HondenPage baasje mel

Wat schreven de vrienden van mel op het forum

honden page profiel CC schreef in Droge huid door allergie
Misschien kokosolie (klein beetje inmasseren op de huid)? Ik weet dat dit bij mensen goed werkt.
honden page profiel CC schreef in Mijn lieve vriendje is niet meer
Daar hoef je je niet schuldig om te voelen, geen enkel verlies is hetzelfde en het is een ander soort verlies. Bij het een was er sprake van een ziektebed, dat is toch anders dan zomaar plots zonder enig voorteken dat dit ging gebeuren. Iedereen gaat anders om met verlies en rouw, voor veel mensen om je heen zal het leven gewoon weer verder gaan, voor jou voelt dat anders. Dat kan heel alleen en eenzaam voelen.   Helaas zal je met veel vragen zitten waarop je, zoals je zelf al zegt, geen antwoord op zal krijgen. Niemand heeft die antwoorden helaas. Wat fijn dat je nog lekker met Cody hebt kunnen wandelen. Je moet niet vergeten dat door deze nare gebeurtenis je de laatste momenten waar je bij was als een filmpje constant in je hoofd aan het afspelen bent. Daarom zal veel van wat je herinnert daarvan als raar of afwijkend lijken. Misschien was dat het ook wel. Maar je hebt kans dat als er niks was gebeurd je je dit niet had herinnerd (dan bedoel ik dat hij naast het raampje bij de deur stond).   Jullie band blijft, hij is nog bij je maar dan in een andere vorm. Is dit hetzelfde? Nee, zeker niet en helaas niet.   Je kunt hier altijd komen als je wat troost zoekt, mij hielp het echt om van me af te kunnen schrijven omdat het soms voelt alsof je gillend gek word. Gaat over, echt.
honden page profiel CC schreef in Heeft iemand een kruising tussen een pomeranian en jack russel?
Topic gaat op slot
honden page profiel CC schreef in Mijn lieve vriendje is niet meer
Nee geen ongeluk maar wel heel plots (hartstilstand door narcosemiddel). Het plotse maakt het zo raar, in een kort moment is je hele leven veranderd en anders. Geef het tijd, in het begin voel je je meer een zombie in een hele foute nachtmerrie. Een roes, dat uitzichtloze gevoel van ellende en moedeloosheid omdat je niks meer aan de situatie kunt veranderen. Dat is hoe ik het best kan omschrijven wat ik toen voelde. Sterkte en schrijf vooral van je af als je er behoefte aan hebt. Niet iedereen in de echte wereld snapt dat je kunt rouwen om een huisdier, soms weken- of maandenlang. Hier hoef je dat niet uit te leggen maar vind je begrip, herkenning en steun.
honden page profiel CC schreef in Mijn lieve vriendje is niet meer
Wat een vreselijk verhaal. Je zit in een rouwproces, de "wat als" vragen horen daar ook bij, die kunnen je gek maken. Je kunt je wel afvragen wat als dit of wat als dat maar helaas kan je de tijd niet terug draaien. Ik begrijp je helemaal, je verhaal had de mijne kunnen zijn maar dan een paar jaar terug. Als het ongeloof weg is en het besef dat je lieverd niet meer terug komt dan pas komt de klap en begint het rouwproces (is mijn ervaring, iedereen verwerkt verlies anders). Het is vreselijk pijnlijk, de leegte die je voelt en het gemis wat zo intens is. Je vraagt je of hoe dit in hemelsnaam ooit weer over kan gaan en hoe je kunt verder leven zonder hem. Het enige wat ik kan zeggen is dat het je zal lukken, het is echt een proces. Uiteraard blijft het gemis en de leegte maar die intense pijn en verdriet gaat over in af en toe huilen en gelukkig ook weer kunnen lachen om leuke herinneringen. Het is je niet voor te stellen nu, dat weet ik, ik kon dat ook niet toen de lieve mensen hier van HP bijna hetzelfde zeiden als ik nu tegen jou. Bij mij is het gemis nog steeds intens, af en toe een traan maar vooral dankbaarheid voor de tijd die ik heb mogen hebben met haar, dat neemt niemand je af, zelfs de dood niet. Jullie band heeft nu een andere vorm maar hij is er nog steeds en zal er altijd blijven. Wat mij hielp in het begin is een herinneringskist maken met daarin haar halsband, speeltjes, enzovoorts. En een ashanger voor aan een ketting, zo droeg ik haar altijd dicht bij me en dat gaf wat troost. Ik wens je heel veel sterkte met dit grote verlies, je moet er doorheen maar ik weet zeker dat dit je gaat lukken.
