Puppy vermelding van Laila

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Laila geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Laila zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dwergpinscher puppy's van Laila

Puppy's
Ras Dwergpinscher
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 13 april om 12:15

Kennel
Kennelnaam: Laila
Beschrijving: Hallo, Wij hebben een nestje van 6 dwergpinchers. Ze zijn 6 weken oud en super gezond ze krijgen alles wat ze nodig hebben hun prikjes, chip en paspoort. Bij ons krijgen ze ook alleen Royal canin brokjes omdat ze het hier het beste op doen dan hou je ze mooi en glanzend. Wij zijn geen fokker we wilde heel graag een keer een nestje van onze dwergpincher omdat ze zo een lief en rustig karakter heeft ze blaft ook niet veel en de pups dus nu ook niet. Ze hebben dus ook geen stamboom maar ze zijn raszuiver we willen niet dat ze voor het fokken gebruikt worden vandaar. De kosten van de pups zijn €500,- we hebben er nog 2 over. Dus als er interesse is kunt u mailen voor meer info en foto's Groeten laila

Contact
Website: email [email protected]
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Enkhuizen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze Kaya is 3 jaar en de vader is ook die leeftijd het zijn heel rustige hondjes ze blaffen ook vrij weinig.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouders zijn helemaal gezond

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze krijgen alle prikken en chip die ze moeten

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9/10 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Niet

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons in huis we hebben elke dag een aantal knuffel en speel kwartiertjes erg gezellig

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Dwergpinscher puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dwergpinscher en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Laila

13-04 Dwergpinscher pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^