de hond is er gewoon niet voor de visite. (daarbij kun je de hardnekkige visite even een knuffelbeer in handen geven, zijn ze ook rustig) Zelf de hond corrigeren bij opbouwend ongewenst gedrag. Zet de hond gewoon op een plek neer dat ze wel alles kan overzien, maar dat je zelf de touwtjes in handen kan houden, dus geen visite bij de hond en de hond op plek houden.
honden page profiel FayFay schreef in Moet ik er wat van zeggen?
Wie weet staat het beestje al wel te koop, momenteel worden er niet zo veel honden overgenomen vanwege de vakantie.
honden page profiel FayFay schreef in hond dood na vacinatie
een enting die op 5 jarige leeftijd 3 week later herhaald moet worden? Mja bij mij krijgen honden na het eerste jaar helemaal geen entingen meer, is alleen maar geld klopperij waar honden allerlei enge ziektes van ontwikkelen, van allergie tot kanker. Dan heb je de zogenaamde jaarlijkse enting zoals ziekte van weil, tja wie laat zijn hond in een goor boeren slootje vol ratten zwemmen? en ja zelfs 10 week later kan een hond nog last krijgen van een enting, misschien dat hij al wat last had maar een hond laat niet snel zien wanneer hij zwak begint te worden. Maar goed ik had jaren geleden een gezonde hond, top conditie en die pakt zijn bal op en valt om en was ook van de wereld. Alleen sectie kan je zekerheid geven wat het is geweest.
honden page profiel FayFay schreef in Pup aanschaffen met werk
Ga van een jaar zindelijkheidstraining uit, dan kan het altijd meevallen, kleine honden doen er over het algemeen langer over dan grote honden. Daarbij laat je niet gek maken door praatjes over zindelijkheid, je hond bij wijze van spreken elk kwartier op het gras laten plassen wil niet zeggen dat het zindelijk is. Ook fysiek is het dan niet mogelijk, dat zou een beetje hetzelfde zijn als mensen je gaan vertellen, mijn kind was met 1 jaar al zindelijk en vervolgens hielden ze het kind de hele dag boven de toiletpot.
honden page profiel FayFay schreef in hondenvoer van de action/supermarkt
Ja hoor kun je gewoon geven aan je honden, meerendeel van het hondenvoer is erop ontwikkeld dat je hond nog net normaal kan functioneren. Of het altijd even gezond is is een ander verhaal, maar zie het beetje alsof je elke dag bij de snackbar eet, je kan er prima op functioneren, maar verloop van tijd zal je toch tekorten opbouwen.
honden page profiel FayFay schreef in Jankende pup
Pffff wat een opmerkingen, gewoon rust, regelmaat en reinheid, een hond is ook een gewoonte dier, hoe meer structuur hoe beter. Ik heb niet alles gelezen, maar zou zeker niet de pup op de bank of stoel doen, geeft alleen maar verwarring over status in huis, wil je met de pup, kom je bij hem. Je zal zien zodra de regelmaat komt de pup weet wat hij kan verwachten.
honden page profiel FayFay schreef in Pup en blaffen naar omstanders. Andere hond reageert hier op!
" Je pup is in zijn angstperiode gekomen en gaat daarom dingen spannend vinden die eerst heel normaal waren. Ik zou ze dus sowieso de komende paar weken even apart uitlaten. Dan als er iemand aan komt laat je je pup zitten en beloont hem voor aandacht geven aan jou. Je kunt misschien aan een aantal vreemden vragen of ze iets lekker willen geven als je hondje zich rustig gedraagt, verder niet aaien maar alleen lekkers geven. Zo leert je hondje dat vreemden niet eng zijn. Als hij dan meer ontspannen reageert kun je natuurlijk weer met je volwassen hond erbij gaan lopen, maar ik denk dat als je dat op dit moment blijft doen dat het probleem dan alleen maar vergroot omdat ze elkaar dus versterken. "Charlie, Aiko & Ronin  Klinkt leuk, zo maak je een bedelaar van je hond
honden page profiel FayFay schreef in Lieve 6 jarig Amerikaanse bulldog wordt plots aggressief
Gewoon een vraagje, hoe intelligent is je ex, het spijt me wel, ze geeft je kind ook geen pistool in de hand, waarom wel een Amerikaanse Bulldog. Als deze hond mijn hond had aangevallen en mij had gebeten zou ik hier absoluut werk van maken, niet om je dochter te pesten maar wel zo'n idioot aan te laten pakken. Bedenk, zo'n persoon kan blijvend letsel eraan over houden, je ex is verantwoordelijk. Daar zou hier niet eens een topic over geopend hoeven te worden, die hond ging bij mij weg. Veiligheid boven alles.
honden page profiel FayFay schreef in Beagle heeft Weinig zin om te lopen, gaat zitten of liggen
Je moet even voor jezelf gaan nadenken, wat wil je doen na diagnose? Mijn hond is bijna 12 loopt ook niet soepel heeft overal harde bulten, nu kan ik naar de dierenarts gaan en een diagnose laten stellen ben ik handen vol geld kwijt en de hond wordt er niet jonger op. Sommige levende wezens takelen gewoon sneller af dan een ander, dat gebeurd gewoon, gister kwam mijn vriend met zijn kameraad, nou mijn vriend lijkt begin 40 met zijn bijna 52 en zijn van kameraad leek net uit het bejaardentehuis te zijn gerold terwijl die net zo oud is. Gebeurt gewoon, aftakelen hoort bij het leven en daar lijken sommige mensen zich niet echt bij te kunnen neerleggen. Daarbij als de hond er niets aan vind om zo ver te wandelen hou daar dan rekening mee, je zegt ook niet tegen een bejaarde, kom we gaan even 10 km wandelen met je slechte heupen en knieen.
honden page profiel FayFay schreef in Spijt van pup?
Tja iedereen zegt altijd, is zoooo leuk een pup, persoonlijk, doe mij maar een volwassen hond, pups zijn leuk, absoluut vooral bij een ander. Ik ga hier niet zeggen dat je de pup moet houden, absoluut niet, als jij denkt dat je dit niet trekt, wegdoen, voor je pup maakt het geen zak uit, die is dan gewoon even bij je wezen logeren. De eerste twee jaar zijn honden erg vermoeiend, druk en slopen nog best wel wat. Als je dit niet trekt, zal ik de laatste zijn dat je hem moet houden. Ik zeg altijd een hond nemen is een relatie beginnen, en beetje krom om te zeggen maar als je vriend zoveel energie vreet dat je doodmoe van hem gaat worden, maak je het ook uit en zegt ook niemand dat het verkeerd is. Een hond net zo, je begint een relatie en als die zoveel energie kost dat je er ongelukkig van gaat worden dan zeg ik 'maak het uit' is voor jou fijner en voor de hond ook.
 

Vrienden van DvD-tje

honden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Fay

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^