Ich bien kaput

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

" Zo pup is gister even uit logeren gegaan en toen ik haar weggebracht had viel er even zo’n last van mijn schouders . En ik ben echt zo moe. Merk nu ff de gevolgen van de afgelopen 7 weken 24/7 AAN staan. Ga haar zo al weer ophalen maar jeetje wat een impact heeft het eigenlijk hè. Wist van te voren wel dat het druk zou zijn maar dit? Heb ik me toch wel beetje in vergist eigenlijk . 
De tijd dat iedereen zegt dat het relaxter wordt wordt ook steeds langer. Eerst hoorde ik mensen zeggen….een paar maanden. Toen een half jaar. Nu zeggen de meeste mensen 1 jaar. Maar hoor ik ook mensen zeggen pas na 2 a 3 jaar. Hahaha help!! 
gelukkig nog een fijne vakantie in het vooruitzicht waarbij ze weer bij mijn moeder gaat logeren (arme moeder haha). Kan ik weer even bijkomen….I need it  "

Trouwens het dik gedrukte zegt mij genoeg. De hond is nog niet terug en ze is alweer blij als ze gaat.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Daarom kan ts beter een vervolg topic maken over haar hond.

Dan kan ze het zo vaak ze wil aanvullen met leuke en minder leuke dingen, en wat ze maar wil.

Maar goed, dat is al meerdere keren geopperd en wordt genegeerd tot nu toe.

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke


Nou als je een drukke hond hebt die veel tijd vergt en energie dan snap ik dat je je hond liever bij een opvang onderbrengt als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het moet ook allemaal maar mogelijk zijn om de hond mee te nemen. En als de hond nog veel moet leren dan is het wellicht wat te vroeg om hem mee te nemen.  Maar iedereen doet waar hij of zij zich goed bij voelt toch!  "

Hier allemaal drukke honden gehad en nu 1 drukke hond. Het is een blij, vrolijk, druk, aanwezig, eigenwijs, enthousiast en zeer volhardend ras. Afgezien van onze eerste bull terriër, een herplaatser van 10, die was iets minder druk, desalniettemin had ze een sterke eigen wil. 

Geen haar op mijn hoofd die er ooit over heeft nagedacht mijn hond of honden naar de opvang te brengen voor mijn vakantie. We gaan met de honden op vakantie of we gaan niet. Ook de pups gingen mee. Onze huidige Teun was 14 weken toen hij voor de eerste keer meeging. Gaat dat altijd allemaal van een leien dak? Nou nee, tuurlijk niet. Maar ik had geen enkele vakantie willen missen met onze honden. Ze horen bij ons, zijn 1 van ons.

 

En het moet allemaal maar mogelijk zijn om je hond mee te nemen? Dat is een kwestie van willen en goed zoeken hp-wink

 

Maar goed, wat je zegt, een ieder moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Maar als je dit soort topics continue opent, waar toch steeds weer een wat negatieve klank in ligt...Tsja, dan kan je op een gegeven moment rekenen op negatieve, geïrriteerde en minder begrijpende reacties. Niet zo gek toch?    

honden page profiel Fine Fine

" Heel goed dat jullie eraan werken!
Ik heb er ook 1 gehad met gedragsproblemen, heel hard aan gewerkt maar dit nooit als last gezien. Mijn honden zijn als kinderen voor mij. 
 
Het gaat mij ook niet om opvang ivm vakantie! Dat moet iedereen zelf bepalen natuurlijk. Wij gaan niet of ze gaan mee, zelfs als pup zijnde. Ik begrijp alleen niet dat mensen hun pup ergens een paar dagen onderbrengen om tot rust te komen.
Ikzelf heb chronische ziekte van lyme en mijn energielevel is heel laag. Ik haal energie uit mijn honden en ze passen zich van pup af aan ook allemaal heel goed aan aan mijn ritme. Ik straal schijnbaar een rust uit en zij nemen dat snel over.
Dit weer niet verkeerd begrijpen, hier wil ik niks mee zeggen over anderen! "

Als je gedragsproblemen ervaart dan is er altijd een bepaalde mate van stress, zeker in ons geval had je dit nooit verwacht of gedacht. Maar we doen het wel met liefde!

