HondenPage baasje Jonne

Wat schreven de vrienden van Jonne op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Betsy Bullie 10 jaar !
Van harte !
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef in Dag lieve Wopper...
Lang niet op het forum geweest ik wens jullie veel sterkte toe met het verlies van Wopper. :'(
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef in Volg topic Zoëy de verwaarloosde staffy sharpei
geweldig, ze heeft haar gouden mandje gevonden
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Goed artikel over het gebruik van een bench.
Romeo slaapt nog steeds in zijn bench, weliswaar een grotere dan voor zijn ras gebruikelijk is, maar met een open deurtje. Ik heb de bench nooit als strafplek gebruikt en voor hem is de bench toch dat veilige terugtrekplekje en ook bij onweer of vuurwerk gaat hij er uit zichzelf in. Hoe vaak ik niet thuiskom dat hij in zijn bench ligt, terwijl hij toegang heeft tot de hele onderverdieping, incl. de serre. Hij kan gewoon in en uit de bench, wanneer hij wil. Wel ken ik helaas te veel honden, die om het minste of geringste echt opgeborgen worden in een bench, deze honden gefrustreerd raken, omdat ze constant opgesloten zitten en een bench in die gevallen, averechts werkt. Voor Romeo is het net als een mand, hij slaapt en rust er en dat was met Luca precies zo. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera! Sam 1 jaar!
Van harte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verwaarloosde hond
Het lijkt me eigenlijk het beste om eerst naar de dierenarts te gaan, voor een body-check up en een eventuele titerbepaling om te zien, hoe het met de antistoffen ervoor staat. Ik schrik als ik zo'n foto's zie. Er zou een wet moeten komen, dat baasjes die een hond of wat voor dier dan ook, zoiets aan zouden doen, verboden zou moeten worden, ooit nog een hond of ander dier in huis te mogen nemen. Bij overtreding : gevangenisstraf ! Wat ben ik blij dat je zus dit arme dier in huis neemt. Hopelijk is het arme dier gauw beter. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve Wopper...
Wat verdrietig. Heel, heel veel sterkte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hieperdepiep, Charlii is......5!
Van harte met je mooie hondenmeisje. Ik hoop dat ze nog vele, vele jaren bij je mag zijn, in goede gezondheid.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Oeps, vergeten, deze Diesel ook 10 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Spaiky 13 jaar!
Van harte met je prachtige hondenventje. Fijne dag voor hem en jullie !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Amy de korthaarcollie foto’s en belevenisjes
Wat een schattig hondenmeisje. Heel veel geluk en gezondheid voor haar !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Merk kvv
Romeo krijgt diverse merken : Raw4Dogs, Carnibest, Duck, Barfmenu van Tinlo. Ik ben tevreden over deze merken. Van Duck gebruik ik alleen de pens, maar met deze merken kvv kan ik heel goed varieren met vlees en vis. Ik voeg ook groentes toe, af en toe een eitje en wat zilvervliesrijst. Bij Jumper in mijn woonplaats hebben ze ook Haaksbarf, Alroda en Shaweca en die neem ik af en toe mee. Als ik wegga of weinig tijd heb, geef ik heel af en toe lichtgestoomde Renske of Smolke. Deze laatste 2 zijn heel praktisch in de vakantie-periode en is volwaardige voeding.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Chicco..
Wat verdrietig. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv
Op Voerwijzer staan veel merken kvv, met ingredienten, richtprijzen en verkooppunten. Zelf geef ik al jaren kvv : Raw4Dogs, Carnibest, Duck, Barfmenu van Tinlo. Zo veel mogelijk variatie in vlees en vis, af en toe een eitje, groentes of wat zilvervliesrijst bij het vlees. Minstens 4, liefst meer vleessoorten in 3 weken tijd. Romeo heeft weinig ontlasting. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lynn 4 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Brokken
Renske en Smolke hebben lichtgestoomd versvlees, dat ongeopend in de kast kan, geopend moet het wel in de koelkast. Ik geef zelf ook kvv, maar geef Renske of Smolke als dat op dat moment beter uit komt. Romeo is er gek op.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Djangie is vandaag jarig, mijn grote vent is 11 geworden!
Van harte proficiat met je prachtige hondenventje. Ik hoop van ganser harte dat hij nog vele, vele jaren bij jullie mag zijn, in goede gezondheid !    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie bij hond?
