Lotgering is geen scharrelvlees!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik eet wel biologische groenten, niet uit bewustzijn, maar omdat ik die supermarkt zooi niet te eten vind, en het binnen de kortste keren ligt te verrotten in je keuken. Ik heb net biologische paprika op die ik dinsdag gehaald heb. Er ligt nog broccoli en courgette. Als ik dat bij de AH haal, had het allang verrot geweest.

Ik wou eigenlijk dat biologisch/ diervriendelijk niet voornamelijk via de supermarkt verkocht werd, want dat vind ik niet altijd helemaal geweldig smaken. Kijk, bij gehakt en kip merk ik het niet want dat mix ik door de saus/ groenten. Maar andere dingen...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lotgering is geen scharrelvlees!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Oke laten we het wel vriendelijk houden i.p.v. elkaar verwijten te maken..

De ene helft is duidelijk voor biologisch vlees en de andere helft heeft er duidelijk geen behoefte aan omdat zij weten hoe ze voor de gek gehouden worden of dat ze er gewoon simpelweg het geld niet voor hebben.

Maakt niets uit, ieder zijn of haar mening. Alleen het leven kan al duur genoeg zijn. Genoeg forummers hier met een uitkering die dit gewoon niet kunnen betalen maar zich wel aangevallen voelen doordat het lijkt alsof ze als dierenbeul worden neergezet.

Om maar bij mijn eigen standpunt te blijven: Mijn vader heeft een horeca slagerij en ik ken daardoor veel mensen met slagerijen of gewoon slagers, weet dus hoe het er aan toegaat. Klinkt raar omdat ik het schrijf maar laten we nu eerlijk zijn: Slagers, dat is simpel volk he ;-) Verder heb ik ook 2 jaar in een zeer goed aangeschreven keuken gewerkt en ook daar werd er niet zo zorgvuldig mee omgegaan. Ik betaal gewoon geen grof geld om besodemieterd te worden, klaar.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

de meeste groente die ik koop komen van de lidl van die diepvries groente deze bevallen me prima als ik dan de prijs zie van biologisch geteelde groente dan lach ik daar toch mee hoor en pas ik ervoor,wat kost zo een zak diepvries groente in de lidl van 1 kg waar wortelen,bloemkool en broccolie inzit geloof 1.49 euro .
een biologische paprika die kost in de carrefour 7.95/kg
in de spar voor een niet biologische betaal je 3.99/kg
vraag me af hoeveel mensen er staan te springen om 4 euro meer te betalen voor 1kg paprika
trouwens die biologische groente die komen ook in contact met vervuild regenwater....

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya

honden foto van Loes & Kaya

EN ZO IS HET Sammy ;-)

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Ik vind dit soort reacties behoorlijk kinderachtig gedoe.
Ten eerste reageer ik op een bericht van Zinno over een bepaalde film en naar aanleiding daarvan zet ik een aantal linken neer en vraag wat hij daarmee bedoelt. Dan word ik daarop aangevallen en als men daar reactie op krijgt, ben ik degene die gefrustreerd is. Beetje omgekeerde wereld.

" Aaaaaah wat een durf he zo over de mail! ;-) laten we een keer gezellig meeten met zijn allen !wordt vast heel gezellig en leerzaam ;-) goldendelicious
"

honden page profiel Jane en Boris Jane en Boris

honden foto van Jane en Boris

ook weer goed verwoord Sam!

oh sam even off topic, heb je nog iets gehoord over ons uitje HB/shaweca fabriek?

honden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)

Ik koop bio worteltjes en aardappelen omdat ik ze lekkerder vind.
Andere groenten komen ook gewoon uit de supermarkt...
Maar als van vrienden die een eigen moestuin hebben groenten kan overnemen spring ik een gat in de lucht...

Trouwens, ik ken een aantal mensen die kilometers rijden om hun bio groenten en vlees... dan heb je wel bio spullen maar trek dan de lijn door en denk aan je ecologische voetafdruk? Hoe belastend is al dat autorijden dan voor het milieu?

