Moderator bericht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

"


maar soms wordt het je ,,onmogelijk" gemaakt om je mond los tedoen,
laatst had ik een mening,hield het echt netjes,maar toch werd mijn reactie verwijderd(hoop dat dit wel blijft staan) "


Hey Antoinet, er zijn bepaalde regels ingesteld. Die waren al zo en die blijven zo. Ik zal de regel even copieren uit de beginpost van dit topic.

Merk je dat je je niet kunt vinden in een bepaalde visie of beleid van Hondenpage dan staan wij niet toe dat dit provocerend naar voren gebracht wordt op het forum. Neem in dat geval contact op met het moderatorteam.

Hiermee wordt onder anderen bedoelt dat wanneer je het niet eens bent met een ingreep van het moeatorteam het niet toegestaan is dat je hierover een topic opent op het forum. Wel mag je je klacht en/of verontwaardiging neerleggen bij het moderatorteam.

We hopen dat je zo duidelijk is waarom die topics verwijderd worden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Moderator bericht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

@ Golden delicious, de regel van bron vermelden was er idd altijd al, alleen is het moeilijk om te controleren als er zoveel teksten worden geplaatst door allerlei forumleden. Daarom gaan wij hier iets aan doen, zodat het voor ons makkelijker moderaten is.

@ Mack, ja dat is promoten en wordt niet toegestaan. Verder geloof ik niet dat dit gedrag alleen af te leren is met een slipketting. Wel dat het makkelijker voor de baas is. Dat 90% van een forum dit gebruikt, zegt eerder wat over hun eigen visie dan over het feit of het echt nodig is. Promoten is niet toegestaan, of jij of een ander nu vindt dat zulke dingen nu nodig zijn of niet. In onze visie zijn zulke middelen nooit nodig. Wie een andere visie heeft, kan dit op een ander forum uiten.

@ Antoinet, een mening geven over HP mag idd, via PB naar het modteam. Niet openbaar. Dat is altijd al zo geweest.

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

@ Mack, ja dat is promoten en wordt niet toegestaan. Verder geloof ik niet dat dit gedrag alleen af te leren is met een slipketting. Wel dat het makkelijker voor de baas is. Dat 90% van een forum dit gebruikt, zegt eerder wat over hun eigen visie dan over het feit of het echt nodig is. Promoten is niet toegestaan, of jij of een ander nu vindt dat zulke dingen nu nodig zijn of niet. In onze visie zijn zulke middelen nooit nodig. Wie een andere visie heeft, kan dit op een ander forum uiten./quote]

Angela, wil jij mij aub uitleggen waar dat promoten dan inzit...............

honden page profiel antoinetantoinet

honden foto van antoinet

het is hoe je dingen(wilt) lezen ;-)

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

" @ Mack, ja dat is promoten en wordt niet toegestaan. Verder geloof ik niet dat dit gedrag alleen af te leren is met een slipketting. Wel dat het makkelijker voor de baas is. Dat 90% van een forum dit gebruikt, zegt eerder wat over hun eigen visie dan over het feit of het echt nodig is. Promoten is niet toegestaan, of jij of een ander nu vindt dat zulke dingen nu nodig zijn of niet. In onze visie zijn zulke middelen nooit nodig. Wie een andere visie heeft, kan dit op een ander forum uiten. "


Ps, Angela, je kan "anders denkenden" wel weg willen sturen van dit forum, maar daar bereik je juist het tegendeel mee van wat je wil bereiken.

Als jij denkt dat een slipketting NOOIT nodig is, sta je volkomen naast de werkelijkheid voor het grootste deel van hondenbezittend Nederland.
In plaats van een regide NOOIT, kan je veel beter een toon aanslaan van: BETER VAN NIET.

Blijkbaar vind jij als niet eigenaar van een Amerikaanse Bulldog dat 90% van de Amerikaanse Bulldogs eigenaren dus niet weet hoe hij/zij met zijn/haar hond moet omgaan. Ik vind dit behoorlijk aanmatigend en arrogant.

Maar als je een forum wil met enkel gelijk gestemden, zeg het dan gewoon.

EN GEEF DAT OOK EVEN DOOR AAN DE ADVERTEERDERS, DIE SLIPKETTINGEN VERKOPEN !!!!!!!!!!!!!!!

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

@mack. Ik kan me voorstellen dat iemand dit overkomt. Je schrikt je kapot en wilt dat niet nog een keer meemaken en daarom in alle onwetendheid een slipketting koopt. Als je dat hier vermeld ben je idd niet direct aan het promoten (wel een beetje). De bedoeling is dan (zoals vermeld) dat je hier een platform vind waar je andere meningen ideeen, tips en trucs vind waardoor de slipketting de deur uit kan.