Ik heb zelf staar gehad en weet het een en ander hierover. Als een hond niet onder narcose kan, kan dit middel een oplossing zijn. Hoe het is om met 5% zicht, driedubbele beelden rond te lopen, weet ik uit ervaring. Ik had een vorm die je blind kon maken, niet de "ouderdomsstaar". Gelukkig zie ik nu prima ! Dat middel schijnt dit te kunnen en wordt zelfs door sommige dierenartsen geadviseerd ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie bij hond?
Het wordt wel gedaan, een staaroperatie. Veel dierenklinieken hebben geen specialisatie "oogheelkunde", en zouden de hond dan kunnen doorverwijzen naar een daarvoor geschikte kliniek, wat niet vaak gedaan wordt. Het wordt een andere zaak, als de hond hart en longklachten heeft, of moeite met de narcose. Dan zou er een alternatief zijn, een middel dat het eiwit in het oog oplost en het zicht daardoor beter maakt. Ik weet niet meer hoe het middel heet, maar het schijnt wel te werken.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eet geen brokken
Smolke heeft ook lichtgestoomd versvlees. Het lijkt op Renske versvlees. Door de verschillende smaken breng je meer variatie aan in de voeding. Het versvlees van Smolke kan gewoon bij de brokken !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bumper jarig!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Faluga Merza 12 jaar .
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Relaxodog (verkocht)
Met geluid. Zonder kan ook, maar ik zet de Relaxopet heel zacht, zodat ik weet dat hij nog steeds aanstaat. Bij veelvuldig gebruik weet je na een aantal keren niet meer, of hij aanstaat, als het geluid uit staat. Vandaar. Ik ben volgens mij in oktober gestart, de eerste jaarwisseling. Wekenlang heel vroeg in de morgen, zette ik het ding aan, zodat Romeo de geluiden associeerde met rust. Een uurtje of langer en dan stopte ik. Aangezien ik altijd vroeg op ben, ging dat heel goed. Overal rust in huis, weinig verkeer buiten. Hij reageerde er eigenlijk meteen op. Ik nam na een tijdje de Relaxopet mee in de auto en bij de wandelingen, zodat tegen de tijd dat het geknal begon, er rust was voor hem. Hij werd er rustiger van en als het al eens knalde, herstelde hij veel vlugger. Dat knallen begint elk jaar heel vroeg, met een climax op de laatste dagen en de jaarwisseling, waarbij je je in oorlogsgebied waant. Als er de hele avond en nacht constant oorverdovende vuurwerkbommen ontploffen is het wat moeilijker hem rustig te houden, maar ik zie aan de aanloop naar de jaarwisseling, dat het veel beter gaat. Ik ga de laatste dagen van het jaar met de auto weg, met de Relaxopet aan, en ga naar onbewoond gebied en laat hem zijn behoefte doen en dat lukte andere jaren eigenlijk nooit. Romeo hield gewoon een paar dagen zijn ontlasting en plas op. Net zoals Luca dat deed. Dat is al pure winst. Dan gaat hij daarna in zijn bench, de dekens erover heen, een knabbeltje en water in de buurt, de rolluiken, lamellen, alles dicht, de tv aan en de Relaxopet en zo komen we dan de jaarwisseling door. Het hele verhaal van mijn ervaringen met de Relaxopet en Romeo staan hier op hondenpage. Ik vind het echt een aanrader. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Relaxodog (verkocht)
Ik gebruik deze al 2 jaarwisselingen en zie duidelijk verbeteringen.   
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
" Moet het perse een tri-colour zijn?  Wat voor soort hulphond zou de hond worden?   Bij hulphond denk ik namelijk niet meteen aan een border ( niet dat ik niet denk dat een border geen goede hulphond zou kunnen zijn) " Arran & Aedon   Een 'traditionele' hulphond voor iemand in een rolstoel.
