HondenPage baasje Agnes

Wat schreven de vrienden van Agnes op het forum

honden page profiel maartjemaartje schreef in addison
Ik kreeg eerst ook van mijn dierenarts een recept mee op naam van mijn hond en kon daar dan een stuk goedkoper aan de tabletten komen, dierenarts rekende dan 5 euro voor recept en herhalingsrecepten, maar door wetswijziging? mag hij dit niet meer doen . Blijft absurd want bij apotheek betaal je gewoon de kosten van de medicijnen daar is niks frauduleus aan en natuurlijk kan je dat niet bij je eigen verzekeraar indienen want die weet heus wel of je addsion hebt of niet. blijft raar dat dezelfde medicijnen van het zelfde merk gewoon 2 x zoveel kost als het aan een hond gegeven moet worden..farmaceutische indrustrie maffia
honden page profiel maartjemaartje schreef in Fokker over navelbreuk
zou het er ook niet om laten. meestal groeit een klein navelbreukje vanzelf dicht en als het niet het geval is en er blijft een klein bobbeltje zichtbaar is het ook niet gevaarlijk. Is het een hele grote navelbreuk ligt alles natuurlijk anders dan moet hij geopereerd worden.
honden page profiel maartjemaartje schreef in verhuizen naar Emmer-Compascuum,ineens verlatingsangst?!
Hoi klopt jouw doodle toch uit nieuw vennep? Ja drouwen en omgeving is erg mooi. Als je nog een x in de buurt bent kunnen wij wel een keer wandelen
honden page profiel maartjemaartje schreef in verhuizen naar Emmer-Compascuum,ineens verlatingsangst?!
hoi leuk! wij zijn 10 jaar geleden vanuit de randstad verhuisd naar drouwen in drenthe. Bevalt meer dan goed! ik heb zelf mijn dierenarts uit assen vond klijndijk niks en heel erg duur. bij mijn dorp ook mooi losloopgebied maar zal vast wel dichterbij iets te vinden zijn.
honden page profiel maartjemaartje schreef in afwijkende poep
welk merk brok? je mag als producent al zeggen dat het brok is met lam als er 4 procent lam inzit ..
honden page profiel maartjemaartje schreef in echo dracht hond betrouwbaar?
ja hoor ze kunnen ernaast zitten . kennis van mij had haar hond laten dekken, echo met 4 weken leeg volgens dierenarts, ze wilde maar eten en eten de weken erop toch weer naar die dierenarts week7 of 8 röntgenfoto gemaakt, ook leeg ( was nog te vroeg voor )daarna echo 1 pup zeiden ze ..geboren 8 pups!
honden page profiel maartjemaartje schreef in chemische castratie chip en daarna dekken?
ik heb ook 2 intacte reuen en loopse dames, geen probleem om ze uit elkaar te houden je hoeft ze geen drie weken uit elkaar te houden hoor, ik heb het voordeel dat mijn reuen alleen willen dekken als het echt tijd is dus zie heel snel wanneer ze uit elkaar moeten :-) , zou heb niet chemisch laten castreren!
honden page profiel maartjemaartje schreef in Bravecto, wie heeft hier ervaringen mee?
er is een facebookpagina does bravecto kills dogs.. heel veel honden overleden wereldwijd , epilepsie enz. te triest voor woorden als je alle bijwerkingen leest en logisch je doet een pil met gif in je hond wat drie maanden werkt! zwangere vrouwen mogen pil niet! aanraken dat weet je genoeg volgens mij. Ook krijgen honden gewoon de ziekte van lyme aangezien de teken gewoon bijten ook vlooien bijten gewoon gaan daarna wel dood .
honden page profiel maartjemaartje schreef in bevaling
ik temperatuur ook niet.. ben vanaf dag 59 24 uur per dag bij de teef
honden page profiel maartjemaartje schreef in Oppas
stuur mij even een pb mijn nichtje woont in den haag heeft een chi en 1 is pas overleden misschien wilt zij wel
honden page profiel maartjemaartje schreef in wanneer mag mijn hond niet gedekt worden?
niet mee fokken natuurlijk!!!! fokker is bij wet verplicht om alleen maar met gezonde honden te fokken en de stand van de poten kloppen niet dus daar mag niet mee gefokt worden.
honden page profiel maartjemaartje schreef in Te koop: AEOLUS H901
oeps zie nu oud topic in 2014 waren ze zelfs nog goedkoper maar door de lage euro tov de dollar duurder geworden.
