Tuingedrag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IreneIrene

honden foto van Irene

Ik hoop dat het bij jou ook gaat lukken marie.  Ennuhhh wij zijn er natuurlijk ook nog niet maar elk succesje is er 1 en dat is altijd tegen voor een mini feestje

honden page profiel Buddy43Buddy43 3 doggies

Wij hebben een binnen konijn, die was er al. En hebben ongeveer 6 mnd geleden onze pup opgehaald. Konijn is ook totaal niet bang, nooit geweest ook. Maar die was ook wel al wat gewend. Onze hond ziet konijn als zijn vriendje. Elke ochtend word hij uitgebreid begroet met heel veel gekwispel. Toen konijn een keer in de reismand naar de dierenarts ging werd pup heel boos en ook toen konijn ging logeren ivm vakantie was hij het er echt niet mee eens. Zodra de konijnenbrokken te voorschijn komen en hij krijgt de kans, dan vreet hij er zo een aantal van op, net als de zak met hooi. Ik herken het drukke gedrag wel beetje. We hebben wel eens voorzichtig zonder hok er tussen aan elkaar laten snuffelen. Dan is de pup echt zo blij. Maar we hebben een kooiker en ondanks dat hij mega lief is, vertrouw ik het niet helemaal om ze los te laten samen. Als konijn vrij loopt in de woonkamer, dan is de hond bijvoorbeeld al boven of buiten. 

Onze hond is ook echt dol op de konijnenkeutels tongue-out

honden page profiel IreneIrene

honden foto van Irene

Hahaha heel herkenbaar.  Hij heeft 1x voor mekaar gekregen een hele grote hap hooi uit de ton te halen.  Dat was hij dolgelukkig mee . Hij gaat inderdaad sochtends met z'n ochtend plasje eerst even gedag zeggen bij de konijnen. Als 1 van de kinderen konijn op schoot heeft in de tuin legt hij z'n kop ernaast maar dan moet ie voor ieders veiligheid wel aan de riem zijn. Konijnen vinden het allemaal prima.  En voor de 2e dag op rij gaat het vegen nu ook weer top. Ik ben vooralsnog een heel blij mens.

honden page profiel IreneIrene

honden foto van Irene

En idd de konijnenkeutels ga ik verkopen als trainingssnoepjes hahaha hij is er ook gek op. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Jaloezie lijkt me strek in dit geval maar een activiteit samen doen wel. Honden zijn best heel slim en kunnen je lokken in spel zonder dat je het door hebt. Beetje net als kinderen hihi, die kunnen ook weleens flink gaan klieren en dan ben je toch mee in hun spelletje met alle frustratie van dien hp-wink

 

Irene? Volhouden hoor, dacht dat je er eentje was van de lui en moe maar je hebt het toch maar voor mekaar gekregen. Die van mij vliegt sporadisch  achter iets aan. Maar van de 10 op 9 keer eerst? Is het nu 1 op 10 en hij bijt niet (tenminste? niet meer hihi)

honden page profiel IreneIrene

honden foto van Irene

Anouk, zeker niet lui en moe. Maar soms zie je door alle probeersels en goed bedoelde adviezen het licht even niet meer.  We hebben gelukkig het lampje gevonden. Nu kijken of het blijft branden hahaha.  .... en idd ze zijn HEEL slim. Het lukt hem af en toe ook nog om iemand me te krijgen in zijn spelletjes.  Maar net als dat hij foutjes mag maken mogen wij dat ook.  Daar leren we samen dan weer van.  Al met al mag ik echt niet klagen hij is een ( zoals wij hem liefkozend noemen) super pup. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" En idd de konijnenkeutels ga ik verkopen als trainingssnoepjes hahaha hij is er ook gek op.  "

 

Dat zou ik maar niet doen. Probeer te voorkomen dat je hond deze keutels eet.

 

Een hond van een kennis van mij had constant diarree. Zij werd verwezen naar Utrecht. Diagnose: brillendoosjesgist door het eten van konijnenkeutels, wat bestreden moest worden met anti gist/schimmel medicatie.

https://www.uu.nl/onderzoek/veterinair-microbiologisch-diagnostisch-centrum/brillendoosjesgist

honden page profiel IreneIrene

honden foto van Irene

Meid dat was natuurlijk niet serieus bedoeld.  

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Honden etiquette op wandeling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^