Husky aanschaffen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

"  Ik heb haar gevraagd of ze de stamboom kon sturen en de uitslag van hd en oogafwijkingen als ze dat heeft.
Hoort ze dat te hebben? Of laat niet iedereen dat nakijken? "
Ik heb iets nogal raars gevonden. Soraya heeft de stamboom hier gepost, en na wat research te hebben gedaan zie ik de exacte stamboom bij een andere advertentie

 Jawel, een fokker laat zeker wel de stamboom en de uitslag van de testen inkijken. Vaak zetten ze dat meteen ook op hun website bij de aankondiging van het nest.

 

Wat die foto vd stamboom betreft: ik heb het vermoeden dat die foto meermaals wordt gebruikt voor totaal verschillende honden. Vandaar dat het belangrijk is om de stamboomnamen van de ouderdieren eens te googlen en te kijken of het wel over die honden gaat die jij gezien hebt.

Toen je daar was, kon je dan aan het lichaam van het teefje en het gedrag vd pups zien dat zij de moeder van het nest was?

honden page profiel MariekeMarieke

honden foto van Marieke

Ik ben ook wel benieuwd naar hoe het bezoek ging. Mocht je meteen alle puppy's knuffelen? Hebben jullie koffie gedronken en hebben jullie het over de honden gehad? Wat is het karakter van de vader en moeder? Heeft ze veel vragen aan jou gesteld? Heeft ze jou vragen beantwoord? Bijvoorbeeld hoe je een huskypup laat kennismaken met jullie vogel enz. 

Goed dat je zoveel vraagt en wacht met beslissen tot je de papieren en testen hebt gezien. 

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

" Ik ben ook wel benieuwd naar hoe het bezoek ging. Mocht je meteen alle puppy's knuffelen? Hebben jullie koffie gedronken en hebben jullie het over de honden gehad? Wat is het karakter van de vader en moeder? Heeft ze veel vragen aan jou gesteld? Heeft ze jou vragen beantwoord? Bijvoorbeeld hoe je een huskypup laat kennismaken met jullie vogel enz. 
Goed dat je zoveel vraagt en wacht met beslissen tot je de papieren en testen hebt gezien.  "

 Ze heeft me meerdere malen thee, koffie, of water aangeboden. Ik heb elke puppy (behalve de twee gereserveerde) in mijn armen gekregen. Ze vertelde wel veel over de moeder en vader, liet mij foto's zien op haar telefoon dat de moeder een wedstrijd heeft gewonnen. Vertelde wat over de stamboom, dat de vader van de vader een pure wolf is. Ze zei tegen me dat ze om de twee maanden een foto wilt zien van de pup of video of dat ze graag had dat ik om een bepaalde tijd langskwam met de pup, dat ze de pup niet aan mij zou geven als ik het liet steriliseren. Over de vogel zei ze dat als ik ze vroeg af aan liet 'kennismaken'  dat het wel goed zou komen.  De vader en moeder waren heel lief en mensen gewend, ik werd gelijk aan het begin gegroet door de twee.

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

"  Jawel, een fokker laat zeker wel de stamboom en de uitslag van de testen inkijken. Vaak zetten ze dat meteen ook op hun website bij de aankondiging van het nest.
 
Wat die foto vd stamboom betreft: ik heb het vermoeden dat die foto meermaals wordt gebruikt voor totaal verschillende honden. Vandaar dat het belangrijk is om de stamboomnamen van de ouderdieren eens te googlen en te kijken of het wel over die honden gaat die jij gezien hebt.
Toen je daar was, kon je dan aan het lichaam van het teefje en het gedrag vd pups zien dat zij de moeder van het nest was? "

 Ik had haar gevraagd of ze de stamboom en de testuitslagen kon sturen via het internet maar dat wou ze niet doen, ze zei dat ze het zou laten zien als ik zou langskomen volgende keer. Als ik daar ben en de stamboom zie, heb ik geen tijd meer om te namen te googlen of alles wel klopt, dat vind ik wel jammer.

Toen ik de pups hield kwam de moeder wel vaak naar ons toe, heeft ook vaak de pup gelikt (dacht bij de geslachtsdeel/buik).