Weet je, met de opmerkingen die je maakt zeg je wel degelijk iets rots. Nu ook weer met dat rust uitstralen. Als je zulke problemen met je hond ervaart word je vanzelf wel eens onrustig, beetje een kip of ei verhaal.

honden page profiel Fine Fine

" Hier allemaal drukke honden gehad en nu 1 drukke hond. Het is een blij, vrolijk, druk, aanwezig, eigenwijs, enthousiast en zeer volhardend ras. Afgezien van onze eerste bull terriër, een herplaatser van 10, die was iets minder druk, desalniettemin had ze een sterke eigen wil. 
Geen haar op mijn hoofd die er ooit over heeft nagedacht mijn hond of honden naar de opvang te brengen voor mijn vakantie. We gaan met de honden op vakantie of we gaan niet. Ook de pups gingen mee. Onze huidige Teun was 14 weken toen hij voor de eerste keer meeging. Gaat dat altijd allemaal van een leien dak? Nou nee, tuurlijk niet. Maar ik had geen enkele vakantie willen missen met onze honden. Ze horen bij ons, zijn 1 van ons.
 
En het moet allemaal maar mogelijk zijn om je hond mee te nemen? Dat is een kwestie van willen en goed zoeken 
 
Maar goed, wat je zegt, een ieder moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Maar als je dit soort topics continue opent, waar toch steeds weer een wat negatieve klank in ligt...Tsja, dan kan je op een gegeven moment rekenen op negatieve, geïrriteerde en minder begrijpende reacties. Niet zo gek toch?     "

Doe ik dat, continu een topic openen?  Onze andere hond gaat altijd mee, ook in het verleden. Met onze (nu ) puber is dat niet te doen en ja dan gaat de jongste naar de opvang waar hij het reuze leuk heeft en leuk omgaat met alle andere honden. Ik zou niet weten waarom dit niet zo kunnen. Een hond is geen kind, het is een beest. En wij hebben alles voor onze dieren over en zouden ons leven geven maar kom op zeg, het gaat hier om een dier naar een luxe plek brengen waar hij de tijd van zijn leven heeft!

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

Alhoewel ik zeker niet hetzelfde gevoel heb als de TS kan ik het wel appreciëren dat ze zo openhartig haar verhaal doet. Honden, en zeker pups, zijn niet altijd rozengeur en maneschijn en dat mag best wel eens meer belicht worden. Veel mensen (bedoel hier niet de TS mee) beginnen aan een pup/hond zonder echt te beseffen wat voor een impact dit op je leven heeft. Vaak belandt deze pup /hond dan ook bijna 24/7 in een bench, een asiel of wordt gewoon ergens achtergelaten. Op zich kan ik me dan meer vinden in iemand die de hond bij een veilig iemand achterlaat tijdens de vakantie.

honden page profiel Fine Fine

" Trouwens het dik gedrukte zegt mij genoeg. De hond is nog niet terug en ze is alweer blij als ze gaat. "

Ja oke daarin snap ik dan wel een beetje wat je bedoelt. Maar ik vind ook..het feit dat ts hier zo schrijft geeft wel aan dat ze er iets aan wil doen om de situatie beter te maken. 

honden page profiel Louise1972Louise1972

honden foto van Louise1972

" Tuurlijk mag er medeleven worden getoond! Maar net zoals er zoveel berichten hier zijn dat het zo zwaar is een puppy te hebben mogen diegene die dat absoluut niet zo ervaren dit ook aangeven! Anders lijkt het ook alleen maar of een pup hebben horror is  "

Het ging er bij mij vooral om de uitspraken zoals; oh, bij mij is een pup alleen maar vrolijkheid. Dat is gewoon effe niet zo fijn als jij er doorheen zit met een drakenpup. Ik heb verschillende pups gehad maar mijn laatste (en toen had ik 2 kinderen) vond ik vooral heftig omdat ie het echt voorzien had op mijn zoon van toen 12 jaar. Die had het vooral te verduren met bijten in de enkels, blaffen etc. En dan nog dat ik de kids steeds moest coachen met: "laat pup nu maar effe slapen', 'pas op je broodje die je op tafel legt', 'niet aan de riem trekken', etc etc. Naast het zindelijk maken, proberen soort van regelmaat te scheppen in een gezin met twee pubers en een pup. 

