HondenPage baasje jannette

Wat schreven de vrienden van jannette op het forum

honden page profiel DieselDiesel schreef in Na 5 jaar
Welkom, wat een prachtig stel je 2 honden.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Franse bulldog kopen zonder stamboom wel geteste ouders
" Het voordeel van een echte rashond (dus geen look-a-like zonder stamboom) is dat je aardig weet wat je in huis haalt. Staan ze bekend als echte blaffers? Als zeer actief? Geschikt voor kinderen? Vachtverzorging? Formaat? Slopen? Enz. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en ook binnen een ras verschillen maar ook heel veel overeenkomsten. En op basis van die overeenkomsten kies je een ras. Helaas zijn er te veel, ik denk zelfs de meerderheid, die een ras kiezen op basis van het uiterlijk.   Roepen we hier niet allemaal dat je je in het ras moet verdiepen en goed moet kijken of het ras wel bij je past en jij de hond wel kunt bieden wat hij nodig heeft? Nou; dat kan dus niet bij een straathond, vuilnisbakje of zelfs kruising. Want waar die pup in uitgroeit valt niet te voorspellen. En daar zit je dan in je gehorige flatje met een grote hond die de hele dag blaft en veel beweging nodig heeft terwijl je dacht een kleine middelmaat te krijgen die rustig en stil zou zijn.   Vervolgens vliegen de topics over "Welke rassen zie je in mijn hond?" met niet zelden verwijzingen naar specifieke gedragskenmerken en behoeften, je om de oren. Waarom dat willen weten als 'rassen' zo verwerpelijk zijn? " Liz Dat bedoel ik dus precies met, echt leuk zijn ze niet. Natuurlijk zijn er toffe rashonden, maar voor mij springt er niet echt een ras uit die ik zou kiezen, ik zou het dus echt niet weten.   
honden page profiel DieselDiesel schreef in Franse bulldog kopen zonder stamboom wel geteste ouders
Dan allemaal maar aan de platsmoel poezen   Ik heb wat Monique zo mooi noemt, een straat hond, 3 rassen in een   En ik zou nooit, maar dan ook nooit een rashond willen, wat een ellende overal, belachelijk veel geld, en echt leuk zijn ze niet. Dus sorry, geef mij maar een straat hond
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Franse bulldog kopen zonder stamboom wel geteste ouders
Ik meende Monique gequote te hebben maar kennelijk wil dat niet O-)
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Franse bulldog kopen zonder stamboom wel geteste ouders
  Het gillen van de pijn van de hernia gaat je door merg en been. Hoe oud is Vigo geworden als ik vragen mag?
honden page profiel DieselDiesel schreef in Valentijnsdag
Ach, arme Pepijn, wat een pech....ook voor jullie natuurlijk.  
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Franse bulldog kopen zonder stamboom wel geteste ouders
Wat ik mis in dit topic (of ik moet niet goed gelezen hebben) is de afwijking in de rug die heel veel Franse bullen hebben, ook die van ons heeft 2 wervels in de vorm van een kegel ipv een blokje. Ze heeft een hernia op haar 4e gehad en we dachten toen dat het eind verhaal zou worden. Na fysio is ze geheel hersteld, nu 9,5 jaar oud, en heeft soms last van luchtweg infecties. Ontdanks dat kan ik zonder problemen een stevinge wandeling van 8 kilometer met haar lopen. Ze heeft een stamboom, en destijds waren testen bij Franse Bulletjes niet verplicht bij de fokvereniging.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Ook mijn klein Pientje naar de hondenhemel
Heel veel sterkte.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Afscheid genomen van Benji ...
Heel veel sterkte.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Ook mijn klein Pientje naar de hondenhemel
Pablo
honden page profiel DieselDiesel schreef in Ook mijn klein Pientje naar de hondenhemel
Manon, heel veel sterkte met het verlies van Pientje.
honden page profiel DieselDiesel schreef in De zoektocht is begonnen.
" En het is al zo druk in mijn hoofd " yooop En ik kijk daarbij naar je profiel foto en kom niet meer bij
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Niet eens over opvoeding
"   En de rest van zijn hondenleven is geen enkele kartonnen doos in huis meer veilig... "Charlotte-Sophie  Klopt, ik heb dan ook niet standaard kartonnen dozen op de vloer staan :-D Ik gooi nog wel eens een eierdoos op de vloer die ze helemaal mogen versnipperen, vinden ze prachtig, en ze zijn nu 9 en 10 jaar oud. Danielle, zoals je kunt lezen, het is helemaal niet raar dat jullie het niet eens zijn over de opvoeding van een hond. ieder mens is anders en wat voor de een werkt, is voor de ander onzin. Het is best moeilijk om je eigen weg daarin te vinden omdat er zoveel verschillende meningen zijn over wat nu goed is, of juist niet.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Niet eens over opvoeding
Wat wij deden in de puppytijd was, geef ze een doos en laat ze die aan flarden scheuren, maarkt niet uit wat voor doos, eierdoos, grote dozen, lege hagelslag. Geeft een enorme zooi, dat wel maar het is tijdelijk. Al scheurt Diesel nog wel ens een doos aan flarden als ik er een op de grond laat staan. En dat andere probleem, de bemoeizucht van je familie, je mag gerust zeggen dat je het ook vervelend vind dat zij zich ermee bemoeien, ieder mens is anders, en voed ook anders op.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Mijn eerste opvanger!
Wat een leuk hondje Kees, hopelijk is hij er snel en kan het beeestje in jou roedel opgenomen worden.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jip 03-01-2007 * 05-02-2020
Heel veel sterkte. 
honden page profiel DieselDiesel schreef in Sam Samcafe 3
" Tenzij Diesel niet heel erg druk is, want daar lijkt het op, ik moet zeggen dat de Labradors die hier lopen nooit eens een keer bos zien, half uurtje wandelen in de middag en dat is dan de beweging die ze krijgen. Ze zijn ook vaak hysterisch wild.. Er loopt 1 Labrador die wat ouder is, juist uit valt naar andere honden, maar niet naar Sam en Sam niet naar hem. Ik kan niet geloven dat een hond naar ras of kleur kijkt, maar naar energie, anders vind ik het echt raar. " yooop Diesel is maar kwart labrador en super rustig naar andere honden, dus hij heeft nog een kansje bij Sam
honden page profiel DieselDiesel schreef in Sam Samcafe 3
En Diesel lijkt op een labrador, dus die moet hij helaas niet
honden page profiel DieselDiesel schreef in Sam Samcafe 3
Zo te lezen heeft Sam het prima na zijn zin bij jullie.   
honden page profiel DieselDiesel schreef in We hebben ons dwergkeesmeisje Bams moeten laten gaan
Wat verdrietig, zo jong nog. Sterkte.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Jip 03-01-2007 * 05-02-2020
Petra, heel veel sterkte.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Keanu overleden
Heel veel sterkte.
honden page profiel DieselDiesel schreef in De zoektocht is begonnen.
Nou maak je het wel heel spannend, ik ben benieuwd welk ras je hebt gekozen, maar wacht rustig af   En je overstap snap ik ook goed, ik val op grote allemans vrienden, lief voor kinderen vooral, maar mijn volgende hond (hoop dat Diesel er nog heel lang is) zal zeker een maatje kleiner worden.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Beneden laten slapen
Die van onze dochter slaapt ook vanaf de puppytijd bij haar op de slaapkamer, de pup is nu bijna 16 maanden. :-D
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hij was nog maar 3 jaar en 7 maanden
Wat verdrietig. Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dit jaar al consumentenverbod op knalvuurwerk en vuurpijlen
Ik vind het altijd heel dubbel, bv. bij de Wel.koop. Daar verkopen ze op het einde van het jaar, veel vuurwerk, alle soorten. En een stukje verderop liggen de kalmeringstabletten ed. voor onze jongens en meisjes ! Ik ben heel blij, dat er al vast een begin is gemaakt en dat het handhaven een groot probleem zal worden, daar ben ik ook wel van overtuigd. Maar die idiote toestanden met oud en nieuw kunnen ook niet voortbestaan. Het heeft niets met traditie te maken, om wekenlang, dagenlang, zelfs nu nog ver in januari, dat er geknald wordt. Traditie is het nieuwe jaar inluiden met vuurwerk. Dat mag van mij, als het niet anders kan, om 24.00 uur, maar niet die idiote toestanden die we meemaken. In Den Haag was er met de jaarwisseling iets van euro 800.000,00 aan schade veroorzaakt !! Dat geld zouden ze beter kunnen besteden aan mensen die hun zorgkosten niet meer kunnen betalen. De Eerste Hulpen waren overbelast, artsen die over moesten werken, verminkingen, die onze zorg ernstig belasten, vernielingen en de dieren aan de medicatie, en dat alles omdat er geknald moet kunnen worden ! Ik juich het toe, deze beslissing, het kan niet erger worden dan afgelopen jaarwisseling. Als mensen zich niet kunnen gedragen, is dit de enige oplossing, liefst een algeheel vuurwerkverbod.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje (kleine update + foto's pag. 20)
Wat een schatje. 
honden page profiel DieselDiesel schreef in De zoektocht is begonnen.
Wat leuk, ik ga ook volgen.   Hopelijk vinden jullie weer je droomhond.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Nogmaals sterkte.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Kruising: cane corso x jack Russel
" Een Berner x labrador als voorbeeld nemen??    Jee zeg, dan ga ik met volle overtuiging voor de cc x jr  " Dagmar Ja, waarom niet.... Mijn Diesel, Berner x Labrador 11 jaar, super lieve sterke hond. En wat Suzanne zegt klopt, minder kans op erfelijke aandoeningen  bij kruissingen.
 

