HondenPage baasje Romy

Wat schreven de vrienden van Romy op het forum

honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Kees'vriendjes, ons huis gaat op kop!!
Kees, ik vind het zo erg voor je. Binnen 1 jaar afscheid moeten nemen van 2 honden. Het voelt voor mij als: dit is niet eerlijk. Het is te veel. En ja, je gaat nu weer naar huis. Wat kan je anders doen. Maar wat zal dat huis leeg voelen. Natuurlijk heb je Paddy nog, maar zeker de eerste tijd zal je tegen die leegte aanlopen.  Dat tijd de wond heelt ben ik het niet mee eens. Je leert er mee omgaan maar dat is heel wat anders. Soms zijn de wonden zo diep. Kees heel veel sterkte voor de komende dagen/weken. Hierbij stuur ik je een hele stevige knuffel.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in Dobber 15 jaar!
Mooie Dobber en mooie leeftijd :)  Gefeliciteerd!  
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Ik krijg mn eigen emailadres eronder te zien. Ik heb dan de mogelijkheid tot het kiezen van een ander account. Ipv mijn gmail account kan ik dan kiezen voor mijn hotmail account. Er staat ook bij dat het niet gedeeld wordt, maar vind het wel raar dat mijn mailadres dan wel zichtbaar is terwijl ik geen mailadres wil gebruiken. " UkkePuck Ik denk dat het komt omdat het via 'google formulieren' gaat. Als je bent ingelogd op je computer/tablet/telefoon met je gmail/google account ziet hij dat misschien? Ik weet alleen dat ik die info zelf niet te zien krijg. Maar als je het geen fijn idee vind is het geen probleem dat je hem niet invult natuurlijk 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Had jd graag willen helpen door 'm in te vullen, maar mijn email adres staat erbij en ik kan er niet voor kiezen om dat weg te halen, enkel een ander emailadres invullen is mogelijk. Jammer.  Misschien kan je dat aanpassen zodat mensen alsnog je formulier kunnen invullen. " UkkePuck Hi,    Ik zie zelf geen e-mail adressen staan, dit heb ik namelijk meteen bij het maken van de enquete al uitgezet. Het enige wat ik zie, als ik hem zelf probeer in te vullen is dit:   Er staat duidelijk bij, niet gedeeld. Dit is dan ook puur wat iemand zelf dus op zijn/haar computer ziet. Ik krijg deze informatie niet 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" sorry hoor ...maar ik vraag me werkelijk af wat het nut is van vragen als..wat is je leeftijd, sexe,je inkomen,ben je getrouwd of niet,en waar je woont. Ben dus al gestopt voor het uberhaubt over voer ging want de rest is gewoon PRIVE info... en wordt gekoppeld aan je e-mail adres...(want dat zie je in beeld en wordt continu opgeslagen) Dat kan natuurlijk niet in deze tijden ...een enquete is anoniem...tenzij je om toestemming wordt gevraagd je gegevens te delen. Gelukkig had je wel optie antwoorden wissen en dat heb ik dus gedaan...al was ik niet verder gegaan dan leeftijd en sexe...wat uberhaubt al sexistisch is daar naar te vragen. Dus leuk dat modjes toestemming geven..maar vraag me af wat hun motivatie is..   " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Hi, sorry dat je dat zo voelt. Het is onderzoek is voor een bedrijf wat nog niet online is. Het is dus ook een deel doelgroeponderzoek. Vandaar dat er ook algemene gegevens worden gevraagd zoals geslacht en inkomen, om te kijken waar de voorkeuren liggen bij “de doelgroep”. Het feit dat het seksistisch is om naar geslacht te vragen daar ga ik maar niet te ver op in, dit is puur om statistieken bij te houden, daarnaast is er een optie om zelf in te vullen mocht iemand zich anders identificeren.    ik zie geen e-mail adressen, en deze worden ook zeker niet opgeslagen, je hoeft deze ook nergens in te vullen. Dus ik snap niet helemaal waar je dit ziet? Maar als je hem niet wilt invullen is dat je volste recht natuurlijk. Ik probeer alleen onderzoek te doen, en het is fijn dat ik hier mensen vind die honden hebben, wat uiteindeljk de grote doelgroep is van het bedrijf waar ik bij afstudeer.
