Brokken combineren met KVV?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Hoi allemaal,

Ik ben al een tijdje hiermee bezig, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Ook veel topics gelezen op hondenpage zelf, maar er zijn gewoon teveel opties en verschillen! Ik open daarom toch zelf even een topic.

Marley zit op farmfood brokken met zalm olie en doet het hier heel goed op. Desondanks wil ik het gaan combineren met vlees, omdat het mij zo saai lijkt om elke dag dezelfde bak brokken te eten. Zelf wil ook af en toe een pasta of aardappels of soep haha. ( of denk ik nu te menselijk?).

Ik heb al gekeken bij lotgering en wat gelezen over smuldier.
Ik zou dan 4 dagen brokken willen geven en 3 dagen vlees. ( als dit niet handig is let me know).

Ik zie bij lotgering dat je gelijk 8,5kilo moet bestellen.. ik denk niet dat ik dat kwijt kan. We hebben niet een hele grote vriezer. En aangezien je 4 diersoorten per maand moet afwisselen ben ik bang dat dat echt niet gaat passen.

Smuldier is dan wel weer een makkelijke optie, dat haal ik gewoon in de supermarkt. Maar of dat nou zo een goed merk is lees ik ook wisselende verhalen over.

Bottom line: ik zou graag Marley zijn menu wat willen afwisselen voor wat meer variatie, maar ik heb geen ruimte om kilo's vlees te bergen en ik heb ook niet zoveel geld dat ik een duur merk kan betalen. Hoe kan ik toch zijn menu gevarieerder maken zonder dat hij iets tekort komt?

Ik heb helemaal geen ervaring met KVV dus alle info en tips zijn welkom.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ga naar de dierenwinkel en kijk naar carnibest kvv.....geef je de ene dag brok en de andere dag vlees, hoef je ook niet veel af te nemen bij de dierenwinkel, carnibest is een goede kvv, laat die twee anderen merken die je opnoemt maar liggen....je kan van smuldier best eens een pakje pens compleet nemen maar laat het daarbij.  Marley doet het goed op de brok van farmfood zo laten...en dan carnibest lekker om de andere dag geven...

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Ga naar de dierenwinkel en kijk naar carnibest kvv.....geef je de ene dag brok en de andere dag vlees, hoef je ook niet veel af te nemen bij de dierenwinkel, carnibest is een goede kvv, laat die twee anderen merken die je opnoemt maar liggen....je kan van smuldier best eens een pakje pens compleet nemen maar laat het daarbij. "

Oke en kan ik dat 3 dagen geven? Dus 4 dagen brok en 3 dagen carnibest? 

honden page profiel Thara Thara 3 doggies

honden foto van Thara

Bij bv de Welkoop verkopen ze ook kvv , ik meen Barfmenu 

Of bij de Pets place 

En als je op de site van Carnibest kijkt zie je ook veel verkooppunten 

En een combi 4 dagen brok en 3 dagen vlees kan prima hoor 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Lotgering zou ik van wegblijven die hebben echten een jarenlange slechte reputatie van bedorven voer en gewoon ook dat het daar smerig is.

petsplace heeft inderdaad barfmenu oa 

Ranzijn verkoopt ook meerdere merken

Als je even googelt  verkooppunten merk kvv en je plaatsnaam komt er ook veel naar boven.

Hier is er bijna geen dierenwinkel meer zonder vriezer

In begin denk je waar haal ik het allemaal...als je eenmaal bezig bent blijkt vaak dat je er al 1000x langsgelopen bent

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Oke en kan ik dat 3 dagen geven? Dus 4 dagen brok en 3 dagen carnibest?  "

Jazeker kan dat, om en om kan ook, kijk hoe het gaat met Marley.....naar de ontlasting...wat ik hier boven lees, welkoop heeft ook goede  kvv en is ook open nu.   

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Bedankt allemaal! Ik heb nu Naturis, dat was het enige wat ze hadden bij mijn dierenwinkel. Volgende keer rijden we naar Pets Place ( 20 minuutjes rijden vanaf ons huis). Daar kijk ik dan voor Carnibest.

 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Bedankt allemaal! Ik heb nu Naturis, dat was het enige wat ze hadden bij mijn dierenwinkel. Volgende keer rijden we naar Pets Place ( 20 minuutjes rijden vanaf ons huis). Daar kijk ik dan voor Carnibest.
  "

Fijn dat je wat gevonden hebt in de buurt..altijd handig

Mijn honden deden het prima op naturis destijds.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^