Als je echter te pas en te onpas dit verhaal op gaat hangen ben je wel aan het promoten.

Dat is dus wat wij maar al te vaak zien.

Arjen

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

:'(, jammer, de sfeer wordt nu alweer naar beneden gehaald :'(

honden page profiel J. & T. van H & DJ. & T. van H & D

honden foto van J. & T. van H & D

Off topic...

Ik vind dat Mack deels wel gelijk heeft, en dat valt mij ook op, zodra iemand hier een topic opent van die aard wordt gelijk op slot gezet, en je zult zo iemand nooit meer verder kunnen helpen, 90 procent van de AB eigenaren kopen een slipketting uit, voor hun, pure noodzaak, omdat ze kennelijk niet meer weten wat ze moeten doen, als 'wij' dit soort eigenaren tot nieuwe inzichten kunnen brengen, kunnen er slipkettingen uit het straatbeeld verdwijnen, maar niet door de topics op slot te zetten.
Ik zal zelf ook nooit iemand weigeren met een hond, op mijn school, die een slipketting gebruikt. Ik weet dat de slipketting naarmate de lessen vorderen, vanzelf wel verdwijnen of helemaal niet meer gebruikt wordt, omdat wij ze hierin wel onderwijzen.

Dat Mack weer een time-out krijgt vind ik een beetje te gemakkelijk van jullie kant, hij kan tenminste eerst even een waarschuwing krijgen, zodat hij of jullie het berichtje nog even kunnen aanpassen of verwijderen.

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

J&T,

Dat vind ik nou ook. Daarom gaan topics met vragen over slipkettingen in principe niet op slot. Pas als zo'n topic uit de hand loopt gaat het op slot.

Dit staat ook in de beginpost

" Ook hier geldt weer dat het iedereen toegestaan is om alle vragen rondom opvoeding te stellen. Ook als dit vragen betreft over fysieke correcties of corrigerende hulpmiddelen. Wij willen juist hierin meewerken aan een stuk bewustzijnsvergroting ten aanzien van verantwoord opvoeden. Een open gesprek hierover is dus mogelijk, maar actief adviseren van fysieke correctie of correctiehulpmiddelen is niet toegestaan en wordt aangeduid met een rode pijl en een moderatormededeling . Herhaaldelijk actief adviseren of provoceren levert een waarschuwing en bij doorgaan een afkoelban op. "


Wat betreft mack staat er op het beledigen van een mod (en wat mij betreft iedereen) gewoon een ban. Klaar, dat doe je niet. Ik zou niet weten wat daar oneerlijk of gemakkelijk aan is.

Arjen

honden page profiel Hannah en PépéHannah en Pépé

honden foto van Hannah en Pépé

" Ps, ik heb nog een paar honderd IP adressen dus kan terug komen zo vaak ik wil, echter, dat zal ik niet doen.

Als HP een forum wil zijn met gelijk gerichte meningen, prima, maar dan zonder mij.

Als HP forummers niet eens de kans wil geven om afscheid te nemen, als deze het forum verlaten, ook prima, maar dat zegt alles over het niveau van HP.

Wel vreselijk tekeer gaan tegen fysieke correcties, maar tegelijkertijd wel advertenties accepteren van webshops die slipkettingen verkopen.

Hypocriet is dan nog mild uitgedrukt Arjen...................
"


Denk je dat geld om dit forum draaiende te houden uit de lucht komen vallen??
Nee dus.
Arjen MOET wel advertenties plaatsen. Anders lukt het niet. O-)

En naar mijn weten hebben dingen als sushi ook niks met honden te maken, maar dat staat er toch echt ook gewoon bij ;-)

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

"
Blijkbaar vind jij als niet eigenaar van een Amerikaanse Bulldog dat 90% van de Amerikaanse Bulldogs eigenaren dus niet weet hoe hij/zij met zijn/haar hond moet omgaan. Ik vind dit behoorlijk aanmatigend en arrogant.

"


Ik vind dit een keurige zin, maar misschien ligt dat aan mij? Uiteraard hoort beledigen of kwetsen van Moderators direct aangepakt te worden, zoiezo naar een forumlid..Maar dit komt op mij niet kwetsend over. Mack geeft aan hoe de reactie van Angela bij hem/haar overkomt, dan is het toch een persoonlijke mening en geen belediging?

Ik wil hier verder niet te veel op in gaan, maar ik vind direct een ban wellicht wat overdreven.

honden page profiel J. & T. van H & DJ. & T. van H & D

honden foto van J. & T. van H & D

Dat van die advertenties daar stoor ik me ook aan, doordat ik de regeltjes van HP in mijn achterhoofd heb, maar daar heb ik naar gevraagd en het schijnt dat de webmaster hier niets over te vertellen heeft of geen controle over heeft.
Als dit toegestaan wordt om een forum draaiende te houden wist ik niet, maar als dat zo is...... :'(

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Zelf ben ik net lid hier en vind het een super hondenpage en de regels zijn duidelijk.

