Moderator bericht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

Beste Forumleden,

Langzamerhand wordt steeds duidelijker voelbaar dat er de laatste tijd veel onrust en onvrede leeft over onduidelijkheden ten aanzien van de visie van hondenpage en het uitvoerende beleid.

Daarbij heeft het vertrek van een groot deel van de moderators en de geluiden die hierover rondgingen de onrust en onduidelijkheid hierover versterkt. Er is een beeld ontstaan van een forum waarin ineens van alles mag en kan. Een groep die zich voorheen de mond gesnoerd voelde haakt hier grif op in en een andere groep ervaart dit juist als stuurloos waar alles kan en mag. Ook hebben wij het gevoel dat veel vaste leden hun vertrouwen in HP en het moderatorteam wat kwijtgeraakt. Wij merken bijvoorbeeld dat er heel veel leeft, ook veel achter gesloten deuren en dat mensen eerder vertrekken dan dat ze het gesprek met ons aangaan via een persoonlijk bericht (PB).

Met dit schrijven hopen wij wat onduidelijkheden en onrust uit de wereld te helpen. Wij geloven namelijk nog steeds in de kracht van hondenpage als informatief en prettig forum en in de leden die voor ons onmisbaar zijn om hondenpage het leukste en meest informatieve forum te laten zijn.

Omdat er wat stuurloosheid is ontstaan de laatste maanden binnen het uitvoerende beleid zijn we nu heel hard aan het werk om weer een gedegen kader aan te legen. Het prettige hieraan is dat zowel wij als leden weer weten waar ze aan toe zijn.

Wat veranderd er dan? Een vraag die erg leeft en veel onrust veroorzaakt.
Het antwoord daarop is simpel, geen grote veranderingen! De belangrijkste items zullen we hieronder stapsgewijs doornemen. Wij zijn op dit moment ook druk bezig de forumregels te herschrijven. Zodra die zichtbaar zijn zullen we daar een melding van maken.

Wat is hondenpage:
Hondenpage is een informatief hondenforum waar iedereen terecht kan met vragen rondom alles wat maar met honden te maken heeft. Daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Het is een forum voor en door hondenliefhebbers . Het is wel goed om te benadrukken dat hondenpage een heel duidelijke visie heeft ten aanzien van het verantwoord, bewust en positief opvoeden. Zo hecht hondenpage veel belang aan het verantwoord en positief opvoeden en het verantwoord en bewust fokken. Om deze reden zijn hierover regels opgenomen in het beleid. Deze zullen hieronder verder uitgelegd worden.

Merk je dat je je niet kunt vinden in een bepaalde visie of beleid van Hondenpage dan staan wij niet toe dat dit provocerend naar voren gebracht wordt op het forum. Neem in dat geval contact op met het moderatorteam. Mocht je de visie en het beleid niet kunnen accepteren dan is het goed om je af te vragen of Hondenpage wel het juiste forum voor je is. Wellicht zijn er andere fora die in dat geval meer aansluiten bij jouw wensen.

Wie/wat is het moderatorteam:
Het moderatorteam bestaat uit een groep forumleden die vrijwillig meehelpen aan het beheersbaar maken van dit forum.

Op een groot forum ontkom je er niet aan dat er regels zijn. Dit is noodzakelijk om het geheel in goede banen te leiden. Als er op het forum iets uit de hand dreigt te lopen kan het zijn dat de moderators ingrijpen en het topic sluiten, mensen waarschuwen of zelfs een afkoelperiode instellen. Omdat de moderators daarbij ook vaak berichten verwijderen die niet door de beugel kunnen is het niet altijd meteen duidelijk waarom een moderator zo reageert. Je kunt altijd een moderator bereiken met vragen hierover. Stel je vraag wel vriendelijk want schelden ed. tegen een moderator is absoluut niet toegestaan en levert je een levenslange ban op. Vragen over moderators kunnen bij Arjen worden gesteld. Stel je vraag via een Pb en motiveer je vraag goed. Houd er rekening mee dat een antwoord soms even op zich kan laten wachten. Arjen en moderators hebben naast Hondenpage ook nog een eigen leven.

