Waar slaapt jullie hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Branco en CindyBranco en Cindy

honden foto van Branco en Cindy

Mijn honden slapen beneden in de huiskamer en de deur naar de bijkeuken staat altijd open. Ze kunnen kiezen uit de bank, stretchers en een openstaande bench. Ze kunnen wel trappen lopen, maar vanwege hun grootte heb ik dat liever niet. Zo gaat het prima.

honden page profiel makila_baasje_van_Jackmakila_baasje_van_Jack

honden foto van makila_baasje_van_Jack

Onze hond slaapt gewoon mee bij ons in bed. Met de hitte heeft hij de hele nacht héél de tijd naast mij geslapen en géén vin bewogen.

 

Ik ben dan om 4u naar de toiletten gegaan, ik kom terug en ... juist ja .. cry

(Meneer had plots mijn slaapplaats ingepalmd)

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Hier slapen ze gewoon beneden.   "

Wat voor de 1 gewoon is, is voor de ander ongewoon. smile

 

Ik heb geen boven dus we slapen zowizo allemaal beneden.

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

" Wat voor de 1 gewoon is, is voor de ander ongewoon. 
 
Ik heb geen boven dus we slapen zowizo allemaal beneden. "

Ik doelde eigenlijk meer op gewoon in hun eigen mand en niet in mijn bed. Ik blijf dat toch ongewoon vinden. Maar ik heb dan ook van die honden die in gore sloten springen, afentoe hun neus in een drol steken of in een dode vis rollen. Daar wil je het bed niet mee delen. 

honden page profiel Daems en BibiDaems en Bibi

honden foto van Daems en Bibi

daems slaapt beneden, hij kan kiezen tussen de; hal achterdeur, keuken, woonkamer, hal voordeur en de voorkamer. Het liefst slaapt hij in de keuken of bij de voordeur omdat het daar het koudst is. 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

" Ik doelde eigenlijk meer op gewoon in hun eigen mand en niet in mijn bed. Ik blijf dat toch ongewoon vinden. Maar ik heb dan ook van die honden die in gore sloten springen, afentoe hun neus in een drol steken of in een dode vis rollen. Daar wil je het bed niet mee delen.  "

Haha, hier ook zo! Het hele huis is van hen, maar in mijn bed komen ze echt niet in. Dat wil ik toch graag teken-vrij houden. cool

honden page profiel KatrienKatrien

honden foto van Katrien

's Nachts slaapt onze pup in een bench in de keuken. Het deurtje van de bench is altijd open. Er is wel een kinderhek om haar in de keuken te houden. 

Overdag slaapt ze op de keukenvloer. Of onder mijn bureau. Of naast de zetel. Of ... 

Ze heeft een kussen en een deken waar ze op kan gaan slapen, maar ze kiest altijd voor de vloer. Doen jullie honden dat ook? 

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

Luna slaapt in de woonkamer. Voorheen in de gang, want toen we net waren verhuisd sloopte ze nog weleens een kussen van de bank oid. Toen zag ze de gang echt als haar plekje, haar mand stond daar ook, en ging ook overdag bij de deur naar de gang zitten als ze in haar mandje wilde liggen. Niet dat ze geen fatboy, bank en nog een kussen in de woonkamer heeft hp-angel in oktober moest ze noodgedwongen in de woonkamer, want het toilet werd verbouwd en zonder deur, met riool leek ons niet echt handig. En dat ging prima. Sindsdien slaapt ze eigenlijk altijd in de woonkamer. Ze begint in haar mand, slaapt languit op de bank en doet 's ochtends net alsof ze nooit op de bank heeft gelegen en ligt op haar fatboy als we beneden komen. Al mag ze van ons altijd op de bank nu, als pup wilden we dat eigenlijk niet en nu denkt ze blijkbaar dat het nog steeds niet mag hp-shiny Maar laat nu de deur naar de gang wel weer open 's nachts, want dat is wel de koelste plek van het huis en met dit weer wel fijn voor haar. 

 

Boven komt ze nooit, nog nooit geweest. Puur omdat we dat niet hebben aangeleerd. Toen ze nog een pup was, woonden we in een nieuwbouwhuis met relatief fijne, niet zo steile trap, maar toen mocht ze nog niet traplopen van ons. Toen we verhuisden was ze 8 maanden en hadden we een steilere trap en leek het ons niet veilig dat ze naar boven mocht. Dus nooit aangeleerd en ze blijft ook netjes onderaan de trap zitten als we naar boven lopen hp-thumbsup

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Wat voor de 1 gewoon is, is voor de ander ongewoon. 
 
