Duke blaaskanker

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ben & InekeBen & Ineke 3 doggies

Hai Karin: pfff lekker man dat alles goed aan slaat , Duke is blij dat weer weg mag DA maar denk dat jij het ook bent je zit toch wel inspanning als je er heen gaat dan, hoop zo dat alles goed is binnen in Duke. Ben erg blij te lezen dat het zo goed gaat. Het is toch heel wat. Maar we kunnen er weer een maand tegen aan.

Groetjes van ons Ben

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

"  
Duke is nog steeds erg bang bij de DA. Op weg er naartoe ligt hij wel heerlijk relaxed te slapen in de auto. Maar zodra de kofferbak open gaat zit hij te trillen. Hij weet dan meteen waar hij is De behandeling en onderzoeken duren 30 tot 45 minuten. Daarna spurt hij zo snel als hij kan naar buiten, en sleept de DA achter zich aan Ik vind het heel naar voor hem, maar 1x per 4 weken 3 kwartier stress heeft al een aardige bonus tijd opgeleverd, dus we gaan er zeker mee door. Na het dierenarts bezoek gaan we standaard een stukje wandelen om allebei te ontstressen Ik ben ook erg blij dat ik de keuze heb gemaakt, anders hadden we veel leuke momenten gemist! "

Kijk dat scheelt al dat hij de reis zelf gewoon relaxed is. Onze Wopper schudde van het extreme trillen de haren er al uit als ik haar in de auto zette. Ook al gingen we naar het bos hp-angel. Ze had altijd wantrouwen dat ze naar de DA moest. Heel erg rot voor haar. 

En dit is natuurlijk ook niet leuk voor Duke, maar er staat tegenover dat er ook zoveel gewonnen wordt. En daarna lekker een mooie wandeling en waarschijnlijk nog verwend met extra lekkere dingetjes, dat maakt het vast allemaal weer goed hp-smile

Had ik de kans gehad bij Wopper of Peer, beide die ellendige rotziekte, had ik ook zeker de kans aangegrepen. 

Nogmaals, lekker genieten van elkaar!

 

honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke

honden foto van Karin, Lucky* en Duke

" Kijk dat scheelt al dat hij de reis zelf gewoon relaxed is. Onze Wopper schudde van het extreme trillen de haren er al uit als ik haar in de auto zette. Ook al gingen we naar het bos . Ze had altijd wantrouwen dat ze naar de DA moest. Heel erg rot voor haar. 

En dit is natuurlijk ook niet leuk voor Duke, maar er staat tegenover dat er ook zoveel gewonnen wordt. En daarna lekker een mooie wandeling en waarschijnlijk nog verwend met extra lekkere dingetjes, dat maakt het vast allemaal weer goed 

Had ik de kans gehad bij Wopper of Peer, beide die ellendige rotziekte, had ik ook zeker de kans aangegrepen. 

Nogmaals, lekker genieten van elkaar!

  "

 

Wat ontzettend zielig voor Wopper! Gelukkig is het bij Duke lang niet zo erg, dat maakt de keuze ook makkelijker. Ik heb ook het idee dat hij alles weer vergeten is zodra we weer buiten zijn. Ik moet ook zeggen dat de DA er alles aan doet om Duke op zijn gemak te stellen. Dat zal Duke denk ik ergens ook wel voelen, al zal het DA bezoek nooit een feestje worden. Maar het feestje daarna is des te groter :-D

honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke

honden foto van Karin, Lucky* en Duke

" Hai Karin: pfff lekker man dat alles goed aan slaat , Duke is blij dat weer weg mag DA maar denk dat jij het ook bent je zit toch wel inspanning als je er heen gaat dan, hoop zo dat alles goed is binnen in Duke. Ben erg blij te lezen dat het zo goed gaat. Het is toch heel wat. Maar we kunnen er weer een maand tegen aan.

Groetjes van ons Ben "

 

Het DA bezoek is inderdaad altijd spannend. Ik denk dat ik aardig kan inschatten hoe Duke zich voelt en hoe het met hem gaat, maar ik kan natuurlijk niet aan de binnenkant kijken. Dus de echo en de bloeduitslagen blijven toch altijd spannend. Nu is het weer tijd om zo onbezorgd mogelijk te genieten.

pagina 8 van 8 12 3 4 5 6 7 8
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^