honden page profiel CC schreef in knieschijf schiet in en uit
Heb je dit met een gewone dierenarts of een specialist besproken? Ik zou als ik jou was het advies willen horen van een specialist, die kan je goed de voor- en nadelen vertellen.
honden page profiel CC schreef in Te dik
Ik zou zelf beginnen met het geven van voer dat gepast is voor een hond. Wat je geeft nu is niet de ideale voeding voor een hond. Brok of vlees kan je zelf bepalen en dan gaan afwegen. Je hondje is veelste zwaar zo te lezen, je zou een schema moeten maken met hoeveel gram goede voeding per dag, niets meer dan dat geven. Overgewicht is een belasting voor het lijf en slecht voor de gezondheid.
honden page profiel CC schreef in Help! Cooper wil iets te graag helpen..
Ik zou zelf of iets maken om haar aan vast te maken (aan een lange lijn, dan is ze erbij zonder gevaar). Of commando's gaan aanleren, trainen en oefenen, een commando om te kalmeren zeg maar. Dat doe je door het gewenste gedrag te belonen en daar uitendelijk een commando aan te koppelen. Ze doet niets fout, straffen heeft geen zin. Gevaarlijk is het maar dat zal zij niet beseffen, aan jou als baasje om haar daarin te begeleiden, is voor jullie allemaal ontspannender denk ik.
honden page profiel CC schreef in Kan het anders?
Volgens mij is het inderdaad alleen of alle meldingen uitzetten of emailnotificatie aan/uitzetten.   Ik ga het aan Arjen doorgeven dat het gewenst is als je je per topic kan afmelden voor de melding.
honden page profiel CC schreef in Kan het anders?
Het is even zoeken maar als je gaat naar ''mijn berichten'' dan zie je rechts een menu, er staat ''Mijn hondenpage'' met daaronder een aantal opties waar je op kunt klikken.   Dan klik je op ''Mijn forum notificaties'', dan kom je op een andere pagina terecht waar je vervolgens kunt kiezen bij ''Mijn instellingen'' of je een melding wilt als er nieuwe reacties zijn in het topic waar jij ook op gereageerd hebt.   Ik heb het staan op geen melding en krijg geen notificatie rechtsboven.
honden page profiel CC schreef in kruisingen chihuahua
Kruisingen zijn niet sterker, bastaarden denkt men van wel (dat is een kruising van een kruising van een kruising, enzovoorts). Kijk eens op www.dierenasiels.com als je graag een kruising wilt. Voor een puppy raad ik het af, je kunt dan beter gaan voor een gezond ras waarvan de fokker verantwoord fokt.
honden page profiel CC schreef in Jack Russel aanschaffen
Als je het al wilt doen (ik sluit me aan bij de rest wbt het geen cadeau doen van een dier, al is het een goudvis), misschien kan je beter tegen je ouders zeggen dat je/jullie weten dat ze graag een hond willen en daar graag (grotendeels) aan willen bijdragen. Je kunt een voucher of cadeaubon knutselen ofzo. Zo kunnen zij zelf bepalen welk ras ze willen en waar in plaats van dat er ineens een puppy voor de deur staat. Sowieso red je het niet met €500 als je en een gezond en goed gefokt hondje wilt + accessoires. Tenzij je ergens in een schuur gaat kijken maar dat zou ik erg afraden.
honden page profiel CC schreef in Er is er een jarig
Een dag te laat..Ondanks dat nog van harte gefeliciteerd!! Hele leuke foto:-D!
honden page profiel CC schreef in Zit ik nou fout???
Ik vind het doodnormaal dat je je hond vanaf pup af aan leert dat opspringen ongewenst gedrag is. Valt heel makkelijk te leren. Veel mensen vinden opspringende honden niet prettig (logisch). Je hebt het goed gedaan door deze meneer aan te spreken, dat hij daar geen begrip voor kon tonen is jammer.
honden page profiel CC schreef in Mijn hond heeft nierfalen en wil al 5 dagen niet eten
Ik zou een dierenarts bellen, spoed is altijd bereikbaar.
honden page profiel CC schreef in Verlatingsangst
Dat soort halsbanden is nooit niet de oplossing. Je hond is zoals ik het begrijp nooit alleen geweest, weet niet hoe dit moet en schiet in de stress (blaffen). Wat je moet doen is je hond leren alleen te zijn, je begint bij de basis net zoals je bij een puppy zou doen. Je kan niet van een hond verwachten die nooit alleen is geweest dat je een paar uur weg kunt. Elke hond heeft dit moeten leren. Zoek eens hier in de encyclopedie of via Google naar een opbouwschema voor het alleen leren zijn. Rustig opbouwen zodat je hond ontspannen alleen kan zijn.
honden page profiel CC schreef in Hulp nodig met 6 maanden pup!