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

" Wat wil je daarmee aangeven?
"

dat ondanks die film die echt wel de rotzooi bloot legt in de voedings industrie er niks veranderd omdat er enorm veel geld mee gemoeid is,zolang dat biologisch telen geen snelle winst zal opleveren zal het altijd achteraan hinkelen.enige wat verandering zou kunnen teweegbrengen is dat ze qua prijs kunnen concurreren met de huidige industrie zodat het voor de consument interessant zal zijn om biologisch eten te kopen,dat dieren een goed leven hebben is niet de doorslag voor de gemiddelde consument wel wat voor hem het voordeligst is qua prijs en toch nog aanvaardbaar zodat hij goed kan eten.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Dat is zeker een feit. Maar ben je afhankelijk van de biospullen die in een winkel worden aangeboden (de massa...) of bijv. via biologische sites waar je via abonnement kan laten leveren? Er is zoveel verantwoorde zelfteelt te vinden, waarmee je prima 'goedkoop' kan inslaan en waarvan je zeker weet dat je ook lekker gezond zit te eten.

"
dat ondanks die film die echt wel de rotzooi bloot legt in de voedings industrie er niks veranderd omdat er enorm veel geld mee gemoeid is,zolang dat biologisch telen geen snelle winst zal opleveren zal het altijd achteraan hinkelen.enige wat verandering zou kunnen teweegbrengen is dat ze qua prijs kunnen concurreren met de huidige industrie zodat het voor de consument interessant zal zijn om biologisch eten te kopen,dat dieren een goed leven hebben is niet de doorslag voor de gemiddelde consument wel wat voor hem het voordeligst is qua prijs en toch nog aanvaardbaar zodat hij goed kan eten. "

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

zelf koop ik mijn eten voornamelijk in de lidl en de aldi,
ik probeer zo weinig mogelijk bereide maaltijden te kopen.
meeste vlees koop ik bij de budget slager,groente zijn voor 80% diepvries waarvan al bewezen is dat deze beter zijn dan verse.
brood koop ik om de 2 dagen vers bij de bakker
dus ik vind al dat ik vrij gezond eet zie dan ook niet in waarom ik meer zou moeten gaan betalen voor biologische voeding,
of moeite moet gaan doen om goedkope biologische producten te gaan zoeken,laatste wat ik nu nog wil is een zoektocht naar voeding heb al genoeg afgezien om een tijd geleden vers voer voor mijn honden te vinden.

honden page profiel lorenzolorenzo

honden foto van lorenzo

" het is bijna het einde van dit topic, en gelukkig is het wel zo dat wat wij aan onze honden geven, we toch altijd proberen ze het beste te geven, wat het ook is.

we maken er altijd wel een hele discussie over, dat mag en kan gelukkig. maar laten we het niet uit de hand laten lopen, betaalbaar voer is voor een hond okee, wat je zelf wilt dat is wat anders.

en laten we een ding niet vergeten dat er hier veel mensen zijn die van een uitkering leven en wij steeds vers vlees promoten, zo is het wel natuurlijk.

en als er dan vaak gehamerd wordt op vlees dat vele euroos kost veel beter is dan goedkoop vlees zoals lotgering en smuldier, wat niet zo is natuurlijk.

en dat er eigenaren dan afhaken op het kopen van vlees voor de hond, en nee tegen de brok ben ik niet, maar nu ik zie dat bamse er toch beter mee weg komt dan met de brok, zou ik dat voor iedereen betaalbaar willen houden. :-D :-D "



Helemaal mee eens.

honden page profiel SamSam

honden foto van Sam

Dat heb je goed gezegd Sammy! Iedereen denkt er anders over, dus bemoei ik me er verder niet meer mee. Maar ik wil iedereen een Fijne Avond wensen ;-) :-D