Groetjes :-)

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

jammer dat dit toch heel erg goede topic zo'n wending heeft gekregen... en om heel eerlijk te zijn.... ik snap ook niet helemaal wat hier gebeurt is.... "jammer" is het enige wat ik kan zeggen....

ik hoop allen wel dat de afkoelingsperiode niet te lang is.... hoewel ik het lang niet altijd eens ben met Mack, vind ik zijn vaak "andere" geluid wel vaak veel toevoegen aan het forum.... vooral om alles helder te krijgen....

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Hey, vecht dit even uit over een PB'tje, de meeste willen gewoon weer doorgaan en hp terug brengen als waar het ooit begon :'(

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

"

Ik vind dit een keurige zin, maar misschien ligt dat aan mij? Uiteraard hoort beledigen of kwetsen van Moderators direct aangepakt te worden, zoiezo naar een forumlid..Maar dit komt op mij niet kwetsend over. Mack geeft aan hoe de reactie van Angela bij hem/haar overkomt, dan is het toch een persoonlijke mening en geen belediging?

Ik wil hier verder niet te veel op in gaan, maar ik vind direct een ban wellicht wat overdreven. "




Kan het hier helemaal mee eens zijn!

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Inderdaad Hadassa :-)

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

" Hey, vecht dit even uit over een PB'tje, de meeste willen gewoon weer doorgaan en hp terug brengen als waar het ooit begon :'( "


eens.... alleen om te kunnen pb-en moet Mack wel toegang hebben

honden page profiel antoinetantoinet

honden foto van antoinet

ik ben geen meeloper,geen hielenlikker,zeg wat ik denk dat is democratie!
vind ook dat als iemand grove taal gebruit,duidelijk iemand kwetst,die een ban moet krijgen,maar vind het ,,geval van mac" echt meevallen,maar zoals ik al 'ns eerder gezegt heb,het is hoe je het (wilt) lezen!

honden page profiel J. & T. van H & DJ. & T. van H & D

honden foto van J. & T. van H & D

Ik mag wel over jou Mack, ik ken je verder niet maar volgens mij bedoel je het allemaal niet zo, en volgens mij wil je graag strijden voor het goede en dus ook best wel voor HP, soms moet je hier en daar bepaalde dingen gewoon accepteren zoals ze zijn bepaald, je kan simpelweg niet alles veranderen hoe graag je het ook zou willen. Toch hoop ik dat je vannacht slaapt, en dat we je over een maand (damm das best wel lang) weer terug zien. See ya ;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

We zien je wel terug Mack. Je profiel gezien en zoals je met je honden schijnt om te gaan ga je het niet kunnen laten :-)

Als er niet eerst een paar PB's uitgewisseld zijn (waar wij dan natuurlijk niets van weten) vind ik dit ook ... Tja, de rest heb ik gewist toen ik besefte dat dat commentaar was...

ook See ya dus!

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Zeker niet arrogant, gewoon onze visie. Als die je niet aanstaat, moet je het elders zoeken. Je kunt wel blijven aangeven dat je het niet eens bent met onze visie, maar eerlijk gezegd kun je beter naar een forum gaan waar je het wel mee eens bent qua visie. Accepteren en laten rusten, of niet accepteren en dan weggaan. Weggaan is wat mij betreft ook echt weggaan en niet iedere keer terugkomen om vervolgens weer de regels om te buigen.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

quote forum beleid uit beginpost;


Merk je dat je je niet kunt vinden in een bepaalde visie of beleid van Hondenpage dan staan wij niet toe dat dit provocerend naar voren gebracht wordt op het forum. Neem in dat geval contact op met het moderatorteam. Mocht je de visie en het beleid niet kunnen accepteren dan is het goed om je af te vragen of Hondenpage wel het juiste forum voor je is. Wellicht zijn er andere fora die in dat geval meer aansluiten bij jouw wensen.

Jammer dat het in dit topic al onmogelijk blijkt om hierin wat respect op te brengen voor het beleid. Het zet meteen alweer een negatieve toon. Wie de schoen past trekke hem aan.



honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

wat ontzettend jammer is dit :'(

ik ben ook bepaald geen meeloper, denk dat iedereen dat wel weet, en ik sla ook weleens de plank mis of de verkeerde toon aan, maar probeer mezelf daarop elke keer terug te lezen en te corrigeren want het is altijd wel "de toon die de muziek maakt"!!

het is niet zo zeer je mening of idee, maar hoe het er staat, en dat is ook gelijk de zwakte weer van het internet en een fora...... de geschreven tekst, ik betrap mezelf er ook weleens op.

