Puppy vermelding van v.d. Westpolderjagers

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat v.d. Westpolderjagers geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje v.d. Westpolderjagers zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Bulldog puppy's van v.d. Westpolderjagers

Puppy's
Ras Engelse Bulldog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 17 juli om 06:49

Kennel
Kennelnaam: v.d. Westpolderjagers
Beschrijving: Heel af en toe fokken wij een nestje Engelse Bulldogjes. De pups van onze Dana zijn op 26 maart geboren, 7 reuen en 1 teefje. Beide ouderdieren zijn kerngezonde, actieve bulldoggen. Gezondheidsrapporten ter inzage. Onze pups worden regelmatig ontwormt, groeien op bij ons in huis en als ze oud genoeg zijn mogen ze lekker buiten spelen. Wij verkopen onze pups met een NHSB stamboom, een koopovereenkomst, europees paspoort, puppypakket en begeleiding bij voeding en opvoeding(indien gewenst) Op onze website regelmatig nieuwe foto's en informatie over de pups

Contact
Website: http://www.westpolderjagers.nl
Telefoon: 0595401946

Adres
Woonplaats: Ulrum

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze Dana is nu 3 jaar en heeft haar eerste nest.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders hebben het verplichte populatieonderzoek goed doorlopen, beide kerngezond.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen de nodige wormkuren en inentingen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
de pups mogen mee met de nieuwe eigenaren als ze 8 weken zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken slachts heel af en toe, dit is het eerste nestje sinds drie jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
In en rond ons huis waar ze naar hartelust kunnen spelen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Engelse Bulldog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Bulldog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van v.d. Westpolderjagers

17-07 Engelse Bulldog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^