honden page profiel maartjemaartje schreef in Te koop: AEOLUS H901
ben je behoorlijk opgelicht door je trimsalon, ik verkoop deze zelf nieuw voor 131,00 dan heb je er nog een jaar garantie bij..
honden page profiel maartjemaartje schreef in pfff weer vlooien
aub geen bravecto gebruiken zie Facebook groep does bravecto kills dogs? pfff al zoveel honden een hele pijnlijke dood gestorven na het innemen van deze pil
honden page profiel maartjemaartje schreef in 63 dagen zwaner
zeker niet alle honden gaan uit zichzelf naar de werpkist. Ze bevallen liever op de bank of bed dus op het moment dat je persweeen ziet kan je haar naar de werpkist begeleiden. de slijmprop verliezen kan ook een week van te voren alleen dat je zegt dat ze weeën heeft klopt in mijn optiek niet vaak zie je pas weeën en dan zijn het gelijk persweeen . Dus als je echt weeënactiviteit ziet al zo lange tijd zou ik adviseren naar de dierenarts te gaan.
honden page profiel maartjemaartje schreef in Jack Russel zwanger?
zou zeker naar andere dierenarts gaan, met drie weken spugen is precies de tijd dat drachtige teefjes gaan spugen, en ze worden pas na een week of 6 dracht echt dikker ..
honden page profiel maartjemaartje schreef in Poedel in huis
ik heb zowel een grote poedel als labradoodle (s) . Rustig in huis, vrolijk en energiek buiten. Weet wel een goede reden om een berner van de lijst af te schrijven en dat is het feit dat ze niet oud worden :-( , in ons gezin was dat ivm allergie geen optie maar mijn zus had er een , een geweldige hond maar werd als menig andere berner maar vijf!
honden page profiel maartjemaartje schreef in Ervaring webshop zoofast.nl
hoezo dat hebben de winkels aan zichzelf te danken, als nederlandse winkel moet je inkopen bij de benelux distributeur, dan kan je een pallet of iets inkopen grotere containers kan je misschien rechtstreeks kopen maar dan heb je 1000-den zakken en dat moet je maar kwijt zien te raken dus het blijft gewoon heel vervelend, als je dan de oude prijzen van zoofast zag die lager zijn dan de prijzen inkoop dan weet je hoeveel die distributeur erop verdiend , zoofast verdiend er natuurlijk ook op.
honden page profiel maartjemaartje schreef in Ervaring webshop zoofast.nl
ik verkoop ook taste of the wild, orijen enz via mijn webshop en natuurlijk wil je als webshop een lage prijs aanbieden en het is niet te doen om te concurreren met webshops als zoofast, ten eerste hoef je in polen maar 8% btw te betalen, dat is dus al 13% dan heb je nog het probleem als hierboven vermeld staan de importeur in de benelux levert alleen maar voor belachelijke bedragen, incl. btw inkoop zo'n beetje de verkoopprijs van die webshops of soms bieden ze het zelfs nog voor minder aan, ik heb het bijv. via de franse importeur geprobeerd kreeg ook de prijslijst van bijv. orijen die is een stuk lager maar ze mochten niet leveren aan nl omdat er al een distributeur was voor de benelux. Ik heb niet de middelen om hele containers rechtstreeks te importeren jammer genoeg :-( .
honden page profiel maartjemaartje schreef in Koningspoedel / grote poedel
hoi ook ik heb een harlekijn poedel bruin met wit, een super mooie sensitieve lieve hond, altijd vrolijk !
honden page profiel maartjemaartje schreef in waterblazer voor leonberger (Aeolus H901GT gekocht)
ja voor een lagotto volstaat de aeolus makkelijk heb zelf een poedel en labradoodles vacht wel behoorlijk vergelijkbaar met een lagotto.
honden page profiel maartjemaartje schreef in waterblazer voor leonberger (Aeolus H901GT gekocht)
hoi de aeolus van willemijn was 2800 watt, de nieuwe 1800 watt dit zegt niks over de kracht , ze hebben de motor compleet vernieuwd waardoor er maar 1800 watt verbruikt wordt voor nog meer blaaskracht.... heb er twee verkocht aan mensen met leonbergers en ze zijn super tevreden! ik blaas wel voluit, mijn honden vinden het heerlijk deze massage :-)
honden page profiel maartjemaartje schreef in Tip voor onderzoeken allergie
