annuleren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RJRJ

hoi allemaal ik heb een vraagje....
 
 
afgelopen maandag bij een fokker wezen kijken voor een pupje en dat was erg leuk....dezelfde avond via internetbankier 100 euro aanbetaling overgemaakt....
 
de volgende dag werd mijn moeder die bij mij woont niet lekker en werd opgehaald met de ambulance,de ambulance broeder zei dat het waarschijnlijk een tia was....
 
eenmaal aangekomen in het ziekenhuis bleek dat de aorta van mijn moeder ook dusdanig was verwijd dat een operatie nodig is,mijn moeder mocht ook niet meer terug naar huis maar moest in het ziekenhuis blijven....
 
in het ziekenhuis is mij verteld dat ik mijn moeder als ze uit het ziekenhuis komt na de operatie goed in de gaten moet houden / verzorgen....
 
ik heb dezelfde dag ( 1 dag na dat ik bij de fokker ben geweest ) het verhaal uitgelegd dat het voor mij beter is dat ik moet af zien van de aankoop van het pupje omdat ik al mijn aandacht / zorg nodig heb voor mijn moeder en het pupje wil ik daar niet de dupe van laten worden....
 
 
ik vroeg of ik de aanbetaling terug kon krijgen en daar stemde ze in toe ( via een gesprekje via fb messenger )
 
nu werd ik vanochtend wakker met de meldig dat ze zich had bedacht en dat ze de 100 euro toch niet overmaakt ivm annuleringskosten....
 
terwijl ze gister heeft toegestemd om het wel te doen wat ook zwart op wit staat via fb messenger....
 
wat moet ik nu doen?
 
het komt bij mij een beetje over dat de fokster wel op haar beslissing terug mag komen maar ik niet?
 
het voelt nu een beetje als een dubbele straf....
 
heeft iemand tips?

honden page profiel Lindy BossLindy Boss

Wow heftig, ik zou het nogmaals vragen om het terug over te maken en anders zeggen dat je een advocaat in handen gaat nemen. Dan betalen ze meestal wel terug. En anders kun je het verhaal met de naam van de fokker wel online zetten dan krijg ze wel spijt van, echt respectloos van haar dit!

 

Zie je maar weer dat het alleen om het geld gaat en niet om de puppys. Slechte fokker.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Je zou ook kunnen vragen of de aanbetaling mag blijven staan voor een pupje uit een volgend nest.

 

Ik denk dat je een beetje afhankelijk bent van de goodwill van de fokker. Maar ik weet t niet hoor.

 

Sterkte met je moeder.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Ik denk dat ze dit doen omdat mensen vaker denken, nee toch niet, of je recht hebt op geld terug, hangt er van af wat je hebt getekend denk ik.

Kees heeft ook een punt..

honden page profiel RJRJ

ik heb dus nog nog ondertekend alleen maar aanbetaald....

 

ik weet ook niet hoe lang het gaat duren met mijn moeder....

 

waar kan ik het online zetten dan?

 

 

 

ik had de avond ervoor met een collega fokker van haar gesproken over dat een chihuahua een gevoellig ras is mbt suiker en dat ik dat goed in de gaten moet houden....ik wist dit dus ook niet maargoed daar valt mee te leven,door het pupje gewoon goed in de gaten te houden maar nu word dit dus blijkbaar aan elkaar gelinkt ofzo....heel apart

honden page profiel KlaraKlara

Natuurlijk heeft de fokker geen recht op een aanbetaling als jij afziet van de aankoop. Gewoon je geld terug eisen en dreigen met een advocaat. En ik zou ook niet weten waarom je uberhaupt bij een volgend nest op de lijst wil staan als iemand zo harteloos reageert. 

honden page profiel RJRJ

ik kreeg dit als reactie

 

even wat anders, ik heb echt met je te doen wat betreft je moeder, maar ik had ook begrepen van .... dat je de avond daarvoor ongelooflijk lang hebt gesproken via messenger en je twijfels had.Ik had je gezegd dat ik de 100 euro zou terug storten maar richard ik heb de pup gereseveerd voor je en heb mensen moeten vertellen dat de pup niet meer beschikbaar is. De 100 euro is annuleringskosten, ik moet de pup vrij houden, andere m ensen afwijzen en nu moet ik weer nieuwe foto's maken, de pup weer opnieuw op mp plaatsen

 

En hoe erg ik het ook vindt voor je, ik betaal de aanbetaling niet terug, het gaat me niet om die 100 euro maar als iedereen hun geld terug willen en ik de pups weer opnieuw moet aanbieden kost het mij enorm veel tijd en de pups worden ouder, annuleringskosten in aanbetaling zijn er niet voor niets

 

Ik heb oprecht te doen met de situatie waarin je nu zit, maar ik moet wel zakelijk blijven, hoe moeilijk ik dat ook vind.

