Lpc

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DesireeDesiree

honden foto van Desiree

Daar zijn we weer. Tijdje niet geweest maar nu dan maar weer even een update. 

Droef gaat super. Elke dag ben ik nog verbaasd en trots over hoe hij het doet. En paar keer per week doen we wat oefeningen zodat hij lekker soepel blijft maar ook zeer bewust van zijn eigen lichaam blijft. Eerdaags gaan we weer met hondenschool beginnen, heb ik even uitgesteld ivm de oefeningen die we thuis ook al doen.

Droef doet alles weer als van ouds en heeft geen centje last meer, ook niet als hij soms echt lomp is geweest. zo'n 2 x per week gaan we even met de fiets naar buiten. De honden lopen dan los en dan kunnen we na een kleine opwarming even flinke snelheid maken, vinden ze leuk. Kijken wie er sneller is. En dan lopen we weer even uit. Al met al maar 10 minuten a een kwartiertje, maar ivm de snelheid doe ik maar niet langer, wil ze ook niet over/verkeerdbelasten. Ballen en stoeien doet hij weer alsof hij nooit wat gemankeerd heeft. Kortom het gaat fantastisch, de angst dat het dus wel een keer mis kan gaan heb ik niet meer. Heeft de DA ook gezegd, dan hadden er namelijk al veel eerder complicatie's geweest moeten zijn en dan is het herstel ook veel langer.

Als klapper op de vuurpijl is Droef beste reu in zijn ras geworden. Op het nipperde werd de beste teef, best of breed. Maar hij stond mooi wel even tegen kampioen van vorig jaar en die lag er nu dus uit. En dat terwijl ik hem alleen mee had genomen voor zijn pups, die wilde ik bekijken en als we er dan toch zijn mag hij ook wel even een rondje in de ring lopen. Nooit gedacht dat hij zo hoog zou eindigen. Veel complimenten die dag gekregen over zijn uiterlijk en prachtige beweging, ook van mensen die wisten dat hij geopereerd is. 


Eerst beste in zijn klasse. 
foto van Desiree Beelen.
En toen... Beste reu!! Even zoenen hoor.
foto van Desiree Beelen.

 

Bedankt voor het lezen!! Dikke doei van Droef
foto van Desiree Beelen.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Wat een mooie update over Droef en ook nog nr. 1 in zijn klasse en beste reu van de show.

Houd hem maar in goede conditie. 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Aaaaa Droef wat ben je leuk!!!

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Super! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mooie hond....en inderdaad mooi fors en breed...toch oppassen met de wilde spelletjes, zoals achter een bal aan rennen....het gaat goed, houden zo.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Lucky weer ziek, Imha is terug.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^