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
Hi allemaal, Ik ben voor een nieuw bedrijf in hondenvoeding onderzoek aan het doen. Hiervoor heb ik een korte enquete opgesteld. Hierin staan wat algemene vragen, wat vragen over welke hondenvoeding er gegeven wordt en wat mensen belangrijk vinden aan hondenvoeding. En als laatste een paar vragen over het ontwerp van verschillende merken hondenvoeding.    Ik weet niet of ik dit hier goed plaats, maar het zou mij heel erg helpen als er mensen zijn die dit voor mij willen invullen    Alle antwoorden zijn anoniem, ik kan niet zien wie wat invult en er worden geen namen/e-mailadressen etc gevraagd. Het gaat mij echt puur om de informatie over hondenvoeding en alles daaromheen    De link staat bovenaan de pagina, delen mag en wordt zeer gewaardeerd    Groetjes Romée
honden page profiel MarliesMarlies schreef in Bosch hondenbrokken te koop
De brokken zijn inmiddels verkocht; bedankt voor de moeite Willemijn!
honden page profiel MarliesMarlies schreef in Bosch hondenbrokken te koop
Vanwege het plotseling overlijden van onze hond bied ik Bosch hondenbrokken te koop aan. Het gaat om 33kg in totaal: - 15kg vis en aardappel - 15kg gevogelte - 3kg gevogelte Allemaal nog ongeopend. Nieuwprijs was 65 euro. We willen er graag 55 euro voor. Ophalen in Finsterwolde of Groningen.
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
" Dat dus . Of de vereniging even bellen  "Thara   Oke heb net de vereniging gecontacteerd via email d(^_^)b
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
@Arran & Aedon Ik zal het eens navragen want daar heb ik zelf geen idee van. Zou inderdaad wel een optie kunnen zijn. Dankjewel ????
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
Hallo iedereen, Mijn oma haar hondje is recent overleden en ze zou graag terug herzelfde ras hebben mits ze hiermee al jaren gekend is. Maar het probleem is nu dat haar huidige fokker ermee gestopt is en we nergens anders nog één vinden behalve broodfokkers. Het maakt niet uit hoever we uiteindelijk zouden moeten rijden ( toch liefst Belgie, Nederland en Duitsland). Ik hoop op deze manier toch nog een fokker te kunnen vinden want op google vond ik er toch niet meteen. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Mvg, Silke & Woody
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in De laatste Relteckel is heen gegaan.
Toen ik las dat de DA niets meer voor hem kon doen en je de enige beslissing nam die mogelijk was voor hem was ik diep geraakt.  Ik heb altijd zo genoten van de foto's van hem met Lucy. En hoewel ik niet zo veel met teckels heb had Lodewijkje iets, iets wat ik niet goed kan omschrijven. Maar dat kleine koppie met tongetje uit zijn mondje en die fiere houding van hem, dat deed mij iets.   Kees, bedankt voor wat je voor Lodewijk hebt gedaan de laatste paar jaar van zijn leventje. Hij heeft het geweldig bij je gehad. Wens je veel sterkte de komende tijd, je zal hem missen. En die foto  die je op canvas besteld hebt is geweldig.   
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef in luna is er niet meer
Heel veel sterkte Liesbeth.  Hoe triest.  Ik was al zo lang niet meer op HP en nu... even kijken... eerste topic dat i open... Ach... Luna heeft zeer ook genoten van bij jullie te zijn. We hebben deze dingen niet in eigen hand en moeten ons erbij neerleggen.  Maar wat zullen jullie haar missen.       
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Vaarwel lieve meid
Tessa, wat vind ik dit erg voor je. Dat zo onverwacht je hond overleden is. En Lucy was nog niet zo oud.  Ik heb ruim 2 jaar geleden van de ene op de andere dag mijn hondje moeten laten inslapen. Ik ben er maanden kapot van geweest en nog doet het veel pijn. Laat je tranen maar gaan, je mag best rouwen om je hond. Maar bedenk ook dat Lucy nu geen pijn en narigheid meer heeft. Hier op het forum zeggen we heel vaak dat de honden over de Regenboogbrug gegaan zijn.  En dat zij aan de overkant geen pijn en ongemak meer hebben en daar heel blij spelen met de honden die haar zijn voorgegaan. Ik wens je heel veel sterkte in je verdriet. Maar in je hart zal ze altijd bij je zijn.