dusse Mack........... ik hoop je (ondanks onze meningsverschillen ook) snel terug te zien.
die slipketting begrijp ik soms wel, persoonlijk vind ik het een zwakte bod, bovendien werkt het ding naar mijn mening juist uitdagend en provocerend naar de hond, maar......... ik begrijp het in geval van nood wel, niet als oplossing ;-)

ik heb ook al paar keer, welliswaar vrijwillig, afstand genomen een poosje, kan best verhelderend werken ;-)

honden page profiel LizLiz

Hey Mack, ik hoop dat je toch wel weer terug komt op HP. Ik hou wel van mensen met een eigen mening, en die heb jij zeker. Anders krijgen we teveel ja-knikkertjes en meelopertjes in de (HP) wereld. Ik ben het vaak met je eens, ook niet altijd net als bij andere mensen hier, maar je hebt wel een heldere eigen mening.

Als je een ban krijgt voor het woordje arrogant, denk ik dat de afgelopen tijd velen een ban hadden kunnen krijgen (incl. ikzelf, want ik heb me pas ook nogal bitchy ergens over uitgelaten op een moment dat ik ergens nogal hopeloos van werd).

honden page profiel  Appie en de tibbies Appie en de tibbiesgoedgekeurde fokker

honden foto van  Appie en de tibbies

ik vind het zo jammer dat er weer begonnen word met een ban (in mijn ogen een onterechte) ook de modjes inclusief Arjen moeten tegen commentaar kunnen,en wat Mack geschreven heeft is toch niet zo erg? er worden hier wel ergere dingen geschreven en daar word niet tegen opgetreden,en als dat het nieuwe beleid is dan duurt het niet lang meer of je houdt alleen de meelopers en ####likkers over,ik hou wel van een stevige en heldere discussie,zonder beledigend of kwetsend te zijn en als je bij iedere zin moet denken,kan dat wel? zou ik daar geen ban voor krijgen? is in mijn optiek ook niet gezond,dus modjes en ook Arjen,wees een beetje soepel en ga niet op elke slak zout leggen,verder kan ik mij goed vinden in de regels,en hoop dat het gezellig blijft.

groetjes Appie.

ps ik hoop dat de ban van Mack terug gedraaid word.

honden page profiel antoinetantoinet

honden foto van antoinet

ben benieuwd hoelang het duurt voordat dit topic opslot gaat! O-)

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Wat een ontzettend trieste opmerkingen lees ik hier.

Denk dat we allemaal volwassenen zijn maar blijkbaar zegt dat tegenwoordig niet genoeg.

Denk dat sommigen het gewoon heel leuk vinden om te stangen, dat kan bijna niet anders. Er bestaat altijd nog zoiets als een buurthuis. Bijna ieder dorp of stad heeft er een. Als je je verveeld kun je daar lekker knutselen en muziek maken in plaats van zielig gaan zitten doen op een hondenforum.

Het is maar een idee :-)

honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann

honden foto van Wil Kettmann

Het wordt wel een lang verhaal en toevalig zie ik nu dit topic. Wat vind ik zelf van de slipketting.. Soms is hij nodig maar hoe gebruik je hem, en wil je hem blijven gebruiken of gaan wij er wat aandoen om je hond die trekt eens te leren hoe het ook kan.. De grootste oorzaak van de hond die trekt is toch de eigenaar, Die heeft hem geleerd dat trekken aan de riem wordt beloont.. Als pup mocht hij dat toch ook hij kon toch alle kanten op toen hij klein was. Waarom moet hij dan nu ineens gewurgt worden als hij dat doet.. Dus probeer ook nu nog want niemand is te oud om iets te leren je hond een positief te benaderen. Beloon hij als hij netjes mee loopt en negeer hem als hij trekt..
En toevallig heb ik van de week een nieuw stukje op onze Mac zijn pagina gezet hierover dus lees het eens door..Heb zelf bij hem ook een slipketting gebruikt maar wilde daar toch weer vanaf dus positief benaderd en blijven volhouden gaf mij een goed resultaat..

Kijken of mijn volgende hond dit ook kan leren maar ik ben er elf nu al van overtuigt dat dit gaat lukken.



Link naar artikel over de riem:http://mac-ghandor-easy-living.jouwweb.nl/tips-en-advies-3

En mensen houd het hier verder gezellig blijf bij het onderwerp waarover het topic gaat honden etc...

Groetjes Wil

honden page profiel MarianneMarianne

honden foto van Marianne

even terug komen op het topic; vind het een goed beleid zoals het hier omschreven word en kan me er dan ook in vinden,

na even weg te zijn geweest ben ik blij hier weer terug te zijn :-D :-D :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Moderator bericht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 5 12 3 45
Volgende forumvraag: Update over onze Puff
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^