Wij moderators staan erg open voor direct contact met forumleden. Toch merken we dat er regelmatig situaties (vaak achter de schermen) ontstaan waarvan wij niet op de hoogte zijn en wij vinden dit erg jammer. In gesprek met ons kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden om bepaalde dingen op te lossen of duidelijkheid te geven. Onze PB staat altijd open.

Omgang op het forum :
Hondenpage stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden. Wij zetten dan ook regelmatig deze moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren. Mocht iets ons ontgaan of gebeuren er dingen die je echt niet vindt kunnen waarschuw ons dan. Dit kan via de moderatorknop of met een PB. Ook als er dingen plaatsvinden in PB contact waar je erg veel last van hebt, ga dan het gesprek met ons aan.

Regels omtrent:
-Fokken:
Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet.

Een uitzondering wordt gemaakt voor dringende vragen rondom fokken. Ook al onderschrijft Hondenpage in die gevallen niet het fokbeleid, mensen hebben volgens de visie van HP wel recht op advies en informatie. Extra aanvulling op dit onderwerp is dat wij in deze topics graag zien dat alleen mensen reageren die ook daadwerkelijk verstand hebben van fokken, zodat een duidelijk (en soms levensreddend advies) niet ondergaat in adviezen van mensen die onvoldoende fokkennis hebben.

-Fysieke correcties:
Hondenpage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden. Het promoten en adviseren van fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere fysieke provocerende handelingen is daarom niet toegestaan. Behalve dat het beschadigend is voor de vertrouwensrelatie en stress veroorzaakt bij de hond kunnen ze ook een risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

Ook hier geldt weer dat het iedereen toegestaan is om alle vragen rondom opvoeding te stellen. Ook als dit vragen betreft over fysieke correcties of corrigerende hulpmiddelen. Wij willen juist hierin meewerken aan een stuk bewustzijnsvergroting ten aanzien van verantwoord opvoeden. Een open gesprek hierover is dus mogelijk, maar actief adviseren van fysieke correctie of correctiehulpmiddelen is niet toegestaan en wordt aangeduid met een rode pijl en een moderatormededeling . Herhaaldelijk actief adviseren of provoceren levert een waarschuwing en bij doorgaan een afkoelban op.

-CM:
Hondenpage heeft een positieve visie wat betreft omgang, begeleiding en opvoeding van honden. CM en zijn manier van met honden omgaan komt niet overeen met de positieve wijze waar wij als HP voor staan. Fysieke correcties of andere provocerende handelingen leveren een risico op voor het welzijn en veiligheid van de hond en de mens en zijn bovendien stressverhogend voor de hond. Om deze reden zijn wij tegen het promoten van dergelijke opvoedmethodes van CM op hondenpage. Vragen over de methode van CM zijn toegestaan ook hier weer om bij te dragen aan een stuk bewustzijnsvergroting en wij zullen in beperkte mate een enkele discussie hierover om die reden niet uit de weg gaan. Het staat hierin het moderatorteam vrij om een topic te sluiten als zij van mening zijn dat de discussie een provocerend karakter krijgt.

-Overige gevoelige onderwerpen als(onderdelen binnen) IPO/KNVP, Weightpulling, couperen etc:
Ook hier geldt dat het te allen tijde toegestaan is om vragen te stellen en informatie te vragen. Als het onderwerp een richting op gaat die in strijd is met de visie van HP en/of een provocerend karakter krijgt kan het moderatorteam besluiten om een topic op slot te zetten en te verwijderen.