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Gewoon puppy zijn
Ik heb zitten genieten van de puppyfoto's, wat zijn ze leuk en lief. Kenny is mijn vierde hond(je) en woont nu 2 jaar en 3 maanden bij mij. Hij is nu ruim 10 jaar.  Een herplaatser dus. Rocky was 4,5 jaar oud dat hij bij mij kwam, ook een herplaatser. En wat vind ik het jammer dat ik hun puppytijd niet heb meegemaakt. Maar gezien mijn leeftijd en het feit dat ik fysiek niet meer ben zoals ik wel zou willen, zag ik een pup niet zitten. Wil niet zeggen dat alles met hun beide van een leien dakje is gegaan.  Maar ik zou ook deze ervaringen niet willen missen.  
honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas schreef in Crowdfunding voor dure operatie
" Heb  nog even je bericht via de link gelezen, wachttijd van twee weken, in eersel zit een chirurg Maarten Kappen , als je die belt kan je komen en wordt je hond met spoed geholpen, ik ben er net mijn hond ook geweest, woensdag gebeld en vrijdags geholpen, Maarten Kappen is een chirurg die heel goed bekend staat, en niet duurder is dan anderen....Maarten Kappen In Eersel. " Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. Hey Willemijn, Wij wonen zelf in België. Ik heb al een lijst van chirurgen verzameld die ik maandag allemaal ga opbellen. In schijven betalen is ook een mogelijkheid, maar zelfs dan zou het voor ons heel moeilijk zijn... We hebben beide leningen af te betalen en nu we op één inkomen vallen kwamen we al niet toe. Ik ben zelf vroedvrouw.
honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas schreef in Crowdfunding voor dure operatie
Hallo allemaal,   Het is al jaren geleden dat ik nog heb ingelogd. Vele zullen mij niet meer kennen, maar ik zat vroeger op het forum als baasje van Nala.   Ondertussen hebben wij een hond geadopteerd uit het asiel, Atlas. Hij is nu 2 maanden bij ons en we zijn helemaal gek op hem! Gisterenavond tijdens zijn wandeling begon Atlas plots echter te manken. We gingen vandaag naar onze dierenarts (die toevallig van wacht was en naast ons woont) en die stelde vast dat hij een kruisbandscheur heeft, in een ernstige vorm.   Een kruisbandscheur betekent een dure operatie van minstens €1500 waar wij het geld niet voor hebben, aangezien mijn vriend (die piloot is) door de Coronahysterie momenteel werkloos is en we het met mijn inkomen moeten stellen.   Wij vragen absoluut niet graag om centen, maar hebben in dit geval weinig keuze. We zijn een crowdfunding opgestart en haalden al een heel mooi bedrag op vandaag. We zijn er echter nog niet, en elk steuntje in de rug helpt.   We hopen op enkele warme hondenliefhebbers die ons willen steunen. Je kan dit doen via onderstaande link:   Alvast bedankt en dikke poot van Atlas! -- reactie gewijzigd door het moderator team op 07 maart om 21:05 --
honden page profiel ria bouwerria bouwer schreef in voeding hond met blaasgruis
Goedenavond, weer even met Ria Bouwer, met een vraagje, ik pas momenteel veel op hondjes van wie de baas tijdelijk niet kan verzorgen, heb nu al een oudje van 14 jaar, is een soort spaniel, ze mag niets hebben alleen haar eigen voer, Royal Canin urinary/ veterinay Maar ze heeft de hele dag honger, als het kan pakt ze het brood uit je hand. ze krijgt als medicijn Tensurin 20 mg 2 x 1 per dag, ze drinkt wel veel, maar is heel erg mager, nu is mijn vraag, mag ze iets versterkends hebben, zoals gekookte kipfile, kalkoenfile en geel van ei,of wat zilvervlies rijst, ik weet het niet, s morgens om half 6 is ze er al, honger, en ze loopt nog wel stukje mee. wie weet hier iets voor.
