Vlooien brrrr...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RenateRenate

Hoewel ik er niet blij mee ben, toch maar gezwicht voor de Stronghold. Natuurlijke middelen zijn allemaal goed en wel, maar als ze niet werken, blijft er weinig keuze. 

 

honden page profiel Ingrid Ingrid

" Mijn honden kregen inderdaad ook vreselijke jeuk van Vecta3d. "

Mijn pup van nu 12 weken heeft ook Vectra3d , 3 weken geleden gebruikt, zag nu een vlo hp-frusty , en eigenlijk van begin af aan steeds zitten krabben. Toch maar Advantix vragen, met mijn vorige honden nooit last gehad.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Nog niets gebruiken, je hebt net een pipet gegeven die meestal voor een maand of langer is, sectolin kan je voor de omgeving gebruiken, veilig middel, en vraag eens over een week twee stronghold aan je dierenarts..voor je hond.  Sectolin bij de dierenwinkel, en is alleen voor de omgeving... 

honden page profiel Ingrid Ingrid

" Nog niets gebruiken, je hebt net een pipet gegeven die meestal voor een maand of langer is, sectolin kan je voor de omgeving gebruiken, veilig middel, en vraag eens over een week twee stronghold aan je dierenarts..voor je hond.  Sectolin bij de dierenwinkel, en is alleen voor de omgeving...  "

Oepssss, ik heb hem net behandeld(zou het aankomende week hebben moeten doen) . Deze Vectra is voor honden van 4-10 kg, Charlie is al 9 kg . Dat van Sectolin heb ik even opgeschreven hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

4-5 weken liefst wat langer wachten met opnieuw een Pipet geven, het blijft gif, voor pups zeer belastend.....en de sectolin kan je morgen bij je dierenwinkel kopen en anders op internet bestellen, het is een veilig product voor dier en mens en pakt alles aan.......

honden page profiel Ingrid Ingrid

" 4-5 weken liefst wat langer wachten met opnieuw een Pipet geven, het blijft gif, voor pups zeer belastend.....en de sectolin kan je morgen bij je dierenwinkel kopen en anders op internet bestellen, het is een veilig product voor dier en mens en pakt alles aan....... "

Ga ik zeker bestellen ! 

Hoe voorkom jij dan dat die van jou vlooien krijgen?

Wat me wel opgevallen is, vlak nadat ik de eerste keer vectra gebruikt had, begon hij zich hier en daar te krabben, niet overmatig maar toch, en nu zag ik toch een vlo. Lijkt me dat het niet goed helpt.Laatste pipet ligt in de kliko .

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo †Roos,Jeff † en Waldo †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo †

" Oepssss, ik heb hem net behandeld(zou het aankomende week hebben moeten doen) . Deze Vectra is voor honden van 4-10 kg, Charlie is al 9 kg . Dat van Sectolin heb ik even opgeschreven  "

het is wel gif ...dus niet meer doen  svp..je niet aan bijsluiter houden.

Te veel  gif kan echt schadelijke gevolgen hebben...zeker bij jong dier.

 vectra 3d  is nieuw middel en werkt echt wel..

een vlo valt ook niet meteen dood neer als deze op de hond springt..

honden page profiel Ingrid Ingrid

"
een vlo valt ook niet meteen dood neer als deze op de hond springt.. "

Dat is ook weer zo. Nu toch wel een beetje zenuwachtig, hopelijk is de dosering te laag voor hem, zoals gezegd, het is voor 4-10 kg ,Charlie is 9 kg.  Van de week toch even langs de da , pups mogen daar gezellig komen wegen en een koekie halen haha(als we dat willen).

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Dat is ook weer zo. Nu toch wel een beetje zenuwachtig, hopelijk is de dosering te laag voor hem, zoals gezegd, het is voor 4-10 kg ,Charlie is 9 kg.  Van de week toch even langs de da , pups mogen daar gezellig komen wegen en een koekie halen haha(als we dat willen). "

Niets meer geven nu......wel de omgeving, meer niet....en hoe te voorkomen ? Hier doe ik in de zomer altijd even de omgeving om de vijf maanden zeker in de zOmer met sectolin, wij hier hebben 13 jaar geleden een vlooienplaag gehad, Bams was net drie maanden.....kwam omdat het huis leeg gestaan heeft en er katten en honden in geleefd hadden.......en vanaf die tijd nadat het ontsmet is nooit meer vlooien gehad, en onthoud een vlo zoekt echt geen schoon huis op hoor, ook geen vuil embarassed je hebt pech, heb je ze , dan de omgeving goed behandelen...en voorlopig je hond niet met pipetjes behandelen....

honden page profiel Ingrid Ingrid

" Niets meer geven nu......wel de omgeving, meer niet....en hoe te voorkomen ? Hier doe ik in de zomer altijd even de omgeving om de vijf maanden zeker in de zOmer met sectolin, wij hier hebben 13 jaar geleden een vlooienplaag gehad, Bams was net drie maanden.....kwam omdat het huis leeg gestaan heeft en er katten en honden in geleefd hadden.......en vanaf die tijd nadat het ontsmet is nooit meer vlooien gehad, en onthoud een vlo zoekt echt geen schoon huis op hoor, ook geen vuil  je hebt pech, heb je ze , dan de omgeving goed behandelen...en voorlopig je hond niet met pipetjes behandelen.... "

Had het gelezen ja, pffff was je klaar mee. Ga ik niet meer doen hp-frusty

Sectolin is besteld.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Iets kalmerends voor de maag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^