 

De situatie is een beetje twijfelachtig, snap je wat ik bedoel

 

 

 

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Twijfelachtig zegt hij of zij. Heel flauw. Zulke dingen bedenk je niet.  Eerst toezeggen dan intrekken. Nog flauwer, en dan ook nog zeggen het gaat mij niet om het geld, jaja.

Volgens mij is er een wettelijke regel dat je binnen 8 dagen of is het 14 dagen altijd op een koop terug kan komen. maar dat wordt dan aan deurverkoop gelinkt geloof ik. Bedenktijd. Zou je kunnen navragen.

Ga praten op gratis spreekuur van een advokaat of buro rechtshulp. Heb je een rechtsbijstands verzekering? Ook daar kan je info krijgen, 1 telefoontje is voldoende. In ieder geval moet je de fokker schriftelijk benaderen met je vraag.

Melden op internet vind ik zelf flauw, dan moet je het eerst nog eens vragen..

En door  dit soort zaken heb ik zo,n hekel aan reserveringskosten of aan betalen voor een pup.

Als goede fokker zou ik zeggen, om wat voor reden dan ook, beter ten hele gekeerd dan ten halve gedwaald. Het belang vd pup gaat voor het geld.

Jij moet nu voor je moeder zorgen en dat gaat niet samen met een pup. Neem je de pup dan komt deze te kort. Of te wel, alleen maar goed, ook voor de pup dat je deze beslissing hebt genomen.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Twijfelachtig zegt hij of zij. Heel flauw. Zulke dingen bedenk je niet.  Eerst toezeggen dan intrekken. Nog flauwer, en dan ook nog zeggen het gaat mij niet om het geld, jaja.
Volgens mij is er een wettelijke regel dat je binnen 8 dagen of is het 14 dagen altijd op een koop terug kan komen. maar dat wordt dan aan deurverkoop gelinkt geloof ik. Bedenktijd. Zou je kunnen navragen.
Ga praten op gratis spreekuur van een advokaat of buro rechtshulp. Heb je een rechtsbijstands verzekering? Ook daar kan je info krijgen, 1 telefoontje is voldoende. In ieder geval moet je de fokker schriftelijk benaderen met je vraag.
Melden op internet vind ik zelf flauw, dan moet je het eerst nog eens vragen..
En door  dit soort zaken heb ik zo,n hekel aan reserveringskosten of aan betalen voor een pup.
Als goede fokker zou ik zeggen, om wat voor reden dan ook, beter ten hele gekeerd dan ten halve gedwaald. Het belang vd pup gaat voor het geld.
Jij moet nu voor je moeder zorgen en dat gaat niet samen met een pup. Neem je de pup dan komt deze te kort. Of te wel, alleen maar goed, ook voor de pup dat je deze beslissing hebt genomen. "

Volgens mij is het zelfs 30 dagen, maar met een vakantiehuis en je betaald reserveringskosten en je komt niet, dan ben je wel je geld kwijt.

 

Even een belletje naar rechtsbijstand, zou ik zeker doen.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ik heb geen idee hoe dit wettelijk zit maar volgens mij mag je binnen een bepaalde tijd op een aankoop terugkomen. Neem even contact op met het juridisch loket in jou buurt die kunnen je vertellen wat jou rechten zijn.

honden page profiel DagmarDagmar

heel veel sterkte met je moeder.

 

wat een K*tmens trouwens, die fokker.  Als je er de energie voor kunt opbrengen, zou ik wel kijken om die 100 euro terug te krijgen. voor de wet is een hond een ding, dus je hebt recht op bedenktijd.