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

" de meeste groente die ik koop komen van de lidl van die diepvries groente deze bevallen me prima als ik dan de prijs zie van biologisch geteelde groente dan lach ik daar toch mee hoor en pas ik ervoor,wat kost zo een zak diepvries groente in de lidl van 1 kg waar wortelen,bloemkool en broccolie inzit geloof 1.49 euro .
een biologische paprika die kost in de carrefour 7.95/kg
in de spar voor een niet biologische betaal je 3.99/kg
vraag me af hoeveel mensen er staan te springen om 4 euro meer te betalen voor 1kg paprika
trouwens die biologische groente die komen ook in contact met vervuild regenwater....
"


Ik betaal voor mijn groetepaket acht euro per week.
Ik haal dit zelf hier in de beurt elke week. Ik zie, en heb er zelfs een tijdje vrijwillig gewerkt, hoe het wordt verbouwt, dus ik weet wat ik krijg.

Via distributie kan dat door heel nederland, via de reform winkel.

Voor dit week pakket krijg ik verschillende 'seizoen'groente. De inhoud is voor een á twee personen, naar gelang hoeveel je eet natuurlijk

Ik heb ook een uitkering.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Zinno dit maal ben ik het volledig met je eens :-D , heb hier ze in de reformwinkel zien liggen verschrompelde meloenen voor 12 euro :'( koop je op de markt bijna een kist voor.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Je koopt bewust....(heel goed, hoor...want je denkt wel na over voeding), maar weet je ook echt wat je koopt?

In hoeverre staan de diepvriesgroentes van Lidl en Aldi (uitgezonderd de bio-versies die sommige Lidl's tegenwoordig hebben) bol van de bestrijdingsmiddelen, waardoor de enzymenwerking ook voor het invriezen binnen 5 uur al met tig % is verminderd en daardoor minder mineralen en vitamines bevatten in tegenstelling tot bijvoorbeeld de 'verse' bio-industriegroentes?

Tegenwoordig hoef je niet meer zo te zoeken naar gezonde voeding. Althans, in Nederland niet. Ik ben bevooroordeeld, aangezien ik familie heb die biologisch teelt.

Is dit duur in jouw beleving?
http://www.ciao-shopping.nl/AH_Puur_Eerlijk_Biologische_Sperziebonen_Heel__Review_140172

En of er geen verschil zit in biologisch of 'bio-industrie' groentes? Dit onderzoek heb ik in het Amerikaanse origineel en je schrikt je te pletter wat voor consequenties het heeft om te denken dat het geen verschil uit zou maken.
http://www.biojournaal.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=3883

De verkoop van biologische producten stijgt elk jaar.
http://www.biojournaal.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=3973
Als dat om reden zou zijn om de consument voor het lapje te houden, daar heb ik mijn twijfels bij. Ik denk namelijk dat er grof meer te verdienen valt aan het produceren van gekunstelde oneerlijke nutriëntenvervangers uit de bio-industrie. De grof geldverdieners zitten waarschijnlijk totaal niet te wachten op deze concurrentieslag.

Niet bedoeld om iemand iets in de strot te duwen, maar gewoon om over na te denken.

" zelf koop ik mijn eten voornamelijk in de lidl en de aldi,
ik probeer zo weinig mogelijk bereide maaltijden te kopen.
meeste vlees koop ik bij de budget slager,groente zijn voor 80% diepvries waarvan al bewezen is dat deze beter zijn dan verse.
brood koop ik om de 2 dagen vers bij de bakker
dus ik vind al dat ik vrij gezond eet zie dan ook niet in waarom ik meer zou moeten gaan betalen voor biologische voeding,
of moeite moet gaan doen om goedkope biologische producten te gaan zoeken,laatste wat ik nu nog wil is een zoektocht naar voeding heb al genoeg afgezien om een tijd geleden vers voer voor mijn honden te vinden. "
:-D

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

Ik geloof dat dit topic begonnen was om te vertellen dat Lotgering geen scharrelvlees meer is. En nu gaat de discussie ineens over biologisch of niet. Laat ieder in zijn / haar waarde, ieder gaat op zijn / haar eigen manier om met de gezondheid van zichzelf en van de dieren die ze hebben. En iedereen zal proberen naar beste kunnen voor die dieren te zorgen. Waarom ineens nu weer een hele discussie over biologisch, scharrel, bio-industrie en wahtever allemaal.