 

Nu moet ik wel zeggen dat ik juist NIET mijn pup toen naar een ander had willen brengen voor mijn eigen rust omdat ik dat een ander niet had willen aandoen of mijn pup een verandering had willen aandoen. 

honden page profiel Fine Fine

Louise dat snap ik alleen wil ik dan wel even zeggen dat de opvang juist helemaal geen problemen heeft met onze puber omdat de setting heel anders is. Daar spelen ze alleen maar buiten of zijn in de kennel  en de bezitsagressie is daar dus niet aan de orde omdat daar niks is waar hij dat bij kan toepassen. Moet ook wel zeggen dat het nog niet aan de hand is toen we het boekten op dat vlak en heb daar ook wel even van wakker gelegen.Zo van, kan die nu wel naar de opvang. Maar dat was nergens voor nodig, we hebben het ook aan ze uitgelegd en nul problemen daar gehad. Dat wilde ik nog wel even zeggen. Nogmaals, onze problemen zijn niet zoals die van ts hoor, van andere orde. 

honden page profiel Lara en Peitjes Lara en Peitjes

honden foto van Lara en Peitjes

" Doe ik dat, continu een topic openen?  Onze andere hond gaat altijd mee, ook in het verleden. Met onze (nu ) puber is dat niet te doen en ja dan gaat de jongste naar de opvang waar hij het reuze leuk heeft en leuk omgaat met alle andere honden. Ik zou niet weten waarom dit niet zo kunnen. Een hond is geen kind, het is een beest. En wij hebben alles voor onze dieren over en zouden ons leven geven maar kom op zeg, het gaat hier om een dier naar een luxe plek brengen waar hij de tijd van zijn leven heeft! "

Heeft Bulleke ergens gezegd dat JE al de nieuwe topics blijft openen? Het is aan iedereen duidelijk dat ze (en vele andere die een reactie hier hebben geplaatst) de TS bedoelen. Voor een of andere reden neem je alles heel persoonlijk aan. Je projecteert alles naar je eigen situatie. Terwijl dat de reacties hier niet voor jouw lab met zijn bezitsagressie bedoeld zijn maar voor de totaal andere situatie van de TS die een doodnormale (zelfs zo te verstaan van haar vorige commentaren doodbrave) pup heeft.. die ze blijkbaar op dit moment toch liever kwijt aan de oppas is. 

En alhoewel je meerdere keren zelf blijft herhalen dat iedereen zijn mening mag hebben, worden die "andere" meningen toch niet aanvaard door je: 
 
"Weet je, met de opmerkingen die je maakt zeg je wel degelijk iets rots. Nu ook weer met dat rust uitstralen..."
 
Tja, en dan denk je dat jouw opmerkingen zoals deze niet rot zijn en niet veroordelend overkomen ??? 

honden page profiel Fine Fine

Oh nou sorry, het was gewoon een vraag. hp-thumbsup dit is ook inderdaad een topic van 'help ik wil een puppy'dus laten we het daar maar bij toch! Geen probleem, ik vroeg het me gewoon af. Er komt wel vaker een situatie van een ander aan bod toch omdat je op elkaar reageert vandaar.Maar ik laat het hier  wel bij, fijne dag!!hp-thumbsup

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Doe ik dat, continu een topic openen?  Onze andere hond gaat altijd mee, ook in het verleden. Met onze (nu ) puber is dat niet te doen en ja dan gaat de jongste naar de opvang waar hij het reuze leuk heeft en leuk omgaat met alle andere honden. Ik zou niet weten waarom dit niet zo kunnen. Een hond is geen kind, het is een beest. En wij hebben alles voor onze dieren over en zouden ons leven geven maar kom op zeg, het gaat hier om een dier naar een luxe plek brengen waar hij de tijd van zijn leven heeft! "

Misschien is het je nog niet helemaal opgevallen maar het gaat toch helemaal niet om jou nu in dit topic? Topic opener maakte continue nieuwe topics aan. 

honden page profiel Fine Fine

Ja helder!

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

" Ja oke daarin snap ik dan wel een beetje wat je bedoelt. Maar ik vind ook..het feit dat ts hier zo schrijft geeft wel aan dat ze er iets aan wil doen om de situatie beter te maken.  "

Het is goed dat ze hier om hulp vraagt. 

Maar ik denk dat er best veel mensen zijn die een hond zien bij een ander en denken o zo'n lieve, makkelijke hond wil ik ook. Daar is ook jaren opvoeding in gaan zitten. Een pup is geen kant en klaar product evenmin als kinderen.

 

Ik heb nu een senior hond en dat is ook een emotionele rollercoaster. Ze is pas volledig blind geworden en dat vraagt ook veel aanpassingsvermogen. 