Het zou me ook niet om 100 euro te doen zijn, als wel om dat mens gewoon dat geld niet te gunnen.  

Kun je via de bank niet proberen die overschrijving terug te roepen (zal je ook wel iets van 15 euro administratiekosten zijn, maar goed, dat zou ik er voor over hebben om dat mens dwars te liggen).

Ik begrijp natuurlijk als je hoofd nu niet naar de toestand staat.

honden page profiel RJRJ

heeft iemand het adres van de UCI waar de fokter bij is aangesloten dan stuur ik hun een mail

honden page profiel RJRJ

de fokster heeft mij geblokkeerd en kan geen contact meer met haar opnemen

honden page profiel AnnewilAnnewil

Geld terug eisen! Dat mens heeft geen gevoel in haar donder. Maar aan de andere kant kun je al zoveel verhalen terug vinden op internet over slechte fokkers en marktplaats advertenties dat ik het wel heel naïef vind dat je toch een pup via mp hebt gekocht. Met dit antwoord schiet je natuurlijk nu niets op maar voor een volgende keer, ga naar een echte fokker die wat opheeft met haar honden dan ben je dit probleem voor. Sterkte met je moeder.

honden page profiel RJRJ

" Geld terug eisen! Dat mens heeft geen gevoel in haar donder. Maar aan de andere kant kun je al zoveel verhalen terug vinden op internet over slechte fokkers en marktplaats advertenties dat ik het wel heel naïef vind dat je toch een pup via mp hebt gekocht. Met dit antwoord schiet je natuurlijk nu niets op maar voor een volgende keer, ga naar een echte fokker die wat opheeft met haar honden dan ben je dit probleem voor. Sterkte met je moeder. "

wie zegt dat ik het via marktplaats heb gekocht....

 

is gewoon een fokker die niet via  fci maar uci regels fokt met stamboom en alles

honden page profiel AnnewilAnnewil

" ik kreeg dit als reactie
 
even wat anders, ik heb echt met je te doen wat betreft je moeder, maar ik had ook begrepen van Jolanda dat je de avond daarvoor ongelooflijk lang hebt gesproken via messenger en je twijfels had.Ik had je gezegd dat ik de 100 euro zou terug storten maar richard ik heb de pup gereseveerd voor je en heb mensen moeten vertellen dat de pup niet meer beschikbaar is. De 100 euro is annuleringskosten, ik moet de pup vrij houden, andere m ensen afwijzen en nu moet ik weer nieuwe foto's maken, de pup weer opnieuw op mp plaatsen
 
En hoe erg ik het ook vindt voor je, ik betaal de aanbetaling niet terug, het gaat me niet om die 100 euro maar als iedereen hun geld terug willen en ik de pups weer opnieuw moet aanbieden kost het mij enorm veel tijd en de pups worden ouder, annuleringskosten in aanbetaling zijn er niet voor niets
 
Ik heb oprecht te doen met de situatie waarin je nu zit, maar ik moet wel zakelijk blijven, hoe moeilijk ik dat ook vind.
 
De situatie is een beetje twijfelachtig, snap je wat ik bedoel
 
 
 
  "

Hier staat toch dat ze de pup weer op MP moet zetten..... 

honden page profiel RJRJ

" Hier staat toch dat ze de pup weer op MP moet zetten.....  "

ja omdat ze haar pupjes ook daar op heeft staan,

 

 

ik ben via een andere fokker naar haar doorverwezen :) 

honden page profiel RJRJ

als ik niks meer hoor dan ga ik het inderdaad gewoon op internet zetten denk ik

honden page profiel May May

honden foto van May

wat op internet zetten? dat ze een slecht persoon is ofzow?

ik vind dat ze het best goed uitlegt om eerlijk te zijn.
Gewoon goed overleggen of je vraagt anders een deel terug van je aanbetaling

honden page profiel RJRJ

er is geen overleg mee mogelijk want ik krijg de mevrouw niet meer te pakken en dat terwijl ik toch erg rustig en netjes reageer maar mijn bloed begint wel te koken ondertussen