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Dat was best schrikken toen ik je topic titel las.  Bamse? Over de Regenboogbrug? Dat kon toch niet. Maar het is wel zo. Wat zal jij het nu moeilijk hebben Willemijn. Dat Bamse zo'n hoge leeftijd heeft behaald is natuurlijk fijn, maar de pijn zit hem in de band die je met haar had. Zo'n sterke band geeft je het gevoel dat de grond onder je voeten weg zakt als ze er niet meer zijn. Ja, de wereld draait door en je moet mee of je wil of niet. Maar de pijn over het verlies is enorm. Willemijn, ik wens je heel veel sterkte nu en in de komende tijd.
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Kees' 5tal houdt Kerstreces
Van harte gefeliciteerd met Lodewijk. 11 jaar alweer. Dat is een mooie leeftijd om nog ouder te worden .
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Lieve Lobke
Dat is even schrikken. Lobke is de Regenboogbrug overgegaan. Wat zal je haar missen Kees. Ze heeft nog een geweldig mooie tijd bij jullie gehad. Heel veel sterkte Kees.
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Kennie.
Allemaal bedankt voor de felicitaties. Ik heb ze met een extra knuffel aan Kenny door gegeven.   Ik vond het vandaag een goede gelegenheid om mijn profiel foto te wisselen. Nu kunnen jullie ook zien hoe mijn "grote" vriend eruit ziet. Het kostte me de nodige moeite maar het is gelukt. Rocky zal ik nooit vergeten die heeft een heel speciaal plekje in mijn hart, maar het leven gaat verder.  
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Kennie.
Kennie, is vandaag jarig. Alweer 10 jaar. Wat gaat dat toch snel. Hoop dat ik nog een flink aantal jaren van hem mag genieten.
honden page profiel ria bouwerria bouwer schreef in agressie st bernard
Nog even een up-date van hetgeen ik schreef over de st Bernard, is een gedrachtstherapeute bij geweest en samen met dochter is er een goed plan opgemaakt, de puppy cursus was niet goed voor hem, het gaat nu stukken beter, alleen als hij een heerlijke modderplas ziet moet hij er even in ha ha, en in de tuin gaten graven is zo mooi, maar gelukkig is hij nu toch al beter te hanteren, alles moet toch zijn tijd hebben, maar helemaal blij hiermee.
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Hp's grote Frustratie topic
Geen frustratie maar een vraag. Dit topic staat in "Leuke hondenverhalen". Is dat wel goed? Het vorige topic staat bij "Overige".
honden page profiel ria bouwerria bouwer schreef in agressie st bernard
Bedankt voor de vele reacties, laat ze allemaal aan mijn dochter lezen, zelf kom ik tot de conclusie dat het waarschijnlijk overprikkeling is met hem, hij heeft een behoorlijk grote bijkeuken tot zijn beschikking, en een grote tuin, er wordt gewandeld met hem, ik zelf heb al gezegd dat hij eens lekker los moet lopen in een hondengebied, die zijn hier wel in de omgeving, maar het gezin is toch vrij hectisch moet ik zeggen, de vader is vrachtwagen chauffeur en de hele week van huis, dochter werkt 2 dagen, tienerzoon en nakomertje van 10 met down syndroom, eigenlijk kan dochter het niet aan en denk dat de hond dit voelt, van andere mensen krijgt ze advies wat, volgens, mij niet door de beugel kan, zoals hem hard aanpakken, knietje geven enz, maar ik ben het hier niet mee eens, denk dat er een goede gedragstherapheut bij moet komen om te begeleiden, als hij een andere hond ziet springt hij er bovenop, hij doet niets maar wil spelen, vindt dit alles zo erg heb er slapeloze nachten van, vooral op dat ik zelf zo gek ben op honden, loop af en toe wel met hem, en neem hem mee naar huis, tot nu toe gaat dit goed, op wat blauwe plekken na tenminste, maar ik heb het er voor over, als hij maar kan blijven, liefs ria
honden page profiel ria bouwerria bouwer schreef in agressie st bernard
Hallo met ria, ben tijdje weg geweest i.v.m. overlijden van al onze hondjes,heb nu zelf geen meer maar pas veel op honden van andere mensen, heel leuk, maar zit met het volgende, vroeger hebben wij een st bernard gehad, onze kinderen waren toe 7 en 4 jaar oud, hij ging geweldig zet ze om, was heel lief en luisterde prima, model hond,mijn dochter wilde nu ook graag eentje, is nu 9 maanden, is wel lief maar kent natuurlijk zijn eigen grote niet, en deze is flink uit de kluiten gewassen, mijn dochter is er helemaal mee aan, trekt vreselijk, waar hij heen wil moet gebeuren, is op puppy curses waar het alleen maar erger wordt, hij bijt behoorlijk door, zelf ook al onder de blauwe plekken en dochter ook, nu begint hij met oudste zoon, hij valt aan achter op de rug en begint te bijten, alles al geprobeerd, speeltje, trainingsbotjes enz. hij heeft nu een smoorketting anders is er niet mee uit te gaan, vindt dit zo vreselijk, zowel voor de hond als zijn gezin, ze gaan volgende week op vakantie, de hond zou hier komen maar ik kan hem niet aan, gaat nu naar kennel, vraag is dus, wie heeft ervaring met deze toch wel lieve hond, maar bijten. willen hem niet graag weg doen maar zoals het nu gaat terroriseert hij het hele gezin. vriendelijke groet van een dierenliefhebber ria
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
Yooop bedankt voor je updates. Waar haal jij die vandaan? Ik zoek me ongans maar kan niks vinden over de stand van zaken. Ik vind het een geweldig succes dat er in zo'n korte tijd al zo veel geld gedoneerd is. Hoop zo dat ze het redden.    