Mijn vorige hond was op late leeftijd dementerend. Ook daar ben je continu mee bezig. Tuurlijk is dat moeilijk maar ik zou ze voor geen goud willen missen en dat weet je van tevoren als je een levend wezen koopt!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Het is goed dat ze hier om hulp vraagt. 
Maar ik denk dat er best veel mensen zijn die een hond zien bij een ander en denken o zo'n lieve, makkelijke hond wil ik ook. Daar is ook jaren opvoeding in gaan zitten. Een pup is geen kant en klaar product evenmin als kinderen.
 
Ik heb nu een senior hond en dat is ook een emotionele rollercoaster. Ze is pas volledig blind geworden en dat vraagt ook veel aanpassingsvermogen. 
Mijn vorige hond was op late leeftijd dementerend. Ook daar ben je continu mee bezig. Tuurlijk is dat moeilijk maar ik zou ze voor geen goud willen missen en dat weet je van tevoren als je een levend wezen koopt! "

eens iedereneen steekt als het goed is veel energie in haar pup en natuurlijk ook in het verdere leven van de hond. Jenna is nu ook echt erg oud, aan 1 oog blind en aan de ander ziet ze nog wat en ze is gewoon heel langzaam nu. Ook zeker geen makkelijke periode.

 

De een kost het blijkbaar heel veel moeite en is het heel zwaar, ik hoor gelukkig tot degenen die een pup in huis (was alleen mijn eerste hond, Lola en Jenna zijn als volwassen herplaatsers hiergekomen) heel veel blijdschap bracht en ondanks het vele werk juist energie kreeg van haar.

 

 

Wat misschien als tip voor ts helpt is om in te leven in de pup eens alles door de ogen van de pup te zien. Te beseffen dat het een kleine persoonlijkheid is volop in ontwikkeling en hoe bijzonder dat is dat men daar als mens van mag genieten en van leren en een steeds sterkere band opbouwen.

 

Ergens las ik een hond is een beest en geen kind, wat klopt, en beiden zijn uiteraard niet gelijk, maar voor mij wel gelijkwaardig. Als je boeken leest als: de wijsheid van honden van Brian Hare en Vanessa Woods bijv. besef je hoeveel gevoel en idd wijsheid er in honden ligt dat je er alleen maar een groot respect voor krijgt. Nou is een pup natuurlijk nog lang niet (goed)wijs haha, maar om die ontwikkeling mee te maken is een gewoon een heel mooi proces om mee te maken.

honden page profiel Fine Fine

" eens iedereneen steekt als het goed is veel energie in haar pup en natuurlijk ook in het verdere leven van de hond. Jenna is nu ook echt erg oud, aan 1 oog blind en aan de ander ziet ze nog wat en ze is gewoon heel langzaam nu. Ook zeker geen makkelijke periode.
 
De een kost het blijkbaar heel veel moeite en is het heel zwaar, ik hoor gelukkig tot degenen die een pup in huis (was alleen mijn eerste hond, Lola en Jenna zijn als volwassen herplaatsers hiergekomen) heel veel blijdschap bracht en ondanks het vele werk juist energie kreeg van haar.
 
 
Wat misschien als tip voor ts helpt is om in te leven in de pup eens alles door de ogen van de pup te zien. Te beseffen dat het een kleine persoonlijkheid is volop in ontwikkeling en hoe bijzonder dat is dat men daar als mens van mag genieten en van leren en een steeds sterkere band opbouwen.
 
Ergens las ik een hond is een beest en geen kind, wat klopt, en beiden zijn uiteraard niet gelijk, maar voor mij wel gelijkwaardig. Als je boeken leest als: de wijsheid van honden van Brian Hare en Vanessa Woods bijv. besef je hoeveel gevoel en idd wijsheid er in honden ligt dat je er alleen maar een groot respect voor krijgt. Nou is een pup natuurlijk nog lang niet (goed)wijs haha, maar om die ontwikkeling mee te maken is een gewoon een heel mooi proces om mee te maken. "

Die vergelijking met kinderen maakte ik. En dat deed ik in een bepaalde context. Het was zo dat iemand hier zei dat ze haar hond nooit of te nimmer naar de opvang zou doen, dat het haar kind is. Ik vind het echter anders als je je hond tijdens een vakantie om wat voor reden dan ook naar een (zeer luxe!) hondenopvang doet dan dat je je kind voor een vakantie ergens onder brengt. Dat is wel echt een verschil! Met een pup/puber die ook nog eens gedragsproblemen heeft en onmogelijk op een achterbank kan zitten met nog een hond die een senior is en alle stress omdat je in een huisje van een ander zit enz hebben we die beslissing genomen. En nee dat zou ik met een kind nooit doen! Maar dan zal er wel weer gezegd worden dat ik het op mezelf betrek haha maar wilde deze opmerking wel even toelichten!