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Hier geen begrip voor hoor, je hebt toch een goede reden om van de pup af te zien, is nog wat anders als je op de dag de pup op gaat halen en dan zeg nee....ik begrijp ook niet de aanbetaling van een pup...nog nooit gedaan.....en heel raar dat de fokker je geblokkeerd heeft...hoe heb je betaald ?? Via opdracht van een bank ? Kan je zo je geld terug halen, binnen 30 dagen, als je per bank betaald hebt en je weet niet hoe hoe je het miet terug halen, ga je naar je bank en vraag je even hulp.

honden page profiel RJRJ

" Hier geen begrip voor hoor, je hebt toch een goede reden om van de pup af te zien, is nog wat anders als je op de dag de pup op gaat halen en dan zeg nee....ik begrijp ook niet de aanbetaling van een pup...nog nooit gedaan.....en heel raar dat de fokker je geblokkeerd heeft...hoe heb je betaald ?? Via opdracht van een bank ? Kan je zo je geld terug halen, binnen 30 dagen, als je per bank betaald hebt en je weet niet hoe hoe je het miet terug halen, ga je naar je bank en vraag je even hulp. "

de bank kan niks doen zeiden

 

ik heb reactie van  het LICG

 

 

 

Wij zijn geen juristen, dus het is moeilijk u hierover advies te geven.

Maar normaal gesproken kan men niet zomaar onder een afgesproken koop uit en zou u dus ook geen recht hebben op terugbetaling van deze aanbetaling.

Zie bijvoorbeeld ook hier: https://www.amsadvocaten.nl/blog/verbintenissenrecht/restitutie-aanbetaling-bij-annulering-zo-zit-dat/

Als u dus had afgesproken om de pup te kopen, dan is dat een geldige afspraak (ook zonder contract).

Het zou dan aan de coulance van de fokker liggen of zij de aanbetaling terug wil geven.

 

Nou is uw situatie dusdanig dat u niet zomaar heeft besloten de pup niet te nemen, maar u heeft juist van de koop afgezien vanwege het welzijn van de pup. Een goede fokker zou zoiets moeten waarderen; zorgvuldige fokkers willen immers een goed adres voor hun pups en zijn niet in eerste instantie uit op het maken van zoveel mogelijk winst. Nu weet ik natuurlijk niet wat voor fokker dit was; was het iemand die is aangesloten bij een rasvereniging, was het een raspup, of was het een gelegenheidnestje bij iemand die voor de lol fokt of vaker nestjes heeft om wat bij te verdienen? In dat laatste geval heeft u minder kans dat u uw geld kunt terugkrijgen.

 

Ik denk wél dat als u de pup alsnog wilt kopen, de fokker daar óók niet onderuit kan. Het lijkt me niet mogelijk om te zeggen dat u de pup niet meer mag kopen maar wel de aanbetaling te houden. Als de fokker de pup niet meer aan u wil verkopen dan zegt deze daarmee uw afspraak op maar dan moet ook het aanbetalingsbedrag terug. Het ligt er dus waarschijnlijk ook aan of de fokster het met u eens was dat de koop beter niet door kon gaan, of dat het een eenzijdige beslissing van uw kant was.

 

Het lijkt me verstandig nog eens met de fokster te gaan praten. Het is immers niet zo dat het feit dat u na 1 dag de koop weer afzegt, de fokster extra kosten maakt, dus annuleringskosten van 100 euro is nogal buiten proporties; dat zou anders zijn al u al maanden geleden een pup had besproken en dan last minute de pup niet meer wilt want dan moet een fokker nieuwe klanten zoeken, maar aangezien u net pas was komen kijken speelt dat hier niet. Wellicht is zij ertoe te bewegen de kosten dan te delen, dus dat u de helft van de aanbetaling terugkrijgt. U kunt immers niets aan deze nare situatie doen en het is niet in het belang van de pup als u deze nu zou kopen.

 

U zou ook contact kunnen opnemen met rechtsbijstand of andere juridische hulp. Maar of u daar veel mee opschiet, is de vraag, want als u een rechtszaak zou moeten beginnen dan kost dat meer geld dan 100 euro en zoiets kan ook nog eens lang duren en veel energie kosten. Wellicht kan men u wel zeggen wat uw rechten zijn en of u inderdaad niet het recht heeft op terugbetaling, en eventueel helpen me het opstellen van een brief om uw geld terug te vragen mocht u daar wel recht op hebben.

