Een nieuwe hond.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

Zoals sommigen hier op het forum al gemerkt hebben heb ik al weer enige tijd een nieuwe hond. Ze heet Foske en is een Hollandse Herder. Na Eefke is het wel wat wennen met zo'n spring in het veld van negen weken oud. Met Eefke kon ik lezen en schrijven. Foske moet het nog allemaal leren. Het is een heel lief dier met een gouden karakter. Net als Eefke vroeger slaapt Foske in de mand bij ons op de slaapkamer. We dachten eerst, dat wordt wat maar het gaat prima. Ook met Foske ga ik weer speuren. We hebben al een paar keer geoefend en ze heeft een enorme speurdrift.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ja heb het meegekregen, jullie nieuwe huisgenoot, mooi dat het zo goed gaat…en Eefke wordt nimmer vergeten, maar de pijn wordt minder nu jullie je aandacht en zorg aan jullie nieuwe huisgenoot geven….

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst. Heel veel geluk met haar!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Die oortjeshp-heart

Wat een leuke pup, van harte gefeliciteerd met Foske.

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Gefeliciteerd met Foske!

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Gefeliciteerd met Foske! 

Ben zeer benieuwd van welke fokker ze komt! Hier ook 2 Hollandse herders hp-shiny

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova 3 doggies

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

Aaah gut, die oren! hp-heart
Heel veel plezier met haar. 

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Van harte gefeliciteerd met foske 

honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu 3 doggies

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

Wat leuk weer een pup, en een knapperd, gefeliciteerd en veel plezier samen

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Wat leuk dat je weer een andere hond hebt, en wat een leukerd. Geweldig die oren vind ik altijd zo leuk, die zijn nu nog veel te groot haha. Veel plezier en geluk met Foske! 

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

Iedereen bedankt voor de leuke reacties. Het is wel wennen weer zo'n opgroeiende pup. Hoe gingen sommige dingen ook alweer? Hoe ging dat ook alweer 15 jaar geleden. Met Eefke hoefde ik nu bij wijze van spreken maar met de ogen te knipperen en ze begreep het. Om heel eerlijk te zijn, er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan Eefke denk. We hebben ook zoveel met haar meegemaakt. Foske moet nog alles leren. Het is een echte Herder, ze is continu bij mij. Het is een hele lieve hond met een prachtig karakter. Nu ik dit schrijf, ligt ze naast mij op haar bot te kluiven. Ze is nu 7 maanden en flink aan het puberen. Soms luistert ze prima, soms steekt ze bij wijze van spreken de middelvinger op. Loslopen is daarom nog niet vertrouwd. Daarom mag ze semi loslopen aan de tien meterlijn. Het is een oude speurlijn. Nadert ze het eind dan klik ik twee maal met de clicker. Dan stopt ze. Ze loopt dan los in een straal van tien meter. Slopen doet ze ook wel. Je ziet altijd wel iets over het hoofd of denkt, dat doet ze niet. Zoals die mooie Fuchsia die in een hele hoge pot stond. Ze ging toch in die pot graven alleen die Fuchsia stond in de weg. Die breek je dan gewoon af, zodat je er wel bij kan. Corrigeren heeft geen zin want het was al gebeurd voordat ik het zag. We trainen nog steeds twee keer per week bij een hondenschool. Na het trainen mogen ze nog even spelen. Dan is het een groot feest.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Haha, zo heeft Paddy laatst vakkundig een pas geplante kersenboom uitgegraven. Je knippert even met je ogen en klaar is het.

 

Fijn dat ze een prachtig karakter heeft, de rest komt wel.

 

Het geeft toch niet dat je veel aan Eefke denkt? Jullie waren zo lang samen, dat blijft nog heel lang in je systeem, en altijd in je hart.

 

 

Volgende forumvraag: Golden Retriever / Border Collie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^