ik woon in drenthe kan je komen testen heb zowel de vader als de moeder waarom zou je perse in de buurt zoeken, in brabant veel broodfokkers van labradoodles :-(
honden page profiel maartjemaartje schreef in Tip voor onderzoeken allergie
ik woon niet in de regio breda maar als er bij mij mensen komen testen laat ik een van mijn labradoodles bij de allergische persoon in de auto zitten, boekje erbij knuffelen , wel in eigen auto van allergisch persoon zodat je zeker weet dat een eventuele reactie komt door de hond en niet door omgevingsfactoren. En er zijn natuurlijk zoveel verschillende labradoodles, de een meer geschikt voor mensen met een allergie dan andere. Mijn man en dochter zijn allergisch voor honden en totaal geen problemen!
honden page profiel maartjemaartje schreef in Welke omheining voor het erf?
ik heb een erf van 20.000 m2 wilde ik ook echt afzetten voor de honden, gedeeltelijk schapenhek ( hout) maar 1.20 hoog en schapengaas, je hebt ook schapengaas die van onder een kleinere maasbreedte hebben ( dus kleinere gaten) en helemaal bovenin wat grotere. Voordeel van schapengaas is dat het niet storend is. is maar vijf cm de grond in .
honden page profiel maartjemaartje schreef in help...raak beetje in paniek
wat wil je nu? het is echt niet normaal hoor om een teef zo vaak te laten dekken, compleet ongezond en gevaarlijk voor de teef. hoop dat het goed gaat, vooral voor je hondje en de pups ..
honden page profiel maartjemaartje schreef in Eerste knipbeurt Labradoodle
dierenwinkels hebben geen juiste borstels voor labradoodles en ik hoorde laatst iemand in een dierenwinkel voedingadvies geven pff ik had moeite om mij er niet mee te bemoeien ;-) als je wilt kan ik je wel advies geven hoor wat betreft borstels en onderhoud heb er zelf meerdere labradoodles en verkoop ook goede borstels die minstens net zo goed zijn als de les poosch/activet maar veel goedkoper.
honden page profiel maartjemaartje schreef in Labradoodle of Austalian labradoodle??
zo is het gewoon je gevoel volgen, en jammer genoeg kan een fokker ook wel een niet gezond hondje fokken ook al zijn de ouders, overgrootouders enz. getest . En de wachtlijsten zijn inmiddels niet altijd vol meer, je hoeft geen jaar meer te wachten
honden page profiel maartjemaartje schreef in Labradoodle of Austalian labradoodle??
nee geen erkend ras .. er zijn wel wat labradoodles allergisch maar of dat nu meer is dan bij een ander ras weet ik niet, tegenwoordig met een speciale forum voor allergische labradoodles enz lijkt het wel vaak voor te komen maar over welk percentage je praat weet ik niet. Mensen met gezonde labradoodles zitten niet op zo'n forum . Denk dat mensen gewoon hun gezonde verstand moeten gebruiken als ze op zoek zijn naar een labradoodle of het nu een australische of multigen of eerste kruising is. Allemaal een prima optie alleen de laatste is onvoorspelbaar hoe ze eruit zullen zien en of ze meer poedel of labradoreigenschappen hebben.
honden page profiel maartjemaartje schreef in Labradoodle of Austalian labradoodle??
beetje eng om te stellen dat het een relatief nieuw ras is en dat het qua aandoeningen nog geen ramp zal zijn, er zijn fokkers die het niet zo nauw nemen hoor meer risico's zeker met ziektes waar nog niet op getest kan worden maar die wel degelijk aanwezig zijn wordt niet altijd in mijn optiek op de juiste manier gehandeld. Er zijn goede australische labradoodle fokkers en slechte, iedereen kan een fokhond aanschaffen en sommige hebben er echt geen verstand van, alleen weet je zeker dat ze getest zijn. Er zijn ook gewone labradoodlefokkers die hun honden ( al meerdere generatie lang labradoodle) netjes laten testen, een afstammelingenlijst hebben enz.
 

Vrienden van Agnes

honden foto van astridhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Antonhonden foto van maartjehonden foto van Juliehonden foto van Angelahonden foto van Justme

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^