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Als er een deel wolf in zit, is het eigenlijk niet goed mogelijk om deze pup als enige hond in huis te nemen omdat de behoefte aan een roedel veel sterker is dsn bij een gewone husky, en zal het ook heel lastig worden als je de pup alleen laat in huis terwijl je gaat werken of even een boodschap doen. Ook hebben wolfskruisingen heel veel behoefte om buiten te kunnen liggen in een tuin... Ik vind dat de fokker je daar op had moeten attenderen.

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

" Als er een deel wolf in zit, is het eigenlijk niet goed mogelijk om deze pup als enige hond in huis te nemen omdat de behoefte aan een roedel veel sterker is dsn bij een gewone husky, en zal het ook heel lastig worden als je de pup alleen laat in huis terwijl je gaat werken of even een boodschap doen. Ook hebben wolfskruisingen heel veel behoefte om buiten te kunnen liggen in een tuin... Ik vind dat de fokker je daar op had moeten attenderen. "

 Ze zei dat ze prima als enige hond alleen konden zijn, als ik er maar voor haar was. Ze zei ook dat ik een vrouwtje moest nemen want die waren royaler dan mannetjes. En ook in een wat kleiner huis konden als ik maar vaak naar buiten neem en met haar fiets (waar de honden heel erg van houden zei ze). Ze zei ook meerdere dingen maar door de taalbarriere kon ik niet alles oppakken. Volgens mij zei dat een vrouwtje beter geschikt is voor mij want als ik eenmaal een band met haar had en ze 'verliefd' zou zijn ze heel royaal tegen mij zou zijn dan een mannetje. Een mannetje had meer kans om weg te lopen mocht de kans gebeuren. Maar door de taalbarriere heb ik niet alles kunnen oppakken, dit is wat ik eruit haalde.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  Ze zei dat ze prima als enige hond alleen konden zijn, als ik er maar voor haar was. Ze zei ook dat ik een vrouwtje moest nemen want die waren royaler dan mannetjes. En ook in een wat kleiner huis konden als ik maar vaak naar buiten neem en met haar fiets (waar de honden heel erg van houden zei ze). Ze zei ook meerdere dingen maar door de taalbarriere kon ik niet alles oppakken. Volgens mij zei dat een vrouwtje beter geschikt is voor mij want als ik eenmaal een band met haar had en ze 'verliefd' zou zijn ze heel royaal tegen mij zou zijn dan een mannetje. Een mannetje had meer kans om weg te lopen mocht de kans gebeuren. Maar door de taalbarriere heb ik niet alles kunnen oppakken, dit is wat ik eruit haalde. "

 Ik denk niet dat mannetjes minder loyaal zijn dan vrouwtjes hoor.. en dat vrouwtjes wel in een kleine ruimte kunnen en mannetjes niet? Nog nooit van gehoord eerlijk gezegd. 

 

Wat fietsen betreft, dit vinden de meeste honden inderdaad heel leuk, let wel, dat je pas mag beginnen mer fietsen tussen de 1 en 1.5 jaar. Dit moet héél langzaam opgebouwd worden, je traint hier ook de conditie mee, dus hoe vaker je gaat fietsen, hoe meer energie ze krijgen en hoe vaker ze dus moeten bewegen. 

honden page profiel --

honden foto van -

"
Wat fietsen betreft, dit vinden de meeste honden inderdaad heel leuk, let wel, dat je pas mag beginnen mer fietsen tussen de 1 en 1.5 jaar. Dit moet héél langzaam opgebouwd worden, je traint hier ook de conditie mee, dus hoe vaker je gaat fietsen, hoe meer energie ze krijgen en hoe vaker ze dus moeten bewegen.  "

 En let op dat het maximum voor fietsen met de hond 15 graden is. Zeker voor poolhonden wordt het al snel te warm. Zelfde geldt voor steppen etc.

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

"  Ik denk niet dat mannetjes minder loyaal zijn dan vrouwtjes hoor.. en dat vrouwtjes wel in een kleine ruimte kunnen en mannetjes niet? Nog nooit van gehoord eerlijk gezegd. 
 