Ik heb geen boven dus we slapen zowizo allemaal beneden. "

Gewoon lekker smerig knuffelen in m'n bed hp-shiny 

 

 

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

Waar ik ben is mijn hond ook. Ik woon in me eentje en heb expres een 2 persoon bed aangeschaft zo dat hij lekker bij me kan liggen. Tuurlijk heeft hij ook zijn eigen kleed maar hij weet als hij naast me wilt kruipen dat het mag. En hij accepteert het ook als ik het even niet wil. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Gewoon lekker smerig knuffelen in m'n bed  
 
  "

smile

 

Bij mij mogen ze niet onder t dekbed. Dat vind ik dan weer niet lekker.

honden foto van Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira

Bij mij slaapt de jongste in de bench in de huiskamer, en de oudste gewoon los in de huiskamer of gang ( waar ze maar wil ).

 

De jongste aus is 5 en zou ook los in de huiskamer kunnen, maar ik hou mijn honden gescheiden als ik niet thuis ben, de oudste heeft epilepsie, en als zij een aanval heeft kan de jongste boven op haar duiken ( heeft ze een paar keer gedaan, en om bijt incidenten te voorkomen als ik in bed lig en er een aanval is, slaapt zij in de bench, wat ze overigens geen probleem vindt, gaat er zelf in als ik tegen haar zeg dat ik ga slapen ). 

 

Mijn slaapkamer is verboden terrein voor mijn australian shepherd meiden. 

honden page profiel Sandra BolSandra Bol

honden foto van Sandra Bol

Bij mij slapen ze in de slaapkamer en als ze het warm krijgen gaan ze inde gang liggen op de koude vloer. Luna is een Grieks zwerfhondje van 5 maanden en Kenji een golden van bijna 11 jaar.

honden page profiel StaffordStafford

Ik zit hier met verbazing te lezen hoeveel honden in bed slapen. Uit oprechte nieuwsgierigheid wonen jullie dan allemaal alleen met de honden? Waar slaapt jullie partner? Is dat niet vies hondenharen en zand in bed of verversen jullie elke dag lakens?

Toby slaapt overigens los in huis en kan kiezen voor mand of open bench in de keuken of hij legt zich op de bank.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Ik zit hier met verbazing te lezen hoeveel honden in bed slapen. Uit oprechte nieuwsgierigheid wonen jullie dan allemaal alleen met de honden? Waar slaapt jullie partner? Is dat niet vies hondenharen en zand in bed of verversen jullie elke dag lakens?
Toby slaapt overigens los in huis en kan kiezen voor mand of open bench in de keuken of hij legt zich op de bank. "

Mijn vrouw slaapt ook in hetzelfde bed inclusief de kat en nee niet elke dag beddengoed verversen. Haar ja, maar dat nemen we voor lief. De één heeft er geen moeite mee en ander wel. Mij zal je echt alleen in noodgevallen of op camping naar een openbaar toilet zien gaan. Ben ik eerst een kwartier aan het desinfecteren. Dat vind ik dan weer goor, of een stang in de bus of tram vastpakken, beeeeeh.

honden page profiel makila_baasje_van_Jackmakila_baasje_van_Jack

honden foto van makila_baasje_van_Jack

" Ik zit hier met verbazing te lezen hoeveel honden in bed slapen. 

Hoezo verbazing?

Of je het nu hygiënisch vindt of niet, dan heb je toch de media niet goed gevolgd hieromtrend want ..

- In 2009 sliep 20% van alle hondeneigenaars samen met de hond in bed

- In 2020 was dat cijfer opgelopen naar 40%. En dat loopt nog op. Binnenkort zal dit cijfer de helft zijn.

 

wonen jullie dan allemaal alleen met de honden? --> Neen

Waar slaapt jullie partner? --> Ook gewoon in bed

 

Is dat niet vies hondenharen en zand in bed of verversen jullie elke dag lakens? --> https://www.demorgen.be/nieuws/deze-microscopische-video-toont-welke-beestjes-er-in-uw-matras-leven~bbc403e2/, dus uw lakens dagelijks verversen is altijd een goed idee. Je wil echt niet weten wat er allemaal in je bed ligt terwijl je slaapt hoor! (Gelukkig zien we dat allemaal niet met onze ogen)

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

"Je wil echt niet weten wat er allemaal in je bed ligt terwijl je slaapt hoor! (Gelukkig zien we dat allemaal niet met onze ogen) "

HAhaha, dat is net zoiets als in gras gaan liggen en naar de lucht kijken. Dan je realiseren dat de aarde draait ca 1670km p/u Geloof me, binnen 3 seconden ben je kots misselijk tongue-out

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

544672.jpg      Eigen bed, past niet in mijn bed...en een teek heb ik liever niet in mijn bil...

honden foto van makila_baasje_van_Jack

Het is toch ne lieverd! Zie hem liggen! laughing

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Beneden in de bench. Ik zou helemaal gek worden met een hond in bed, de haren, zand, nope.... Ik slaap al vrij slecht, en een hond die ligt te snurken en draaien kan ik er niet bij hebben. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

544699.jpg    Je zal dat maar naast je hebben, nee liever niet.

honden page profiel SheltiebaasjeSheltiebaasje

" Ik zit hier met verbazing te lezen hoeveel honden in bed slapen. Uit oprechte nieuwsgierigheid wonen jullie dan allemaal alleen met de honden? Waar slaapt jullie partner? Is dat niet vies hondenharen en zand in bed of verversen jullie elke dag lakens?
Toby slaapt overigens los in huis en kan kiezen voor mand of open bench in de keuken of hij legt zich op de bank. "

Ik ben wel alleen haha. Ik verschoon de lakens 2 keer per week. Ik heb al meer dan 20 jaar slaap problemen en sinds de hond in bed slaapt slaap ik een stuk beter! Vroeger moest ik er ook niks van hebben. hp-smile Het scheelt ook wel dat mijn hond niet echt die typische stinkende hondengeur heeft. 