Vrienden van jannette

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Carine Bollenhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van ilonahonden foto van louisehonden foto van Lacombe scarhonden foto van kaya24honden foto van lorenzohonden foto van ***honden foto van Dieselhonden foto van Lisjehonden foto van YmY en de bende honden foto van Sandra en Amigo Dobermannhonden foto van chantal Skye en Floki *Bailey *Devil en *Gizmohonden foto van ...honden foto van Tjakiihonden foto van Yvettehonden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van leniehonden foto van *honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van roy_Chonden foto van Anique en de Fila,shonden foto van boedhahonden foto van Sadahhonden foto van Daphny & Dusthonden foto van The tibbies on tourhonden foto van jacqueline honden foto van Floor en Fiefie honden foto van Wyts & Rjhonden foto van sonjahonden foto van elshonden foto van Janehonden foto van mariskahonden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van Geeniehonden foto van maxigoofhonden foto van julhonden foto van Mariahhonden foto van ROXXhonden foto van gerardhonden foto van Janethonden foto van Fokke & Felienhonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Janet & Boxershonden foto van Moo & Milahonden foto van Danielle ^^ Jay ^^ Marley honden foto van Sykohonden foto van marjan & Babs honden foto van Monicahonden foto van Dewihonden foto van Farsiahhonden foto van Demi & Juneauhonden foto van Lo&Sohonden foto van Dy-Ann

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^