Wat fietsen betreft, dit vinden de meeste honden inderdaad heel leuk, let wel, dat je pas mag beginnen mer fietsen tussen de 1 en 1.5 jaar. Dit moet héél langzaam opgebouwd worden, je traint hier ook de conditie mee, dus hoe vaker je gaat fietsen, hoe meer energie ze krijgen en hoe vaker ze dus moeten bewegen.  "

 Het kan dus de taalbarriere zijn, ze raadde mij dus een vrouwtje aan. Ik heb ze ook allemaal in mijn armen gehad en ze waren allemaal stil maar eentje had ik wel een klik mee (likte zelfs mij gezicht en keek me ook aan)

Van dat vrouwtje beter in een kleine ruimte kunnen dan mannetjes zei ze niet, ze zei dat de honden wel in een wat kleiner huis kunnen als ik ze maar vaak laat bewegen (uitlaten etc)

Van dat fietsen etc krijg ik nog informatie over, ik MOEST het overigens doen met een harnas.

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

Ik ben echt blij dat er zoveel mensen reageren en mij helpen, wat een prachtig forum. Ik denk wel dat alles goed komt, ik lees me veel in en als er iets aan hand zal zijn kan ik dit altijd vragen.

 

Waar  ik nu mee zit zijn dus de stamboom en HD en oogafwijkingen test, maar dat zou ze me aanstaande zaterdag laten zien en of ik allergisch ben voor honden, ga morgen een afspraak maken bij de huisarts hiervoor. Even alles zeker weten voordat ik uberhaubt de pup in huis neem.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" . Vertelde wat over de stamboom, dat de vader van de vader een pure wolf is. ikbenhusky

 Ik zou het je 100den keren willen toe roepen:

Blijf daar aub weg!!! 

honden page profiel bentebente

Pups zijn 1/4e wolfshond.. geen husky dus. Je hebt geen testen gezien. Je kan haar slecht verstaan. Je kreeg gelijk puppen in je armen geduwd. Hoor je mij wel of blokkeer je gewoon negativiteit? Koop daar geen pup. Als je dan per se een husky wil, ga naar een goede fokker en ga op een wachtlijst ipv "ik wil NU een pup", dan eindig je bij beoodfok of dit soort fokkers.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Vertelde wat over de stamboom, dat de vader van de vader een pure wolf is. 

 

Ofwel klinkklare onzin, ofwel is er geen FCI stamboom.

Maar je kan nooit een raszuivere Husky hebben als de grootvader een wolf is. Ze kan dus ook nooit aanvaard zijn op een officiele show als de vader een hybride is.

Het feit dat ze de stambomen niet wil laten inkijken tot op het moment dat je de pup koopt, zegt voor mij al genoeg.

Ik zou er wegblijven.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" Ik ben echt blij dat er zoveel mensen reageren en mij helpen, wat een prachtig forum. Ik denk wel dat alles goed komt, ik lees me veel in en als er iets aan hand zal zijn kan ik dit altijd vragen.b> "

 


Tja. Toch krijg ik het gevoel dat je alleen reacties die in je straatje passen serieus neemt.

In het begin waren er toch best veel reacties dat de husky niet echt bij jouw wensen en situatie past. Die negeer je compleet en gaat vrolijk verder met je 'zoektocht' naar een husky en dan ook nog via MP terwijl je ook dat wordt afgeraden.

Je keuze is ook al op een pup gevallen ("die neem ik", zeg je letterlijk) dus zelfs als deze fokker een slechte blijkt te zijn en je afgeraden wordt... neem je toch deze pup.

Ik ben echt een beetje huiverig dat we straks allerlei topics van jou kunnen verwachten omdat er van alles misgaat.

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

"  
Ofwel klinkklare onzin, ofwel is er geen FCI stamboom.
Maar je kan nooit een raszuivere Husky hebben als de grootvader een wolf is. Ze kan dus ook nooit aanvaard zijn op een officiele show als de vader een hybride is.
Het feit dat ze de stambomen niet wil laten inkijken tot op het moment dat je de pup koopt, zegt voor mij al genoeg.
Ik zou er wegblijven. "

 Daar heb je gelijk in, ze wilt het alleen niet online sturen maar wel laten zien als ik daar ben.

