Metrobactin ellende!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SanneSanne

Ondertussen dik 3 maanden verder. Het gaat goed met hem! 
Hij heeft in totaal 4 dagen in de kliniek gelegen en op de avond van ophalen kon hij (zwalkend) een stukje lopen. (Insulten had hij toen 24uur niet meer gehad). Met hulp opstaan en weer zelfstandig eten en drinken. Iedere dag kon hij een beetje meer, van zelfstandig opstaan, geluid maken (blaffen), rechte ‘lijnen’ lopen, zijn poot optillen bij het plassen, hoofd rechthouden enz...  In totaal 1.5 tot 2 weken voordat alle duidelijke symptomen weg waren. Wat merken we nog: aangezien hij geen jonge hond meer is ervaren wij wel dat hij conditioneel achteruit is gegaan en dat zijn achterlijf iets trager reageert bij snelle wendingen.Maar we genieten nog iedere dag van een heerlijke wandeling en zijn super blij dat het uiteindelijk ‘goed’ is gekomen.
Ik hoop dat ik de laatste ben die dit forum voor deze reden heeft bezocht en anders hoop ik dat ik met dit verhaal iemand anders een beetje hoop kan geven! 

honden page profiel MargreetMargreet

Hallo Sanne,

Wat ben ik onvoorstelbaar blij voor jullie! Onze hond heeft er een chronische darmontsteking aan overgehouden en daar ervaren we nog iedere dag de consequenties van. Dagelijks Prednison, maar ook zij bouwt nu na ruim 5 maanden langzaam weer een beetje conditie op. Onze Morgaine is 10 jaar, dus ook geen jonge hond meer, dus conditioneel zien wij ook achteruit gang. We hopen het langzaam weer op te bouwen.

Ik ben blij dat jullie iedere dag nog genieten van een heerlijke wandeling. Wij ook!

Ik hoop dat jullie nog vele mooie jaren met hem mogen hebben.

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Momenteel schijnt er "iets" rond te waren in Noord Holland. Meerdere honden zijn hier ziek geworden. Diarree, kotsen, niet eten, lamlendig, uitdrogings-verschijnselen. Eind november hebben 2 van de 3 honden van mij dit gehad. Elk had verschillende symptomen. Dave heeft 48u lang om het half uur de spuitdiarree gehad, bijna uitgedroogd. Maar dat liet ik niet gebeuren. Simba kotsen en dunne poep, maar niet zo  extreem als Dave, maar Simba ondervindt nu nog steeds problemen met zijn darmen. Dave kreeg ook metrobactin tegen de diarree. Maar ook ik had hier deze topic gelezen en zelf een kennis gesproken waarbij hond op deze ab neurologische problemen ontwikkelde. Dus ik stond zo in dubio om dit te gebruiken. Was zeer kritisch en ging ook de discussie aan. Zeker ook aangezien dave neurologisch niet zo heel stevig is. Maar helaas scheen metrobactin de enige ab te zijn voor deze problemen en kenden zij de problemen niet. Met afgrijzen heb ik dat spul meegenomen en 5 dgn gegeven, ik had weinig keus, dave was zo ziek. Ik zat er wel bom bovenop, maar gelukkig geen bijwerkingen. 

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Diarree pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^