Ik had zelf nooit een puppy genomen aangezien je pas een paar weken een herplaatser in huis hebt die, zo blijkt uit je verhaal, nog niet stabiel is. Cursus lijkt me een goed idee, ga je met de pup ook op cursus? Hoe ziet een dag er bij jullie uit qua beweging, rust, enzovoorts?
honden page profiel CC schreef in Even laten zien.
Prachtig gemaakt!!!
honden page profiel CC schreef in Bruce(boxer) is onverwacht overleden...
Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Het moet vreselijk geweest zijn om Bruce zo te moeten zien en dat niets dan helpt, hoe machteloos je je dan moet voelen.. Ik wens jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies. Bruce leeft voort in jullie hart en herinneringen.
honden page profiel CC schreef in Overgeven
Kan toeval zijn. Geef je de KVV uit de koelkast? Zo ja dan kan dit te koud zijn en daardoor niet goed vallen.
honden page profiel CC schreef in Commando "los"
Ik denk dat je door het gelijk weer te gooien er geen verband zal zijn voor de pup tussen het commando en wat ie doet. Je kunt spelen en zodra je ziet dat ie gaat loslaten het commando geven, speeltje vasthouden en direct met de stem belonen. Kunst is de timing en jouw duidelijkheid in wat je verwacht als je een bepaald commando geeft.
honden page profiel CC schreef in inloggen
Hoi Truida,   ik weet niet of je zeker bent van je inlognaam, dat is het enige wat wij kunnen zien als moderator. Je inlognaam is: T. Rocky   Als het niet werkt dan laat dat hier even weten, dan kan ik dat doorgeven aan Arjen.
honden page profiel CC schreef in Gezinsuitbreiding voor Bams en Willemijn.
Op verzoek van Willemijn gaat dit topic op slot. Met zoveel pagina's kan het bij sommigen vastlopen, wanneer Willemijn dit wenst kan ze uiteraard een nieuw topic openen.
honden page profiel CC schreef in Wie kan mij en mijn pup helpen?
Waar is de ontlasting op onderzocht bij de dierenarts? Zijn er andere klachten?
honden page profiel CC schreef in sakira
Ik sluit mij aan bij alles wat hier al geschreven is. Een tea-cup ras bestaat niet, een mini variant ook niet. Dit zijn lokkertjes voor mensen die graag een zo klein mogelijk hondje willen. Beestjes worden heel fout gefokt met alle gevolgen van dien. Socialiseren is zeer belangrijk, hoe klein of groot de hond ook is. Vreemd advies van de dierenarts, als het een dierenarts is die is aanbevolen of samenwerkt met de fokker dan begrijp ik het al veel beter. Ik raad TS aan als ze dit leest om z.s.m. een goede verzekering af te sluiten. Patella luxatie, veel voorkomend probleem bij de Chihuahua en CM/Syringomyelia zouden goed kunnen onstaan. Zeker bij een zo klein mogelijk gefokt hondje.
honden page profiel CC schreef in Ineens grommen
Het zou kunnen dat hij ergens pijn heeft, kan je daar iets in ontdekken?
honden page profiel CC schreef in Mijn aller, allerliefste Tibo
Lieve Marie-Rose, Jij en Tibo zijn een van de bekende HP forumleden, wat een naar bericht, erg schrikken.. Ik wens je heel veel sterkte toe met dit grote verlies. Tibo leeft voort in je hart en herinneringen.
honden page profiel CC schreef in Pup komt niet
Wat is de leeftijd van je pup?
honden page profiel CC schreef in Kijk hier even naar, echt te lief ;)
Hoi Nienke,   Het is niet de bedoeling dat je hier Marktplaats advertenties plaatst. De link is verwijderd en dit topic gaat op slot.      
honden page profiel CC schreef in Klein actief hondje, maar welke?
Dwergpinscher?
 

Vrienden van mel

honden foto van Laura & Sparkyhonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van                honden foto van Chonden foto van els 2honden foto van Sonhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van *honden foto van Antonhonden foto van corrie koopmanhonden foto van Jacqueline & Amyhonden foto van Joyce Overgoorhonden foto van Lisettehonden foto van Marlouhonden foto van sietskehonden foto van jannyhonden foto van tinekehonden foto van Laura.honden foto van desmet lieshonden foto van  honden foto van Lotte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^