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

" Die vergelijking met kinderen maakte ik. En dat deed ik in een bepaalde context. Het was zo dat iemand hier zei dat ze haar hond nooit of te nimmer naar de opvang zou doen, dat het haar kind is. Ik vind het echter anders als je je hond tijdens een vakantie om wat voor reden dan ook naar een (zeer luxe!) hondenopvang doet dan dat je je kind voor een vakantie ergens onder brengt. Dat is wel echt een verschil! Met een pup/puber die ook nog eens gedragsproblemen heeft en onmogelijk op een achterbank kan zitten met nog een hond die een senior is en alle stress omdat je in een huisje van een ander zit enz hebben we die beslissing genomen. En nee dat zou ik met een kind nooit doen! Maar dan zal er wel weer gezegd worden dat ik het op mezelf betrek haha maar wilde deze opmerking wel even toelichten! "

 Ik herhaal:

"Het gaat mij ook niet om opvang ivm vakantie! Dat moet iedereen zelf bepalen natuurlijk. Wij gaan niet of ze gaan mee, zelfs als pup zijnde. Ik begrijp alleen niet dat mensen hun pup ergens een paar dagen onderbrengen om tot rust te komen."

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  Ik herhaal:
"Het gaat mij ook niet om opvang ivm vakantie! Dat moet iedereen zelf bepalen natuurlijk. Wij gaan niet of ze gaan mee, zelfs als pup zijnde. Ik begrijp alleen niet dat mensen hun pup ergens een paar dagen onderbrengen om tot rust te komen." "

Je hoeft t ook niet te begrijpen. Gewoon respecteren dat iedereen anders is.

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Die vergelijking met kinderen maakte ik. En dat deed ik in een bepaalde context. Het was zo dat iemand hier zei dat ze haar hond nooit of te nimmer naar de opvang zou doen, dat het haar kind is. Ik vind het echter anders als je je hond tijdens een vakantie om wat voor reden dan ook naar een (zeer luxe!) hondenopvang doet dan dat je je kind voor een vakantie ergens onder brengt. Dat is wel echt een verschil! Met een pup/puber die ook nog eens gedragsproblemen heeft en onmogelijk op een achterbank kan zitten met nog een hond die een senior is en alle stress omdat je in een huisje van een ander zit enz hebben we die beslissing genomen. En nee dat zou ik met een kind nooit doen! Maar dan zal er wel weer gezegd worden dat ik het op mezelf betrek haha maar wilde deze opmerking wel even toelichten! "

Ga je nu ook nog serieus mijn tekst verdraaien?

Ik heb nergens gezegd dat de hond mijn kind is. Ik zei, ze horen bij ons, zij zijn 1 van ons.

 

En dan begin je weer over jezelf, het luxe vakantieoord voor je puber met gedragsproblemen etc, etc.... 

Al mijn tekst had betrekking tot de openingspost van TS. Dat heeft Lara al heel duidelijk uitgelegd.

Dank je wel daarvoor Lara hp-smile 

En in hetzelfde stukje heb ik gezegd, dat een ieder moet doen waar hij zich goed bij voelt.

Ik voel mij er niet goed bij om mijn hond elders onder te brengen. TS en jij wel. Prima dan toch.

Lijkt mij allemaal duidelijke taal en geen hogere wiskunde.

 

 

 

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

" Je hoeft t ook niet te begrijpen. Gewoon respecteren dat iedereen anders is. "

Dat respecteer ik zeker maar ik wilde even terug plaatsen wat ik precies had geschreven. Niet zoals Fien het omschreef.

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

" Ga je nu ook nog serieus mijn tekst verdraaien?
Ik heb nergens gezegd dat de hond mijn kind is. Ik zei, ze horen bij ons, zij zijn 1 van ons.
 
En dan begin je weer over jezelf, het luxe vakantieoord voor je puber met gedragsproblemen etc, etc.... 
Al mijn tekst had betrekking tot de openingspost van TS. Dat heeft Lara al heel duidelijk uitgelegd.
Dank je wel daarvoor Lara  
En in hetzelfde stukje heb ik gezegd, dat een ieder moet doen waar hij zich goed bij voelt.
Ik voel mij er niet goed bij om mijn hond elders onder te brengen. TS en jij wel. Prima dan toch.
Lijkt mij allemaal duidelijke taal en geen hogere wiskunde.
 