Is de fokster aangesloten bij een rasvereniging dan zou u die nog kunnen benaderen om te bemiddelen.

 

 

Ik hoop u hiermee op weg geholpen te hebben.

 

De UCI stambomen zijn in Nederland geen erkende stambomen (zie ook https://www.houdenvanhonden.nl/kopen-verzorgen-en-opvoeden-van-je-hond/stamboom-en-registratie-van-je-hond/exporteren-en-importeren-van-je-hond/ onderaan), ze zijn niet erkend door de FCI.

Het is vreemd als men in Nederland chihuahua's fokt maar dan met UCI stambomen in plaats van FCI erkende stambomen. Ook de handelswijze van deze fokster maakt geen betrouwbare indruk.

Mocht u dus over enige tijd alsnog een chihuahua pup zoeken, dan raad ik u sterk aan om dit te doen via de rasvereniging en da een pup met een erkende FCI stamboom te kiezen. (http://www.nederlandsechihuahuaclub.nl/ )

 

Met vriendelijke groet,

 

....

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Heel vervelend dat je moeder ziek is.

 

Dat is toch een reden waar een fokker met een beetje hart, rekening mee houdt en de reserveringskosten terug zou moeten betalen. Wel eerst toezeggen en dan daar op terugkomen.yell Overleg met het Juridisch Loket van je gemeente. Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, heb je waarschijnlijk een eigen risico van meer dan 100€.

 

Hoe duur waren de pups? UCI stambomen worden niet erkend door de Raad van Beheer en FCI. Dus een waardeloos papiertje. Is de fokker Klejo Land?

 

https://www.houdenvanhonden.nl/kopen-verzorgen-en-opvoeden-van-je-hond/stamboom-en-registratie-van-je-hond/exporteren-en-importeren-van-je-hond/

 

Mocht je in de toekomst een pup willen kopen;  vraag dan op dit forum of een fokker, die je op het oog hebt, goed is. 

Voor je info; het chihuahua ras is niet bepaald gezond. Omdat de vraag groot is, is dit ras kapotgefokt.

 

Beterschap voor je moeder.

 

honden page profiel RJRJ

" Heel vervelend dat je moeder ziek is.
 
Dat is toch een reden waar een fokker met een beetje hart, rekening mee houdt en de reserveringskosten terug zou moeten betalen. Wel eerst toezeggen en dan daar op terugkomen. Overleg met het Juridisch Loket van je gemeente. Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, heb je waarschijnlijk een eigen risico van meer dan 100€.
 
Hoe duur waren de pups? UCI stambomen worden niet erkend door de Raad van Beheer en FCI. Dus een waardeloos papiertje. Is de fokker Klejo Land?
 
https://www.houdenvanhonden.nl/kopen-verzorgen-en-opvoeden-van-je-hond/stamboom-en-registratie-van-je-hond/exporteren-en-importeren-van-je-hond/
 
Mocht je in de toekomst een pup willen kopen;  vraag dan op dit forum of een fokker, die je op het oog hebt, goed is. 
Voor je info; het chihuahua ras is niet bepaald gezond. Omdat de vraag groot is, is dit ras kapotgefokt.
 
Beterschap voor je moeder.
  "

dat vertelde het LICG ook over de uci en fci

 

nee niet klejoland....why? 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Wat een kwalijk gedrag van deze fokster. Ze heeft totaal geen medeleven met de situatie van je moeder en denkt alleen maar aan zichzelf.

Als ze zóveel belangstellenden voor haar pups heeft, kost het geen enkele moeite om 'jouw' pup ergens anders onder te brengen. Een advertentie op MP zetten is ook een kleine moeite.

Ik wens jou heel veel sterkte  en je moeder beterschap en een voorspoedige genezing.

Neem ondertussen alle tips hierboven mee in de toekomst.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Ja, beterschap met en voor je moeder, vergat ik te zeggen sorry. 

 

Een bank overschrijving die je zelf hebt gedaan kan je niet terug halen, volgens mij geldt dat alleen als een ,,automatische incasso,, wordt gedaan, dan kan je storneren. 

 

Iedere advocatenbureau heeft 1x in de zoveel tijd een gratis spreekuur, daar krijg je goed advies.