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Ach , gewoon niet over nadenken hp-shiny 

Mensen met huisdieren zullen nooit een heel schoon huis hebben 

Zo heb je bv gezogen en gedweild en 5 minuten later is het weer bingo . Ik vind een huis zonder huisdieren saai en steriel 

En mensen die niet tegen rommel kunnen en overal vies van zijn kunnen beter niet aan huisdieren beginnen 

 

honden page profiel ModesteModeste

Zo leuk om al jullie reacties te lezen en te horen hoe iedereen het wel verschillend aanpakt. Ondertussen slaapt ze nu 1 week bij ons in de kamer in haar eigen mand en de rust is teruggekeerd in huis hp-shiny

honden page profiel makila_baasje_van_Jackmakila_baasje_van_Jack

honden foto van makila_baasje_van_Jack

Misschien dat onze volgende hond niet langer in bed mag slapen. Maar we waren 16 jaar geleden jonge mensen en onze hond ging gewoon mee naar bed. En no offense, maar hij wordt nu 17 jaar begin november, gaan we hem nu plots verbieden om mee in bed te gaan liggen nu dat hij dit al die jaren reeds gewoon is? cry

honden page profiel StaffordStafford

" Ach , gewoon niet over nadenken  
Mensen met huisdieren zullen nooit een heel schoon huis hebben 
Zo heb je bv gezogen en gedweild en 5 minuten later is het weer bingo . Ik vind een huis zonder huisdieren saai en steriel 
En mensen die niet tegen rommel kunnen en overal vies van zijn kunnen beter niet aan huisdieren beginnen 
  "

Haha daar heb je ook een punt. Het was geen oordeel hoor. Ik kan gerust tegen wat haar en rommel maar liever niet in mijn bed embarassed. Andere dingen in bed lijken mij ook erg ackward als Toby zich komt moeien of wilt mee stoeien sealed

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Haha daar heb je ook een punt. Het was geen oordeel hoor. Ik kan gerust tegen wat haar en rommel maar liever niet in mijn bed . Andere dingen in bed lijken mij ook erg ackward als Toby zich komt moeien of wilt mee stoeien  "

Ik heb beeld......embarassed

honden page profiel DanielleDanielle

" Haha daar heb je ook een punt. Het was geen oordeel hoor. Ik kan gerust tegen wat haar en rommel maar liever niet in mijn bed . Andere dingen in bed lijken mij ook erg ackward als Toby zich komt moeien of wilt mee stoeien  "

Haha eens! Buiten dat neemt onze hond ook veel te veel ruimte in beslag in bed. Dan kan ik zelf niet eens fatsoenlijk meer liggen. En ik vind het ook niet hygienisch. Uitzondering is de zondagochtend. Dan mag hij rond half 8/ 8 uur boven nog even met ons uitslapen een paar uurtjes. Maar op de zondag verschonen we vervolgens wel altijd het bed. 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Ik zit hier met verbazing te lezen hoeveel honden in bed slapen. Uit oprechte nieuwsgierigheid wonen jullie dan allemaal alleen met de honden? Waar slaapt jullie partner? Is dat niet vies hondenharen en zand in bed of verversen jullie elke dag lakens?
Toby slaapt overigens los in huis en kan kiezen voor mand of open bench in de keuken of hij legt zich op de bank. "

Ik woon alleen en heb co ouderschap met mijn ex. Dus de dagen dat ik ze heb wil ik er ook 100% van genietenhp-heart ik verschoon mijn bed 1x per week en douche me elke ochtend tongue-out

Toen we nog samen waren sliepen de honden af en toe bij ons in bed als we daar zin in hadden en verder gewoon lekker beneden. 

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Vaös en Berp slapen beide bij mij in bed. Lein ligt ook bij ons op de kamer. Vaös slaapt al zo’n 6 jaar bij mij in bed en daarvoor sliep ik erg slecht. Sinds hij bij mij in bed slaapt, slaap ik eigenlijk altijd heel goed. Nu sinds een paar maanden ligt Berp er ook bij. Dit gaat super, slaap nog steeds heel goed. 

Bed word hier min 2x per week verschoond, liever vaker maar is niet altijd haalbaar. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hulp gedragsdeskundige in roepen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^