-Broodfok
Een broodfokhondje is meer dan een leuk en lief hondje. Er schuilt veel leed achter. Veel leden storen zich aan de voortdurende oooh’s en aaah’s zonder te stil te staan bij het broodfokleed.
Hondenpage neemt duidelijk stelling in tegen (onverantwoorde) broodfok. Een broodfokker fokt met maar een doel voor ogen en dat is zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld verdienen. Hierbij speelt de gezondheid en het welzijn van ouderdieren en pups geen enkele rol. De fysieke en psychische gevolgen zijn aanzienlijk. Ouderdieren worden niet getest op erfelijke afwijkingen. Ouderdieren en pups leven vaak onder zeer slechte omstandigheden en de kans dat je een niet gesocialiseerde, zieke pup koopt met risico op gedragsproblemen op latere leeftijd is heel reëel. Samen met het merendeel van de forumleden maken we ons hard in de strijd tegen aanschaf van een broodfokpup door voorlichting en een ontmoedigingsbeleid. Hoe meer mensen zich bewust zijn van het lijden wat gepaard gaat met broodfok en afzien van broodkoop hoe minder dit soort broodfokkers te verhandelen hebben. Laat ouderdieren en pups niet langer lijden! Wees dus niet alleen maar boos of gekwetst als mensen zich confronterend uitspreken in topics waarin broodkoop aan de orde is. Het komt voort uit een zeer grote betrokkenheid bij dierenwelzijn en de wens om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het leed wat broodfok heet en wat zij daar zelf tegen kunnen doen.

Wel vragen we forumleden om hierbij rekening te houden met de manier waarop je iets schrijft. Dit geldt in het algemeen, maar zeker in een onderwerp als deze. Probeer ook voor jezelf te bepalen waar de prioriteit ligt. Als het een doodzieke pup betreft is Topicstarter in eerste instantie gebaat bij advies. Hierbij hoeft het onderwerp niet krampachtig vermeden te worden maar neem even de tijd om een situatie goed in te schatten en de juiste toon te zetten.

-Herplaatsers:
Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot. Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage. -Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor actieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond. -Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden. -Ben je dus op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Banbeleid:
Hierin is het heel belangrijk om een duidelijk beleid neer te zetten.
Wij willen forumleden ook graag zelf een stuk verantwoording geven en stimuleren in het mee creëren van een prettige forumsfeer. Om deze reden zullen we mensen in eerste instantie positief uitdagen door met ze in gesprek te gaan. Forumregels/beleid overtreden levert een waarschuwing op en bij doorgaan een banbeleid. Hier zit een opbouw in van 1of2 dagenban – maandban – halfjaarban –jaarban - ban voor altijd. Uiteraard zijn hierin uitzonderingen op de regel.

-Bij extreem grensoverschrijdend gedrag staat het moderatorteam het vrij om in overleg met Arjen direct een lange ban of ban voor altijd op te leggen.

Algemeen:
-Informatief HP:
Wij vinden het informatieve karakter van hondenpage een heel waardevolle aanvulling voor de (aankomende) hondeneigenaar. Graag zien wij dat we met elkaar deze kracht waar maken en blijven waar maken. De laatste tijd is de toonzetting soms erg aanvallend en negatief. Realiseer je dat je zelf ook ooit een beginnend en onwetend hondenmens bent geweest en benader daarom mensen zoals je zelf ook benaderd zou willen worden. Soms hoort confrontatie daarbij, maar het is niet nodig iemand af te branden op ‘dommigheid’. Zeker niet omdat jij het beu bent voor de 100ste keer hetzelfde te schrijven. Kies er in dat geval voor om dan even niet te reageren.

-Gezellig HP:
Natuurlijk horen op een forum ook leuke en gezellige verhalen thuis. Wij hondenliefhebbers lezen graag hondenverhalen waar de mondhoeken van gaan krullen. Het leukste is natuurlijk als dit jullie eigen avonturen met de hond zijn. Filmpjes en verhalen van internet zijn soms een leuke aanvulling, maar laten we er gezamenlijk voor waken dat de gezellig praten hoek hiermee niet vol komt te staan. Dit is jammer dat onze persoonlijke verhalen daardoor snel tussen alle ‘de leukste thuis’ topics wegzakken.

Ook worden er regelmatig klaagtopics geopend. Laten we ook hierin met elkaar ervoor waken dat we niet te veel wegzakken in de ‘ik erger me zo’ topics.