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
We hebben momenteel een blue merle (zonder stamboom) en een zwarte driekleur (ook geen stamboom, maar haar ouders werkten bij de schapen). Ik ben echt gek op het ras. De laatst genoemde is echt een droomhond  De blue merle, gekocht om te trainen tot hulphond, is helaas echt geen makkelijke hond. Ze is snel gestrest, blafferig, bang, kan binnen een nanoseconde omslaan qua gedrag (naar andere honden dan, vrij agressief voortkomend angst).    We zoeken een eigenlijk een hond zoals onze oudste border  Ze is heel makkelijk, stabiel, leert razendsnel, ontzettend baasgericht, heeft iets bijna al uitgevoerd voordat ik er aan denk, kan overal mee naartoe, staat altijd klaar om wat te doen en zonder actie ligt ze gewoon lekker te slapen of loopt wat rond te snuffelen. Waarom een border? Ik vind het een fijn formaat (makkelijk op te tillen, neemt niet veel ruimte in in restaurants etc) en vind het gehoorzame en gevoelige karakter en niet lompe erg fijn. De hond zal voldoende beweging krijgen (ze mag dus in principe heel de dag door overal mee naar toe) en zal 2x per dag een uur los in het bos of een ander natuurgebied mogen (en uiteraard zijn we bereid onderweg wat oefeningen en spelletjes met haar te doen).   Waarom een red tri? Eigenlijk omdat ik daar al 10 jaar weg bij kwijl en ik hoop een border te vinden die zowel qua uiterlijk als innerlijk bij ons past. Het is niet dat ik nu op stel een sprong een pup nodig heb. Ik ben bereid te wachten.
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
Dankjulliewel voor jullie reacties  Ik heb m'n naam veranderd in TZN, goed idee Careana.
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
Ik houd van privacy
honden page profiel TZNTZN schreef in Wie kan mij helpen? Red tri border collie pup
Hallo allemaal,   Ik ben op zoek naar een red tri border collie teef (bij voorkeur met stamboom). Zoals een echte border gehoorzaam en werkwillig, maar ook stabiel, niet nerveus en relatief rustig. We willen haar op gaan leiden tot hulphond, maar we zijn dus nu op zoek naar een pup. Niet per se nu, maar wel binnen een jaar. Wie weet een goede fokker met geschikte borders die ons een leuke hond kan verkopen?   (we hebben overigens al twee borders, maar 1 is ongeschikt (zenuwachtig en angstig) en de ander zou perfect zijn, maar helaas te oud om nu dit traject nog in te gaan (al 6 jaar oud)).   Hoop dat iemand een goede fokker weet! (we zijn echt op zoek naar een red tri teef; karakter en verpakking ;))
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Macy 1 jaar
Van harte !
 

Vrienden van Jonne

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van IreneHWChonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Tamarahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van ilonahonden foto van Uma & Jokerhonden foto van els en henkhonden foto van Petra honden foto van Silvyhonden foto van mariskahonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Mireillevdwhonden foto van Biankahonden foto van Naomiihonden foto van ***honden foto van Angela • Bodhihonden foto van carinahonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van karinhonden foto van jaimehonden foto van Petrahonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van ...honden foto van moniquehonden foto van ....honden foto van Lopes honden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van antoinet bruurmijn honden foto van cia v.d. heijdenhonden foto van *honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Nicky en Maggiehonden foto van Jannekehonden foto van Sadahhonden foto van tamarahonden foto van Ingrid & Sachahonden foto van Martine en de Woefershonden foto van Cel, Jacko, Louis en Poeshonden foto van Ursulahonden foto van Wendy Paanshonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van moniekhonden foto van naganohonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Paco, Terra+, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera en Dinky    honden foto van TZNhonden foto van samantahonden foto van Natasjahonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van hondenvriendjehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Anja en Dirkhonden foto van Mariahhonden foto van Mijn Working Border Collieshonden foto van jennyhonden foto van ankehonden foto van J. & T. van H & Dhonden foto van krumelkehonden foto van joelle en chicohonden foto van Lizy en de doggieshonden foto van Scotthonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Natalie & Mo honden foto van Thera, Kyra, Tess en Livhonden foto van Noonhonden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van Jasmine & Chica wish you a merry x-mas!honden foto van Indrahonden foto van JMJhonden foto van *megan,argail en quilian*honden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Tina en Ilanhonden foto van Irene Emma. honden foto van Lottehonden foto van Just myselfhonden foto van Johanna van der Looijhonden foto van Gerrie en Cashonden foto van Celine & Yacko honden foto van B met D&A†honden foto van jolly bordershonden foto van Laura & Bohonden foto van Beau honden foto van Loki & Noukihonden foto van Ines&Lunahonden foto van vivianhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van De jongens!honden foto van Kevin & Swifthonden foto van Thamara

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^