Ze heeft foto's waar ze prijzen ontvangt voor de wedstrijd.

Ik heb momenteel twee opties  :

* Nogmaals gaan en eerst de FCI stamboom plus HD en oogafwijkingen test bekijken, als dat er niet is dan koop ik de puppy niet.

* Op de site van de SHKN kijken of er in de toekomst pupps worden geboren.

 

Wou even nog erbij melden dat er ook degelijke goeie verkopers op marktplaats zijn : hier heb je een fokker die erkend is door de raad van beheer.

https://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/honden-poolhonden-keeshonden-en-oertypen/m1165052931-siberische-husky-pups-met-fci-stamboom.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr&pos=9

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

"  
Tja. Toch krijg ik het gevoel dat je alleen reacties die in je straatje passen serieus neemt.

In het begin waren er toch best veel reacties dat de husky niet echt bij jouw wensen en situatie past. Die negeer je compleet en gaat vrolijk verder met je 'zoektocht' naar een husky en dan ook nog via MP terwijl je ook dat wordt afgeraden.

Je keuze is ook al op een pup gevallen ("die neem ik", zeg je letterlijk) dus zelfs als deze fokker een slechte blijkt te zijn en je afgeraden wordt... neem je toch deze pup.

Ik ben echt een beetje huiverig dat we straks allerlei topics van jou kunnen verwachten omdat er van alles misgaat. "

 Hallo Liz,

Misschien heb ik het niet gezien maar welke wensen of situatie van mij zou niet passen voor een husky? Enigste situatie waar ik zelf aan twijfel is dat ik geen tuin heb en een wat kleinere huis wat ik goed wou maken door met de hond te fietsen of vaker met de hond te wandelen.

Begrijp mij aub niet verkeerd, ik ben een persoon die pas wat doet als ik argumenten of feiten heb gezien.  Over dat mijn keuze is gevallen is dat ik de een specifieke pup neem van de 6 ALS ik bij de fokker een pup ga aanschaffen (wat ik niet zal doen zonder papieren te hebben gezien.

Ik ben heel dankbaar voor feedback maar je moet wel exact alles kunnen beantwoorden, dat de fokker de nederlandse taal wat minder beheerst is geen goed argument. Over dat ze vaag doet over de stamboom is wel een goed argument.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Ik heb momenteel twee opties  :
* Nogmaals gaan en eerst de FCI stamboom plus HD en oogafwijkingen test bekijken, als dat er niet is dan koop ik de puppy niet.
* Op de site van de SHKN kijken of er in de toekomst pupps worden geboren.

 Ik heb je op de eerste pagina van dit topic al gewezen op een nestje dat deze zomer geboren wordt bij een fokker die is aangesloten bij de rasvereniging:

http://www.driftingsandsiberians.nl

Waarom ga je dan bij deze mensen eens niet op visite. Ook al zouden er al genoeg kandidaat-kopers op hun lijst staan, dan nog kan je dan je vragen eens aan deze mensen stellen, en krijg je een beter idee wat je bij een 'goeie' fokker mag verwachten en hoe al die dingen (stambomen, testen, inentingen, registraties) gaan.

Indien zij zelf geen pups meer beschikbaar hebben, zullen ze je zeker kunnen doorverwijzen naar andere betrouwbare fokkers. 

 

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

Even een update: Ze heeft me de stamboom verstuurd en foto's van de prijzen. Ik wil de stamboom niet online hier gooien vanwege evt misbruik wat gemaakt kan worden. Kan ik iemand een pm sturen, die redelijk hiervan wat weet?