-De juiste rubriek:
Hierbij het verzoek om goed op te letten in welke rubriek je een topic plaatst. Het gaat al steeds beter, maar toch zijn wij best nog veel tijd kwijt aan het verhuizen van topics.

-Gasten:
Arjen kiest heel bewust laagdrempeligheid om zo gasten de kans te geven ook hier te komen voor informatie en advies. Hier wordt niets aan veranderd dus topics hierover openen is niet toegestaan. Hier geldt exact hetzelfde als bij leden, als je iets leest wat niet klopt, door de beugel kan, waarschuw dan het moderatorteam.

-Hondenleed:
De ervaring leert dat het meerendeel van Hondenpagebezoekers zich stoort aan hondenleedfoto's en filmpjes. Om deze reden is besloten dergelijke topics niet toe te staan. Deze topics worden dan ook meteen verwijderd.

-oproepen tot stemmen:
Het is niet toegestaan op topics te openen waarin leden opgeroepen worden om te stemmen op fotowedstrijden. Er zijn zo ontzettend veel fotowedstrijden en we willen voorkomen dat HP dichtslibt met dit soort oproepen. Wel kun je bijvoorbeeld je vrienden per PB uitnodigen tot stemmen.

-Afscheid van hondenpage:
Het is niet toegestaan om een topic te openen waarin je aankondigt dat je afscheid neemt van hondenpage. De ervaring leert dat het veel onrust en oproer geeft en een kettingreactie kan veroorzaken, dit willen we graag voorkomen. Wel staan wij als moderatorteam open voor een PB waarin je aangeeft dat je afscheid neemt van hondenpage met als je dat wilt daarbij de motivatie. Voor ons is het ook prettig om te weten wat de mensen beweegt.

-Oproepen tot actie:
Oproepen tot actie of petitie mag alleen wanneer het een publieke aangelegenheid betreft van een organisatie of instantie die zich inzet voor dierenwelzijn. Er zijn heel veel particuliere initiatieven, maar omdat wij niet voldoende betrokkenheid kunnen garanderen bij de betrouwbaarheid van zo'n actie of petitie hebben wij hiervoor gekozen. Voor individuele acties/petities verwijzen we naar bijvoorbeeld hyves of facebook.

-Marktplaatstopics:
Marktplaats is een grote vraag en aanbodsite waar bij het lezen van al die honden in de aanbieding ons dierenhart soms verscheurt wordt van ellende. We begrijpen dat je soms dingen ziet die je graag van afschuw wilt delen met mede dierenvrienden. Om te voorkomen dat half marktplaats hierheen wordt verhuisd is het niet toegestaan om hier topics over te openen. Deze topics worden dan ook verwijderd.

Tot slot willen we nogmaals benadrukken dat je ons ten alle tijde met wat voor vraagstuk of opmerking dan ook kunt bereiken via PB. Graag zelfs, want juist dat kan voorkomen dat dingen waar je mee zit een eigen leven gaan leiden.

Wij hopen dat wij hiermee weer een duidelijk kijkje hebben kunnen geven in de visie en het beleid achter Hondenpage. Het is onze insteek om hiermee weer een frisse start te maken. Onze vraag is dan ook om in dit topic vanuit hier en vooruit te schrijven en zaken uit verleden hierin niet nogmaals op te halen. Omdat we ons kunnen voorstellen dat er mogelijk wel vragen zijn over dingen uit recent of verder verleden willen we vragen om in dat geval ons dit per PB te schrijven.

Groetjes,
Arjen, Angela, Erika, Arina en Petra

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Moderator bericht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel D&GD&G

honden foto van D&G

Heel duidelijk :-D :-D

honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank

honden foto van Claudia & Tank

Heel duidelijk.

Nu met zijn allen er weer een gezellig forum van te maken :-D

honden page profiel Hannah en PépéHannah en Pépé

honden foto van Hannah en Pépé

Heel mooi en duidelijk geschreven Arjen!
:-D


xx Hannah

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Duidelijk verhaal hoor :-D

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

:-D

honden page profiel LisaLisa

honden foto van Lisa

Als ik het zo lees, blijft het forum toch het zelfde :-D..
Gelukkig maar..

