annuleren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Goede fokkers hebben helemaal geen aanbetaling nodig en willen dat ook niet. 

Voor mijn dwergpoedel stond ik op de wachtlijst met een rits wachtenden na mij; ook uit het buitenland.

Mijn Kooikerhondje kon ik reserveren. Hoewel hij van een beginnend fokker kwam, was ook daar een pup gereserveerd door mensen uit Duitsland en een voor Oostenrijk. Men werkt bij die rasvereniging met pupbemiddeling zonder aanbetaling.

 

Dus RJ ga in de toekomst in zee met goede verantwoordelijke fokkers, die geen cash in advance verlangen.

 

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Ik kan me eerlijk gezegd niet herinneren of ik voor Twinko een aanbetaling heb gedaan. Maar om te zeggen dat goede fokkers dit niet vragen vind ik erg kort door de bocht. Ik weet dat de fokker van Twinko een tijd lang met een geannuleerd pupje is blijven zitten (of eentje die terug gekomen is, dat weet ik niet precies meer). Maar dit was niet omdat er geen andere kopers waren maar omdat ze zelf geen goed gevoel had bij de potentiële kopers. Ze stelt zelf best wat eisen aan nieuwe baasjes en daar is niks mis mee. Dus als zij wat meer zekerheid zou willen hebben dat een pup werkelijk een huisje heeft gevonden dan kan ik me dit best voorstellen. Zij steekt zelf een boel tijd in het vinden van een goed baasje. Zeker bij populaire rassen als chihuahua’s is het echt goed zoeken soms. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  
Dit inderdaad.
 
Begrijp me niet verkeerd TS, de situatie is vreselijk en het is verstandig dat je van de koop afziet. Het enige wat de fokster niet had moeten doen is beloven de aanbetaling te retourneren en hier vervolgens van terugkrabbelen, was het direct een ‘nee’ geweest dan had dat waarschijnlijk veel gedoe gescheeld. Heel coulant van haar om toch de helft van het bedrag terug te storten. 
 
De aanbetaling bij mijn laatste pup bestond uit de helft van de puppyprijs en geloof me, dat was een heel stuk meer dan die 100 euro.  "

Het mag niet hoger dan 50% van de aankoop zijn, las ik.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Welke ras past bij ons?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^