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

"  Ik heb je op de eerste pagina van dit topic al gewezen op een nestje dat deze zomer geboren wordt bij een fokker die is aangesloten bij de rasvereniging:
http://www.driftingsandsiberians.nl
Waarom ga je dan bij deze mensen eens niet op visite. Ook al zouden er al genoeg kandidaat-kopers op hun lijst staan, dan nog kan je dan je vragen eens aan deze mensen stellen, en krijg je een beter idee wat je bij een 'goeie' fokker mag verwachten en hoe al die dingen (stambomen, testen, inentingen, registraties) gaan.
Indien zij zelf geen pups meer beschikbaar hebben, zullen ze je zeker kunnen doorverwijzen naar andere betrouwbare fokkers. 
  "

 Ik had de website allang bekeken en heb ze ook gemailt, nog niks ontvangen momenteel.

Ik heb rond de 3-4 raad van beheer goedgekeurde fokkers gemaild met vragen en heb telkens een eentonig bericht terug gekregen.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

"  Ik had de website allang bekeken en heb ze ook gemailt, nog niks ontvangen momenteel.
Ik heb rond de 3-4 raad van beheer goedgekeurde fokkers gemaild met vragen en heb telkens een eentonig bericht terug gekregen. "

 Omdat deze mensen 101 vragenmails in hun bus krijgen, waar ze daarna niks meer van horen.

Neem telefonisch contact op! Stel jezelf voor. Vertel hen over je zoektocht naar een raszuivere en gezonde husky en je motivatie, en vraag om een kennismaking.

Dat zal heel anders overkomen dan het zoveelste mailtje.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Wou even nog erbij melden dat er ook degelijke goeie verkopers op marktplaats zijn : hier heb je een fokker die erkend is door de raad van beheer.
https://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/honden-poolhonden-keeshonden-en-oertypen/m1165052931-siberische-husky-pups-met-fci-stamboom.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr&pos=9 "

 Ziet op op 't eerste zicht goed uit. Heb je deze mensen gecontacteerd? Zijn er nog pups beschikbaar?

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

"  Ziet op op 't eerste zicht goed uit. Heb je deze mensen gecontacteerd? Zijn er nog pups beschikbaar? "

 Ik pm je wel hierover.

honden page profiel --

honden foto van -

" Even een update: Ze heeft me de stamboom verstuurd en foto's van de prijzen. Ik wil de stamboom niet online hier gooien vanwege evt misbruik wat gemaakt kan worden. Kan ik iemand een pm sturen, die redelijk hiervan wat weet? "

 Zou je die naar mij toe willen sturen? Ik kan deze wel even voor je bekijken.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"Vertelde wat over de stamboom, dat de vader van de vader een pure wolf is."

 Dan is de hond dus niet raszuiver en zou geen FCI stamboom mogen/ kunnen hebben.


Erger nog, tref je een exemplaar met veel wolfgenen, dan is die véél moeilijker te hanteren dan een hond. Wolven kunnen niet in huis, sommige wolfhonden ook niet, zeker niet als ze hoge percentages wolfgenen hebben. Zeg maar de problemen van slopen, huilen en niet alleen kunnen zijn van een husky, maar dan véél erger. Alsof je het verschil hebt tussen een huiskat en een leeuw.


De wolfhonden rassen die er zijn hebben vaak maar enkele procenten wolvenbloed, als de grootvader van jouw pup wolf zou zijn, heb je het over maximaal 25%. Dat is veel.


In het beste geval is er sprake van een communicatie probleem, maar anders zit je mogelijk met écht een probleemdier in huis (kijk voor de gein is hoeveel huskies er herplaatst worden wegens te moeilijk, en dan nóg erger), of mogelijk zelfs illegaal (er gaan in Juli nieuwe regels in), of ze proberen je iets te verkopen wat niet klopt.