Kunnen de oude modjes ook terug komen ;-)

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

@Lisa, er is ook nooit sprake geweest van grote veranderingen ;-) Wij hopen hiermee dus ook weer meer duidelijkheid en dus rust te kunnen geven.

Fijn dat het zo positief ontvangen wordt :-)

honden page profiel Bert den dekkerBert den dekker

honden foto van Bert den dekker

Ik begrijp niet dat er op een forum niet over de methode CM gesproken kan/mag worden.
Er bestaat een vrijheid van meningsuiting in huis op straat of waar dan ook.

Ik betreur dit (al zegt dit niet dat ik het met de methode eens of oneens ben)

honden page profiel IneIne

honden foto van Ine

Moet toch geen probleem zijn!
Duidelijke regels, net zoals in je dagelijks leven!
Dus terecht dat ze worden toegepast hier op het forum.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

@Bert, Dit is dus een van de veranderingen. Hieronder even vetgedrukt aangeduid.

-CM:
Hondenpage heeft een positieve visie wat betreft omgang, begeleiding en opvoeding van honden. CM en zijn manier van met honden omgaan komt niet overeen met de positieve wijze waar wij als HP voor staan. Fysieke correcties of andere provocerende handelingen leveren een risico op voor het welzijn en veiligheid van de hond en de mens en zijn bovendien stressverhogend voor de hond. Om deze reden zijn wij tegen het promoten van dergelijke opvoedmethodes van CM op hondenpage. Vragen over de methode van CM zijn toegestaan ook hier weer om bij te dragen aan een stuk bewustzijnsvergroting en wij zullen in beperkte mate een enkele discussie hierover om die reden niet uit de weg gaan. Het staat hierin het moderatorteam vrij om een topic te sluiten als zij van mening zijn dat de discussie een provocerend karakter krijgt.

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

Goed en duidelijk verhaal Arjen!

Hondenpage blijft dus nagenoeg zoals het is, daar ben ik blij om want bevalt me hier uitstekend. Laten we met z'n allen ervoor zorgen dat het een gezellig forum is en blijft :-D

Anoniem (Gast)

Inderdaad heel duidelijk!
Ben het ook zeker met (bijna) alle regels eens. :-)
Ook goed dat dit moderatorbericht er is, want er heerste inderdaad een nogal onrustige sfeer.

honden page profiel Hannah en PépéHannah en Pépé

honden foto van Hannah en Pépé

" Ik begrijp niet dat er op een forum niet over de methode CM gesproken kan/mag worden.
Er bestaat een vrijheid van meningsuiting in huis op straat of waar dan ook.

Ik betreur dit (al zegt dit niet dat ik het met de methode eens of oneens ben) "


Als je eerst eens goed leest? O-)
Vragen over de methode van CM zijn toegestaan ook hier weer om bij te dragen aan een stuk bewustzijnsvergroting en wij zullen in beperkte mate een enkele discussie hierover om die reden niet uit de weg gaan...

Er staat niet dat er niet over gesproken mag worden. Sterker nog, er staat dat er een topic over geopend mag worden, maar in beperkte mate. Er mag over CM gesproken worden, maar omdat vele het er niet mee eens zijn, zal je wel tegengas krijgen O-)



xx Hannah :-)

honden page profiel Hannah en PépéHannah en Pépé

honden foto van Hannah en Pépé

Haha, Petra.
We waren te gelijk ;-) Alleen ben ik een beetje een slome typer O-)

honden page profiel ChickaChicka

honden foto van Chicka

Hallo moderatorteam

Heel duidelijk geschreven, en we gaan ervoor :-D

Groetjes Chicka

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

" Haha, Petra.
We waren te gelijk ;-) Alleen ben ik een beetje een slome typer O-) "


Ik heb tegenwoordig een razendsnelle muis Hannah :-D

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas

honden foto van Caroline & Atlas

Ik vind het jammer dat ondanks alle klachten over gasten, ze hier gewoont opics mogen blijven openen.
Pas op, ik snap de redenering van Arjen wel, want het forum moet laagdrempelig blijven vind hij,
maar als de rest van de forummers zich zo stoort aan gasten kan dat toch herzien worden?