Ik eet zelf wat ik kan betalen, en voer mijn honden wat ik kan betalen. Zolang wij daar allemaal goed op leven en er niet ziek van worden is het toch goed? Niemand anders kan in mijn portemonnee kijken. Ik voer geen biologisch vlees aan mijn honden nee, maar ik denk wel degelijk na over wat ik ze voor voeding geef. En doe dat naar MIJN beste kunnen. Dat maakt mij geen slechtere baas als iemand anders toch?

Dus kan deze discussie ophouden en weer back on topic worden gebracht tot waar het over ging?

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Dit heeft niets te maken met het in de waarde laten van mensen. Dat is zo'n goedkope sneer om een discussie mee af te kappen.
Het gaat mij erom dat wordt verkondigd dat het verschil tussen biologisch en bio-industrie niets uit zou maken. Nu dan over bv. groentes van diverse posters. Het maakt wel verschil en drastisch ook. Voor de rest moet een ieder z'n kooppatroon aanpassen aan het te besteden budget, maar kom dan niet met dat soort verkondigingen. Of staaf het met echt 100% sluitend bewijsmateriaal.

" Laat ieder in zijn / haar waarde, ieder gaat op zijn / haar eigen manier om met de gezondheid van zichzelf en van de dieren die ze hebben. En iedereen zal proberen naar beste kunnen voor die dieren te zorgen. Waarom ineens nu weer een hele discussie over biologisch, scharrel, bio-industrie en wahtever allemaal. "


Ik eet zelf wat ik kan betalen, en voer mijn honden wat ik kan betalen. Zolang wij daar allemaal goed op leven en er niet ziek van worden is het toch goed? Niemand anders kan in mijn portemonnee kijken. Ik voer geen biologisch vlees aan mijn honden nee, maar ik denk wel degelijk na over wat ik ze voor voeding geef. En doe dat naar MIJN beste kunnen. Dat maakt mij geen slechtere baas als iemand anders toch?

Dus kan deze discussie ophouden en weer back on topic worden gebracht tot waar het over ging?

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

Oke Goldendelicious dan staaf jij jezelf eerst maar eens met 100% sluitend bewijsmateriaal ... je hebt mij nog helemaal niet overtuigd namelijk. En ik deel geen goedkope sneren uit ... degene die zich daarvan bediend ben jij zelf. Maar is het niet altijd zo geweest "de pot verwijt de ketel?" ... jij bediend je aardig van die techniek. Maar voor ik overtuigd ben wil ik nu eerst eens 100% sluitend bewijsmateriaal van jouw kant zien.

Je mag het ook wel persoonlijk komen brengen hoor, ik geloof meteen dat het teveel papieren zijn om hier in dit topic te typen.

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

@Goldendelicious, heb je mijn laatste reactie gemist?

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Gaat weer lekker hier dames, waarom toch zo fel reageren op elkaar? Laat een ander toch in zijn/haar waarde zoals Hetty zegt.

Ik voer zelf ook Logering en dat is niet vanwege gebrek aan financiën, maar gewoon omdat ik er erg tevreden over ben. Biologisch of niet, Lotergering for ever!!!

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Hee Ymy ook aandelen in Lotgering hahaha O-)

heel leuk dat je er weer bent :-D

honden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)

Heeeeee Ymy, welkom bij de club van Lotgering aandeelhouders ;-)

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Ik kan me niet betrappen op felheid of iemand niet in zijn waarde latend naar anderen toe. In tegenstelling tot......

" Gaat weer lekker hier dames, waarom toch zo fel reageren op elkaar? Laat een ander toch in zijn/haar waarde zoals Hetty zegt.

