Puppy vermelding van Shiva

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Shiva geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Shiva zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dwergpinscher puppy's van Shiva

Puppy's
Ras Dwergpinscher
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 21 september om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Shiva
Beschrijving: Shiva heeft op 16 juni 2013 5 gezonde pups ter wereld gebracht. Er zijn 4 teefjes en 1 reutje geboren, allen black & tan. Ze zijn inmiddels 4 weken en zijn goed gegroeid en raken al snel sociaal. Er zijn nog 3 pups beschikbaar. Indien u langs wilt komen svp een afspraak maken. Na 8 weken mogen ze het nest verlaten en zijn dan ingeënt, gechipt, met paspoort en puppypakket. Investering voor deze huisgenoot € 350,-

Contact
Website: http://
Telefoon: 06-18340813

Adres
Woonplaats: Strijen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder is Shiva (black&tan)en 2 jaar oud. De dekreu Mylo is 4 jaar. Mylo heeft al voor 11 gezonde nestjes dwergpups gezorgd. Beide zijn kerngezond, actief en sociaal.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
negatief.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen op hun algehele gezondheid worden getest. Ze worden ingeënt en krijgen een kuur met 2, 4, 6 en 8 weken. Tevens worden ze gechipt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf week 8

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 x per 2 jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huiselijke omgeving in onze familie met 3 kinderen en in de vrije natuur/polderlandschap.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Shiva bekijk de gehele fokker vermelding van Shiva

Dwergpinscher puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dwergpinscher en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

ShivaShivaShivaShivaShiva

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- echocardiogram
- Hartafwijkingen
- kaak en gebitsafwijkingen
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Shiva

21-09 Dwergpinscher pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^