Puppy vermelding van Engelse bulldog kennel "Of the Starlinebulls"

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Engelse bulldog kennel "Of the Starlinebulls" geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Engelse bulldog kennel "Of the Starlinebulls" zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Bulldog puppy's van Engelse bulldog kennel "Of the Starlinebulls"

Puppy's
Ras Engelse Bulldog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 07 juni om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Engelse bulldog kennel "Of the Starlinebulls"
Beschrijving: Prachtig en zwaargebouwde Engelse bulldog pups uit kampioenslijn 6 teven 1 reu Pups zijn geboren op 18-05-2013 De pups komen uit de onderstaande zeer gezonde combinatie Vader: Jupressure of the Starlinebulls Moeder: Indira of the Starlinebulls De pups zijn allemaal kerngezond en zwaar van bouw. Wij zijn clubfokker en geven u hierdoor de garantie dat er met ouderdieren is gefokt die gezond zijn en de kwalificaties hebben behaald. Vader en moeder komen uit eigen kennel. De pups zullen hier het nest verlaten met: •F.C.I Stamboom •Schriftelijke garantie •D.N.A. Gecontroleerd •Alle inentingen •Alle ontwormingskuren •Gechipt •Europees paspoort •Gezondheidsverklaring van de dierenarts Graag bellen i.p.v. mailen. Voor verdere info kunt u ons altijd bellen op nr: 06-55388477 Engelse bulldog clubfokker ” of the Starlinebulls ” Omgeving Valkenswaard www.engelsebulldog.nu

Contact
Website: http://www.engelsebulldog.nu
Telefoon: 0031655388477 003211604034

Adres
Woonplaats: overpelt

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
moeder is 4 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
dna

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Gezondheidsonderzoek door de dierenarts. dna alle benodigde inentingen en ontwormingskuren

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 a 3

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Engelse Bulldog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Bulldog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Engelse bulldog kennel

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen

Alle advertenties van Engelse bulldog kennel "Of the Starlinebulls"

07-11 Engelse Bulldog pups
07-06 Engelse Bulldog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^