Ik voer zelf ook Logering en dat is niet vanwege gebrek aan financiën, maar gewoon omdat ik er erg tevreden over ben. Biologisch of niet, Lotergering for ever!!! "

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden

honden foto van Betina van der Zanden

@ Goldendelicios, je zegt dat jij 100% biologisch voert, maar hoe weet jij dat zo zeker??? Ben jij het vlees zelf op gaan halen terwijl het geslacht werd en heb je zelf rondgekeken bij de boer?? Als dat zo is, prima, vooral doen, indien dit niet zo is, hoe weet jij het dan zo zeker, en ook over voeding die in de winkels ligt waar Bio ....... whatever op staat is al een keer onderzocht dat dit niet altijd de volle waarheid was ........ tja, en daarbij, ik kijk naar mijn inkomen en naar wat ik kan uitgeven aan voeding voor onszelf en voor onze honden. Blijkbaar heb jij het meer dan ruim genoeg qua financieen dat jij het je kan veroorloven om een paar euro meer uit te geven aan voeding, zowel voor jezelf als voor je hond, maar helaas heb ik die mogelijkheid absoluut niet, en dat is in mijn ogen toch dan belangrijker dan wel of niet biologisch. Tegenwoordig is het zo dat koeien, kippen en elk boerderij dier een bepaald deel van de tijd buiten moet rondlopen, wil de boer het verkopen als zijnde scharrel .... en laat ik eerlijk wezen ..... ik kan niet in jou portomonee kijken en jij niet in de mijne.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Ik zeg niet dat ik 100% biologisch voer. Beter lezen.

Misschien weet ik de voordelen van biologische voeding zo zeker, omdat het in eerste instantie onderdeel van mijn werk is? Onderbouwd met rapporten en al vanuit de sector zelf. Geen idee, hoor. Ik roep maar iets.

Op de rest van je relaas ga ik niet in, want daar heb ik vanuit mijn standpunt al genoeg over geschreven.

" @ Goldendelicios, je zegt dat jij 100% biologisch voert, maar hoe weet jij dat zo zeker??? Ben jij het vlees zelf op gaan halen terwijl het geslacht werd en heb je zelf rondgekeken bij de boer?? Als dat zo is, prima, vooral doen, indien dit niet zo is, hoe weet jij het dan zo zeker, en ook over voeding die in de winkels ligt waar Bio ....... whatever op staat is al een keer onderzocht dat dit niet altijd de volle waarheid was ........ tja, en daarbij, ik kijk naar mijn inkomen en naar wat ik kan uitgeven aan voeding voor onszelf en voor onze honden. Blijkbaar heb jij het meer dan ruim genoeg qua financieen dat jij het je kan veroorloven om een paar euro meer uit te geven aan voeding, zowel voor jezelf als voor je hond, maar helaas heb ik die mogelijkheid absoluut niet, en dat is in mijn ogen toch dan belangrijker dan wel of niet biologisch. Tegenwoordig is het zo dat koeien, kippen en elk boerderij dier een bepaald deel van de tijd buiten moet rondlopen, wil de boer het verkopen als zijnde scharrel .... en laat ik eerlijk wezen ..... ik kan niet in jou portomonee kijken en jij niet in de mijne. "

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

niet boos worden meiden, ik heb gisteren weer een bestelling binnen gekregen.....

36 kilo lamsrundkip
18 kilo lamsrundpaard
10 kilo lamspensen
lamsribben
eendennekken

heb zes bloterikken gekocht van een boer, met 40 eieren die daar rondliepen {zelf gezien}dit alles voor mijn hond !! die toch eten moet.

en voor de eerste twee maanden kan ik voor mezelf toch nog een goed stukje vlees kopen. en dat dank zij lotgering. en wat hier boven geschreven wordt door de topicopener, het is geen scharrelvlees, jammer, maar de dieren zijn wel humaan gehouden, en dat is voor mij het allerbelangrijkste. !!