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

"  Dan is de hond dus niet raszuiver en zou geen FCI stamboom mogen/ kunnen hebben.Erger nog, tref je een exemplaar met veel wolfgenen, dan is die véél moeilijker te hanteren dan een hond. Wolven kunnen niet in huis, sommige wolfhonden ook niet, zeker niet als ze hoge percentages wolfgenen hebben. Zeg maar de problemen van slopen, huilen en niet alleen kunnen zijn van een husky, maar dan véél erger. Alsof je het verschil hebt tussen een huiskat en een leeuw.De wolfhonden rassen die er zijn hebben vaak maar enkele procenten wolvenbloed, als de grootvader van jouw pup wolf zou zijn, heb je het over maximaal 25%. Dat is veel.In het beste geval is er sprake van een communicatie probleem, maar anders zit je mogelijk met écht een probleemdier in huis (kijk voor de gein is hoeveel huskies er herplaatst worden wegens te moeilijk, en dan nóg erger), of mogelijk zelfs illegaal (er gaan in Juli nieuwe regels in), of ze proberen je iets te verkopen wat niet klopt. "

 Ik heb veel huskys gezien die inderdaad weg moeten, maar vele komt door 'geen tijd' helaas.

De vader was echt een schat, heel lief, rustig en aardig. Heeft ook een stamboom dus ik denk dat het miscommunicatie is geweest.

honden page profiel --

honden foto van -

Ik heb de stamboom van de vader bekeken en het ziet er allemaal heel goed uit.

 

http://shkn.nl/portfolio/kcm-2016

Een van de honden die zij gefokt heeft (dus blijkbaar ook eerder nesten heeft gehad) wordt hier gekeurd. Zelfde vader, Alegro Kubik Rubik + naam van de fokster (T. Gunther). Een pup kreeg zelfs 'uitmuntend' van de rasvereniging... 

Iemand anders hier plaatste een link naar een nest met werklijnhusky's, maar ik denk dat de showlijn veel beter bij jou zal passen. Deze zijn makkelijker voor beginners.

 

Dus nogmaals: het gaat hier om RASZUIVERE Siberische husky's met STAMBOOM  uit SHOWLIJNEN, punt. Stamboomverhaal klopt dus.

Enige waar jij op moet letten zijn de gezondheidstesten, dus HD-A en vrij van erfelijke oogafwijkingen.

Er zit ook nergens wolf in overigens, maar Oostblokkers maken graag grapjes en gezien haar Nederlands (waarschijnlijk) slecht is, is dat mogelijk puur miscommunicatie. 

 

Hier loopt de papa ook mee bij de junior-reuen:

(De foto's van de vader komen overeen met de hond die als ouderdier in de advertentie stond)

http://husky.com.ua/forum/threads/4844/page-2 

Trouwens, ik kan me ook wel voorstellen waarom zij haar pups op Marktplaats zet. Ze is zelf geen Nederlander en heeft vooral husky-kringen in Oekraïne. Maar ja, met die 15-weken regel gaat geen enkele Oekraïner die honden willen importeren uit Nederland. Die gaan dan eerder voor bloedlijnen die in dat land minder voorkomen.

 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Er zit ook nergens wolf in overigens, maar Oostblokkers maken graag grapjes en gezien haar Nederlands (waarschijnlijk) slecht is, is dat mogelijk puur miscommunicatie. 
 

 De grootvader heet: Silvery Wolf Fortunatus. Vandaar de wolf dus .

Misverstand zal idd door de taalbarriere komen. 

 

De hond die op de stamboom staat vermeld is idd de hond die TS ter plaatse heeft gezien, dus dat zit ook goed!

 

honden page profiel ikbenhuskyikbenhusky

Wauw ik ben erg blij, bedankt! Nu kan ik zonder enige twijfels langsgaan. Komt goed, ik zal updates en fotos met de pup plaatsen mochten mensen dat leuk vinden :)

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"  De grootvader heet: Silvery Wolf Fortunatus. Vandaar de wolf dus .
Misverstand zal idd door de taalbarriere komen. 
 
De hond die op de stamboom staat vermeld is idd de hond die TS ter plaatse heeft gezien, dus dat zit ook goed!
  "

 Ha, zie je wel. Miscommunicatie. Ik ben allang blij dat er geen wolf-wolf in zit en alleen een naam-wolf.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

"  Ha, zie je wel. Miscommunicatie. Ik ben allang blij dat er geen wolf-wolf in zit en alleen een naam-wolf. "

 

Nog een geluk dat de grootmoeder niet Crazy Bear heet, of zo… 

pagina 4 van 5 12 3 45
Volgende forumvraag: naamkeuze
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^