Buiten plassen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

frans bulldogje CAYA (Gast)

Caya 10 mnd, snapt niet hoe ze buiten moet plassen, we hebben een houten kist van 16cm hoog en 80cm x 120 cm gemaakt en grind erin, Maar Caya wil er niets in doen, haar zusje Chita van 8.5 mnd deed het gelijk, Caya houd het op tot wij haar uitlaten. Wij werken allebei dus is de kist een oplossing dachten wij. Heeft u een tip voor ons.  

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

" Wij werken allebei dus is de kist een oplossing dachten wij. Heeft u een tip voor ons.
  "

 Wat bedoel je hier precies mee? Wordt de hond dan niet uitgelaten? Of kom je ze in je pauze laten plassen? Ik hoop namelijk niet dat de kist het uitlaten compleet gaat vervangen.

 

Wat je zou kunnen doen is een plasje of poepje 'opvangen' en in die kist leggen. Zo ruikt ze dat ze daar mag plassen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Euh, gewoon voor je werk een goede wandeling? Na 't werk gelijk een goede wandeling en iemand zoeken die tussen de middag tijd heeft voor een blokje om? Of misschien een hondenuitlaatservice?

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Tsja. De meeste honden vinden het toch prettiger en ' normaler' om gewoon lekker buiten op t gras te plassen.

En anders maar niet....

Ik heb bv een ' uitslaaphond', en die kan gerust haar plas ophouden tot wel 10 uur, en dan moet ik haar nog wakker maken. No way dat zij ergens anders een plas zou doen.

Dus tips heb ik ook niet. Gewoon voor je werk flink uitlaten en dan daarna direct weer.

Hopelijk zitten ze niet elke dag 8 uur alleen thuis, da's niks gezellig hè.....En dan komen ze s winters ook niet buiten met daglicht. Ook niet zo leuk.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Ik begrijp het probleem, het is geen vervanger voor buiten uitlaten maar voor calamiteiten, of ......                     .doe ze aan de lijn direct in de ochtend, en laat ze daar plassen, doet je hond niets, neem je de hond weer mee naar binnen, geef eten, wacht daarna even, hou je hond goed in de gaten, lijn eraan en mee nemen daar naar toe, til ze desnoods even in de bak, plassen commando geven, doet ze het, beloon dr net wat lekkers,                           hou dat even vol zodat ze weet dat het daar kan en mag....weet ze het, dan hou je het voor de vroege ochtend en de late avond, de rest uitlaattijden aan houden die buiten gebeuren, geef het even de tijd dat ze weet dat het in de bak mag....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

.....misschien kan je de bak toch wat groter aanleggen, zodat de hond wat meer ruimte heeft....hier ook een uitlaatplek, pup 7.5 week, zinderlijk gemaakt daar,                         en nu voor smorgens vroeg en in de late avond, en het heeft niets te maken met niet uitlaten............ hier wordt op de dag voldoende er op uit gegaan,                            er zijn altijd wel calimiteiten dat er niemand is die je hond uitlaat, dan is er  geen stres als je een uitlaatplekje hebt....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

.... en in de zomer ziet dat er zo uit.....een mooi uitlaatplekje.... de tuin blijft schoon daar maken ze geen gebruik van.....alleen de uitlaat plek wordt gebruikt , goed aanleren, geef het even de tijd.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Hoeveel uren zijn de honden overdag alleen en hoeveel dagen per week?

 

Is er in de buurt, waar je woont, iemand die tussen de middag een flinke wandeling met je honden kan maken? Of misschien een oopoeh?

 http://www.oopoeh.nl/over-oopoeh

 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

" Ik begrijp het probleem, het is geen vervanger voor buiten uitlaten maar voor calamiteiten, of ......                     .doe ze aan de lijn direct in de ochtend, en laat ze daar plassen, doet je hond niets, neem je de hond weer mee naar binnen, geef eten, wacht daarna even, hou je hond goed in de gaten, lijn eraan en mee nemen daar naar toe, til ze desnoods even in de bak, plassen commando geven, doet ze het, beloon dr net wat lekkers,                           hou dat even vol zodat ze weet dat het daar kan en mag....weet ze het, dan hou je het voor de vroege ochtend en de late avond, de rest uitlaattijden aan houden die buiten gebeuren, geef het even de tijd dat ze weet dat het in de bak mag.... "

 De kist is een oplossing omdat ze allebei werken. Ik lees niks over calamiteiten hoor. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^