Buro rechtshulp is volgens mij in 1e instantie ook gratis. Rechtsbijstandsverzekering idem, want juist hiervoor ben je dan verzekerd. 

 

Op internet met modder gooien, dan krijg je zeker geen geld meer terug al snap ik je frustratie.

 

Het is misschien een goed onderwerp voor de rijdende rechter of mr frank visser rijdt visite

 

Voor een volgende hond.....betaal niet aan, dat doe je ook niet voor een ,,product,, en in de wet is een hond een ding, product.

 

Lees je vooraf in en ga naar een goede fokker met pups met fci stamboom.

 

Een hond kopen bij een goede fokker gaat op basis van wederzijds vertrouwen .

 

Succes!

 

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Tja lastig. Ergens kan ik de fokker begrijpen. Mensen liegen soms namelijk over de meest verschrikkelijke dingen om onder een afspraak uit te komen. Hiermee zeg ik niet dat TS liegt, helemaal niet!! Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd. 

Maar als TS de avond ervoor al sterk zijn twijfel heeft uitgesproken over de aankoop, en de dag erna daar vanaf ziet vanwege een plots ziek geworden moeder.. tja.. je weet het niet. We horen maar 1 kant van het verhaal.

 

Maar goed, in geval van twijfel zou het ze wel sieren als ze het gesprek aangaan met TS, en niet deze blokkeren. Daarnaast vind ik hun verhaal over ‘nieuwe foto’s maken’ etc ook erg slap. Ze hadden op z’n minst een bemiddeling van 50,- kunnen voorstellen. 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Ik vind het eerlijk gezegd niet zo netjes dat je de persoonlijke reactie van iemand naar jou op het internet kopieert 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

" ik kreeg dit als reactie
 
even wat anders, ik heb echt met je te doen wat betreft je moeder, maar ik had ook begrepen van Jolanda dat je de avond daarvoor ongelooflijk lang hebt gesproken via messenger en je twijfels had.Ik had je gezegd dat ik de 100 euro zou terug storten maar richard ik heb de pup gereseveerd voor je en heb mensen moeten vertellen dat de pup niet meer beschikbaar is. De 100 euro is annuleringskosten, ik moet de pup vrij houden, andere m ensen afwijzen en nu moet ik weer nieuwe foto's maken, de pup weer opnieuw op mp plaatsen
 
En hoe erg ik het ook vindt voor je, ik betaal de aanbetaling niet terug, het gaat me niet om die 100 euro maar als iedereen hun geld terug willen en ik de pups weer opnieuw moet aanbieden kost het mij enorm veel tijd en de pups worden ouder, annuleringskosten in aanbetaling zijn er niet voor niets
 
Ik heb oprecht te doen met de situatie waarin je nu zit, maar ik moet wel zakelijk blijven, hoe moeilijk ik dat ook vind.
 
De situatie is een beetje twijfelachtig, snap je wat ik bedoel
 
 
 
  "

Persoonlijk: wat een stomme reden... Als goede, liefdevolle fokker vind je ten eerste foto’s maken helemaal geen verplichting, maar iets wat je maar al te graag doet. Mensen afwijzen is vreselijk, ik weet het, maar hoezo moet de fokker daar 100 euro aan overhouden? Ze kan weer contact opnemen met de families en wie weet is de pup alsnog meer dan welkom bij dat gezin. Mocht ze moeten wachten op een goed gezin, dan is dat maar zo. Ik zal mijn pups liever tot bijv. 16 weken bij mij houden, wachtend op de goede familie, dan maar negatief blijven jammeren en mijn pups op marktplaats aanbieden.

 

Ik werk zelf als fokker niet met een aanbetaling, om dit soort gezeur te voorkomen. Ik werk op basis van vertrouwen. Een gezin gaat voor 200% voor een pup, of niet. In dat laatste geval wil ik financieel niets aan hen verplicht zijn (zoals door een aanbetaling) en wil ik ten alle tijde kunnen afzeggen. Andersom geef ik het gezin deze mogelijkheid ook. 

 

Het is erg jammer dat dit zo loopt. Ik hoop dat het opgelost kan worden.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik vind het eerlijk gezegd niet zo netjes dat je de persoonlijke reactie van iemand naar jou op het internet kopieert  "

Eens. 

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Welke ras past bij ons?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^