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden

honden foto van Betina van der Zanden

waarom dat het hele stuk kopieren, iedereen kan dat toch lezen?? En ik zeg dan toch, prima meid vooral doen. Ik kijk naar mijn portomonee .......... en die is beter af met goedkoper voer, dan met alleen maar Biologisch voedsel ............ jammer maar waar!

Als jij hierin verandering kan brengen, ben ik de eerste die Biologisch wil gaan eten ..... en dan ook voor mijn honden. Vooralsnog blijven ze aan de Lotgering en blijf ik mijn niet biologische lapje vlees eten.

Persoonlijk vind ik dat je nogal fel reageerd, op mensen die een andere mening erop na houden dan die van jou, en dat komt misschien vanuit jou overtuiging en kennis op dit gebied ..... maar dat kan wel wat genuanceerder gebracht worden. Toch?

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Ik ben me er echt niet van bewust dat ik fel op mensen reageer of anderen niet in hun waarde laat met hun keuze. Heb me enkel wat langer bemoeit met het stukje van Zinno, omdat daar nog wel wat kanttekeningen over te plaatsen zijn. Maar als dat opgevat wordt als dat ik mensen niet in hun waarde laat.......en zoals in een eerdere post van iemand zelfs een kinderachtige verkapte bedreiging als antwoord terug krijg...sorrie, dan zegt dat meer over die posters zelf dan over mij. Maar ik ben de beroerdste niet. Ik blijf weg uit dit topic en hoop dat mensen uiteindelijk toch meer gaan nadenken over voeding in het algemeen. Is dit genuanceerd genoeg voor je?
Fijn weekend allemaal. :-D

" waarom dat het hele stuk kopieren, iedereen kan dat toch lezen?? En ik zeg dan toch, prima meid vooral doen. Ik kijk naar mijn portomonee .......... en die is beter af met goedkoper voer, dan met alleen maar Biologisch voedsel ............ jammer maar waar!

Als jij hierin verandering kan brengen, ben ik de eerste die Biologisch wil gaan eten ..... en dan ook voor mijn honden. Vooralsnog blijven ze aan de Lotgering en blijf ik mijn niet biologische lapje vlees eten.

Persoonlijk vind ik dat je nogal fel reageerd, op mensen die een andere mening erop na houden dan die van jou, en dat komt misschien vanuit jou overtuiging en kennis op dit gebied ..... maar dat kan wel wat genuanceerder gebracht worden. Toch?

"

honden page profiel Jane en Boris Jane en Boris

honden foto van Jane en Boris

Bedreiging???? Zo golden delicious, volgens mij is er hier maar 1 gefrustreerd zeg!

Lijkt het jou dan ook niet leerzaam en interessant om te meeten???? Misschien lees jij dan eens wat beter en begrijp je dat sommige dingen via mails heel anders overkomen, dan dat JIJ wilt begrijpen.

Want je bent overduidelijk hier degene die aanwezig is en niet een Zinno if een Willemijn.
En dat je reageert prima, maar ga hier niet zielig lopen doen omdat jij een bedreiging (wat totaal niet zo is, maar het er wel weer van maakt.)

honden page profiel Jane en Boris Jane en Boris

honden foto van Jane en Boris

Weet je goldendelicious, misschien als je wat langer op het forum zit,(zo te zien nog niet zo heel lang) dan leer je vanzelf discusseren hier,met al die meiden en mannen hier.
Want begrijp me niet verkeerd,uiteindelijk lees ik de ts niet meer en lees ik alleen maar jou, terwijl je echt behoorlijk denigerend en fel uit de hoek kan komen hoor.
Dus misschien begrijpen wij elkaar allbei dan wel niet,maar als meerdere mensen het tegen je zeggen,zou ik bij mij zelf even te rade gaan.

laten we het iniedergeval leuk en gezellig houden op het forum.Misschien waas het wel je bedoeling hier een vuurtje op te kunnen laaien,omdat je er nu klaar mee bent zoals je schrijft.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lotgering is geen scharrelvlees!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 6 van 7 12 3 4 5 67
Volgende forumvraag: Wat maakt de prijs voor een pup!?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^