Foske alweer 1 jaar.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

Foske mijn Hollandse Herder is twintig december alweer 1 jaar geworden. Helaas weinig op het Forum geweest. Af en toe wel eens gekeken maar gewoon druk gehad. Als je ziet hoe Foske was toen ze net bij ons was en nu is, is het een wereld van verschil. Ze is bezig een hele rustige hond te worden. Het dier is uiterst lenig maar ook loeisterk. Zoals ik al eens eerder heb verteld, ze heeft een gouden karakter. Het is een heel lief dier. Ik heb wel dat als ik met haar in de stad loop er mensen zijn die met een grote boog om haar heen lopen. Er zijn nog dingen die wel gebeuren maar gewoon niet mogen. Om eerlijk te zijn heb in het begin meerdere keren wel gedacht: "waar ben ik aan begonnen". Ja ik was Eefke gewend, daar kon ik mee lezen en schrijven. Die is op een paar weken na 15 jaar geworden. Ik heb nog nooit een Bench nodig gehad. Nu dus wel. Sinds een paar maanden speur ik met haar en ze doet het heel goed. Minder is dat Foske achter wild en paarden aan wil. Ze wordt er wel mee getraind maar dat gaat nog niet goed. Hier moet nog verder aan gewerkt worden. Ze slaapt bij ons in de mand op de slaapkamer maar ligt nu wel vast. In het begin bleef ze in de mand liggen maar opeens vond ze toch dat ze je midden in de nacht opeens moest knuffelen. Met haar 33 kilo is dat niet hardhandig maar hardpotig. Tot zover hier in het kort de belevenissen met Foske.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

 1 jaar Paul, en al zo tevreden  met haar karakter, geweldig wat ik lees, lezen en schrijven met je virige hond, ook dat komt met deze hond hoor, wacht maar als die echt volwassen is…Foske, een pracht naam, nog nooit eerder gehoord….de band met Foske zal zeker uitgroeien met jou…heel veel plezier met jouw  Foske.

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Paul van harte gefeliciteerd met foske 

Volgende forumvraag: Puppy snachts
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^