Nu ja, er is eigenlijk niets veranderd lees ik.
Zoals Bert vind ik het ook jammer dat het verboden wordt om over bep. onderwerpen te spreken.

Goed, ben weer hartstikke negatief bezig lees ik. Excuses O-)

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas

honden foto van Caroline & Atlas

Sorry, ik lees nu pas de laatste reacties en blijkbaar mag je dus wel over CM e.d. praten. (Niet dat ik achter hem sta, verre van)
Had ik niet gezien.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

primaa :-)

ik vind het zeker een goede ontwikkeling om nu bepaalde onderwerpen iig bespreekbaar te houden :-)
zoals cm. je hoeft het niet te promoten maar discussie kan altijd goed zijn.
als dan nu zo'n topic gesloten wordt is het eigen schuld dikke bult omdat het een verkeerde kant op gaat. maar het wordt gelukkig niet meer "weggestopt" en vermeden :-)

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Goede regels! Ik vind alleen als er een topic gesloten word b.v. over onverantwoord fokken dan mogen ze van mij ook wel verwijderd worden.

honden page profiel AnnemiekeAnnemieke

honden foto van Annemieke

heel verhelderend :-)

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

" Goede regels! Ik vind alleen als er een topic gesloten word b.v. over onverantwoord fokken dan mogen ze van mij ook wel verwijderd worden. "


@Oukje, als er een topic gesloten wordt met het verzoek om meer informatie over het fokbeleid dan blijven ze in eerste instantie staan tot wij meer weten. De laatste tijd is in het algemeen het verwijderen van gesloten topics er wat bij ingeschoten. We zullen daar beter op gaan letten.

honden page profiel SamSam

honden foto van Sam

Duidelijk bericht Arjen.

Ik vind de regels ook duidelijk. In het echte leven heb je ook regels, op school ook. Daar moet je je ook aan houden. Als je hier geen regels zou hebben, zou het hélemaal uit de hand lopen.

En ik vind het ook prima dat gasten mogen reageren, soms lees ik ook zo'n topic dat ik dan denk: 'ohnee, niet weer'. Maar dat heb ik soms ook bij gewone leden, ik klik het dan gewoon weg, en ga een ander topic lezen.

Ik hoop dat ik hier nog veel info van kan halen. Maar ik ben HP al super dankbaar! Ik heb hier zó veel geleerd!

Laten we er inderdaad met z'n alle voor zorgen, dat het een informatief en gezellig forum blijft... :-)

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

"

@Oukje, als er een topic gesloten wordt met het verzoek om meer informatie over het fokbeleid dan blijven ze in eerste instantie staan tot wij meer weten. De laatste tijd is in het algemeen het verwijderen van gesloten topics er wat bij ingeschoten. We zullen daar beter op gaan letten. "


Oke! ;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Heel duidelijk neergezet. Bedankt Arjen.

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

Ik wil overigens graag de moderators bedanken voor dit geweldige stuk.

We zijn de laatste tijd druk bezig met het duidelijker krijgen van de richtlijnen en regels. De moderators hebben dit nu samengevat in bovenstaand stuk waar we met zijn allen achter staan !

Arjen

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny

honden foto van Liesbeth/Skinny

volgens mij veranderd er ook niet veel :-D :-D :-D

is zeer duidelijk

honden page profiel Marjolein en Noa en kleine LeviMarjolein en Noa en kleine Levi

honden foto van Marjolein en Noa en kleine Levi

idd heel duidelijk.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

heel duidelijk en ik vind het een goede instelling!
succes allemaal met het modden en beheren van het forum :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Moderator bericht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Update over onze Puff
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^