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
" https://www.doneeractie.nl/steun-het-asiel-van-peter-koekebakker/-15752 Actie is gesloten: 2.760 euro gedoneerd. Doel was 2500 euro. " luz Luz, de actie die jij plaatst gaat niet over de door mij en Yooop genoemde actie. Lees het hele bericht van Yooop maar eens goed door. Dat gaat over heel iets anders.  
honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
Yooop, fijn dat je het hele verhaal hebt neergezet, bedankt. Ik ben niet zo goed met internet. Hoop dat er positief op gereageerd wordt. Ik heb ook al gedoneerd. Alle beetjes helpen. Hoop dat het ze lukt om het bedrag bij elkaar te krijgen.  
 

Vrienden van Romy

honden foto van herthonden foto van Joyce, Kaily&Zoëyhonden foto van Jemenhonden foto van Mandy & Bram.honden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van <~* Neyo *~>honden foto van Esther (Woezel&Keiko)honden foto van carinahonden foto van Amalhonden foto van dorine honden foto van Chonden foto van dorinahonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Lisa & doggshonden foto van moniquehonden foto van ria bouwerhonden foto van Dinyhonden foto van marijke bhonden foto van kirahonden foto van Laura honden foto van kathleen honden foto van srtdsrhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van antoinet bruurmijn honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van BC & CChonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van tilhonden foto van Lisahonden foto van Roméehonden foto van The tibbies on tourhonden foto van Antonhonden foto van michelhonden foto van Japjeshonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van johanhonden foto van dog-loverhonden foto van Wendy Paanshonden foto van Anita.Langen.honden foto van Jacqueline & Amyhonden foto van Margarita, Lisa en Lottehonden foto van marionhonden foto van Gucci, Diva en Beautyhonden foto van kees van den broekhonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Miekehonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van jannyhonden foto van Joyce&Jayhonden foto van tinekehonden foto van Sampiehonden foto van Nikita x Noa x Ladyhonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van justinehonden foto van Laura Snowy*  en Benjyhonden foto van rachelhonden foto van Sannehonden foto van bibiane honden foto van sjaakhonden foto van dianahonden foto van Caroline & Atlashonden foto van Rooshonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Wendy en Emmahonden foto van Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)honden foto van btje & peanut & rubyhonden foto van  honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Linda en Nousya honden foto van Marlieshonden foto van Abel,Bo,Dimple,Kia,Molly,Puck en Merelhonden foto van silke & woody honden foto van Jennifer, Timo en Tobyhonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van inge, FAY & NOORhonden foto van tessahonden foto van Boyke half Maltezer half Poedel of zo?honden foto van Mirjamhonden foto van justinehonden foto van Louise & Body honden foto van Truida, Kenzo & Rocky (RIP)honden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Roosjehonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Lian & Indyhonden foto van Goele & Cashonden foto van Mercedès & Macchiatohonden foto van Manonhonden foto van Marikehonden foto van luthonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van michellehonden foto van sinsy en Dexhonden foto van mariellehonden foto van Femkehonden foto van Sandra, Basje en Tibo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^