 
  "

Dat was mijn tekst denk ik hp-shiny

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Tjeeeuzus wat lult iedereen om elkaar heen.

Het is wat Kees zegt, iedereen is anders...

 

 

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Dat was mijn tekst denk ik  "

 

Aangezien Fien mijn reactie aanhaalde waarin stond dat een hond geen kind was, ging ik er klakkeloos vanuit dat het om mijn reactie ging hp-angelhp-angelhp-angel 

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Dat respecteer ik zeker maar ik wilde even terug plaatsen wat ik precies had geschreven. Niet zoals Fien het omschreef. "

Ah ok!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Tjeeeuzus wat lult iedereen om elkaar heen.
Het is wat Kees zegt, iedereen is anders...
 
  "

Haha ja iedereen wil graag een ei leggen. smile

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

" Tjeeeuzus wat lult iedereen om elkaar heen.
Het is wat Kees zegt, iedereen is anders...
 
  "

Zeker maar er moeten geen woorden worden verdraaid!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Die vergelijking met kinderen maakte ik. En dat deed ik in een bepaalde context. Het was zo dat iemand hier zei dat ze haar hond nooit of te nimmer naar de opvang zou doen, dat het haar kind is. Ik vind het echter anders als je je hond tijdens een vakantie om wat voor reden dan ook naar een (zeer luxe!) hondenopvang doet dan dat je je kind voor een vakantie ergens onder brengt. Dat is wel echt een verschil! Met een pup/puber die ook nog eens gedragsproblemen heeft en onmogelijk op een achterbank kan zitten met nog een hond die een senior is en alle stress omdat je in een huisje van een ander zit enz hebben we die beslissing genomen. En nee dat zou ik met een kind nooit doen! Maar dan zal er wel weer gezegd worden dat ik het op mezelf betrek haha maar wilde deze opmerking wel even toelichten! "

Voor mij had het woord “beest” iets degenererends, maar kan zijn dat je dat zo niet bedoelde.

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

Och, een kind is een mens en een hond is een dier (of beest). Maar mijn hond is wel mijn kind en mijn kind is ook vaak een beest. undecided

 

Persoonlijk vind ik een puppy opvoeden veel pittiger dan een mensenkind maar dat zal dan ook weer van de puppy en het kind afhangen. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke kanten en daarom vinden we allen dus ook andere dingen moeilijk of makkelijk. Niets mis mee dat TS het een zware taak vind, dat is het ook. 

 

Uit de opluchting die ze voelt als de pup niet aanwezig is moet ze zelf haar conclusies trekken. Wij kunnen niet inschatten of de pup in haar levensstijl past of niet. Ze geeft meermaals aan wel om het lieve diertje te geven dus dat zit wel snor.

honden page profiel Fine Fine

" Ga je nu ook nog serieus mijn tekst verdraaien?
Ik heb nergens gezegd dat de hond mijn kind is. Ik zei, ze horen bij ons, zij zijn 1 van ons.
 
En dan begin je weer over jezelf, het luxe vakantieoord voor je puber met gedragsproblemen etc, etc.... 
Al mijn tekst had betrekking tot de openingspost van TS. Dat heeft Lara al heel duidelijk uitgelegd.
Dank je wel daarvoor Lara  
En in hetzelfde stukje heb ik gezegd, dat een ieder moet doen waar hij zich goed bij voelt.
Ik voel mij er niet goed bij om mijn hond elders onder te brengen. TS en jij wel. Prima dan toch.
Lijkt mij allemaal duidelijke taal en geen hogere wiskunde.
 
 
  "

Omg serieus? Pff ik word hier gewoon verdrietig van.Kunnen we niet gewoon elkaars mening wat meer respecteren, ik doe volgens mij niks fout. 

 

honden page profiel Fine Fine

" Voor mij had het woord “beest” iets degenererends, maar kan zijn dat je dat zo niet bedoelde. "

Uhm nee, mijn honden zijn mijn alles. Als ik eerlijk ben vind ik wel dat je ieder woord moet wegen hier soms zeg. Ik leg duidelijk uit waarom ik wel of niet iets zeg en steeds weer krijg ik een sneer. Denk dat ik anders maar ga stoppen hier met schrijven. Leg je hierboven uit hoe en wat en dan zegt er 1 'dan begin je weer over luxe verblijf, gedragsprobleem enz'. Word hier gewoon onrustig van, dacht dat het juist hier altijd zo leerzaam is en dat je lekker van je af kunt schrijven.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Puppy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^