Leuke hondenschool Almelo (volwassen herplaatser)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel XalandraXalandra

honden foto van Xalandra

Mijn vriend en ik gaan binnenkort 2 dwergteckels van 2 jaar oud adopteren en het lijkt mij leuk om een cursus met hun te gaan volgen.

Ik ben heel benieuwd hoe de ervaringen zijn van de hondenscholen in Almelo (of in de buurt). Positief, negatief, ik hoor het graag allemaal.

Tips zijn ook welkom :-D

honden page profiel TukkerTukker 2 doggies

honden foto van Tukker

Er zijn er meerdere in en rond Almelo. Met Google vind je ook wel een en ander. Kijk dan op de websites hoe ze trainen. De meesten trainen wel positief.

 

Zelf heb ik met mijn buitenlandertje in Beerzerveld getraind, bij Happytails. Daar zit veel kennis. Positieve training maar ook duidelijkheid naar de hond toe.

https://www.happytails.nl/

 

In Almelo zit Skipper :

https://www.skipperhondentraining.com/

Ook positief trainen, doen leuke dingen, trainen ook op andere plaatsen dan anders, omdat honden contextueel leren (thuis/op training doet ie het wel maar in andere situaties snapt ie het dan ff niet).

 

Humphrey zit ook in Almelo. Ik ken hun werkwijze niet persoonlijk. Op de website staat een inspiratiebron die de mijne niet is maar dat zegt ook niet alles.

http://www.humphreyshondenschool.nl/

 

Dan hebben we nog de KynologenClub Almelo. Het is lang geleden dat ik daar getraind heb maar ook daar werd 14 jaar geleden al redelijk positief getraind. Recentere ervaringsverhalen van hondenbezitters klonken me op zich goed in de oren. 

http://www.kcalmelo.com/

 

Bekijk de websites, kijk of je kan instromen of juist nog lang moet wachten tot een cursus start... en... ga vooral eerst eens kijken/praten, zonder hond. Wat vind je er van, wat voelt goed. 

 

Succes!

honden page profiel XalandraXalandra

honden foto van Xalandra

Dankjewel! Ik heb gegoogled maar websites zeggen niet veel. Ervaringen zeggen veel meer. Maar inderdaad langsgaan is een goede tip.

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva

honden foto van Sigrid & Sandy en Diva

Over https://www.happytails.nl/ heb ik al veel goede verhalen gehoord

honden page profiel May May

honden foto van May

leuk!
sorry ik heb geen hond en weet ook niet waar goede hondenscholen zijn...
( heb je foto's ?hp-shiny )

honden page profiel XalandraXalandra

honden foto van Xalandra

Dankje! Ziet er ook leuk uit, de website. Ik zal er eens langsgaan.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^